-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ναι.... θα μου απαλυνει τον πονο....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ.....
Δεν εχω κατι συγκεκριμενο με τον ανθρωπο, αλλα η τακτικη του δεν μου αρεσει....
Δεν θελω να ανοιξω πολιτικου περιεχομενου συζητηση, οποτε σας ζητω ταπεινα να αρκεστειτε σε αυτο μονο το σχολιο....Εάν η πίστα πού ονειρεύεσαι τελικά γίνει,καί μάλιστα μέ όλες τίς προδιαγραφές πού ζητάς,άν τήν εκμεταλεύεται ο Κόκκαλης,εσύ δέν θα πηγαίνεις;
ΑΔΥΝΑΤΟΝ......
Δες το θεμα με τις xDSL συνδεσεις.....
ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ
Οποτε και πιστα να φτιαξει...
Θα πληρωνεις για να μπεις, θα περιμενεις 3 μηνες να εγκρινουν την αιτηση σου, 2 βδομαδες να ελενξουν αν ο εξοπλησμος -φρενα ζαντες λαστηχα- σου τιρρει τις προδιαγραφες της πιστας, θα σου πουν οτι δεν ειναι συμβατα τα παραπανω και θα σε προτρεψουν να παρεις συμβατα απο το ΠΙΣΤΑSHOP.
Και αφου μπεις θα δεις οτι η πιστα δεν ειναι τοσο καλη οσο την διαφιμηζαν.
Μωλις πας να φυγεις, θα σου πουν οτι η χρεωση ειναι διπλασια σχεδον απο την αρχικη τιμη και οτι μπορειτε να το ξεχρεωσετε μεσω του λογαριασμου του σταθερου σας.... -
Τό σενάριο επιστημονικής φαντασίας πού έγραψες παραπάνω,εάν επαληθευτεί καί πάς να τό γνωρίσεις,τότε (καί μόνο τότε) θα μπορείς να λές ότι δέν θα πάς ξανά ρε φίλε,έτσι δέν είναι;
Δέν μπορείς να βγάζεις συμπέρασμα λόγω τού τί φαντάζεσαι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είμαστε πολλοί... Σε κάθε ευθεία, σε κάθε στροφή, σε κάθε δρόμο θα βρω και έναν από σας για να 'παίξουμε'. Τον Ιούνιο μετά την υπερειδική στην εθνική για Θεσσαλονίκη το βράδυ γινόταν της μουρλής. Όλοι τελικιασμένοι. Τέτοιο παιχνίδι ασταμάτητο για πάνω από 300 χιλιόμετρα δεν έχω ξανακάνει
Είσαι και εσύ βλέπω από τους 'Vatanen' που συναντώ κάθε φορά που κινούμαι στην περιοχή ενός ράλι, ιδίως μετά τον αγώνα... Μπράβο, συγχαρητηρια! Ολοι τελικιασμένοι ε ? Χεράδες και 'κουλοί' ή ήταν μόνο χεράδες ?
Δεν χρειαζόμαστε πίστα αλλά πίστες, πολλές πίστες. Με χαμηλό κόστος χρήσης για να μπορούν και όσοι έχουν ένα φτηνό μεταχειρισμένο και έχουν όρεξη να το τρέξουν να το κάνουν με ασφάλεια.
Πόσες φορές έχεις 'μπει' στις Σέρρες ?
Αχ! Τί να σου λέω τώρα... Κάτι θα ξέρεις κι εσύ. Σίγουρα θα τρέχεις σε αγώνες έτσι που τα λες και νομίζεις ότι όσοι δεν τρέχουν εκεί είναι για τα μπάζα.
Τρέχω παντού και πάντα χωρίς διακρίσεις (έτσι μου λένε κι εγώ διαφωνώ αλλά η πλειοψηφία μετράει - κι αυτό πάλι η πλειοψηφία το λέει). Για μένα με τα αμάξια που είχαν ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί (δεν έχω και κανα σοβαρό γκάζι) και ένας Βολιώτης μάλλον με Μ3 (μαύρη κι άραχνη) επιτέλους την πήγαινε καλά και με δούλευε αλλά χαλάλι του (με πατούσε οπουδήποτε όπως πάτησε ακόμη πιο άνετα και πιο πριν Focus RS, Impreza, SLK κάτι - αυτά θυμάμαι)....Ευχαριστώ!
