-
Αν και έχουμε πει αυτό το topic να παραμείνει για φωτογραφίες που τραβάμε εμείς οι ίδιοι...δεν μπορώ να αντισταθώ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αν και έχουμε πει αυτό το topic να παραμείνει για φωτογραφίες που τραβάμε εμείς οι ίδιοι...δεν μπορώ να αντισταθώ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ
Έχει ξαναμπεί αυτό το site στο φόρουμ, πολύ γέλιο. Δεν πρέπει να υπάρχουν μεγαλύτεροι 'Αυστραλοί' από τους γιαπωνέζους!!!!
-
Υποκλίνομαι στους δασκάλους της καγκουριάς!
Σαν τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού μοιάζουν -
Αν και έχουμε πει αυτό το topic να παραμείνει για φωτογραφίες που τραβάμε εμείς οι ίδιοι...δεν μπορώ να αντισταθώ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ
Άραγε αυτά τα 'πράματα' κυκλοφορούν στο δρόμο ή έιναι μόνο για αγώνες - επίδειξη;
-
αντε πέτυχε μια ξανθούλα χθες στον δρόμο και κάναμε πλακίτσες..
δείτε όχημα να μου πείτε αν ή οχι το τραβάει ο οργανισμος της
τελικά εχει πολυ γελιο αυτο το τόπικ
-
To συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει κοσμήσει και άλλα forum κυρίως σε topics με τίτλους (τα καγκουρώ ξανάρχονται-καγκουριές-γίνε κάγκουρας.... απλές συμβουλές-κτλ κτλ) Η κοπελιά που το οδηγάει νομίζω πως είναι στενός συγγενής γνωστού Έλληνα body-κιτά με όνομα που αρχίζει από 'Τ' και τελειώνει σε 'όλιας' ..
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
To συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει κοσμήσει και άλλα forum κυρίως σε topics με τίτλους (τα καγκουρώ ξανάρχονται-καγκουριές-γίνε κάγκουρας.... απλές συμβουλές-κτλ κτλ) Η κοπελιά που το οδηγάει νομίζω πως είναι στενός συγγενής γνωστού Έλληνα body-κιτά με όνομα που αρχίζει από 'Τ' και τελειώνει σε 'όλιας' ..Ετσι ακριβως!
-
Δεν παίζω, δεν μπορώ να το δω...
EDIT: Τώρα το είδα!!! Ίιιιουυυ...
-
Δεν είχα φωτογραφική μαζί μου αλλά αξίζει να αναφερθεί:
Λ. Αλεξάνδρας σήμερα το πρωί, Peugeot 106 Rallye 16V μπλέ (έχει σημασία το χρώμα) με ...εισαγωγή αέρα στο καπώ (scoop) από Subaru STi
-
Εχθές το μεσημέρι στο Μπουρνάζι!!! (Δυστυχώς δεν είχαμε τον Krus να βγάλει φωτογραφίες!!)
Alfa 33 με προφυλακτήρες Batmobile, αεροτομή από 747-800, χαμηλωμένη, 17άρες, βαμένες δαγκάνες (κίτρινες-λαχανί!!!) και χρώμα ιριζίδον ροζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια BMW μία από τα ίδια!!!
Πολύ γέλιο!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Εχθές το μεσημέρι στο Μπουρνάζι!!! (Δυστυχώς δεν είχαμε τον Krus να βγάλει φωτογραφίες!!)
Alfa 33 με προφυλακτήρες Batmobile, αεροτομή από 747-800, χαμηλωμένη, 17άρες, βαμένες δαγκάνες (κίτρινες-λαχανί!!!) και χρώμα ιριζίδον ροζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ γέλιο!!!
Αυτή την BMW μήπως την ξέρουμε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πώς να καγκουρέψετε ένα λιτό, όμορφο και απέριττο αμάξι όπως το Miata, σήμερα στου Παπάγου:

Ιου
Τον εχω δει!!!
Πολυ μαμαω πιδαω ο τυπος....
Μ εκλεινε στην Λ.Βουλιαγμενης και στα φαναρια στην Αμ.Βαση
μαρσαρε, μαρσαρε και με το πρασινο εφυγε σπινιαροντας κ εφαγε
σφαλιαρα απο το Μιατα.... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:lol:
Εχθές το μεσημέρι στο Μπουρνάζι!!! (Δυστυχώς δεν είχαμε τον Krus να βγάλει φωτογραφίες!!)
Πολύ γέλιο!!!
Αυτή την BMW μήπως την ξέρουμε?
Πονεμένος ιδιοκτήτης..ΟΚ! Αλλά όχι και κάγκουρας βρε Kid!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[
Πονεμένος ιδιοκτήτης..ΟΚ! Αλλά όχι και κάγκουρας βρε Kid!!!Συγγνώμη αλλά τις τελευταίες μέρες την έχω καταβρεί με την μπεμβε σου, σε κάθε ευκαιρία χτυπάω και τώρα παρασύρθηκα.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το εξακύλινδρο V6 2.700 κ.εκ. κοστίζει εκεί 16.000 ευρώ.-Γιατι ειναι διαφορετικη η φορολογια στην Αμερικα...
USA
Mustang GT 2005 V8 4.7L 300PS 25.000$
Greece
Mustang GT 2005 V8 4.7L 300PS 58.000€-Αν το φερεις, θα πληρωσεις τον γυρο του κοσμουπου θα κανει να ρθει εδω..... Κορεα - ΗΠΑ - Ελλαδα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ενώ κάποιοι με ιστορικά σηματάκια δεν ξέρουν τι σημαίνει κόμπλεξ, ε;
Μ3, GTI, TypeR, AMG σε 1400άρια-1600άρια είναι φανταστικά σενάρια;Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν !!!!
ΤΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!
Brabus Carlson Lorinser..... οχι...εκει!!!!! ΑΜεΓκε....Α στα διαλα.... πρωι πρωι....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το εμπρός σπόιλερ από τι είναι? Από Σούπρα???shittyglass...νεο υλικο για μοντιφες....
-
-

Ολα τα λι€φτα λιεμε!!!!!
Australia Uber Alles!!!!!