-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ενα ελληνικο topgear θα μου αρεσε μονο αν παρουσιαστης ηταν ο tiffΣυμφωνώ. Πιο 'γνήσιος' από τον Clarkson και αποδεδειγμένα υψηλού επιπέδου οδηγός.
Έχω όμως ένα προαίσθημα ότι οι περισσότεροι Έλληνες τηλεθεατές θα ανέσυραν διάφορα γνωστά στερεότυπα και θα τον παρεξηγούσαν...if you know what I mean...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ενα ελληνικο topgear θα μου αρεσε μονο αν παρουσιαστης ηταν ο tiffεεεεε.... ποιος ειναι αυτος;;;
-
Lifestyle και αυτοκίνητο?
ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
Δεν είναι η πρώτη φορά... Για κοιταξτε κάποια δήθεν περιοδικά αυτοκινήτου που πλασάρουν το life style του λάτρη του αυτοκινήτου, ή του 'κοντράκια' ή ότι άλλη π@π@ρι@ που τους κατεβαίνει στο μυαλό και την βγάζουν σαν must... ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
(Πάντα ήθελα να τους θάψω δημόσια )
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
ενα ελληνικο topgear θα μου αρεσε μονο αν παρουσιαστης ηταν ο tiff
εεεεε.... ποιος ειναι αυτος;;;
Δες εδώ. Επιπλέον, δημιουργός του 5th Gear στο ITV ή Channel4 (δεν θυμάμαι), με την Vicky Butler-Henderson.
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Συμφωνώ. Πιο 'γνήσιος' από τον Clarkson και αποδεδειγμένα υψηλού επιπέδου οδηγός.O Clarkson ποτέ δε δίστασε να παραδεχτεί ότι είναι κουλός. Μάλιστα στο Head to Head μιλάει με διθυραμβικά σχόλια για τον Needell.
-
Δες εδώ. Επιπλέον, δημιουργός του 5th Gear στο ITV ή Channel4 (δεν θυμάμαι), με την Vicky Butler-Henderson.
Channel 5. Βάλε και τον Jason Plato και συμπληρώθηκε η τριάδα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καμία σχέση με τον νικητή του BTCC το 2002 ή το 2003;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μεγάλη σχέση. Είναι το ίδιο πρόσωπο
-
Ελληνικο Top Gear;
Παρολλο που θεωρω τους Αγγλους δυο ξεπουλημένες συκιές, ειμαι σιγουρος οτι οι αντιστοιχοι ελληνες (ανδρας και γυναικα ισως,οπως καλλιστεία;) θα με κανουν να τους νοσταλγησω.Εγω προτείνω Λιάγκα και Πασχαλίδου, και μαζι και 2-3 γλάστρες που θα χαϊδεύουν τα ταμπλω και θα τους φεύγουν τα υγρα απο κάτω....
-
Γιατί ρε Tiger μου τα χαλάς τώρα; Γιατί 'ξεπουλημένες' και γιατί 'συκιές';
Και στο κάτω κάτω, τι σχέση έχει αυτό με τις γνώσεις και την ικανότητα να φιλοξενήσουν μια εκπομπή για το αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μεγάλη σχέση. Είναι το ίδιο πρόσωπο
To 2001 για την ακρίβεια με astra!
-
Γιατί ρε Tiger μου τα χαλάς τώρα; Γιατί 'ξεπουλημένες' και γιατί 'συκιές';Ο Tiger έχει τις δικές του απόψεις περί του θέματος, όπως είχαμε πει και στο παρελθόν.
Γνώμη του, βέβαια, οπότε σεβαστή, αν και νομίζω ότι κάνει τεράστιο λάθος (όχι που δεν του αρέσουν, αλλά που τους θεωρεί 'ξεπουλημένους').
-
Τα σχολεια του Κλαρκσον, ειναι ολα τα λεφτα.....
Για Αγγλακι εχει πολυ χιουμορΤι εννοείτε κ. Βάγκνερ? Οι Άγγλοι είναι γνωστοί για την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα του χιούμορ τους και για την λεπτότητα με την οποία 'σφάζουν' τον συνομιλητή τους.
Όσο για το ελληνικό TopGear...
ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΓΙΑ STIG
να μη σου πω ότι πληρώνω κιόλας...
Να σε πω την μοιρα σου να σε πω την αληθεια.....
Δεν βρησκουν ολοι το Αγγλικο χουμορ ποιοτικο....
Αλλα εγω λιωνω με τα σχολια του...
Δοκιμαζε ενα Aston Martin με sequental gearbox και τους εθαψε κανονικοτατα..... -
Ωχ Ωχ, μπαρούτι μυρίζει...
Tiger άκυρη η ερώτησή μου.
-
Μακαρι να δουμε μια τετοια προσπαθεια να ευδοκιμεί.
-
και με τρόμαξες ότι έχουμε νεότερα
-
Αν θέλετε Life style, Παρουσιάστρια Στεφανίδου, με καλεσμένους προην παιχτες Big Brother και fame story, σκυλοτραγουδισταράδες του χιλιόμετρου, να κάνουν δοκιμές στο κολονάκι!
Αυτα μας ελειπαν!
Να ξαναμεταδωθεί το ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ!!!!
Εστω με διαφορετικό παρουσιαστή ΑΛΛΑ με την ίδια θεματολογία! -
Σιγά μην έχει σχέση με το γνήσιο Top Gear.
Θα τολμήσει κανένας να κράξει τα κωλοχρέπια τύπου VW (πλην Golf V), Opel, Hyundai, Μερκεντέ, SEAT και Kia;
Σε καμία περίπτωση. Εδώ ούτε περιοδικά-'θεσμοί' σ'αυτήν τη χώρα δεν τολμάνε να κράξουνε αυτά που πρέπει να κράξουν και μου βγάζουν βασιλιά των σουπερμίνι το... Πόλο (που πουλάει μόνο λόγω ονόματος).
Θα τολμήσουν να αντισταθούν στο φασισταριό που λέγεται ΕΣΡ; Ναι ΚΑΛΑ! Με το πρώτο παντιλίκι που θα φανεί στην εκπομπή - ΑΝ φανεί πουθενά παντιλίκι, που ΔΕΝ το νομίζω, γιατί καραδοκεί ο Μαλ(ακ)έλης και τ'άλλα περιττώματα της νεογιουνανιστανικής μπανιστήρ-ντουλάπ - , θα βγει μέχρι και η Χρυcοπηγή να αφορίσει τα παντιλίκια του Εωσφόρου.
Σε ποιον τα πουλάνε μωρέ αυτά;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σιγά μην έχει σχέση με το γνήσιο Top Gear.Θα τολμήσει κανένας να κράξει τα κωλοχρέπια τύπου VW (πλην Golf V), Opel, Hyundai, Μερκεντέ, SEAT και Kia;
-
skullone, για top gear λεμε, οχι για top alfa
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΟ ΤΟΡ GEAR ΣΤΟΝ ALPHA (ΜΑΛΛΟΝ!)