-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Oποιος λεει οτι οι αλφα 33 και 75 ηταν αμαξια εγω παω τωρα σε ενα γκρεμο και πηδαω.............................. H πλακα ειναι οτι οι ιταλοι εβγαλαν και σπορ αμαξια. Δεν βλεπουν τα χαλια τους? Τι καλο μπορει να εχει μια lancia integrale? Που ανεβαζει συνεχεια θερμοκρασια ? Που σου σβηνει στην στροφη? Θυμαμαι ενα περιοδικο που το δοκιμαζε και ελεγε 'πολυ καλο κρατημα και δυνατος κινητηρας ,αλλα τι να το κανεις αν σου σβηνει 3 φορες στο βουνο και χρειαζεται να το σπρωχνεις? Τι το καλο μπορει να εχει ενα φιατ κουπε (γνωστη και ως η φεραρι των φτωχων.Α ρε ιταλικο μαρκετινγκ τι κανεις) που και αυτο βγαζει τα ιδια προβληματα με την lancia? Nα μιλησω για την gtv?Μπες σε κάποιο από αυτά τα αυτοκίνητα συνοδηγός (όχι οδηγός, επικίνδυνα πράματα...), με κάποιον που να ΞΕΡΕΙ στο τιμόνι, και έλα να μας τα ξαναγράψεις αυτά
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΑΒΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Μετά από αυτά που έγραψες για Integrale, Fiat Coupe και GTV, μάλλον έχεις δίκιο. ΔΕΝ είσαι εμπαθής. Είσαι απλά άσχετος.-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα τελευταία δύο χρόνια,έτυχε καί ρώτησα τρείς οδηγούς φορτηγών τής ΕΛΠΑ,γιά τό ποιά αυτοκίνητα μαζεύουν συχνότερα.
Καί οι τρείς μού είπανε ότι συχνότερα φορτώνουν τα όπελ.
Επίσεις καί οι τρείς,μού είπανε ότι,τα Ιταλικά αυτοκίνητα τα φορτώνουν μέ ρυθμούς πάνω-κάτω τού μέσου όρου.εμενα μου ειπαν ότι φορτώνουν τα rover.
Τι σημαινει αυτό????
Θελετε να κάνουμε στατιστική?Πρέπει να πουμε τότε ότι η ΟΠΕΛ εχει τσαμπα ΕΛΠΑ, Αρα εγω που εχω ΟΠΕΛ μονο η ΕΛΠΑ με μαζεύει... συνηθως
Για όλα υπαρχει μία εξήγηση παιδιά.....
-
Κι εμένα ένας οδηγός (ιδιόκτητου, όχι κάποιας εταιρείας) γερανού μου είπε για ιταλικά και γαλλικά. Opel ΟΚ.
Δεν βγάζεις άκρη έτσι. -
Πιστευεις τα στοιχεία απο περιοδικό που λέει οτι το Suzuki Liana έχει μεγαλύτερο 'appeal' από την Alfa 147 ?? και το Kia Rio έχει καλύτερο Quality ???
Μην τρελαθούμε επιτέλους επειδή κάποιο περιοδικά χρηματίζονται !!
-
Στην οικογενεια εχουμε ενα getz το οποιο ειναι σκυλι αλλα σαν κρατημα σαν γκαζια κ.τ.λ ειναι της πλακας. Αλλωστε ειναι αμαξι πολης. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Επισης εχουμε ενα τογιοτα καρινα 1600. Ειχα ενα 306 το οποιο πουλησα για κατι καλυτερο .Ακομα προς αναζητηση ειμαι. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟ
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πιστευεις τα στοιχεία απο περιοδικό που λέει οτι το Suzuki Liana έχει μεγαλύτερο 'appeal' από την Alfa 147 ?? και το Kia Rio έχει καλύτερο Quality ???Μην τρελαθούμε επιτέλους επειδή κάποιο περιοδικά χρηματίζονται !!
