-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Gay club είναι;Δεν ξέρω, δεν έχω μάθει ακόμα τα hot spots της πόλης..
-
Αν είναι αυτός που νομίζω της περιοχής μου είναι όντως πολύ νόστιμο!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν είναι αυτός που νομίζω της περιοχής μου είναι όντως πολύ νόστιμο!!Γιαννιώτης είσαι?
-
-
-
πως δεν απογειωθηκε?
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
sth xalkidikh to kalokairi pou mas perase eida thn exhs apisteuth pinakida.......:ROUMS TOULET
Στην καλαμπακα πριν χρόνια ειχα μεινει σε ROOMS TOYALET
Μια εβδομάδα μου πηρε να καταλάβω ότι έλεγε ROOMS TO LET στην τοπική διάλεκτο
-
-
Εγώ γιατί έκανα μάθημα με ένα Yaris 1.1????
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
sth xalkidikh to kalokairi pou mas perase eida thn exhs apisteuth pinakida.......:ROUMS TOULET
Προφανώς δεν έχεις ξαναπάει στην Χαλκιδική γιατί εγώ έχω πλεόν ανοσία σε αυτές τις πινακίδες. Τις βλέπω πλέον σωστές
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
sth xalkidikh to kalokairi pou mas perase eida thn exhs apisteuth pinakida.......:
ROUMS TOULET
Προφανώς δεν έχεις ξαναπάει στην Χαλκιδική γιατί εγώ έχω πλεόν ανοσία σε αυτές τις πινακίδες. Τις βλέπω πλέον σωστές
Στην Χαλκιδικη κι εγω εχω συναντησει την πινακιδα σε ταβερνα 'Greek Kitchen'
-
Υπάρχουν και χειρότερα. Κάπου στη βόρεια Ελλάδα οι νέοι μαθαίνουν τα μυστικά της οδήγησης μέσα σε RX8. Νομίζω ότι είναι και Cosmo
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Υπάρχουν και χειρότερα. Κάπου στη βόρεια Ελλάδα οι νέοι μαθαίνουν τα μυστικά της οδήγησης μέσα σε RX8. Νομίζω ότι είναι και Cosmo...Στην Άμφισσα και στην Ιτέα,σγκεκριμένα...
-
Σπατάλη φυσικών πόρων της γης.
-
Άραγε πόσο να χρεώνει το μάθημα; Μάνο, να έκαναν και μαθήματα με Astra OPC, ε;
-
Προσέξτε καλά τι υπάρχει στην οροφή του Impreza TS Turbo και πείτε μου σας παρακαλώ τι πρέπει να κάνω για να 'χάσω' το δίπλωμά μου και να χρειαστεί να ξανακάνω μαθήματα οδήγησης.
Υ.Γ. Το αυτοκίνητο κυκλοφορεί στην Πάτρα.
Αν πρόκειται για τη σχολή οδηγών αυτού που νομίζω ...πρόκειται για πρώην οδηγό ραλυ του ελληνικού πρωταθλήματος ο οποίος μάλιστα έχει τρέξει και σε 2 Ακρόπολις! Κρίμα γιατί εγώ έκανα μαθήματα μαζί του με ένα Daihatsu Terios (το μουλάρι του!)
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Άραγε πόσο να χρεώνει το μάθημα; Μάνο, να έκαναν και μαθήματα με Astra OPC, ε;Ο δάσκαλος με το RX-8 μάλλον χρεώνει τα διπλά, αφού η κανονική αμοιβή φεύγει σε βενζίνη.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
στην ιταλια εθεαθη πινακιδα που ελεγε το εξης'απαγορευεται να αναψετε τον κινητηρα του αυτοκινητου σας πριν να ξεκινησετε'
τρελοι μακαροναδες
είσαι offtopic!!!! Μιλάμε για Ελληνικούς δρόμους.. Αν αρχίσουμε να γράφουμε για όλα τα περιέργα του κόσμου ( και των Βαλκανίων, θα το ξεχειλώσουμε το φόρουμ!!!)
-
ΜΗΝ αρχίσω με Ιταλία!!!!
Είπαμε, να ασχοληθούμε με Ελλάδα, όχι με ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΚΑΟΥ!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άραγε πόσο να χρεώνει το μάθημα; Μάνο, να έκαναν και μαθήματα με Astra OPC, ε;
Ο δάσκαλος με το RX-8 μάλλον χρεώνει τα διπλά, αφού η κανονική αμοιβή φεύγει σε βενζίνη.
και σε λάδι (τόση ώρα και δεν το γράψε κανείς; )
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!