Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, καιρός να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι.
Σε λίγο θα λοιδωρούν τους κατόχους 316, Α3, Α class ιδιοκτήτες μικρών 1200αριών.
Και γιατί όχι;
Α-class... Τι είναι; Ένα πανάσχημο κατασκεύασμα που δε στρίβει αν δεν δουλεύει όλη η Silicon Valley υπερωρίες. Το αυτοκίνητο της Μαντάμ Σουσούς. Πιο υπερτιμημένο κι απ'τη Golfω.
Α3: Σόρρυ παίδες, τόσα λεφτά για - έστω ελάχιστα πιο στημένη - Golfω εγώ ΔΕΝ δίνω. Τον πισινό μου προτιμώ να μου τον πιάνει η κοπέλα μου κι όχι ο εκάστοτε πωλητής. Άσε δε που το προηγούμενο είχε στις μικρές του εκδόσεις κι εκείνα τα μπαλονοειδή λάστιχα... Λίγο ακόμα και θα φόραγε τα 80άρια της Golfως. Ή το εντελώς φλώρικο στήσιμο και τις σαχλαμάρες τύπου Haldex... Άσε που έχω δει κάμποσα καγκουρό κι εδώ.
316: Τι μου λέει άραγε αυτό το αμάξι όταν το βλέπω... Α ναι! 'Είμαι κομπλεξικός και θέλω να δείξω στο γείτονα ότι πήρα αμάξι γοήτρου, γι'αυτό παίρνω την πιο μικρή, αργή κλπ κλπ κλπ έκδοση ενός, κατά τα άλλα, εξαιρετικού αυτοκινήτου, γιατί πολύ απλά είμαι ΚΟΥΛΟΣ και δεν πρόκειται ποτέ να το στρίψω, είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ και δεν ξέρω ποια έκδοση αξίζει και, εν τέλει, θα σκάσω όλα τα λίγα λεφτά που έχω για ν'αγοράσω ΣΗΜΑ και να πω στο γείτονα πως πήρα ΜΠΕΜΠΕΚΑ, κι ας έχει τάσια κι ας πίνει τσαγάκι ακόμη κι από Punto σε στροφές κι ευθείες... Κι άμα θέλω να το φτιάξω, ας είναι καλά οι καγκουροπολυεστεροκαλουπατζήδες, και το κάνω τούμπανο σαν τις 315 Ε21 τις παλιές - κι ας είναι καραμαμίσιο το μοτόρι.'