-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Δηλαδή αν μου κλέψουν τη τσάντα μέσα στο σουπερμάρκετ έχει ευθύνη το μαγαζί;
Εσυ γιατι νομιζεις οτι τα μεγαλα σ/μ εχουν σεκιουριτυ....
Για να μη τους κλεψουν τις.....σοκοφρεττες??Για να αποθαρυνεται καθε κακοβουλος απο τετοιες ενεργειες.
Εχουν σεκιουριτι ακριβως για τις 'σοκοφρετες', οι σεκιουριταδες καθονται στις εισοδους/εξοδους και περιμενουν να χτυπησει το μηχανημα αν καποιος παει να βουτηξει κατι απο το μαγαζι,χεστηκαν αν εσενα σου πηραν το πορτοφολι.
Οσον αφορα το παρκινγκ,φυσικα δεν φερουν καμια ευθυνη αν καποιος το κλεψει,το γδάρει κτλ και ειναι απολυτα λογικο.Σου παραχωρουν δωρεάν δικο τους χωρο για να παρκαρεις,οχι για να πληρωνουν κερατιάτικα.
-
Ρε παιδιά, τι λέτε τώρα; Εδώ τρακάρανε τη μάνα μου σε Δημοτικό Πάρκινγκ που πληρώνεις κιόλας και δεν είχαν καμία ευθύνη, τα σούπερ μάρκετ θα έχουν; Μα μήπως ξεχνάμε που βρισκόμαστε;;;
-
Έχουν όση ευθύνη έχει το μαγαζάκι με χώρο μπροστά 'ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ'.
Μόνο αν προκληθεί ζημιά από τις εγκαταστάσεις του καταστήματος υπάρχει ευθύνη του ιδίου (πχ μια έκρηξη, μια πυρκαγιά, ένας απρόσεκτος υπάλληλος). -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, τι λέτε τώρα; Εδώ τρακάρανε τη μάνα μου σε Δημοτικό Πάρκινγκ που πληρώνεις κιόλας και δεν είχαν καμία ευθύνη, τα σούπερ μάρκετ θα έχουν; Μα μήπως ξεχνάμε που βρισκόμαστε;;;Επαναλαμβανω!!!!
Εχουν ευθυνη.
Ειναι αποφαση Δικαστηριου αυτη....
Ολα τα αλλα ειναι παρανομα και στηριζονται στην αγνοια των πολιτων -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
*Είσαι ένας θρασύς μ@λακάκος. Ούτε καν μ@λάκ@ς ολοκληρωμένος. Αδιαφορείς για τα πάντα γύρω σου, φτάνει να βολευτείς εσύ. Θα μπορούσα να στο σπάσω το μπourdeλο σου, αλλά εκτός από θρασύς, είσαι και τυχερός μ@λακάκος γιατί είμαι κατά της σχετικής βίας. Άραγε, την επόμενη φορά που θα φερθείς ανάλογα, θα σου ξαναχαμογελάσει η τύχη; *
Μπορουσες πολυ απλα να του ξεφουσκωσεις τα λαστιχα.....
ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΥΠΙΣΕΙΣ Η ΝΑ ΣΚΗΣΕΙΣ....
Να τα ξεφουσκωσεις...
Ουσιαστικες ζημιες δεν κανεις και παραλληλα με το χαρτακι που του αφησες...
Θα ηταν τελειο!!!!-εγω καλω γερανο.... και συνηθος ερχεται
-αυτο με τις πινακιδες στο ταμειο ειναι ολα τα λεφτα.... αλλα σιγα μη το παρει χαμπαρι! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-εγω καλω γερανο.... και συνηθος ερχεταιΕγώ πάλι που έχω καλέσει πολλές φορές την αστυνομία για μαλακάκους που μου έκλεισαν το πάρκινγκ και εξαφανίστηκαν πάντα μου λέγανε ότι γερανός δεν έρχεται παρά μόνο αν παρακωλύεται η κυκλοφορία. Το μόνο που κάνουν στο μαλακάκο είναι να του κόψουν μια κλήση.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ρε παιδιά, τι λέτε τώρα; Εδώ τρακάρανε τη μάνα μου σε Δημοτικό Πάρκινγκ που πληρώνεις κιόλας και δεν είχαν καμία ευθύνη, τα σούπερ μάρκετ θα έχουν; Μα μήπως ξεχνάμε που βρισκόμαστε;;;
Επαναλαμβανω!!!!
