-
htanso1.. Συνεχίζεις να με εντυπωσιάζεισ... Ο FiestaMAN, μάλλον, έκανε παράθεση αυτού που γράφεις στην υπογραφή σου για έναν και μόνο λόγο: Υπογραφή μας έχουμε κάτι, το οποίο μας χαρακτηρίζει... Τώρα αφού εσύ επέλεξες να σε χαρακτηρίζει το Iq Ραδικιού... Τα συμπεράσματα δικά σας...
Εύγε, νέε μου..
Άραγε γιατί κανείς δεν αναφέρετε στο ότι** ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ**?? Μάλλον αυτό το γράφω με αόρατη Γραμματοσειρά (Ub Invisible Font)... Κοίτα τα Windows εξέλιξη.....
Τρόπος ζωής δεν είναι το ότι τρέχουμε. Η παρέα T.F.R.C. είναι τρόπος ζωής.. Η πλάκα κι η λίγο πιο γρήγορη οδήγηση από τη δική σας (των νομοταγών οδηγών).. Είπαμε: Αντί για 70 που είναι το όριο εμείς πάμε με 80...
Υ.Γ. Επειδή καταντάει γελοίο το θέμα και συμπέρασμα δε θα βγει, ας σηκωθούμε από τις οθόνες μας κι ας λύξουμε το θέμα στους δρόμους (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ)
Ας μονομαχίσουμε απόψε στις 04:00 στο νεκροταφείο της Βάρκιζας. Εξάσφαιρο πιστόλι στα 7 βήματα...(Νομίσατε, πως θα σας έλεγα για κόντρα, ε?? Όλο εκεί το μυαλό σας, κύριοι Νομοταγείς)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η ανάγκη για γρήγορη οδήγηση είναι βασική ανάγκη αυτών των ανθρώπων.
Και μένα η ανάγκη μου να πάρω Ferrari είναι βασική μου ανάγκη. Να μου πάρει το κράτος μία τότε..
Γιατί χωρίς Ferrari,τι θα πάθεις;
Οι λάτρεις της οδήγησης αν δεν τρέξουν μπορεί να έχουν σημαντικές ψυχολογικές επιπτώσεις.
Άρα το παράδειγμα σου είναι εντελώς άτυχο.. -
γιατί τέτοια επιθετικότητα ρε παίδες;ο καθένας έχει τις απόψεις του,τον τρόπο ζωής του και προφανώς κανείς μα κανείς δεν μπαίνει σ΄ένα φόρουμ για να τα διαπραγματευτεί και να τα αναιρέσει.Τζάμπα σάλιο(ηλεκτρονικό )τόσες ημέρες.Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι του tfrc έχουν τέτοιο εκνευρισμό με τις όποιες απόψεις των άλλων.Όταν παιδιά βάζατε το τόπικ εδώ μέσα θα έπρεπε να περιμένετε ότι δεν έχουν όλοι(καλώς ή κακώς)την δική σας νοοτροπία,γιατί τέτοιος λοιπόν τσαμπουκάς;Το να ακούτε και αντίθετες απόψεις μόνο κακό δεν κάνει.Και αν σας φταίει η ΕΛΠΑ είναι κρίμα να ξεσπάτε σε άσχετα άτομα.Αν το κλαμπ σας είναι τόσο καλό(έστω και ως ιδέα πλέον)διατηρείστε το όπως γουστάρετε,κάνετε ό,τι κάνετε και αφήστε κατά μέρος κηρύγματα,νουθεσίες και κομπασμούς,σας αδικεί και εσάς και τις όποιες αξιέπαινες δραστηριότητες σας.Λίγη μετριοφροσύνη ποτέ δεν έβλαψε κανένα,έτσι δεν είναι;
υ.γ1:δεν είναι κακό πάντως να παραδέχεστε αυτό που πραγματικά πρεσβεύετε.
υ.γ2:το ότι πηγαίνετε μαζικά στο νοσοκομείο και κάθεστε στο προσκέφαλο όποιου άτυχου δεν του πέτυχε το ''νούμερο''στην στροφή δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε και το ξαναλέτε ξανά και ξανά..