κανένα περιοδικά δε χρηματίζεται
ΔΙΑΦΗΜΪΖΟΝΤΑΙ απλώς λίγο παραπάνω .... -
Στην οικογενεια εχουμε ενα getz το οποιο ειναι σκυλι αλλα σαν κρατημα σαν γκαζια κ.τ.λ ειναι της πλακας. Αλλωστε ειναι αμαξι πολης. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Επισης εχουμε ενα τογιοτα καρινα 1600. Ειχα ενα 306 το οποιο πουλησα για κατι καλυτερο .Ακομα προς αναζητηση ειμαι. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟDhladh milise kapoios o opoios exei odhghsei
Hyundai Getz(o xristos kai i panaia)
Toyoto Carina(o xristos kai i panagia^2))
Peugeot 306(trwgetai)kai sxoliase ta ekshs
Lancia Integrale
Fiat Coupe
Alfa GTV-75File krima pou dhlwses kai fanatikos anagnwstis twn 4T. Milame gia full asxetosynh. Kalytera na masas para na milas sto katw katw!!!!!!!
-
Κrusternsen δεν αμφιβαλλω οτι εχουν φοβερο κρατημα οι integralle,coupe k.t.l. Ε δεν ειναι αξιοπιστα ρε φιλε. Τι να τα κανω αν χαλανε συνεχως? Εχω οδηγησει φιατ κουπε παντως και γενικα εχω οδηγησει πολλα καλα αμαξια φιλων και εχω κανει αρκετα test drive. Ασχετος μπορει να ειμαι ,αλλα ψευτης δεν ειμαι.οκ? Αν δεν σου αρεσει η αληθεια δεν φταιω εγω. Αλλωστε για ποιο λογο θαβω τα ιταλικα αμαξια? Εχω καποιο κινητρο? Για τα γερμανικα,ιαπωνικα κ.τ.λ δεν εχω πει τιποτα.
-
Στην οικογενεια εχουμε ενα getz το οποιο ειναι σκυλι αλλα σαν κρατημα σαν γκαζια κ.τ.λ ειναι της πλακας. Αλλωστε ειναι αμαξι πολης. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Επισης εχουμε ενα τογιοτα καρινα 1600. Ειχα ενα 306 το οποιο πουλησα για κατι καλυτερο .Ακομα προς αναζητηση ειμαι. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΑφού δεν είχες Ιταλικό , Τι γκρινιάζεις ??
Εκτός και εαν νομίζεις οτι τα 306 τια φτιάχνουν λίγο πιο ανατολικα....
-
Φιλε kyan συγρατησου αλλα κανεις λαθος ,γιατι εγω αναφερομαι στο συγκριτικο μεταξυ alfa 147-ford focus sport 115 ps. To 1.19.6 το εκανε η Τι αλλα πριν πολυ καιρο και μαλιστα σε εκεινο το συγκριτικο με το α3 kai την bmw το ειχατε αναφερει. Μαλιστα ειχατε και την bmw 2.0 150 οπου εκανε γυρω στο 1.19.Θα ξανακοιτάξω το τεστ που αναφέρεις αλλά αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι η 147 έκανε 1:20:5 με 195/60/15 στο συγκριτικό που ανέφερα..
Oμως θεωρεις οτι το 19.6 ειναι τρομερος χρονος οταν φοραει 17αρες με σπορ αναρτησεις κ.τ.λ? Εκτος του οτι εχει δυνατο κινητηρα(μπορει να μην ειναι αξιοπιστος αλλα ειναι δυνατος) ειναι και σχετικα ελαφρυ. Οποτε το 1.19.6 μαλλον δεν μου λεει τιποτα.
Σχετικά ελαφρύ;! με 1160 κιλά; πού φτάσαμε, να θεωρούμε 'σχετικά ελαφρύ' ένα χάτσμπακ που είναι λίγο κάτω από 1200 κιλά! Το 3 πόσο βάρος έχει άραγε;
Φιλε moderator kyan εκφρασου οπως θες. Οποιος δεν εχει επιχειρηματα συνηθως προσπαθει να προσβαλλει τον αλλο.
Κατ'αρχήν έχω 147 και αυτό μου δίνει το δικαίωμα να γελάω με αυτά που λες περί αναξιοπιστίας του κινητήρα.
Α και κατι αλλο. Ειμαι φανατικος αναγνωστης των 4τροχων γι'αυτο θα σε συμβουλευα να διαβασεις καλυτερα τα τευχη και μετα να μιλησεις.
Δεν έχω χάσει τεύχος των 4Τ από το 1989. Your call.