Εχουν ευθυνη.
Ολα τα αλλα ειναι παρανομα και στηριζονται στην αγνοια των πολιτωνΠοια ειναι αυτη η αποφαση;
Εδω προσφατα κλεβονται αυτοκινητα απο παρκινγκ που πληρωνεις, και βγαίνει τελικά ότι δεν εχουν ευθύνη, εφοσον ειναι από αυτα που παιρνεις εσυ τα κλειδιά. -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Επαναλαμβανω!!!!
Εχουν ευθυνη.
Ολα τα αλλα ειναι παρανομα και στηριζονται στην αγνοια των πολιτωνΕμενα το 'πηραν' κλειδομενο (τα κλειδια τα ειχα πανω μου) μεσα απο υπογειο παρκινγκ Σουπερ Μαρκετ.....
και τα αφεντικα του σουπερ μαρκετ.... το παιζαν 'δεν ξρουμε τιποτα' 'δεν ειδαμε τιποτα' -
off topic
το βρηκες τελικά? -
Ο χρήστης keny έγραψε:
off topic
το βρηκες τελικά?Oxi
Κ εχω σιχαθει τα 'αντικαταστασης' και τα εταιρικα..... 1400αρια και 150αρια που θεν πανε, δεν στριβουν και δεν σταματανε......
Θελω τ αμαξακι μου....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Το μαλακισμένο στη γειτονιά μου με την ελεύθερη εξάτμιση στο παπί του που κάθε μεσημέρι κόβει βόλτες πάνω-κάτω σε μια διαδρομή 50 μέτρων για δύο ώρες και μου'ρχεται να το σκοτώσω.
Οι μαλάκες που'χουν κάψει φλάντζες ή καίνε λάδια τα χρέπια τους και δεν τα φτιάχνουν (αλλά σου λέει, 'εγώ έχω γιαπωνέζικο ή VAG, δε χαλάει').
Οι γυναίκες που έρχονται και παραπονιούνται για το πόσο άξεστος, μαλάκας κλπ είναι ο γκόμενός τους, σου τρίβονται κιόλας λιγάκι, και μετά επιστρέφουν σ'αυτόν.
Οι γυναίκες που σου λένε 'θα'θελα ένα καλό παιδί' και, όταν βρουν κάτι τέτοιο, του κάνουν τη ζωή μαύρη. Βασικά, αυτό το κάνουν ΟΛΕΣ.
Οι μαλάκες και οι μαλακισμένες που, αντί να πάρουν τηλέφωνο, σου κάνουν αναπάντητη.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
[
Επαναλαμβανω!!!!
Εχουν ευθυνη.
Ολα τα αλλα ειναι παρανομα και στηριζονται στην αγνοια των πολιτωνΤο έχουν δείξει και στις ειδήσεις. Δικαιώθηκε ο πελάτης-οδηγός. Υπάρχει, πλέον, νομικό δεδικασμένο.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το μαλακισμένο στη γειτονιά μου με την ελεύθερη εξάτμιση στο παπί του που κάθε μεσημέρι κόβει βόλτες πάνω-κάτω σε μια διαδρομή 50 μέτρων για δύο ώρες και μου'ρχεται να το σκοτώσω.Οι μαλάκες που'χουν κάψει φλάντζες ή καίνε λάδια τα χρέπια τους και δεν τα φτιάχνουν (αλλά σου λέει, 'εγώ έχω γιαπωνέζικο ή VAG, δε χαλάει').
Οι γυναίκες που έρχονται και παραπονιούνται για το πόσο άξεστος, μαλάκας κλπ είναι ο γκόμενός τους, σου τρίβονται κιόλας λιγάκι, και μετά επιστρέφουν σ'αυτόν.