Στις Σέρρες όχι! Γιατί να μπω; 50Ε είσοδος και μεγάλη φθορά στα λάστιχα μετά; Προτιμώ το Αιγίνιο και να αλλάζω μόνο τα λάστιχα... Ή ερημικές ορεινές διαδρομές και να μην αλλάζω τίποτα. Στους φτωχούληδες αρέσει πολύ το φθηνό... (που στην προκειμένη περίποτωση παραμένει φθηνό, άρα είναι οικονομικό). Βέβαια, στην πραγματικότητα θέλω πολύ να μπω στις Σέρρες... αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να στερηθώ άλλα πράγματα. Εξάλλου για να το ευχαριστηθώ πρέπει να ξοδεύω μέρα παρά μέρα 50Ε στις Σέρρες και μου πέφτει πολύ μαζοχιστικό να πάω μόνο μία φορά. Αν γίνουν πολλές πίστες ίσως με τον μεταξύ τους ανταγωνισμό να ρίξουν τις τιμές τους. ίσως και να χωριστούν (λογικό) σε φτηνές και ακριβές (αναλόγως υπηρεσιών). Αλλά μέχρι τότε ξέρω πώς να τη βγάλω.
-
Ωραία και απολαυστική διαδρομή είναι επίσης ο παλιός δρόμος για Αρναία (Χολομώντας) στην ορεινή Χαλκιδική.
Φυσικά θέλει προσοχή, αλλά είναι όλο ωραία στροφιλίκια..... τι Σέρρες και μ@λ@κίες. Τζάμπα τελείως, απολαμβάνεις την απίστευτη διαδρομή , τρώς και τα σχετικά κρεατικά στον Ταξιάρχη και είσαι αρχηγός....... .
Μπορείς να μου δώσεις οδηγίες πως πηγαίνουν στην πίστα στο Αιγίνιο με p.m.????
-
Καλά θα τρελαθούμε τελείως; Τι σχέση έχει αυτό που είπα με τον Κόκαλη ή κάθε «κόκαλη»;;;;;;; Αυτό που απλά είπα είναι ότι αν δεν υπάρξει κάποιος τρόπος να δίνει το σπορ λεφτά δεν θα υπάρξουν παροχές στους αθλητές. Πολύ απλά και κατανοητά νομίζω.
Καλά αν αναλάβει ο «Κόκαλης» την εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης να πηγαίνεις με το αεροπλάνο. Ωχ ωχ λες να πάρει και την Ολυμπιακή; Πάει βρε παιδιά καράβι από την πρωτεύουσα στην συμπρωτεύουσα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό σενάριο επιστημονικής φαντασίας πού έγραψες παραπάνω,εάν επαληθευτεί καί πάς να τό γνωρίσεις,τότε (καί μόνο τότε) θα μπορείς να λές ότι δέν θα πάς ξανά ρε φίλε,έτσι δέν είναι;Δέν μπορείς να βγάζεις συμπέρασμα λόγω τού τί φαντάζεσαι.
Δεν ειναι σεναριο....
Ειναι κατι που συμβαινει με οτι διποτε πιανει ο συγκεκριμενος καλος κυριουλης....
Π.χ.
Ιντρακομ και συνεργαζομενες εταιριες.....
Xρεωσεις OTEnet..... -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά θα τρελαθούμε τελείως; Τι σχέση έχει αυτό που είπα με τον Κόκαλη ή κάθε «κόκαλη»;;;;;;; Αυτό που απλά είπα είναι ότι αν δεν υπάρξει κάποιος τρόπος να δίνει το σπορ λεφτά δεν θα υπάρξουν παροχές στους αθλητές. Πολύ απλά και κατανοητά νομίζω.Καλά αν αναλάβει ο «Κόκαλης» την εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης να πηγαίνεις με το αεροπλάνο. Ωχ ωχ λες να πάρει και την Ολυμπιακή; Πάει βρε παιδιά καράβι από την πρωτεύουσα στην συμπρωτεύουσα;
Εξεφρασα την ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Η ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ
Σημ.