Oποιος λεει οτι οι αλφα 33 και 75 ηταν αμαξια εγω παω τωρα σε ενα γκρεμο και πηδαω.Ας βγει ενας κατοχος και να πει οτι καινε μονο λαδι και κατα τ'αλλα δεν εχουν προβληματα. Εγω δεν ξαναγραφω στο φορουμ αν το πει.
Εκτός από την 147 έχω και μια Alfasud. Πάρε ένα τριάρι και προσπάθησε να με ακολουθήσεις σε μια στριφτερή διαδρομή με γκρέμια. Πάρε και ένα αλεξίπτωτο μαζί σου, θα σου χρειαστεί.
Παντως οσοι πατε ταξιδια θα βλεπετε συνεχως ιταλικα αμαξια στην ακρη του δρομου περιμενωντας την express service Εγω τουλαχιστον οποτε παω βλεπω συνεχως fiat uno,alfa33,75 κ.τ.λ αλλα ακομα και καινουργια οπως στιλο,147 κ.τ.λ .
Εγώ ρώτησα οδηγούς της Express Service και μου είπαν πως οι πιο συνηθισμένοι πελάτες τους είναι τα γερμανικά. Δεν λέω ότι είναι έτσι αλλά ότι ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει.
Τι καλο μπορει να εχει μια lancia integrale?
Για να σκεφτώ... Μερικά παγκόσμια πρωταθλήματα WRC ίσως;
Α ρε ιταλικο μαρκετινγκ τι κανεις
Στο μάρκετινγκ άλλοι είναι οι πρωταθλητές. Ξέρεις τώρα, αυτοί που παρουσιάζουν το Γκολφ ως ...θρύλο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι εμένα ένας οδηγός (ιδιόκτητου, όχι κάποιας εταιρείας) γερανού μου είπε για ιταλικά και γαλλικά. Opel ΟΚ.
Δεν βγάζεις άκρη έτσι.Μάνο,καί εγώ όπελ έχω ρε,αλλά αυτά ήτανε τα λόγια τών ΕΛΠΑτζήδων,όι οποίοι μού διευκρινήσανε (καί οι τρείς) ότι οι βλάβες τών όπελ είναι δευτερεύουσες (ηλεκτρονικά) αλλά μένουν συχνότερα.
Τό γεγονός όμως,είναι ότι καί οι τρείς είπανε γιά τό ποσοστό τών Ιταλικών,πού είναι περίπου όσο καί τών υπολοίπων Ευρωπαικών,ενώ όλοι τούς συμφώνησαν γιά τά Ιαπωνικά,ότι είναι αυτά πού φορτώνουνε σπανιότερα.
Ώς εδώ,τα λόγια πού γράφω,είναι τα λόγια τα δικά τους.Η δική μου γνώμη είναι,ότι,δέν υπάρχουνε σύγχρονα Ευρωπαικά/Ιαπωνικά αυτοκίνητα τα οποία θα τα χαρακτήριζε κάποιος 'κακά',πράγμα πού τό έχω ξαναγράψει σέ προηγούμενη σελίδα.
Οι διαφορές πού έχουνε αναμεταξύ τους,(πιστεύω ότι) είναι πολύ μικρές καί τό σύνολο τών οδηγών τους ποτέ δέν θα τίς ανακαλύψουν.
Διαφορές στίς λεπτομέρειες. -
Τελος συζήτησης
Παμε με τα πόδια.Σημειωτέον ότι τα ιταλικά τα πόδια ειναι τα καλύτερα και θέλω μία ψήφο γι αυτό
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πιστευεις τα στοιχεία απο περιοδικό που λέει οτι το Suzuki Liana έχει μεγαλύτερο 'appeal' από την Alfa 147 ?? και το Kia Rio έχει καλύτερο Quality ???Μην τρελαθούμε επιτέλους επειδή κάποιο περιοδικά χρηματίζονται !!
Ξαναθέτω την ερώτηση: ΕΣΤΩ ότι αυτές οι έρευνες ΔΕΝ είναι αξιόπιστες επειδή χρηματίζονται, διαφημίζονται, τις γράφουν άσχετοι κλπ.
Υπάρχει κάποια ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ έρευνα που να παρουσιάζει διαφορετικά τα πράγματα για την AR? -
Παντως για την αλφα 33 δεν σηκωνω κουβεντα. Δυστυχως την ειχαμε παλια στην οικογενεια.............