Οι γυναίκες που σου λένε 'θα'θελα ένα καλό παιδί' και, όταν βρουν κάτι τέτοιο, του κάνουν τη ζωή μαύρη. Βασικά, αυτό το κάνουν ΟΛΕΣ.
Οι μαλάκες και οι μαλακισμένες που, αντί να πάρουν τηλέφωνο, σου κάνουν αναπάντητη.
ατιμη κενωνία που λένε δηλαδή...
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
[
Επαναλαμβανω!!!!
Εχουν ευθυνη.
Ολα τα αλλα ειναι παρανομα και στηριζονται στην αγνοια των πολιτωνΤο έχουν δείξει και στις ειδήσεις. Δικαιώθηκε ο πελάτης-οδηγός. Υπάρχει, πλέον, νομικό δεδικασμένο.
Επειδη ειναι ενδιαφερον, μπορουμε να μαθουμε λεπτομερειες;
Αριθμος αποφασης, σκεπτικο κτλ; -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Οι γυναίκες που σου λένε 'θα'θελα ένα καλό παιδί' και, όταν βρουν κάτι τέτοιο, του κάνουν τη ζωή μαύρη. Βασικά, αυτό το κάνουν ΟΛΕΣ.Όχι, δεν το κάνουν όλες.
'ένα καλό παιδί'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όχι, δεν το κάνουν όλες.
Τι λες;
Αφού είναι γνωστό πως ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι πουτ@νες και ΟΛΟΙ οι άντρες γουρούνια! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όχι, δεν το κάνουν όλες.
Τι λες;
Αφού είναι γνωστό πως ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι πουτ@νες και ΟΛΟΙ οι άντρες γουρούνια!'Εκτός από τη μάνα μου και τον πατέρα μου που είναι απλά ηλίθιοι'.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όχι, δεν το κάνουν όλες.
Τι λες;
Αφού είναι γνωστό πως ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι πουτ@νες και ΟΛΟΙ οι άντρες γουρούνια!Kάπου τα εχουμε ξανασυζητησει ολα αυτά! Συμπερασμα (αν θυμαμαι) δεν ειχαμε βγάλει!!
skullone αν εισαι καλό παιδι και ΟΛΕΣ σου εχουν φερθεί ετσι, τοτε εισαι πολυ ατυχος... Αλλα σε κάποιες περιπτωσεις επικρατει μια εκφραση του λαού μας σοφη 'βρισκουν και τα κάνουν' οπότε για προσεξε το!
-
Δεν είναι θέμα ατυχίας, αλλά το δεύτερο: άμα σε δουν καλό και εντάξει απέναντί τους, ξεσπάνε επάνω σου ό,τι τους κάνουν αυτοί οι λεβιέδες τους οποίους διαλέγουν.
Αυτό, βεβαίως, σημαίνει ότι είναι ανίκανες να κάνουν κουμάντο στο βρακί τους - πόσο μάλλον να τις βάλεις να κάνουν κουμάντο και στη δουλειά σου...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Όχι, δεν το κάνουν όλες.
Τι λες;
Αφού είναι γνωστό πως ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι πουτ@νες και ΟΛΟΙ οι άντρες γουρούνια!Kάπου τα εχουμε ξανασυζητησει ολα αυτά! Συμπερασμα (αν θυμαμαι) δεν ειχαμε βγάλει!!
skullone αν εισαι καλό παιδι και ΟΛΕΣ σου εχουν φερθεί ετσι, τοτε εισαι πολυ ατυχος... Αλλα σε κάποιες περιπτωσεις επικρατει μια εκφραση του λαού μας σοφη 'βρισκουν και τα κάνουν' οπότε για προσεξε το!
Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου:
http://www.4troxoi.gr/forum/search.php?mode=resultsΣιγά μη το κάνεις,αλλά δεν ξέρεις τι χάνεις...
Ο θρασύς μ@λακάκος...