-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΜΠΟΞΤΕΡ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΙΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΙΜΠΡΕΖΑ ΜΕ ΤΑ 180 ΑΛΟΓΑ.. ΣΕ ΣΥΝΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ WRXΑτυχέστατη η παρομοίωσή σου...
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙΜΑΝ ΚΑΜΠΡΙΟ!!!!ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΧΑΡΝΤ ΟΡΟΦΗ...
ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΞΤΕΡ ΠΕΤΥΧΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ Η ΜΠΟΞΤΕΡ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΚΟΜΕΝΟΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΠΟΡ....ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ .ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΜΑΤΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΡΣΙΚΟ....ΤΟ ΚΑΙΜΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΟΞΤΕΡ...υπεροδηγε σε ποια χωρα του εξωτερικου ζεις? ή μηπως ετσι σου λενε οι φιλοι σου?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ !!!
ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΞΤΕΡ...
ΑΛΛΑ ΡΩΤΩ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ 100-200 ΜΠΟΞΤΕΡ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 4-5 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ 911?ΓΙΑΤΙ?
στην Πάτρα (από άλλο τόπικ) 2 και διπλοπαρκαρισμένες...
-
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΣΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΑΝΑ Ζ350 Η ΕΝΑ ΚΡΟΣΦΑΙΡ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣ2000 ΠΑΡΑ ΜΠΟΞΤΕΡ Η ΚΑΙΜΑΝ..ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΣΤΩ 911
-
Σιγά μην πάρω Crossfire και S2000 αντί για Boxster. Δε λέω για το Ζ για να μη στενοχωρήσω κάποιον εδώ μέσα αλλιώς...
-
Crossfire???
Asximi ekdosi tis proigoumenis SLK diladi?
-
Για το βρετανικό Car, και καλύτερη...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να σας πω και εγώ γιατί κάποιος θα προτιμήσει την νέα απο την boxter?
Γιατί όποιος έχει τα λεφτά να πάρει και να συντηρήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο πρώτον δεν κοιτάζει 20000 ξωροχιλιάρικα και παίρνει την νέα γιατί βαρέθηκε να βλέπει την παλιά. Και μόνο αυτός ο λόγος είναι υπερ αρκετός για αυτόν. Για τους άλλους μετράνε οι μετρήσεις στα τεστ και και και και και ....Δεν παίρνουν όλοι το αυτοκίνητο για πουλ μουρ..
Τώρα που κολλάει αυτό το μήνυμα?! Για δύο Porsche μιλάμε κατά πρώτον και κατά δεύτερον βλέπεις εγώ να αναφέρω πουθενά για πουλ μουρ?!
Θα μας τρελάνετε με κατι απαντήσεις μερικές φορές!! -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Να σας πω και εγώ γιατί κάποιος θα προτιμήσει την νέα απο την boxter?
Γιατί όποιος έχει τα λεφτά να πάρει και να συντηρήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο πρώτον δεν κοιτάζει 20000 ξωροχιλιάρικα και παίρνει την νέα γιατί βαρέθηκε να βλέπει την παλιά. Και μόνο αυτός ο λόγος είναι υπερ αρκετός για αυτόν. Για τους άλλους μετράνε οι μετρήσεις στα τεστ και και και και και ....Δεν παίρνουν όλοι το αυτοκίνητο για πουλ μουρ..
Τώρα που κολλάει αυτό το μήνυμα?! Για δύο Porsche μιλάμε κατά πρώτον και κατά δεύτερον βλέπεις εγώ να αναφέρω πουθενά για πουλ μουρ?!
Θα μας τρελάνετε με κατι απαντήσεις μερικές φορές!! -
Τελοσπάντων, hold your guns, μέχρι να δούμε το νέο Cayman *in the flesh *που λέμε στο χωριό μου.
-
ασχετο.....
KID..Tη υπογραφη ειναι αυτη??? -
Απορριπτεται μονο και μονο λογω ονοματος.....
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
ασχετο.....
KID..Tη υπογραφη ειναι αυτη???Βγαλμένη από την ζωή..
-
Μάλλον βγαλμένη από σενάριο επιστημονικής φαντασίας
-
για μενα η μποξτερ ειναι υπερεκτιμημενο ατοκινητο...και θα το καταλαβει οποιος οδηγησει μια Ζ4 3.0 και μετα μια μποξτερ...απο κει και περα αν η διαφορα της με την cayman ειναι μεχρι 10.000 ευρω ασυζητητη cayman...
εγω σκοπευω σε 3 χρονακια να πουλησω την Ζ4 και να παω για πορσε...και μετα για τιποτα αλλο...μην ξεχναμε και την Ζ4Μ ας περιμενουμε να την δουμε...για μενα μεγαλος πειρασμος ειναι μια Μ3..ομως αλλιως ειναι να μπαινεις και το τιμονι να γραφει BMW και αλλο PORSCHE...πωσ να το κανουμε ειναι διαφορετικη αισθηση...ειναι η απολυτη εταιρια(και εννοω καλυτερη απο φερραρι και οποιος εχει μπει σε φερραρι και πορσε θα καταλαβει τι εννοω,το φερραρι σου βγαζει την ψυχη)
και γι αυτο την σεβομαστε ολοι...και κουβα να βγαλει και να γραφει πορσε ολοι θα προσκυναμε... -
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
...και κουβα να βγαλει και να γραφει πορσε ολοι θα προσκυναμε...Όχι! Κουβά έβγαλε και δεν τον προσκυνάμε καθόλου, σε διαβεβαιώνω!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...και κουβα να βγαλει και να γραφει πορσε ολοι θα προσκυναμε...
Όχι! Κουβά έβγαλε και δεν τον προσκυνάμε καθόλου, σε διαβεβαιώνω!
Παρόλο που είναι ο καλύτερος κουβάς στην κατηγρρία..
-
ε όχι και κουβά...είπαμε δεν μας αρέσει η Cayman αλλά μην γινόμαστε υπερβολικοί!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε όχι και κουβά...είπαμε δεν μας αρέσει η Cayman αλλά μην γινόμαστε υπερβολικοί!Για το Cayenne δεν μιλάμε?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε όχι και κουβά...είπαμε δεν μας αρέσει η Cayman αλλά μην γινόμαστε υπερβολικοί!Δεν έλεγα για το Cayman... για τον Κουβά-SUV μιλούσα που βλέπουμε όλοι μας καθημερινά να κυκλοφορεί με τις ντουζίνες!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ε όχι και κουβά...είπαμε δεν μας αρέσει η Cayman αλλά μην γινόμαστε υπερβολικοί!
Για το Cayenne δεν μιλάμε?
Το Καγιέν κουβάς...; Ποιός το λέει; Ο Βάλτερ Ρερλ που το εξέλιξε...;
Συγκεντρώσοοοοου
Ακυρώστε την παραγγελία της Cayman