-
Λέει ο ξανθός άντρας στην ξανθιά γυναίκα του:
- Aγάπη μου, πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε οικονομία από αύριο.
Θα πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις καλύτερα για να διώξουμε την μαγείρισσα. - Συμφωνώ! Κι εσύ απο αύριο θα πρέπει να με γ@μ@ς καλύτερα για να διώξουμε τον κηπουρό. Απαντάει εκείνη.
Είναι που λέτε μία ξανθία μέσα στο τζιπ της και πάει βόλτα μέσα στην έρημο και ξαφνικά βλέπει μια άλλη ξανθιά με μία βάρκα μέσα στην έρημο να τραβάει κουπί.Σταματάει και της λέει:
-Μωρή ηλίθια εσένα βλέπουνε και μας έχουνε βγάλει το όνομα!Έχε χάρη μωρή που δεν έχω το μαγιό μου μαζί αλλιώς θα κατέβαινα να σε πλάκωνα!ειναι δυο ξανθιες σε ενα δεντρο και πριονιζουνε το κλαδι στο οποιο καθονται.περναει μια κυρια απο κατω και τους λεει
-μα τι κανετε εκει,θα πεσετε!
-σε παρακαλω κυρια μου κοιτα τη δουλεια σου!!λεει η μια ξανθια.
μολις εκοψαν το κλαδι,επεσαν κατω και πηγαν στο νοσοκομειο.μολις βγηκαν,πηγαν σε μια σταση λεωφορειου για να πανε σπιτι τους και τοτε ειδαν τη γυναικα που τις προειδοποιησε οτι θα πεσουν.
και λεει η μια στην αλλη
-ΡΕ ΣΥ!!ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ!! - Aγάπη μου, πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε οικονομία από αύριο.
-
Για όσους βαράνε μύγες στη δουλειά...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Αυτό το 'διαφανές-περιτύλιγμα-με-τις-φουσκάλες-που-κάνουν-τσούκου-τσούκου-και-κάθονται-όλοι-και-τις-σπάνε-σαν-υπνωτισμένοι',
ξέρει κανένας πως λέγεται με μία λέξη;bubble-wrap!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αυτό το 'διαφανές-περιτύλιγμα-με-τις-φουσκάλες-που-κάνουν-τσούκου-τσούκου-και-κάθονται-όλοι-και-τις-σπάνε-σαν-υπνωτισμένοι',
ξέρει κανένας πως λέγεται με μία λέξη;bubble-wrap!
2-λέξεις
φυσαλιδοπεριτύλιγμα?
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Η τσαπα-τσούλα , είναι αγρότισσα ελευθέρων ηθών;
Όχι
Τι χρησιμεύει η τρύπα στα ντονατς;
Στο να ψήνονται ομοιόμορφα
Κάποιος που έχει «πουλήσει ακριβά το τομάρι του», σε τι φιλοδοξεί να ξοδέψει τα λεφτά του εκτός από δερματολόγους;
Στο ότι θα μοσχοπουλήσει και την ψυχή του στο Δ.. αργότερα
Που ακριβώς είδε το 'άλογο' ή τον 'κάμπο' αυτός που αποφάσισε να δώσει
όνομα στον 'ιππόκαμπό';
Επειδή η κίνηση που κάνει ο ιππόκαμπος θυμίζει καλπάζων άλογο και το σχήμα του είναι 2 καμπές(καμπύλες)
Αυτός που έγραψε το στίχο 'Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, χίλια χρώματα αλλάζεις', τι ακριβώς είχε πάρει;
Δεν υπάρχει μόνο η κόκκινη που γνωρίζουμε όλοι καλά, καθώς επίσης αλλάζουν χρώματα ανάλογα την εποχή τους
Αυτός που βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στο 'γκρεμό' και στο 'ρέμα', έφτασε εκεί κολυμπώντας ή σκαρφαλώνοντας;
Πέρασε το γκρεμό από μια γέφυρα η οποία μετά έσπασε και μπροστά του είχε ρέμα
Aυτός που γράφει το 'ακόμα πιο νόστιμο' στις συσκευασίες των γατοτροφών, πώς είναι τόσο σίγουρος;
Ρώτησε τη γάτα του
Τι μέσο χρησιμοποιεί ένα βουνο για να πάει στον Μωάμεθ;
Εδώ πήγε ολόκληρο βουνό βόλτα, το πως μας πείραξε?