-Αν αναλαβει ο Κοκαλης την ΕΟ Αθηνων Θεσ/νικης, θα πληρωνεις 1.5€ για να μπεις στην Αθηνα και 2.9€ για να βγεις στη Θεσ/νικη....
-Περα απο την Ολυμπιακη, υπαρχει και η Aegian οπως και η Lufthansa που πεταει για Duseldorf μεσω Θεσ/νικης.... Πολυ χρησιμο, οταν ΔΕΝ πεταει η Ολυμπιακη.
-Εχει καραβι απο Πειραια για Θεσ/νικηΑλλες ειρωνικες/εριστικες ερωτησεις;;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καλά θα τρελαθούμε τελείως; Τι σχέση έχει αυτό που είπα με τον Κόκαλη ή κάθε «κόκαλη»;;;;;;; Αυτό που απλά είπα είναι ότι αν δεν υπάρξει κάποιος τρόπος να δίνει το σπορ λεφτά δεν θα υπάρξουν παροχές στους αθλητές. Πολύ απλά και κατανοητά νομίζω.
Καλά αν αναλάβει ο «Κόκαλης» την εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης να πηγαίνεις με το αεροπλάνο. Ωχ ωχ λες να πάρει και την Ολυμπιακή; Πάει βρε παιδιά καράβι από την πρωτεύουσα στην συμπρωτεύουσα;
Εξεφρασα την ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Σημ.
-Αν αναλαβει ο Κοκαλης την ΕΟ Αθηνων Θεσ/νικης, θα πληρωνεις 1.5 -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εξεφρασα την ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Σημ.
-Αν αναλαβει ο Κοκαλης την ΕΟ Αθηνων Θεσ/νικης, θα πληρωνεις 1.5 -
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Ωραία και απολαυστική διαδρομή είναι επίσης ο παλιός δρόμος για Αρναία (Χολομώντας) στην ορεινή Χαλκιδική.Φυσικά θέλει προσοχή, αλλά είναι όλο ωραία στροφιλίκια..... τι Σέρρες και μ@λ@κίες. Τζάμπα τελείως, απολαμβάνεις την απίστευτη διαδρομή , τρώς και τα σχετικά κρεατικά στον Ταξιάρχη και είσαι αρχηγός....... .
Μπορείς να μου δώσεις οδηγίες πως πηγαίνουν στην πίστα στο Αιγίνιο με p.m.????
Σιγά που θα την κρύψουμε κιόλας την πίστα. Όλοι όσοι θέλουν μπορούν να μάθουν. Κι αυτός που την έχει (τον ξέρει πλέον τουλάχιστον όλη η Β.Ελλάδα) γουστάρει που γουστάρουμε εκεί μέσα και όχι στους δρόμους και δεν μηνύει κανέναν για καταπάτηση ιδιοκτησίας.
Όσο για τον Κόκκαλη όλοι δίκιο έχουμε αλλά αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί μας. Μας αγαπάει όλους. Μας λατρεύει θα έλεγα. Ίσως και να είναι ερωτευμένος μαζί μας. Τώρα λέτε να θέλει και να μας γ...... κιόλας; Αν πάρει σειρά ίσως! Εμείς ούτως ή άλλως συνηθίσαμε.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Είμαστε πολλοί... Σε κάθε ευθεία, σε κάθε στροφή, σε κάθε δρόμο θα βρω και έναν από σας για να 'παίξουμε'. Τον Ιούνιο μετά την υπερειδική στην εθνική για Θεσσαλονίκη το βράδυ γινόταν της μουρλής. Όλοι τελικιασμένοι. Τέτοιο παιχνίδι ασταμάτητο για πάνω από 300 χιλιόμετρα δεν έχω ξανακάνει...Δεν χρειαζόμαστε πίστα αλλά πίστες, πολλές πίστες. Με χαμηλό κόστος χρήσης για να μπορούν και όσοι έχουν ένα φτηνό μεταχειρισμένο και έχουν όρεξη να το τρέξουν να το κάνουν με ασφάλεια.
