Εγώ πάντως με το ΜΑΜΙΣΙΟ και ΨΕΥΤΟΣΠΟΡ Clio 1.2 Dynamique (76 αλογάκια σκάρτα) μου ταπείνωσα την Τρίτη στις στροφές της Υλίκης ένα Ibiza 1.4 Top Gun, ρίχνοντάς του τελικά κι εγώ δεν ξέρω πόσες κολώνες. Όσο κι αν φύσαγε και ξεφύσαγε ο 'Ισπανός φονέας γιγάντων' που 'ξεσκεπάζει τους Γάλλους που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες', δεν κατάφερε να κάνει τίποτα... Παρά τα 101 αλόγατα... Παρά τα σπόιλερ... Κοντά σε μένα (στη διπλανή λωρίδα) ήταν κι ένα 'ψευτοσπόρ' Fiat Punto Sporting (μαμίσιο φαινόταν και μοντέλο του 2002), με το οποίο κοντραριζόμασταν για αρκετή ώρα μέχρι που κάποια στιγμή έστριψε για Χαλκίδα. Εννοείται ότι και το παλικάρι με το Punto κέρασε τσαγάκι τον τύπο με το Ibiza. Πώς φαίνεται Χρονομέτρη ότι στις φλέβες σου πια κυλάει πιο πολύ τσαγάκι παρά αίμα... Σου έχουν αφήσει ψυχολογικά τραύματα τα Γαλλικά μικρά, ε;
Επίσης, στις στροφές από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, για πολύ ώρα ήμαστε προφυλακτήρα με προφυλακτήρα με ένα ψιλοφτιαγμένο Vectra 2.0 CD με Γερμανικές πινακίδες. Εννοείται ότι, μόλις έπιασε τη μεγάλη ευθεία για Ηράκλειο, το Vectra εκμεταλλεύθηκε το μεγαλύτερο μοτέρ του και μου'ριξε τελικά.
Για 'ψευτοσπόρ' πάντως, το Ρενάκι μου στέκει πάρα μα πάρα πολύ καλά.
Όσον αφορά δε τα Ibiza... Τι να κάνουμε, συμπατριώτης τους είναι ο Εμίλιο ΜΟΥΤΡΑγένιο. Ίσως γι'αυτό δε μπορούν να πάρουν μια στροφή σωστά.