-
Το mazda 3 έχει καλύτερο τιμόνι από την 147Μακρια απο ιταλικα γενικοτερα. Αν δεν σας αρεσει το mazda 3 παρτε το golf,παρτε το corolla to opel.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΑ.
Ακομα και τα τωρινα μοντελα της αλφα καινε λαδι σαν βενζινη. Ουτε οι βανκελ δεν καινε τοσο πολυ .
Ειμαι φανατικος αναγνωστης των 4τροχων γι'αυτο θα σε συμβουλευα να διαβασεις καλυτερα τα τευχη και μετα να μιλησεις.
Oποιος λεει οτι οι αλφα 33 και 75 ηταν αμαξια εγω παω τωρα σε ενα γκρεμο και πηδαω.............................. H πλακα ειναι οτι οι ιταλοι εβγαλαν και σπορ αμαξια. Δεν βλεπουν τα χαλια τους? Τι καλο μπορει να εχει μια lancia integrale? Που ανεβαζει συνεχεια θερμοκρασια ? Που σου σβηνει στην στροφη? Θυμαμαι ενα περιοδικο που το δοκιμαζε και ελεγε 'πολυ καλο κρατημα και δυνατος κινητηρας ,αλλα τι να το κανεις αν σου σβηνει 3 φορες στο βουνο και χρειαζεται να το σπρωχνεις? Τι το καλο μπορει να εχει ενα φιατ κουπε (γνωστη και ως η φεραρι των φτωχων.Α ρε ιταλικο μαρκετινγκ τι κανεις) που και αυτο βγαζει τα ιδια προβληματα με την lancia? Nα μιλησω για την gtv?
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΑΒΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟ
Αλλωστε για ποιο λογο θαβω τα ιταλικα αμαξια? Εχω καποιο κινητρο?
Η απάντηση σε αυτό εδώ το τελευταίο---->
Επίσημο Forum Flame
===================================
Αγαπητέ:
[ ] Ανίδεε νέε χρήστη του ίντερνετ
[ ] Loser
[Χ] Spammer
[ ] 12χρονε
[ ] Ανώμαλε
[ ] 1k post noob
[ ] Φύτουλα
[ ] l337 d00d/'vet'
[ ] Άλλο:Δέχεσαι flaming επειδή
[ ] Ποστάρισες thread με άσεμνο περιεχόμενο.
[ ] Γκρινιάζεις σα θηλυκή σκύλα.
[Χ] Απάντησες τώρα σε ποστ το οποίο γράφτηκε το 2003.
[ ] Ξεκίνησες ένα off-topic σε άλλη ενότητα εκτός του 'Αντίλογου'.
[ ] Πόσταρες ένα μήνυμα 'ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ'.
[ ] Δεν ξέρεις σε ποια Θεματική Ενότητα να ποστάρεις.
[Χ] Πόσταρες λανθασμένη πληροφορία (αν υπήρχε πληροφορία πουθενά).
[ ] Πόσταρες κάτι τελείως αδιάφορο στους πάντες.
[ ] Πόσταρες κάτι τελείως άσχετο.
[ ] Έκανες διπλό ποστ.
[ ] Πόσταρες μια απάντηση αποκλειστικά και μόνο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ή ΕνΑλΛαΣόΜεΝα ΚεΦαΛαΙα).
[Χ] Πόσταρες ένα 'το X είναι καλύτερο από το Y' θέμα. ΞΕΦΤΙΛΑ.
[Χ] Πόσταρες ένα 'ΟΥΟΥ 666' θέμα. ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ, η Ελένη Λουκά δεν είναι στη μόδα.