Και επιτέλουν πρέπει να σταματήσουν ορισμένοι αγωνιζόμενοι να θέλουν να κάνουν ραλίστες όλους τους καβλόγκαζους. Πολλοί γουστάρουν απλά να ξεδίνουν ενίοτε, άλλοι δεν έχουν την οικονομική άνεση ούτε να βελτιώσουν το αυτοκίνητό τους αλλά έχουν πολύ όρεξη να το τρέξουν (επειδή έκανα οικογένεια δεν έπαψε να μου αρέσει η οδήγηση), αυτοί και άλλοι πολλοί απλά δεν έχουν έναν ασφαλή χώρο για να τρέξουν και τρέχουν οπουδήποτε. Μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι και οι φτωχοί έχουν ψυχή (ακόμη και αν είναι και παντρεμένοι και με πολλά παιδιά).
Χώρια οι πιτσιρικάδες που δεν ξέρουν ακόμη τί θέλουν και που δεν γίνονται ραλίστες με τίποτα και οι περισσότεροι θα ξεχάσουν τις π@π@ριές που έκαναν μετά από λίγα χρόνια και θα κράζουν κι αυτοί με την σειρά τους τους επόμενους καβλόγκαζους πιτσιρικάδες λες και αυτοί δεν τα έκαναν ποτέ...Αυτό που κάνει ο Σταθάκης είναι καλύτερο από το τίποτα και να είμαστε και ευχαριστημένοι. Αλλά να θυμάστε, θα κάνουν πίστα Φ1 και μετά πάλι θα κλαίμε και δεν θα μας καταλαβαίνει κανείς. Κι αυτό γιατί δεν ζητάμε αυτό που θέλουμε! Θέλουμε πολλές πίστες, 4 πίστες στην Αθήνα και 2 στην Θεσσαλονίκη, 1 στην Πάτρα, 1 στην Λάρισα, 1 σε κάθε νομό τουλάχιστον! Έξοδα που θα τα αναλάβει η ιδιωτική πρωτοβουλία (η ποιά; ) και οι νομαρχίες με τους δήμους (ορίστε; ). Ας μάθουμε κάποτε να μην ικανοποιούμαστε δια του αυνανισμού, αλλά να ζητάμε όλα όσα θέλουμε για να μη νομίζουν ότι εάν κάνουν πίστα Φ1 εμείς θα σταματήσουμε να τρέχουμε στους δρόμους. Αν θέλουμε να μοιάσουμε στην καλή πλευρά της Ευρώπης πρέπει να το ζητήσουμε, να ζητήσουμε όλα όσα θέλουμε, κι ας κάνουν το 1/10, τουλάχιστον θα ξέρουν τί να περιμένουν από εμάς. Γι αυτό και ό,τι και να κάνει ο Σταθάκης κλπ καλό είναι μεν αλλά λίγο θα αποδειχθεί δε. Οι βολευτές μας έχουν σχεδόν όλοι ένα κοινό: Είναι ανοργασμικοί. Και αυτό είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα!
Κι όσο για τον Σταθάκη που πήγαινε στην εθνική με 200 το Tipo-Tempra πού είναι το πρόβλημα; Αν ήταν το 2λιτρο και μάλιστα με βελτιωμένη ανάρτηση; Χαλαρά το πήγαινε σου λέω...
OLE..!!!!
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Είμαστε πολλοί... Σε κάθε ευθεία, σε κάθε στροφή, σε κάθε δρόμο θα βρω και έναν από σας για να 'παίξουμε'. Τον Ιούνιο μετά την υπερειδική στην εθνική για Θεσσαλονίκη το βράδυ γινόταν της μουρλής. Όλοι τελικιασμένοι. Τέτοιο παιχνίδι ασταμάτητο για πάνω από 300 χιλιόμετρα δεν έχω ξανακάνει...Δεν χρειαζόμαστε πίστα αλλά πίστες, πολλές πίστες. Με χαμηλό κόστος χρήσης για να μπορούν και όσοι έχουν ένα φτηνό μεταχειρισμένο και έχουν όρεξη να το τρέξουν να το κάνουν με ασφάλεια.
