-
giorgos4t ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει δε γνωρίζουμε ακόμη. Υπολογισμούς μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν.
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Χοντρικά να πώ οτι το 2006 θα παρουσιαστεί και θα κυκλοφορήσει. Να υποθέσω στην έδρα του,δηλαδή στην έκθεση της Φρανκφούρτης ; -
-
-
H έκδοση στο εξώφυλλο του περιοδικού θα είναι μάλλον OPC. Αν και λίγο ψηλό ωραίο φαίνεται πάντως!
-
Σαφώς με χαρακτήρα το νέο corsa. Αν είναι και οι τιμές του λογικές απο την αρχή και όχι όπως όταν βγήκε το προηγούμενο που ηταν ποιο ακριβό απο το άστρα τότε η κατηγορία είναι δική του. (σχεδόν)
Αυτό που έκανε εντύπωση είναι στο περιοδικό είναι το συγκριτικό του passat με το νέο Mondeo, ποιο νέο Mondeo όμως λένε?!!!
-
pio wraio to palio corsa (to twrino diladi)
poly xontromouriko kai akalaisthito
Osoi thelete corsa trexte prolavete na parete auto pou kykloforei twra -
-
Mini Astra. Όμορφο.
-
baby astra
παντος φαινετε ωραιο και καλοφτοιαγμενο. -
μπορεί κανείς να βρεί φωτογραφείες από το νέο mondeo? πήραν οι γονείς μου το facelift τώρα που κυκλοφορεί και θέλω να δω τι διαφορές θα έχει το καινούριο? Υπάρχει και καμία διαφορά στα μηχανικά μέρη ή στην ανάρτηση στο 1.8?
-
ωραιο ειναι αλλα περιμενω να δω και κανονικες φωτο του...
-
Από τις λίγες φορές που μου αρέσει ΟPEL
-
Ο χρήστης Χρήστος Γ. έγραψε:
μπορεί κανείς να βρεί φωτογραφείες από το νέο mondeo? πήραν οι γονείς μου το facelift τώρα που κυκλοφορεί και θέλω να δω τι διαφορές θα έχει το καινούριο? Υπάρχει και καμία διαφορά στα μηχανικά μέρη ή στην ανάρτηση στο 1.8?Κρατήσου:
Αν και μάλλον δεν θα βγει έτσι, αυτό είναι το πρωτότυπο στο οποίο (λένε ότι) θα βασιστεί το επόμενο Mondeo (ίσως κάπου στο 2007).
Περισσότερα ειπώθηκαν εδώ. -
Oi τελευταιες φωτο του κορσα μου αρεσουν περισσοτερο απο τις παλιες.
Γνωρίζουμε κινητήρες και ενδεχόμενες τιμές; επίσης εχουμε καμια φωτο από μέσα -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Από τις λίγες φορές που μου αρέσει ΟPEL -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όσο και να τον βαράς, το χαμόγελο παραμένει.
ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ.Κοίτα τι όμορφο που είναι το γαλαζούλι. Σαν Astra OPC σε μικρότερη έκδοση!
Edit: πάντως μάλλον είναι υποθετικό σχέδιο, όχι πραγματικό.
-
Είπαμε,σέ λίγο καιρό θα μιλάμε γιά Ιταλική αξιοπιστία καί Γερμανική σχεδίαση!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είπαμε,σέ λίγο καιρό θα μιλάμε γιά Ιταλική αξιοπιστία καί Γερμανική σχεδίαση!!!!Ιταλική αξιοπιστία?!! Στα κέφια σου είσαι σήμερα βρε HUNTER, η καλή παρέα μπορεί να σε κάνει να χαμογαλάσεις μετά απο μία κουρστική ημέρα που θα τελειώσει μετά απο ένα 4ωρο
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Είπαμε,σέ λίγο καιρό θα μιλάμε γιά Ιταλική αξιοπιστία καί Γερμανική σχεδίαση!!!!
Ιταλική αξιοπιστία?!! Στα κέφια σου είσαι σήμερα βρε HUNTER, η καλή παρέα μπορεί να σε κάνει να χαμογαλάσεις μετά απο μία κουρστική ημέρα που θα τελειώσει μετά απο ένα 4ωρο
Το 'γεμανική σχεδίαση' είναι απείρως πιο αστείο!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το 'γερμανική σχεδίαση' είναι απείρως πιο αστείο!
Κοίτα τι σου'χω:
Γεμίζει χαλαρά 50 σελίδες στα νέα μοντέλα με τη μικρή, πλην όμως πολύ ουσιώδη τροποποίηση που του έκανα;
Opel Corsa 2006