-
Για οσους ξερουν το ανεκδοτο με την καμήλα:
'Στην μπάρα'.
-
lefos_wrx, kyan και sado θυμήστε να μην λογομαχήσω ποτε με εσάς....
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οταν ο τυπος ερθει στο αμήν και αλλαξει τηλεφωνο τί θα γινει; Εκδικηση τελος;Θα βρω το καινουργιο του και θα του κανω τα ίδια....
-
Λοιπόν, να παρέμβω λίγο, να μην ανοίγω καινούριο θέμα τώρα, δεν λέει:
Χτες πάω να πάρω το αμάξι μου, τελειώνοντας απ' τη δουλειά... Παρκαρισμένο εκεί:
Κοιτάω πιο κοντά, και τι να δω;;;
Απίστευτο;;;
Κάτω, δίπλα στον τροχό μου, βρίσκω σπασμένα κομμάτια χρώμα (κόκκινο) με σκουριά από πίσω...
Ψάχνω δεξιά αριστερά, βρίσκω ένα αμάξι που έχει αυτό:
Βρίσκω και την ιδιοκτήτρια, η οποία ναι μεν πέρασε απ' το αμάξι μου το πρωί, αλλά δεν παραδέχεται τίποτα, λέει ότι δεν θυμάται κτλ... Θα την πιέσω και σήμερα, αλλά καμια ιδέα έχετε για το τι να κάνω;;;
Α, τα κομματάκια που βρήκα, ταιριάζουν σαν παζλ με το αμάξι της...
Σημείωση, της έχω μιλήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ως τώρα... Μέχρι που χτες της είπα ότι μπορεί και να μην το έχει κάνει εκείνη...
-
Μπορείς να παρκάρεις το αμαξι σου διπλα στο δικό της, (ή σε καποιο αλλο ίδιου τυπου για να δεις αν οντως βρισκονται στο ίδιο υψος - και αν κινούμενο με συγκεκριμένη φορά μπορεί να δημιουργηθεί τέτοια ζημιά..
Πάντως όπως ανέφερα σε προηγούμενα ποστ, αν δεν το παραδεχθεί δεν αξιζει να τρεξεις... Θα ταλαιπωρήσε 2-3 χρόνια.]
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ξέρετε κανένα πολύ διαδομένο site με 'αγγελίες';;;;
Θέλω να δημοσιέυσω μια αγγελία... πμ παρακαλώ...Πείτε με μαλακα, φλώρο, αλλά να πάω να του κάνω υλική ζημιά δεν μπορώ...
Εμένα κάποτε είχε βάλει μια πρώην το κινητό μου σε gay line απο την τηλεόραση και με πέρνανε τηλέφωνο όλα τα ''΄χαρούμενα αδερφάκια'΄απο όλη την Ελλάδα,με τρέλανε.Κάντου το ίδιο
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μπορείς να παρκάρεις το αμαξι σου διπλα στο δικό της, (ή σε καποιο αλλο ίδιου τυπου για να δεις αν οντως βρισκονται στο ίδιο υψος - και αν κινούμενο με συγκεκριμένη φορά μπορεί να δημιουργηθεί τέτοια ζημιά..Πάντως όπως ανέφερα σε προηγούμενα ποστ, αν δεν το παραδεχθεί δεν αξιζει να τρεξεις... Θα ταλαιπωρήσε 2-3 χρόνια.]
Χεχε, ο Νάσος είναι μεγάλη πουτάνα. Το μέτρησα και είναι ακριβώς στο ίδιο ύψος. Και αν πήγε να παρκάρει πίσω μου (εκεί που είναι η κλούβα στη φωτό) μπορεί κάλλιστα να το έξυσε εκεί... Αλλά ισχύει αυτό που λες, αν δεν το παραδεχτεί... Πρέπει να δώσω 300 απ' την τσέπη μου (τόσο είπε η Ford). Αλλά μάλλον δεν θα το φτιάξω. Δεν αξίζει. Θα το σουλουπώσω με λίγη αλοιφή, λίγο χρώμα, δεν πάω να δω΄σω 300 ευρώ τώρα.
-
Απο τις φωτο θα ελεγα οτι 300Ε κανει όλο το αυτοκινητο αυτηνης που σε γρατζούνισε Παντως δεν βάφει μονο η ford, θα βρεις και πιο φτηνά.
Παντως αν εχει ασφαλεια,εξηγησε της οτι δεν θα πληρώσει μία και οτι μετα μπορει να αλλαξει ασφαλιστικη και να παει και σε χαμηλότερο BM.
-
Κρίμα φίλε μου Νάσο
προσπάθησε να την πιέσεις όσο μπορείς κ ρώτα κ τον ασφαλιστή σου τι μπορείς να κάνεις!
Είχαμε παλαιότερα ίδια περίπτωση (πάλι με γυναίκα) που μετά από πίεση μας είπε κ καλά ότι το είχε πάρει ο γιος της κλπ κλπ κ τελικά μας πλήρωσε φτερό κ φανάρι....
Ελπίζω να έχει καλή κατάληξη!
Είναι πραγματικά κρίμα να βρίσκεις το αυτοκίνητο σου χτυπημένο μου έχει συμβεί συνολικά 2 φορές με το δικό μου κ άλλες 3 φορές είχε συμβεί στον πατέρα μου κ να σκεφτείς ότι προσέχω πάααρα πολύ που θα το αφήσω κ να μην εμποδίζει κ να είναι κ παράνομο!..... (καλά για γδαρμένες γωνίες σε προφυλακτήρες δεν αναφέρομε καν....)