Και επιτέλουν πρέπει να σταματήσουν ορισμένοι αγωνιζόμενοι να θέλουν να κάνουν ραλίστες όλους τους καβλόγκαζους. Πολλοί γουστάρουν απλά να ξεδίνουν ενίοτε, άλλοι δεν έχουν την οικονομική άνεση ούτε να βελτιώσουν το αυτοκίνητό τους αλλά έχουν πολύ όρεξη να το τρέξουν (επειδή έκανα οικογένεια δεν έπαψε να μου αρέσει η οδήγηση), αυτοί και άλλοι πολλοί απλά δεν έχουν έναν ασφαλή χώρο για να τρέξουν και τρέχουν οπουδήποτε. Μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι και οι φτωχοί έχουν ψυχή (ακόμη και αν είναι και παντρεμένοι και με πολλά παιδιά).
Χώρια οι πιτσιρικάδες που δεν ξέρουν ακόμη τί θέλουν και που δεν γίνονται ραλίστες με τίποτα και οι περισσότεροι θα ξεχάσουν τις π@π@ριές που έκαναν μετά από λίγα χρόνια και θα κράζουν κι αυτοί με την σειρά τους τους επόμενους καβλόγκαζους πιτσιρικάδες λες και αυτοί δεν τα έκαναν ποτέ...Αυτό που κάνει ο Σταθάκης είναι καλύτερο από το τίποτα και να είμαστε και ευχαριστημένοι. Αλλά να θυμάστε, θα κάνουν πίστα Φ1 και μετά πάλι θα κλαίμε και δεν θα μας καταλαβαίνει κανείς. Κι αυτό γιατί δεν ζητάμε αυτό που θέλουμε! Θέλουμε πολλές πίστες, 4 πίστες στην Αθήνα και 2 στην Θεσσαλονίκη, 1 στην Πάτρα, 1 στην Λάρισα, 1 σε κάθε νομό τουλάχιστον! Έξοδα που θα τα αναλάβει η ιδιωτική πρωτοβουλία (η ποιά; ) και οι νομαρχίες με τους δήμους (ορίστε; ). Ας μάθουμε κάποτε να μην ικανοποιούμαστε δια του αυνανισμού, αλλά να ζητάμε όλα όσα θέλουμε για να μη νομίζουν ότι εάν κάνουν πίστα Φ1 εμείς θα σταματήσουμε να τρέχουμε στους δρόμους. Αν θέλουμε να μοιάσουμε στην καλή πλευρά της Ευρώπης πρέπει να το ζητήσουμε, να ζητήσουμε όλα όσα θέλουμε, κι ας κάνουν το 1/10, τουλάχιστον θα ξέρουν τί να περιμένουν από εμάς. Γι αυτό και ό,τι και να κάνει ο Σταθάκης κλπ καλό είναι μεν αλλά λίγο θα αποδειχθεί δε. Οι βολευτές μας έχουν σχεδόν όλοι ένα κοινό: Είναι ανοργασμικοί. Και αυτό είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα!
Κι όσο για τον Σταθάκη που πήγαινε στην εθνική με 200 το Tipo-Tempra πού είναι το πρόβλημα; Αν ήταν το 2λιτρο και μάλιστα με βελτιωμένη ανάρτηση; Χαλαρά το πήγαινε σου λέω...
Αν ανοιξεις τις αγγελειες, μπορεις να βρεις ενα σαπακι σε με 0-50-100-200€ πληρονεις την μεταβηβαση, μια φτινιαρικη ασφαλεια το σουλουπωνεις και το σκιζεις με ασφαλεια σε μια αλανα.
Η απολαυση της οδιγησεις δεν ειναι στα πολυβαλβιδα V μοτερ με σταυλους ιππων και καταναλωση που κανει τον ΟΠΕΚ να τρεμει....
Η απολαυση ειναι στο να μπορεις να παιξεις με το αυτοκινητο και να ξεσκασεις.Οπως και με το σεξ.... Δεν ειναι απαραιτιτο η συντροφος -εστω και εφημερη- να ειναι ζαμπλουτη με κοσμηματα σπιτια και πισινες για να την απολαυσεις, αρκει να σου αρεσει
-
Είμαστε πολλοί σου λέω...
-
Miltellas respect!
-
Θελω πιστες και τις θελω ΤΣΑΜΠΑ....!
οπως αγοραζω εξοπλισμο για μπαστκετ τεννις και λοιπα αθληματα που θελουν 1 μπαλα για να παιχτουν, και μπαινω τσαμπα στα γυπεδα.
