-
-
Κι εγώ Clio Williams ψηφίζω...
-
Renault Clio Williams ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
...πόσο είπαμε πάνε αυτά σήμερα? -
306 Race!
-
Eγω ψηφισα το GOLF II GTI μιας και ειναι ενα απο τα λιγα που εχω οδηγησει μαζι με το GOLF V,TYPE R και rallye(υπο8ετω οτι 8εωρειται ιδιο με το GTI).Ομολογω πως το καινουργιο GTI ειναι πολυ καλυτερο σαν αυτοκινητο απ'ολα αλλα σαν αισθηση και φιλοσοφια GTI εκεινο το GOLF ηταν απιστευτο.
Εντυπωση μου κανει η πορεια του TYPE R στη ψηφοφορια,να υποθεσω πως οι περισσοτεροι δεν εχουν οδηγησει τα υπολοιπα ή οτι δεν εχουν οδηγησει καν το ιδιο.Ερχονται με φορα απο αλλες ψηφοφοριες... -
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
306 Race... Λογω πλαισιου και μεγαλυτερου μεταξονιου (πιο ασφαλες στα πολλα)συμφωνώ κι εγώ
306race και ξερό ψωμί -
Race μακράν!!
-
Όσοι, απαντάτε clio williams ή οτιδήποτε άλλο, το έχετε οδηγήσει;
Ή υποθέτετε με βάση αυτά, που έχετε διαβάσει ότι θα είναι το 'καλύτερο'.
Λίγη επιχειρηματολογία, πέραν του 'τελεία και παύλα', θα βοηθούσε... -
Εμπειρία προσωπική έχω μόνο από R5GT, Clio Williams (μόνο ως συνοδηγός αλλά από clio I γενικώτερα 1.4 κ 1.8 μπόλικη), από 205, 106 κ 306 όχι όμως το Race.
Το 306 ευχαρίστως θα το έπαιρνα κ πάντα μου άρεσε, αλλά ο έρωτας για το willy δεν μπορεί παρά να με οδηγήσει στο να το ψηφήσω!
-
To 306 Race με τελείως αντικειμενικά κριτήρια....
-
Οι περισσότεροι από εμάς μάλλον ψηφίζουμε υποθετικά. Έτσι και εγώ αφού δεν έχω οδηγήσει κανένα από αυτα δεν ψηφίζω και απλά δηλώνω ότι αυτά που συμπαθώ περισσότερο είναι τα Golf II gti, 205 1.9 Gti, Clio Williams και 306 Race.
-
Λοιπον επειδη ημουν κατοχος κ 106 gti k 106 rallye 1.3 k punto gt για μενα το πουντο ηταν πολυ καλυτερο αυτοκινητο κ με λιγες επεμβασεις κυριως σε αναρτηση κ τροχους δυσκολα πιανοταν απο τα υπολοιπα κ δεν μιλαω σε ευθειες.ισως σε πιστα να ηταν λιγο ποι αργο λογω φυσης λειτουργιας του μοτερ με το καμποσο αλλα οχι τρομερο λαγκ αλλα απο κει κ περα...ακομα θυμαμαι τα φρενα του,οι γαλλοι νομιζα οτι δεν θα σταματουσαν ποτε.γι αυτο κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να βρισκοταν στην ψηφοφορια.δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο ever δεν το νομιζω εξαλλου αλλα σιγουρα καλυτερο απο τα εν λογω γαλλικα.για τα υπολοιπα δεν εχω προσωπικη αποψη,παρα μονο τα γραφομενα του ειδ.τυπου
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Όσοι, απαντάτε clio williams ή οτιδήποτε άλλο, το έχετε οδηγήσει;
Ή υποθέτετε με βάση αυτά, που έχετε διαβάσει ότι θα είναι το 'καλύτερο'.
Λίγη επιχειρηματολογία, πέραν του 'τελεία και παύλα', θα βοηθούσε...ναι...
Πιστεύω πως το κριτήριο για τα GTI πρέπει να είναι πάνω από όλα αυτό που λέμε 'αίσθηση', αυτό που οι αγγλόφωνοι λένε 'handling'. Ξερά νούμερα επιδόσεων δεν αφορούν τα GTI κατά τη γνώμη μου, ειδικά αν τα νούμερα έρχονται με τον οδηγό να μην έχει 'συμμετάσχει' αρκούντως στην εμπειρία λόγω ασάφειας του συστήματος διεύθυνσης.
Το Golf όρισε την κατηγορία, μέχρι το σημείο που ήρθαν οι Γάλλοι και την επαναπροσδιόρισαν απόλυτα. Στην κατηγορία των GTI προσωπικά δεν μπορώ να βάλω το 306, είναι ένα κλικ ογκωδέστερο από αυτό που έχω στο μυαλό μου. Οπότε το Race αν και είναι απόλυτο στη δική του κατηγορία (αυτή της 146QF, Megane Coupe 2.0, Bravo 20v, Almera 2.0 κλπ), δεν το μετράω σε αυτήν (και πάλι δεύτερο θα το έβαζα πάντως).
To Clio Williams είναι απλά το καλύτερο, όχι μόνο λόγω κρατημάτων και αίσθησης - δεν αμφιβάλλω/αρνούμαι πως τα 205, 106, 5 Turbo έχουν εξίσου άμεσο τιμόνι - αλλά είναι ο δίλιτρος κινητήρας του και η εξαιρετική δουλειά που έγινε στο σχεδιασμό της ανάρτησής του, που το έκαναν αυτό που θα έπρεπε να είναι όλα τα GTI. -
Είμαι ο μοναδικός που ψήφισε Golf ΜΚI, για την ιστορική του σημασία .
-
Ήμουν μεταξύ 205GTi και 306RACE. Τελικά 'κέρδισε' η προσωπικότητα του 205...
(προσωπικά έχω εμπειρία 306GTi -όχι Race κι όχι ως οδηγός- κι έχω οδηγήσει 205GTi 1.6).
-
για μενα, Honda Civic TypeR.
μοτερ, κρατημα, κιβωτιο τα δυνατα του στοιχεια. Επισης δε μου αρεσουν τα 'παλια' αυτοκινητα οσο καλα και να ηταν!
ενδιαφερον θα ειχε να δουμε μια αντιπαρεθεση μεταξυ παλιων και συγχρονων GTi σε πιστα
πιστευω οτι το Type-R θα κερδιζε με ανεση ολα τα παραπανω.
-
Ειχα στην κατοχη μου golf gti mk2 και clio 1800 16v.......
Δεν ξερω τι να ψηφισω.....αλλα μαλλον williams
Eδω το 1800 ηταν ξυραφι...φαντασου το williams.... -
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Μην ξεχνάτε τα Golf III GTI 8v και Golf IV GTI.Ειδικα το Golf III !! Ε οχι δα,το πιο αποτυχημενο GTI της VW.Διαβασε και λιγο παλιοτερους ΤΡΟΧΟΥΣ!!
-
Williams γιατί είναι το μόνο που έχω οδηγήσει και αυτό σχετικά συντηρητικά γιατί ο φίλος που το είχε καθόταν σαν μπάστακας στη θέση του συνοδηγού...
-
Τη γκόλφω τη ΜkI γιατί είναι το αυθεντικό GTI, αν και δεν το συμπαθώ καθόλου διότι όπως λέει και ο Τζέρεμυ εξαιτίας του σταμάτησαν να παράγονται τα σπορ αυτοκίνητα τύπου MG, Sunbeam κλπ.
Best GTi ever build is...