Αντί να φεύγουμε 'σιγά-σιγά' δε θα μπορούσαμε να μείνουμε λίγο ακόμα και μετά να φύγουμε 'γρήγορα-γρήγορα';
Αγένεια δεν είναι?
Ποιός ήταν ο αντικειμένικός σκοπός αυτού του Αλέξη όταν κρυβόταν πίσω από τις λέξεις;
Ο Αλέξης είναι κακός άνθρωπος...
Ο Άγιος Παντελεήμονας που αποτελεί το δημοφιλή προορισμό κουτσών και στραβών, είναι τελικά ορθοπεδικός ή οφθαλμίατρος;
Δεν αφήνουμε τα Θεία ήσυχα λέω 'γω?
Πόσα ραντεβου έχει να θυμηθεί πιά στη ζωή του ένας ελέφαντας ώστε να μας πουλάει τόσα χρόνια μούρη για τη μνήμη του;
Κανένα, δεν βγαίνει ραντεβού
Γιατί επιμένουμε να χαιρετάμε πάντα αυτό τον Πλάτανο αφού μας έχει πάντα χεσμένους;
Από σεβασμό στους μεγαλύτερους και γηραιότερους
ξέρει κανένας πως λέγεται με μία λέξη;
bubble wrapΑφού απάντησα σε όλα αυτά τα ερωτήματα μπορεί κάποιος να μου λύσει ένα που δεν έχω λύσει??
ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?????
-
Αδερφέ, τι ημερομηνία λήξης είχες;;;
(Ειδικά αυτό το: 'Δεν αφήνουμε τα Θεία ήσυχα λέω 'γω;' ήταν πιο κορυφαίο και απ' το 'Πώς σκέφτονται οι γυναίκες;'...
Δηλαδή όταν λέμε 'Μα την Παναγία' δεν σε πειράζει; Θεωρητικά και σύμφωνα με την εκκλησία, πάλι προσβολή είναι να επικαλείσαι τα Θεία. Ο Άγιος Παντελεήμων σε πείραξε;
-
Το bubble wrap, ειναι οι γνωστοί αεροθύλακες στα ελληνικά
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αδερφέ, τι ημερομηνία λήξης είχες;;;(Ειδικά αυτό το: 'Δεν αφήνουμε τα Θεία ήσυχα λέω 'γω;' ήταν πιο κορυφαίο και απ' το 'Πώς σκέφτονται οι γυναίκες;'...
Δηλαδή όταν λέμε 'Μα την Παναγία' δεν σε πειράζει; Θεωρητικά και σύμφωνα με την εκκλησία, πάλι προσβολή είναι να επικαλείσαι τα Θεία. Ο Άγιος Παντελεήμων σε πείραξε;
Χαλάρωσε ρε μαν....
Το thread είναι 'Ανέκδοτα'.... χιούμορ έκανα κι εγώ!
Μάλλον φταίει που βαριέμαι να βάζω smilies.... -
Ο χρήστης jpavly έγραψε:
Αδερφέ, τι ημερομηνία λήξης είχες;;;
(Ειδικά αυτό το: 'Δεν αφήνουμε τα Θεία ήσυχα λέω 'γω;' ήταν πιο κορυφαίο και απ' το 'Πώς σκέφτονται οι γυναίκες;'...
Χαλάρωσε ρε μαν....
Το thread είναι 'Ανέκδοτα'.... χιούμορ έκανα κι εγώ!
Μάλλον φταίει που βαριέμαι να βάζω smilies....OK, αποσύρω το σχόλιο και ζητώ συγγνώμη!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το bubble wrap, ειναι οι γνωστοί αεροθύλακες στα ελληνικάΤσσσσσ... καλλιτέχνη!
-
EΡ: Tί διαφορά έχει το μπουζί από μια ξανθιά ;
.
.
.
.
.
.
AΠ: Το μπουζί παίρνει μόνο μια πίπα. -
πιστεψε με και οι γυναικες οταν δουν εναν ωραιο γκομενο αυτο σκεφτονται!!
Τα υπολοιπα που λες τα σκεφτνται απο την επομενη μερα!
-
αμεσως οι γυναικες σκεφτοντε την τσεπη ......και ποιοι αλλοι ειναι ενδεχομενη 'απειλη' στο περιεχομενο της τσεπης αυτης....
-
ωχ ! τωρα που αρχισαμε τα περι 'μισογυνισμου' δεν με ξεπλενει ουτε ο ατλατνικος ωκεανος.....τι ηθελα και εγραφα απαντηση...... τι το ηθελα ........ δεν το βουλωνα..........