Ετσι θελω να αγοραζω το αμαξι μου να τα τουμπανιαζω και να μπαινω τσαμπα στις πιστα.
Δηλαδη να πλερωνω επειδι η αυτοκινηση θελει 2 μπαλες? εεε οχι..!Μεχρι τοτε...
Παλεα Φωκαια - Σουνιο
Δροσια - Ν. Μακρη
Βιλλια - Ψαθα
Αλεποχορι - Σχοινο
Σχοινο - Περαχορα
Περαχορα - Λουτρακι
Γυθειο - Αεροποληκλπ κλπ κλπ κλπ....!
Cheers..
ναι ειμαστε πολλοι σου λεεεεεεω!
-
Όχι λεεεεεεεεεω! ΛΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΕ
14 και σήμερα!
-
Για να μην αρχίσουν πάλι παρεξηγησεις!!!
Αλλο μαζικός αθλητισμός (μπάσκετ κλπ) με πολλά χρόνια ανάπτυξης και συμμετοχή όλου του κόσμου και άλλο πίστες!
Ρε παιδιά προς Θεού!
Είμαστε πολύ λίγοι δυστυχώς για να απαιτούμε τέτοιες κατασκευές και μάλιστα από το Κράτος!!!
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
Όχι λεεεεεεεεεω! ΛΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΕ
14 και σήμερα!
Ναι, αλλά 'εμείς' είμαστε ΠΟΛΥΥΥ περισσότεροι!
-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Θελω πιστες και τις θελω ΤΣΑΜΠΑ....!οπως αγοραζω εξοπλισμο για μπαστκετ τεννις και λοιπα αθληματα που θελουν 1 μπαλα για να παιχτουν, και μπαινω τσαμπα στα γυπεδα.
Ετσι θελω να αγοραζω το αμαξι μου να τα τουμπανιαζω και να μπαινω τσαμπα στις πιστα.
Δηλαδη να πλερωνω επειδι η αυτοκινηση θελει 2 μπαλες? εεε οχι..!Ως απάντηση...
Να φτιαχτεί πίστα.
Αλλά γιατί 'δωρεάν' ?
Σε ποιά χώρα είναι δωρεάν (μπορεί να είναι πχ. δημοτικές επιχειρήσεις, καμία αντίρηση, αλλά δωρεάν ?)
Στην Ελλάδα, πέρα από το γηπεδάκι της γειτονιάς με το τσιμεντένιο δάπεδο και τις μπασκέτες χωρίς διχτάκι, που μπορείς να παίξεις δωρεάν πχ. μπάσκετ ? Για δοκίμασε να πας σε ένα κλειστό γυμναστήριο...
Το αναφέρω αυτό επειδή κάποιος (kacey ?) είπε 'όπως φτιάχνουν γήπεδα μπάσκετ-βόλει-τένις έτσι να φτιάξουν και πίστα'. Ομως, αυτά τα γήπεδα που αναφέρθηκαν, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
(α) αφορούν μαζικό αθλητισμό και μάλιστα παιδικής-εφηβικής ηλικίας
(β) αφορούν σε ένα άθλημα χωρίς οικονομικές απαιτήσεις (δηλ. και ο φτωχός μπορεί να πάρει μια μπάλα και να παίζει μπάσκετ, ενώ δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί το ίδιο για τον τυπικό φτωχό και το αυτοκίνητο. Και μη μου πει κανείς πως πολλοί ρίχνουν από το υστέρημά τους στο αυτοκίνητο, διότι μιλάμε για τυπική περίπτωση και όχι για εξαίρεση και στο κάτω-κάτω μια μπάλα του μπάσκετ κάνει 50 ευρώ και κρατάει πρακτικά για πάντα και ένα σετ λάστιχα 400 και κρατάει 6 μήνες)
(γ) αφορούν πολύ μεγαλύτερο κοινό. Πόσοι θεατές πάνε σε ένα τυπικό GP/side show/RWYB ? 10 χιλιάδες ? 20 χιλιάδες ? Ε, δεν είναι 'μεγάλο κοινό' αυτό. Και μη μου φέρεις το παράδειγμα του Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ, αυτό ήταν θέαμα παγκόσμιου επιπέδου που γίνεται μια φορά το χρόνο. Δηλαδή συγκρίνουμε το μπάσκετ, με το οποίο ασχολούνται εκατοντάδες χιλιάδες (κάπου είχα ακούσει πως σε όλα τα σωματεία είναι γραμμένοι 200 χιλιάδες ΑΘΛΗΤΕΣ, από 3-4 φίλους και οικογένεια ο καθένας, μιλάμε για δυνητικό ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων) με το αυτοκίνητο, το οποίο, για 1002 λόγους άσχετους με το παρόν, είναι ακόμα 'περιθωριακό' άθλημα. Κακά τα ψέμματα και ας φαντάζεστε διάφοροι πως αποτελείτε υπολογίσιμη δύναμη...