υ.γ3:μερικές φορές μου δίνετε την εντύπωση ότι όσα γράφετε κι ο τρόπος που τα γράφετε είναι μια προσπάθεια να πείσετε και σεις οι ίδιοι τους εαυτούς σας ότι κάνετε κάτι σπουδαίο.. -
Ο χρήστης Apicos_TopFuelRacingClub έγραψε:
Υ.Γ. Επειδή καταντάει γελοίο το θέμα και συμπέρασμα δε θα βγει, ας σηκωθούμε από τις οθόνες μας κι ας λύξουμε το θέμα στους δρόμους (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ)Ας μονομαχίσουμε απόψε στις 04:00 στο νεκροταφείο της Βάρκιζας. Εξάσφαιρο πιστόλι στα 7 βήματα...(Νομίσατε, πως θα σας έλεγα για κόντρα, ε?? Όλο εκεί το μυαλό σας, κύριοι Νομοταγείς)
Ελπίζω να αστειεύεσαι.
Πάντως μια ανταλλαγή απόψεων από κοντά μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Και μένα η ανάγκη μου να πάρω Ferrari είναι βασική μου ανάγκη. Να μου πάρει το κράτος μία τότε..
Γιατί χωρίς Ferrari,τι θα πάθεις;
Οι λάτρεις της οδήγησης αν δεν τρέξουν μπορεί να έχουν σημαντικές ψυχολογικές επιπτώσεις.
Άρα το παράδειγμα σου είναι εντελώς άτυχο..Από πότε η μη γρήγορη οδήγηση προκαλεί σημαντικές ψυχολογικές επιπτώσεις?
Και ποιος σου λέει εσένα ότι εγώ χωρίς ferrari δεν θα αποκτήσω σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα?
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Η ανάγκη για γρήγορη οδήγηση είναι βασική ανάγκη αυτών των ανθρώπων.Δεν μπορείς να τους λες θα πηγαίνετε στα Μέγαρα 2 φορές το μήνα.
Είμαι σίγουρος οτι άν φτιαχτούν μερικές πίστες που η είσοδος να είναι δωρεάν ή πολύ φτηνή , (snip)Οχι μόνο το χόμπυ έγινε ξαφνικά ανάγκη, αλλά υπάρχει και η απαίτηση να γίνει και φθηνό χόμπυ.
Αυτοί οι κακομαθημένοι νέοι σήμερα...
-
Όσοι είναι λάτρεις της γρήγορης οδήγησης ξέρουν...
Οι υπόλοιποι απλά υποθέτουν.
Αν δε ζήσεις κάτι δε μπορείς να έχεις σωστή γνώμη.. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
.
Για να τελειώνουμε εγώ χωρίς να είμαι ειδικός μπορώ να φτιάξω πακέτο μέτρων που αν εφαρμοστούν θα μειωθούν τα ατυχήματα σε τεράστιο ποσοστό,με υπογραφή και εγγύηση.Και αν δεν συμβεί αυτό δέχομαι να με φυλακίσουν ισόβια ή να εκτελεστώ..Θα κερδισουμε κατι αν εσυ εκτελεστεις;Αντιθετα θα χασουμε αν αποτυχεις.
Αν ειχες τιποτα εκατονταδες μυρια ευρω για εγγυητικη θα ηταν καλυτερα -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν κατάλαβα, αν κάποιος δεν συμμορφώνεται τι πρέπει να κάνει μια οργανωμένη κοινωνία ανθρώπων; Να τον χαϊδέψει; Από που κι ως που;
Όχι, αλλά αν ένα μέτρο συνεχίζει να είναι αναποτελεσματικό παρά την κλιμάκωση της έντασής του η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να διερευνήσει αυτό το φαινόμενο ίσως από κοινωνιολογική/ψυχολογική άποψη και αν χρειάζεται και ως προς την ορθότητά του. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους νομοθέτες.
Να θυμίσω πως οι νόμοι δεν είναι αυτοσκοπός και η τιμωρία δεν είναι ο μόνος τρόπος να πείσεις έναν άνθρωπο να συμπεριφέρεται σωστά (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) αλλά ο έσχατος.