Εκείνο που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι στα πάρκινγκ που παρκάρουν παράλληλα κ ανοίγουν τις πόρτες δίχως αύριο κ τις κοπανάνε πάνω στα διπλανά αυτοκίνητα! ειδικά οι γυναίκες με τα τεράστια τζιπ που για να βγουν με τα 12ποντα ανοίγουν όσο μπορούν την πόρτα κ σου ρίχνουν κ την ατάκα 'άμα έχεις πρόβλημα να σε πληρώσω... τόσα λ7 κάνει το τζιπ αυτά θα προσέχω....' -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
[URL=http://img438.imageshack.us/my.php?image=dsc016550wy.jpg][img]Ρε Νάσο στην δεξιά πλευρά της φωτό τι είναι αυτο???? φράζουν και τον δρόμο στην Κρήτη???
Στο θέμα σου δύσκολα θα βρεις άκρη..... πρέπει να πας αστυνομία και μετά δικαστικά το οποίο σημαίνει κόστος και μεγαλύτερη ταλαιπωρία σε σχέση με το να την φτιάξεις μόνος σου και να ξεμπερδεύεις -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
[URL=http://img438.imageshack.us/my.php?image=dsc016550wy.jpg][img]
Ρε Νάσο στην δεξιά πλευρά της φωτό τι είναι αυτο???? φράζουν και τον δρόμο στην Κρήτη???
Στο θέμα σου δύσκολα θα βρεις άκρη..... πρέπει να πας αστυνομία και μετά δικαστικά το οποίο σημαίνει κόστος και μεγαλύτερη ταλαιπωρία σε σχέση με το να την φτιάξεις μόνος σου και να ξεμπερδεύειςΈλα μωρέ, έχει μια καφετέρια εκεί και κάπου πρέπει να βάλουν οι άνθρωποι τα τραπέζια τους... Στο δρόμο θα τα αφήσουν;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απίστευτο σκηνικό...
οnline αγγελίες οι οποίες θα δημοσιευθούν και εντύπως ...http://www.xe.gr
Μονο που σε παιρνουν τηλεφωνο πρωτα, στον αριθμο που εχεις δωσει, για να τσεκαρουν πριν τις βγαλουν στον 'αερα'.
Και;
Αγοράζει ένα καρτοκίνητο και κάνει την δουλειά του...Δυστυχως το καρτοκινητο δε βοηθαει σε τιποτα. Σε παιρνουν τηλεφωνο σε ο,τι αριθμο επικοινωνιας εχεις δωσει (o ιδιος που θα μπει στην αγγελια) για να τσεκαρουν και να σου πουνε ποτε θα δημοσιευτει. Αν καποιος βαλει ασχετο νουμερο (π.χ. του τυπου που θελει να εκδικηθει) απλα θα παρει καποια στιγμη η Χ.Ε. πριν δημοσιευσει κατι και ο τυπος θα τους πει οτι ειναι ακυρο.
-
δυστυχώς σε μερικές περιπτώσεις ο τσαμπουκάς είναι μονόδρομος αν θέλεις να πάρεις τα λεφτά σου...
ψυχολογικός πάντα, φωνές απειλές και τα υπόλοιπα...γνώμη μου...
τι θα κάνει, θα πάρει ασφαλιστικά μέτρα...??αν το κάνει τέλος..το πιο πιθανό είναι μετά απο 1-2 επισκέψεις μυστήριες να τα δώσει..εκτός αν κάταλάβει ότι αν κάνει δήλωση δεν χάνει τίποτα..
-
Η ζημιά απο οτι είδα στην φωτογραφία δεν νομίζω να δικαιολογεί τα 300 ευρώ που ζητάει η αντιπροσωπεία. Βρές ενα καλό φανοποιό και με λιγότερα απο τα μισά χρήματα θα είσαι πάλι οκ!
Αν δεν βιάζεσαι για άμεση επισκευή στα πιο πολλά σημεία δεν έχει φύγει το αστάρι. Με μια αλοιφή της 3Μ και μετα με μια γυαλιστική θα επαναφέρεις ενα μεγάλο μέρος της γρατζουνιάς!
Εδω και ενα χρόνο έχω γίνει εξπέρ στο θέμα του φανοποιείου! Τόσες φορές το είχα πάει για βάψιμο απο διάφορα περιστατικά γρατζουνιών που έβρισκα κατα καιρούς και τώρα αν τύχει κάτι το αναλαμβάνω μόνος μου. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απίστευτο σκηνικό...
οnline αγγελίες οι οποίες θα δημοσιευθούν και εντύπως ...http://www.xe.gr
Μονο που σε παιρνουν τηλεφωνο πρωτα, στον αριθμο που εχεις δωσει, για να τσεκαρουν πριν τις βγαλουν στον 'αερα'.
Και;
Αγοράζει ένα καρτοκίνητο και κάνει την δουλειά του...Ναι αλλά το τηλέφωνο επικοινωνίας ίσως πρέπει να είναι το ίδιο με της αγγελίας..
-
Κριμα ρε φιλε!!! Μεγαλη ατυχια.
Μη το βαζεις κατω. Δες με λιγο ψυχολογικο πολεμο αν μπορεις να κανεις κατι. Στο κατω κατω μια δηλωση θα σου υπογραψει δεν ειναι κατι τρομερο.
Αν δε τα καταφερεις δες για εκτός αντιπροσωπιας ποσο παει η επιδιορθωση. -
Κρίμα Νάσο. Τι να κάνεις όμως δυστυχώς και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα με τους στόκους που κινούνται γύρο μας. Αν θέλεις συστημένο φαναρτζή σφύριξε μου. Έχουμε κάποιες προσβάσεις.
Είναι σπαστικό να βρίσκεις όμως το αμάξι σου χτυπημένο το ξέρω δυστυχώς το συναίσθημα και όχι μια μόνο φορά.
Tρακαρισμα και εγκαταλειψη.