[ ] Δεν έχεις ακουστά για το http://www.google.com
[ ] Δε μου αρέσει ο τόνος της φωνής σου.Για να συγχωρεθείς, πρέπει:
[ ] Να διακόψεις τη συνδρομή σου για σύνδεση στο ίντερνετ
[ ] Να σπάσεις το μόντεμ σου με ένα σφυρί και να το φας
[Χ] Να πηδήξεις μεσα στη γεμάτη νερό μπανιέρα σου κρατόντας το μόνιτορ σου (αναμένο)
[ ] Να ρίξεις με βαριοπούλα στο PC σου να δεις τι έχει μέσα
[ ] Να ποστάρεις κάτι σχετικό με το θέμα
[ ] Να γίνεις ο δικός μου σκλάβος του έρωτα
[ ] Να απολογηθείς σε όλους σε αυτό το φόρουμ
[ ] Να σταθείς στη μέση μιας διασταύρωσηςΣαν επίλογο, θα ήθελα να σου πω:
[Χ] Να βγεις έξω στον κόσμο να δεις πως είναι
[ ] Να αγοράσεις το βιβλίο 'Το Ίντερνετ για Ηλίθιους'
[ ] Να χρησιμοποιήσεις, εντέλει, το google
[ ] Να μην ξαναποστάρεις εδώ
[ ] Λυπάμαι το σκύλο σου
[ ] Νομίζω το IQ σου είναι 6
[ ] Πάρε το thread σου κάπου αλλού
[Χ] Κάνε μας τη χάρη και πήδα σε βιομηχανικό εξοπλισμό εν ώρα λειτουργίας
[Χ] Πήγαινε παίξε 'Ντύστε τη Barbie' online
[ ] Όλα τα παραπάνωέτσι, για να ευθυμήσουμε λιγάκι
-
Πάμε πάλι...............
Τι πέσατε μωρέ να τον φάτε τον άνθρωπο (ενταξει είναι κομματάκι εμπαθής δε λέω ), αλλά μίλησε για την αξιοπιστία των Ιταλικών κατά κύριο λόγο. Τώρα τι κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας; Ακόμη έχουν περιθώρια βελτίωσης (και μάλλον πολλά). Επιπλέον ναι η Integralle -φοβερό αμάξι- αλλά ήταν 'καρούτα' από άποψη ποιότητας και αξιοπιστίας πώς να το κάνουμε.
Και σας μιλάει ένας 'δις αμαρτών'. Έχοντας 106 Rallye με ουκ ολίγα μικροπροβλήματα, όχι μόνο δε το μετάνοιωσα, αλλά πάλι στην Peugeot επένδυσα (χτυπάω ξύλο, το 206 με έχει βγάλει ως τώρα ασπροπρόσωπο). Αν πω όμως ότι το Rallye ήταν καλύτερο από άποψη αξιοπιστίας από το Nissan Sunny 1.3DX του '84 που είχα πριν, να πέσει φωτιά να με κάψει!
Το 'σκυλί' βέβαια δε σημαίνει και... 'αυτοκίνητο'(άλλωστε σε αυτό το δίλημα η απάντηση είναι... Golf )
-
.Ακομα προς αναζητηση ειμαι. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΕτσι φίλε μου μακριά από τα σαβουράμαξα!! Μην ακούς κανένα τι σου λένε οι μαζόχες οι Ιταλόφιλοι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το mazda 3 έχει καλύτερο τιμόνι από την 147
Μακρια απο ιταλικα γενικοτερα. Αν δεν σας αρεσει το mazda 3 παρτε το golf,παρτε το corolla to opel.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΑ.
Ακομα και τα τωρινα μοντελα της αλφα καινε λαδι σαν βενζινη. Ουτε οι βανκελ δεν καινε τοσο πολυ .
Ειμαι φανατικος αναγνωστης των 4τροχων γι'αυτο θα σε συμβουλευα να διαβασεις καλυτερα τα τευχη και μετα να μιλησεις.
Oποιος λεει οτι οι αλφα 33 και 75 ηταν αμαξια εγω παω τωρα σε ενα γκρεμο και πηδαω.............................. H πλακα ειναι οτι οι ιταλοι εβγαλαν και σπορ αμαξια. Δεν βλεπουν τα χαλια τους? Τι καλο μπορει να εχει μια lancia integrale? Που ανεβαζει συνεχεια θερμοκρασια ? Που σου σβηνει στην στροφη? Θυμαμαι ενα περιοδικο που το δοκιμαζε και ελεγε 'πολυ καλο κρατημα και δυνατος κινητηρας ,αλλα τι να το κανεις αν σου σβηνει 3 φορες στο βουνο και χρειαζεται να το σπρωχνεις? Τι το καλο μπορει να εχει ενα φιατ κουπε (γνωστη και ως η φεραρι των φτωχων.Α ρε ιταλικο μαρκετινγκ τι κανεις) που και αυτο βγαζει τα ιδια προβληματα με την lancia? Nα μιλησω για την gtv?