ΟΚ, κάτι σκαμπάζω κι εγώ από εγκληματολογία. Επειδή δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι Έλληνες οδηγοί αποτελούν διαφορετικό παρακλάδι της εξέλιξης του ανθρωπίνου είδους και βλέποντας ότι σε άλλες χώρες η βαριά αστυνόμευση έχει περιορίσει τα φαινόμενα των κοντράδων σε δημόσιους δρόμους, παρατηρώ ότι η αστεία για το είδος της πράξης ποινής (τόσο ξοδεύουν αρκετοί για ένα πήδημα ή για μια νύχτα στα μπουζούκια) είναι από τη φύση της αναποτελεσματική. Λέω λοιπόν απλώς ότι η ποινή πρέπει πραγματικά να τσούξει. Αν μια τσουχτερή ποινή δεν φέρει αποτέλεσμα, το ξανασυζητάμε.
-
-10 πιστες στην Αττικη για να μπαινουν δωρεαν οι γκαυλωμενοι.
-Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεε!Μου αρεσει ο ρεαλισμος σας, και οι λυσεις σας-προϊόντα ώριμης σκεψης και μελέτης.Δυστυχως πολλοι απο εσας εχετε δικαίωμα ψήφου.
-
Χτες που το πρωτοειδα ηταν στη σελιδα 2.
Λοιπον η υποθεση σηκωνει πιτσα-μπυρες και πολυ διαβασμα.
-
Ο χρήστης Andreas_A έγραψε:
Χτες που το πρωτοειδα ηταν στη σελιδα 2.Λοιπον η υποθεση σηκωνει πιτσα-μπυρες και πολυ διαβασμα.
Καλή διασκέδαση
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
.
Για να τελειώνουμε εγώ χωρίς να είμαι ειδικός μπορώ να φτιάξω πακέτο μέτρων που αν εφαρμοστούν θα μειωθούν τα ατυχήματα σε τεράστιο ποσοστό,με υπογραφή και εγγύηση.Και αν δεν συμβεί αυτό δέχομαι να με φυλακίσουν ισόβια ή να εκτελεστώ..Θα κερδισουμε κατι αν εσυ εκτελεστεις;Αντιθετα θα χασουμε αν αποτυχεις.
Αν ειχες τιποτα εκατονταδες μυρια ευρω για εγγυητικη θα ηταν καλυτεραΜπα δε θα χάσετε και τίποτα αν εκτελεστώ..
Αυτό απλά το είπα για να δείξω πόσο απλό είναι το πρόβλημα απλά κάποιοι δε θέλουν να το λύσουν.
Μερικά μέτρα είναι:
Δημιουργία φτηνών πιστών για εξάλειψη της κόντρας
Αύξηση της τροχαίας στους δρόμους και αλλαγή νοοτροπίας της
Εξαντλητικά μέτρα για τους παραβάτες
Επαναδημιουργία του συστήματος έκδοσης διπλώματος και των ΚΤΕΟ
Ένταξη μαθήματος σχολικής αγωγήςΑυτά είναι μερικά που εφαρμόζονται σε όλη την Ευρώπη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
-10 πιστες στην Αττικη για να μπαινουν δωρεαν οι γκαυλωμενοι.
-Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεε!Μου αρεσει ο ρεαλισμος σας, και οι λυσεις σας-προϊόντα ώριμης σκεψης και μελέτης.Δυστυχως πολλοι απο εσας εχετε δικαίωμα ψήφου.
Το να κάνουμε Ολυμπιακούς αγώνες που κόστισαν τρις δραχμές ήταν εύκολο.
Να φτιάξουμε γήπεδο στον ΠΑΟ που θα κοστίσει πολλά δίς είναι επίσης εύκολο.
