-
Ευχόμεθα τα ίδια και για τους φύλακες της πατρίδος!
Τελικά,η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια!
Σήμερα το πρωϊ διαπίστωσα ότι κάποιος #μπιπ#μπιπ#μπιπ# ξεπάρκαρε χρησιμοποιώντας και τη γωνία του προφυλακτήρα μου.Μου έξυσε το χρώμα και έγδαρε και αρκετά το πλαστικό.Ειδικά άμα πλύνω το αυτοκίνητο θα φαίνεται αρκετά...
Γιατί ρε πούστη,γ@μώ τη μ@ν@ σου,γ@μώ,δεν άφησες ένα σημείωμα;;Απ' την τσέπη σου θα τα δώσεις;Τι τις έχουμε τις ασφάλειες;Μόνο για να δείχνουμε το χαρτάκι στον μπάτσο που μας σταματάει;Τις προσεχείς ημέρες θα αποφεύγω να βγαίνω απ' το σπίτι...Φοβάμαι μη μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι...
-
Στρέεεεεειντζερς ιν δε νάααααααααααααααααααααιτ εξτσέιντζινγ γκλάνσιζ
ντουμπυντουμπουτνουουουουουουουου -
~15 άτομα, 3+ το πρωί στο Forum??
Μάλλον πολύς κόσμος έχει βάρδια σήμερα το βράδυ, ή μπούχτισε από διάβασμα σήμερα το βράδυ.Καλημέρα,
Γιάννης -
Ο χρήστης servmx έγραψε:
~15 άτομα, 3+ το πρωί στο Forum??
Μάλλον πολύς κόσμος έχει βάρδια σήμερα το βράδυ, ή μπούχτισε από διάβασμα σήμερα το βράδυ.Καλημέρα,
ΓιάννηςΕγώ είμαι απ' διαβασμα-χτυπημένους...
-
Καλημερα στους Ξενυχτες!
-
εγω δεν μπορω να κοιμηθω και ειπα να ακουσω κανα τραγουδακι. με ακουστικα βεβαιως δεν ανησυχουμε ολη την γειτονια.
-
charmak66, η Τρίτη και 13 σε χτύπησε;;
Ελπίζω να αλλάξει η τύχη από... ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Άντε, την κάνω τώρα, χθες με 4ωρο ύπνο ήμουν, και πρέπειθ να ξυπνήσω σε 3,5 ώρες (το πολύ...), άσε που έμεινα μάλλον μόνος εδωμέσα...
-
gutten morgen re τσογλανια....χαχαχαχα
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
charmak66, η Τρίτη και 13 σε χτύπησε;;Ελπίζω να αλλάξει η τύχη από... ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Άντε, την κάνω τώρα, χθες με 4ωρο ύπνο ήμουν, και πρέπειθ να ξυπνήσω σε 3,5 ώρες (το πολύ...), άσε που έμεινα μάλλον μόνος εδωμέσα...
Βασικά,είμαι γενικά χτυπημένος αυτές τις μέρες!
Είμαι γενικά σε ένα ψυχολογικό ψιλο-χάλι αυτές τις μέρες,καθώς η εξεταστική πήγε κατά διαόλου...Αύριο δίνω το τελευταίο μάθημα και λογικά θα κοπώ,οπότε θα έχω 1/5!
Να πω την αλήθεια,ντρέπομαι να πάω σπίτι μου.
Έτσι είναι όμως,πρέπει να μάθει κανείς να ζει με τα λάθη του,τις ατυχίες του και ενίοτε και τις μαλακίες των άλλων....
Περαστικά μου!
-
Κανείς ξενύχτης σήμερα;
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Σήμερα έμαθα πότε θα πάω για την εγγραφή μου στο ΟΠΑ, το οποίο είδα στις ειδήσεις γιατί λέει ένας καθηγητής έκλεβε κάτι λεφτά Ωραία ξεκινήσαμε
ΧΟ ΧΟ!! welcome!!! Εχεις πολλα να δεις ακομα! Και να ακουσεις!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κανείς ξενύχτης σήμερα;Παρών!
-
Kαλησπέρα στους ξενυχτηδες του φόρουμ.
Είναι κανείς εδώ?
-
Εδώ, και δε βλέπω την ώρα να πάω για ύπνο... 6 ώρες ύπνο μοιρασμένες σε 2 βράδυα είναι κακή αναλογία!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εδώ, και δε βλέπω την ώρα να πάω για ύπνο... 6 ώρες ύπνο μοιρασμένες σε 2 βράδυα είναι κακή αναλογία!!tha same here.
Η ριμάδα η εξεταστική με έχει πεθάνει
-
Εγώ που δεν έχω εξεταστική του Σεπτέμβρη;;;
Ήρθα Ελλάδα τάχα μου για διακοπές και με έχουν ξεθεώσει στις εκκρεμότητες!!!
Άντε να φεύγω γιατί θα ρέψω εδώ που μπλέχτηκα...Καληνύχτα, over and out!!!
@last! -
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΑΑΑΑΑΑΛΕΥΩ!!!!!!!
ευχαριστώ.
-
Αντε θα βάλει κανείς τίποτα να πιούμε;
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Αντε θα βάλει κανείς τίποτα να πιούμε;Νόμιζα πως είχες νευριάσει κάποιον υπερβολικά πολύ για να είσαι ακόμη εδώ...
-
Κάνεις που δεν βλέπει τσόντα στο Filmnet και έχει όρεξη για κουβέντα;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]