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟ
Αλλωστε για ποιο λογο θαβω τα ιταλικα αμαξια? Εχω καποιο κινητρο?
Η απάντηση σε αυτό εδώ το τελευταίο---->
Επίσημο Forum Flame
===================================
Αγαπητέ:
[ ] Ανίδεε νέε χρήστη του ίντερνετ
[ ] Loser
[Χ] Spammer
[ ] 12χρονε
[ ] Ανώμαλε
[ ] 1k post noob
[ ] Φύτουλα
[ ] l337 d00d/'vet'
[ ] Άλλο:Δέχεσαι flaming επειδή
[ ] Ποστάρισες thread με άσεμνο περιεχόμενο.
[ ] Γκρινιάζεις σα θηλυκή σκύλα.
[Χ] Απάντησες τώρα σε ποστ το οποίο γράφτηκε το 2003.
[ ] Ξεκίνησες ένα off-topic σε άλλη ενότητα εκτός του 'Αντίλογου'.
[ ] Πόσταρες ένα μήνυμα 'ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ'.
[ ] Δεν ξέρεις σε ποια Θεματική Ενότητα να ποστάρεις.
[Χ] Πόσταρες λανθασμένη πληροφορία (αν υπήρχε πληροφορία πουθενά).
[ ] Πόσταρες κάτι τελείως αδιάφορο στους πάντες.
[ ] Πόσταρες κάτι τελείως άσχετο.
[ ] Έκανες διπλό ποστ.
[ ] Πόσταρες μια απάντηση αποκλειστικά και μόνο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ή ΕνΑλΛαΣόΜεΝα ΚεΦαΛαΙα).
[Χ] Πόσταρες ένα 'το X είναι καλύτερο από το Y' θέμα. ΞΕΦΤΙΛΑ.
[Χ] Πόσταρες ένα 'ΟΥΟΥ 666' θέμα. ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ, η Ελένη Λουκά δεν είναι στη μόδα.
[ ] Δεν έχεις ακουστά για το http://www.google.com
[ ] Δε μου αρέσει ο τόνος της φωνής σου.Για να συγχωρεθείς, πρέπει:
[ ] Να διακόψεις τη συνδρομή σου για σύνδεση στο ίντερνετ
[ ] Να σπάσεις το μόντεμ σου με ένα σφυρί και να το φας
[Χ] Να πηδήξεις μεσα στη γεμάτη νερό μπανιέρα σου κρατόντας το μόνιτορ σου (αναμένο)
[ ] Να ρίξεις με βαριοπούλα στο PC σου να δεις τι έχει μέσα
[ ] Να ποστάρεις κάτι σχετικό με το θέμα
[ ] Να γίνεις ο δικός μου σκλάβος του έρωτα
[ ] Να απολογηθείς σε όλους σε αυτό το φόρουμ
[ ] Να σταθείς στη μέση μιας διασταύρωσηςΣαν επίλογο, θα ήθελα να σου πω:
[Χ] Να βγεις έξω στον κόσμο να δεις πως είναι
[ ] Να αγοράσεις το βιβλίο 'Το Ίντερνετ για Ηλίθιους'
[ ] Να χρησιμοποιήσεις, εντέλει, το google
[ ] Να μην ξαναποστάρεις εδώ
[ ] Λυπάμαι το σκύλο σου
[ ] Νομίζω το IQ σου είναι 6
[ ] Πάρε το thread σου κάπου αλλού
[Χ] Κάνε μας τη χάρη και πήδα σε βιομηχανικό εξοπλισμό εν ώρα λειτουργίας
[Χ] Πήγαινε παίξε 'Ντύστε τη Barbie' online
[ ] Όλα τα παραπάνωέτσι, για να ευθυμήσουμε λιγάκι
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται απαντηση. Ξεφτιλιζεσαι μονος σου.
-
Plaka kanete? Kserete poia xronia vgike i Integrale? Gia peite mas kai mas na mathoume TOTE poioi alloi kataskeyastes eixan paromoio aytokinhto na epideiksoun. De lew oti itan aksiopisto. Alla milame gia 20 OLOKLHRA XRONIA PISW!!!!!!To exete katalavei???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
έτσι, για να ευθυμήσουμε λιγάκι
ωχχχχ ετοιμάζεται funniest quotes by Krus vol 3;
Honda Civic-Alfa 147-Mazda 3