-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
[
Πως είναι δυνατόν το 1.6 Focus να ανέβει παραπάνω από το 1.8 Μοndeo με κλιματισμό και δίσκους ?Kαι για το Mazda 3 ισχύει αυτό στις δίλιτρες εκδόσεις σε σχέση με το 6. Ειδικά στην περίπτωση της Ford φταίει η προσφορά για το Mondeo. Στη Mazda λόγω κινητήρα και ανώτερου επίπεδου εξοπλισμού.
-
Λοιπον: 19500 η εκδοση sport χωρις clima. Αυτα μας ειπαν, αυτα λεω
-
Αρχίζει να μου δημιουργείται η εντύπωση ότι η έτερη (εκτός της VW) εταιρεία γι' αμάξια του λαού αρχίζει να παριστάνει την αυτοκράτειρα.
Πουλάει μικρομεσαίο με τιμή μεσαίου και κοπανάει άσχημα στα έξτρα. Αν ακριβήνει και τη συντήρηση δεν θα διαφέρει σε τίποτα από το γκρουπ. -
Ο χρήστης seagull έγραψε:
Λοιπον: 19500 η εκδοση sport χωρις clima. Αυτα μας ειπαν, αυτα λεωΚαι με ταμπούρα στον πίσω άξονα...
Αρχίζει να μου δημιουργείται η εντύπωση ότι η έτερη (εκτός της VW) εταιρεία γι' αμάξια του λαού αρχίζει να παριστάνει την αυτοκράτειρα.
Πουλάει μικρομεσαίο με τιμή μεσαίου και κοπανάει άσχημα στα έξτρα. Αν ακριβήνει και τη συντήρηση δεν θα διαφέρει σε τίποτα από το γκρουπ.Χμμμ ναι...
Σκέψου και οτι μετά το τέλος της εγγύησης έχεις τη δυνατότητα να βρεις καλό μάστορα και φθηνά ανταλλακτικά για το VW σου και η διαφορά στο γενικότερο κόστος μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. -
Kατα τα αλλα ειχε αποφασισει μεταξυ των τριών και ηθελε γνωμες .... αιντε αιντε...
Ξερετε τι πηρε τελικα?? subaru impreza 1.6 , 150hp μαυρο.
Το παιρνει στο τελος της εβομαδας ....με 23000 χιλιαρικακια
-
Αν ήταν να δώσει 20.000 για το Focus II, καλύτερα που πήγε στο Impreza.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Kατα τα αλλα ειχε αποφασισει μεταξυ των τριών και ηθελε γνωμες .... αιντε αιντε...Ξερετε τι πηρε τελικα?? subaru impreza 1.6 , 150hp μαυρο.
Nα του πεις καλοτάξιδο και ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει τα γνωστά προβλήματα της 'τοπικής' μετατροπής...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Kατα τα αλλα ειχε αποφασισει μεταξυ των τριών και ηθελε γνωμες .... αιντε αιντε...
Ξερετε τι πηρε τελικα?? subaru impreza 1.6 , 150hp μαυρο.
Nα του πεις καλοτάξιδο και ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει τα γνωστά προβλήματα της 'τοπικής' μετατροπής...
H 'τοπικής' μετατροπή είναι το '180'. Μακριά!!........ Οχι οτι το 150 είναι καλύτερο αλλά όχι χάλια όπως το 180.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
H 'τοπικής' μετατροπή είναι το '180'. Μακριά!!........ Οχι οτι το 150 είναι καλύτερο αλλά όχι χάλια όπως το 180.Mα made in Greece είναι και το το 150άρι. Για το ποιο είναι χειρότερο δεν έχω προσωπικά άποψη αλλά μάλλον πως, όσο πιο πολλά, τόσο πιο καΚά...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
H 'τοπικής' μετατροπή είναι το '180'. Μακριά!!........ Οχι οτι το 150 είναι καλύτερο αλλά όχι χάλια όπως το 180.
Mα made in Greece είναι και το το 150άρι. Για το ποιο είναι χειρότερο δεν έχω προσωπικά άποψη αλλά μάλλον πως, όσο πιο πολλά, τόσο πιο καΚά...
Αυτό δεν το ήξερα. Ξέρω πολλούς που είχαν το 180 και ήθελαν να πάνε στα δικαστήρια την Subaru Hellas. Δεν ξέρω όμως αν το έκαναν τελικά.
-
Ελπίζω παντως να μην το πήρε για την Ιαπωνική του αξιοπιστία!
-
Αληθεύει άραγε ότι κανένα από αυτά δέν έχει δείξει πάνω από 125 άλογα σέ δυναμομέτρηση;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αληθεύει άραγε ότι κανένα από αυτά δέν έχει δείξει πάνω από 125 άλογα σέ δυναμομέτρηση;το 180 πρεπει να δειχνει γυρω στα 150.....(αμα δεις ρεπριζ εχει καλες)
αλλα το αλλο με τα 150 δυσκολα.........διαφορικα ειναι αυτα και ρουφανε αλογα.......οπως και να το κανουμε -
Παρε οτι θές μην πάρεις Stilo.
τοοοοοο δίκανοοοοοοο....
-
Περικαλω να συμπληρωθει η ψηφοφορια.
Να μπει προς ψηφιση και το
Κανενα απο τα τρια -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Κανενα απο τα τριαΈχεις αργήσει 9 μήνες.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κανενα απο τα τριαΈχεις αργήσει 9 μήνες.
bre sy kyan..εδώ μας παραπέμψανε αφου κλειδώθηκε το topic αγορα αυτοκινήτου..και δεν έχει και τις επιλογές που είχε και το άλλο..
-
Το τόπικ που κλειδώθηκε δεν ήταν ψηφοφορία. Το άλλο που σας παραπέμψανε (http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=11608) επίσης δεν είναι ψηφοφορία, άρα πιο σωστό θα ήταν να συνεχιστεί εκεί η κουβέντα. Τι νόημα έχει να προστεθούν επιλογές σε μια ψηφοφορία 9 μηνών, στην οποία όποιος ήταν να ψηφίσει έχει ήδη ψηφίσει και ανάκληση ψήφου δεν γίνεται;
-
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Α, να το ξεκαθαρισω το golf ηταν στην αρχικη λιστα αλλα αποκλειστικε μετα την επισκεψη στην αντιπρωσοπεια, λογο 1) αδικαιολογητο υψηλο κοστος κτησσης 2) κοστος συντηρηση 3) κοστος χρησης λογο 100 οκτανια βενζιναςμ, 4) 2 ετη εγγυηση 5) βαρυ πεπονι ο πωλητης...αρκουν ή να πω και αλλα????Αρα παιδια το golf πειτε οτι δεν υπαρχει....
οχι κ αδικαιολόγητο κόστος κτήσης. Δηλαδη η Αλφα που έχει τα ίδια λεφτα με γκολφ τι σημαίνει οτι τα αξίζει επειδη εχει 5 αλογα παραπάνω κ 3Km/h περισσότερο τελική?? ή που στρίβει καλύτερα? η που καίει λάδια λιγότερο? ή που ειναι το πιο οικονομικο??
Ρε παιδια, ξανα θα τα αρμέξουμε?? Εδωσα ψήφο στην Αλφα διότι έχει πολλα υπερ σε σχεση με τα αλλα 2 που ειναι μούφες κατα την γνώμη μου.Ειδικα το MAZDA 3 που δεν πουλιέται καθολου. Γιατι δεν πουλιέται?
Επισης
ΚΑΝΟΝΑΣ: ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ
Honda Civic-Alfa 147-Mazda 3