(δ) είναι εξαιρετικά φτηνά (ένα γήπεδο 1 στρέμμα, τσιμέντο, 2 μπασκέτες) σε αντίθεση με το απλούστερο drag strip (ευθεία 1000 μέτρα μέσα στην πόλη ? Ελα τώρα... Χώρια τον εξοπλισμό -Χριστουγεννιάτικα δένδρα, φωτοκύταρα)
Εν ολίγοις πιστεύω πως το 'δωρεάν' είναι εξωπραγματική απαίτηση, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική κατάσταση της χώρας και τις διάφορες πιεστικές απαιτήσεις, δηλ. δεν έχουμε λεφτά να προσλάβουμε γιατρούς και τα μισά κέντρα υγείας δεν έχουν γιατρούς, και θα πληρώνουμε προσωπικό της πίστας για να καλύψουμε κάτι το οποίο, κακά τα ψέμματα, δεν είναι ανάγκη αλλά χόμπι και 'κάβλα' ?
Και η απαίτηση αυτή μπαίνει μόνο σαν άλλοθι για το ό,τι, και να γίνει πίστα, το street racing δεν θα πάψει κατά το μεγαλύτερό του ποσοστό.
Ούτε πολλοί είστε / είμαστε (σε σχέση με αυτούς πχ. που παίζουν μπάσκετ), ούτε (πλην εξαιρέσεων) φτηνοί
Μεχρι τοτε...
Παλεα Φωκαια - Σουνιο
Δροσια - Ν. Μακρη
Βιλλια - Ψαθα
Αλεποχορι - Σχοινο
Σχοινο - Περαχορα
Περαχορα - Λουτρακι
Γυθειο - Αεροποληκλπ κλπ κλπ κλπ....!
Για αυτά ...μαζί σου
Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν στο νού τους
Βούτα
Κερατέα
Λαϊνόπουλο
'Κρυφή'
άντε και Λιμανάκιακαι άλλες τέτοιες εξωτικές ήσυχες στριφτερές διαδρομές που πλουτίζουν την αυτοκινητιστική μας παιδεία και τονίζουν τη σωστή πλευρά της αυτοκίνησης...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
*Οπως και με το Σινε Θρυλος...
Ελεγα οτι ειναι απιστευτο και οτι οι εγκαταστασεις ειναι τεραστιες και και και.... Γιατι ολα τα χα δει απο κοντα, λογο επαγγελματικης εμπλοκης με τον 'ΓΕΡΜΑΝΟ'
Αλλα δεν μπηκα ποτε να δω μια ταινια.
Οσο δουλευα στις εγκαταστασεις, τον καφε μου, τον εφερνα απ εξω, το αμαξι το αφηνα εξω απο το παρκιγκ του Καραϊσκακη *Τι να πω εγώ τα είπες όλα μόνος σου!!!!!
Α και κάτι ακόμα. Όλοι λίγο πολύ έχουμε λυσσάξει σε μια μικρή ή μεγάλη αλάνα αλλά θα προτιμούσα να ήταν εντός μιας πίστας όπου όλα θα ήταν τουλάχιστον ποιο ασφαλή. Άσε που πιθανά να λειτουργούσε και κάποια σχολή ασφαλούς ή αγωνιστικής οδήγησης να μάθω πολλά περισσότερα χωρίς άσκοπους κινδύνους για μένα και τους γύρο μου και σε πολύ λιγότερο χρόνο φυσικά.
Πρόταση Α.Σταθάκη για τις "κόντρες"