παρεπιπτοντος
misogynist =a man who hates women or believes that men are much better than womenκαι οχι οποιος δεν προσαρμοζετε με τα συμφεροντα των γυναικων ή εκφραζει μια αποψη.
-
Είναι στην Σαχάρα ο Μπους , ο Πούτιν και ο
Κωστάκης...
Εκεί που περπατάνε βλέπουν μία όαση στην οποία
υπάρχει μόνο ένα μπουρδέλο..!Πάει πρώτα ο Μπούς και βγαίνει η τσατσά...
- Γειά σας ... είμαι ο Μπούς από το U.S.A και θέλω
να κάνω ένα τηλεφώνημα
στην χώρα μου...
-Μα ασφαλώς κε Μπούς ... δεν χρειάζεται να
συστηθείτε... είστε πολύ γνωστός
εδώ...
Το τηλεφώνημα στοιχίζει 10.000 δολλάρια! - Μα καλά... 10.000 δολλάρια για ένα τηλέφωνο..;;;
- Μία είναι η όαση... ένα το τηλέφωνο... εάν δεν
θέλετε...
Τι να κάνει αναγκάζεται να δώσει τα χρήματα για να
κάνει το τηλεφώνημά
του...
Πάει μετά ο Πούτιν... - Γειά σας... είμαι ο Πούτιν από την Ρωσία και θέλω
να κάνω ένα τηλεφώνημα
στην χώρα μου...
-Μα ασφαλώς κε Πούτιν... δεν χρειάζεται να
συστηθείτε... είστε πολύ γνωστός
εδώ... Το τηλεφώνημα στοιχίζει 5.000 δολλάρια!
Το ακούει ο Μπούς και λέει με παράπονο:
-Μα καλά εμένα μου πήρατε 10.000 δολλάρια ...
-Εντάξει, Ρωσία, πρώην Σοβιετική /Ενωση...
οικονομική κρίση... τι να
κάνουμε...
Τέλος πάντων κάνει και το τηλεφώνημα ο Πούτιν...
Πάει τελευταίος και ο Κωστακης ...
-Γειά σας.... είμαι ο Κωστακης ο Καραμανλής από την
Ελλάδα και θέλω να κάνω
ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου...
-Μα κε Κωστάκη δεν χρειάζεται να συστηθείτε... δε
φανταζόμασταν ποτέ ότι θα
καταφέρουμε να σας γνωρίσουμε... Βεβαίως και να
κάνετε το τηλεφώνημα που
θέλετε μόνο που θα σας στοιχίσει 1 EURO!
Το ακούει ο Μπους με τον Πούτιν και τρελαίνονται...
-Μα καλά... εμείς για να τηλεφωνήσουμε έπρεπε να
πληρώσουμε 10.000 & 5.000
δολλάρια, ο Κωστάκης γιατί θα πληρώσει
μόνο1EURO??????????
..
..
..
..
..
..
-Κοιτάξτε να δείτε...
ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΗ..!
- Γειά σας ... είμαι ο Μπούς από το U.S.A και θέλω
-
Τι είναι 4 λάστιχα και τι είναι 365 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά;
Τα 4 λάστιχα είναι GOODYEAR......
ενώ......
.....τα 365 προφυλακτικά........
..είναι.......
VERY GOOD YEAR!!!
-
παλια και τα δυο αλλα καλα
-
Δεν το είδα...
πως λέγεται ο νεοδημοκράτης που διορίζεται με 'προσωπική συνέντευξη';
Bluetooth
-
A middle aged woman had a heart attack and was taken to the hospital. While on the operating table she had a near death experience.
Seeing God she asked 'Is my time up?'
God said, 'No, you have another 43 years, 2 months and 8 days to live.'Upon recovery, the woman decided to stay in the hospital and have a facelift, liposuction, and a tummy tuck. She even had someone come in and change her hair color. Since she had so much more time to live, she figured she might as well make the most of it.
After her last operation, she was released from the hospital. While crossing the street on her way home, she was killed by an ambulance.
Arriving in front of God, she demanded, 'I thought you said I had another 40 years? Why didn't you pull me from out of the path of the ambulance?'
God replied, 'I didn't recognize you.' -
Tι κοινό έχει το συζυγικό sex με μία καντίνα στην Eθνική;
- Ποιότητα μέτρια...
- Ποικιλία περιορισμένη...
- ...Aλλά στις τρεις η ώρα τα χαράματα, τι άλλο να βρεις ανοιχτό;;;
Ανέκδοτα [#2]