Να φτιάξουμε 10 πίστες που θα κοστίσουν το πολύ 5 δις είναι πολύ δύκολο... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Υ.Γ. Επειδή καταντάει γελοίο το θέμα και συμπέρασμα δε θα βγει, ας σηκωθούμε από τις οθόνες μας κι ας λύξουμε το θέμα στους δρόμους (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ)
Ας μονομαχίσουμε απόψε στις 04:00 στο νεκροταφείο της Βάρκιζας. Εξάσφαιρο πιστόλι στα 7 βήματα...(Νομίσατε, πως θα σας έλεγα για κόντρα, ε?? Όλο εκεί το μυαλό σας, κύριοι Νομοταγείς)
Ελπίζω να αστειεύεσαι.
Πάντως μια ανταλλαγή απόψεων από κοντά μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα.
Το πιστευεις αυτο;;;;
Εγω μεχρι σημερα το πρωι πιστευα οτι ειναι η μονη λυση....
Τωρα πιστευω οτι δεν θα αμβλινει τις οποιες αντιπαραθεσεις.....-ουπς.... κεκτημενη ταχυτητας ξεχασα ενα δεν...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το πιστευεις αυτο;;;;Φυσικά. Άλλο πράμα η οθόνη του Η/Υ και άλλο να μιλάς face-to-face.
Ξέρεις τον όρο 'keyboard bravery';
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν μπορείς να τους λες θα πηγαίνετε στα Μέγαρα 2 φορές το μήνα.
Είμαι σίγουρος οτι άν φτιαχτούν μερικές πίστες που η είσοδος να είναι δωρεάν ή πολύ φτηνή , (snip)Οχι μόνο το χόμπυ έγινε ξαφνικά ανάγκη, αλλά υπάρχει και η απαίτηση να γίνει και φθηνό χόμπυ.
Γαλλακια καταντησαμε....
Οτι διποτε εχει Mαde in France κωλημενο πανω του, ειναι τουλαχιστον διπλα χρεωμενο....Οποτε αν ειναι κατι που χει σχεση με την αυτοκινηση.....
Να γδερνουμε τον κοσμακι....Δεν ειμαι απορως, αλλα ουτε μου περισσεβουν για να τα σκορπαω σε διαφορους αετονυχιδες που εχουν σκοπο να μου χρεωσουν παραπανω...
-
Τωρα πιστευω οτι θα αμβλινει τις οποιες αντιπαραθεσεις.....Αυτό δεν είναι και το επιθυμητό; Ή μήπως θες να πεις ότι καλύτερα να οξυνθούν;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το πιστευεις αυτο;;;;
Φυσικά. Άλλο πράμα η οθόνη του Η/Υ και άλλο να μιλάς face-to-face.
Ξέρεις τον όρο 'keyboard bravery';
Απλα φυβαμαι οτι θα μας λιντσαρουν.....
Face2face ειχαμε λυσει πολλες διαφορες στο δικο μας φορουμ....
-
Δεν μπορείς να τους λες θα πηγαίνετε στα Μέγαρα 2 φορές το μήνα.
Γαλλακια καταντησαμε....
Οτι διποτε εχει Mαde in France κωλημενο πανω του, ειναι τουλαχιστον διπλα χρεωμενο....Οποτε αν ειναι κατι που χει σχεση με την αυτοκινηση.....
Να γδερνουμε τον κοσμακι....Δεν ειμαι απορως, αλλα ουτε μου περισσεβουν για να τα σκορπαω σε διαφορους αετονυχιδες που εχουν
σκοπο να μου χρεωσουν παραπανω...Δηλαδή ρε φίλε για να καταλάβω... προτιμάς να τρέχεις στο δρόμο για να μην πληρώνεις τον κάθε μαλάκα που έχει την εκάστοτε πίστα.. δεκτό.
Αν λέμε τώρα... με πάρεις καμιά μέρα εμένα παραμάζομα με το αμάξι σου και βρεθώ κάτω από 2 τόνους λαμαρίνα.
Πόσα λεφτά θα δώσεις στην μάνα μου και στον πατέρα μου, για να μην βρεθείς σε κανένα χαντάκι; Εκεί τι θα πεις;... εεε ξέρετε έτρεχα στον δρόμο γιατί δεν ήθελα να δώσω λεφτά στον πούστη τον ιδιοκτήτη πίστας...;
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC