-
Καλησπέρα σε όλους.είμαι ανάμεσα σε τρία μοντέλα.Το ford focus sedan 1.6 το mazda 3 και το toyota corolla...ποιο προτείνετε?
-
Καλησπέρα σε όλους.είμαι ανάμεσα σε τρία μοντέλα.Το ford focus sedan 1.6 το mazda 3 και το toyota corolla...ποιο προτείνετε?
-
-
Δεν ξερω απο τιμες αλλα ειναι και τα τρια κορυφαια. Θα σου ελεγα Corolla αλλα ειναι υπο αλλαγη νομιζω. Μεγαλο το διλημα!!!
-
Mazda 3...
-
Mazda 3 με κλειστά μάτια...
-
σιγα την ερωτηση..........
μαζντα.....πολυ χαλαρα κιολας -
Eγώ θα πρωτοτυπήσω και θα πω:
HYUNDAI accent 1.6.
Προσφέρει πολλά και είναι και value for money!!
Και δεν χαλάει ποτέ!!
Εκτος κι αν δεν πουλάς μούρη με δαύτο εφόσον τα παραπάνω συγκριτικά θεωρούνται 'Premium'
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Eγώ θα πρωτοτυπήσω και θα πω:HYUNDAI accent 1.6.
Και δεν χαλάει ποτέ!!
Εκτος κι αν δεν πουλάς μούρη με δαύτο εφόσον τα παραπάνω συγκριτικά θεωρούνται 'Premium'
(υποψιν οτι αξεντ 1,600 δεν υπαρχει)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
HYUNDAI accent 1.6.
Και δεν χαλάει ποτέ!!
μαλλον Elantra θα εννοουσε ο ανθρωπος.
-
αγγελε αν ψαξεις θα βρεις ενα θρεντ καπου που γιναμε μυλος πανω σε αυτα τα αυτοκινητα...εκει θα δεις ποιες ειναι οι αποψεις των περισσοτερων...
-
Κανένα από τα 3.
Σε focus θα προτιμούσα το sw, σε toyota το avensis.
Εδώ που ρώτησες όλοι θα σου πούνε το mazda. Λίγοι όμως το έχουνε οδηγήσει και ελάχιστοι σκέφτηκαν να το αγοράσουν.
-
Θα έλεγα το Focus (μαζί με το 3), αλλά αν δεν σε πειράζει η σχετική παλαιότητα του μοντέλου και το μέγεθος, δες τον μεγάλο αδελφό του, το ανανεωμένο Mondeo, που το δίνουν σχεδόν τζάμπα. Έτσι κι αλλιώς το νέο Focus sedan είναι σαν μικρογραφία του.
-
Είδα από κοντά ένα Focus Sedan και ομολογώ ότι δεν μου άρεσε καθόλου.
Το 3 ακριβό και το Corolla ξεπερασμένο.
Για μένα Μondeo στα 1800cc στην τιμή που το δίνουν είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ!Αλήθεια πόσα χρήματα διαθέτεις;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HYUNDAI accent 1.6.
Και δεν χαλάει ποτέ!!
μαλλον Elantra θα εννοουσε ο ανθρωπος.
whatever
-
Mazda 3
Μπορεί να μην το έχω οδηγήσει, μπορεί να μην είμαι σίγουρος αν είναι το καλύτερο, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι το πιο όμορφο. -
Αν δεν τίθεται θέμα μεγέθους αλλά θέμα τιμής τότε Mondeo. Μόλις είδα την καινούργια του τιμή σε διαφήμιση στην TV. Τζάμπα είναι...Αλλοιώς Focus.
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
Εδώ που ρώτησες όλοι θα σου πούνε το mazda. Λίγοι όμως το έχουνε οδηγήσει και ελάχιστοι σκέφτηκαν να το αγοράσουν.
Δαγκωτο στο 3αρι!!!! Και το εχω οδηγησει και εχω σκεφτει πααααααρα πολυ σοβαρα να το αγορασω
-
Νομίζω και εγώ 3 και αν θες να ανέβεις κατηγορία Mondeo... οποσδήποτε κάνε test drive και καλές επιλογές!!!
-
θα ήθελα κάποια γνώμη απο κάποιους που έχουν οδηγήσει αυτά τα αυτοκίνητα..καλό το mazda αλλά το έχει οδηγήσει κάποιος? με τα test drive δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα...
ΠΟΙΟ SEDAN STA 1600????