-
nasos..... RESPECT
*Τα Λιμανακια τα φωβαμαι....
Λογο Island kai λοιπων Trendy μεθυσαδικων...
Δεν ειναι λιγες οι φορες που κοντεψα να χωθω κατω απο Land Cruiser, Land Rover & Cherokee που ηταν Σταματιμενα Καθετα στην Παραλιακη.... Η να κοπανησω πιτσιρικαδες με το ΜπεΜιΒε του μπαμπα....χαπακωμενα να βγαινουν απο το Βενιου....Αυτο που γουσταρα στα Λιμανακια ηταν ο χαβαλες της παρεας.....
Που κλειναμε το πεταλο και λεγαμε λγαμε λεγαμε....
Γι αυτο οποτε μπορουσα ερχομουν....*sokos.... αν ειμασταν σε μια χωρα ποιο βορεια....
Τσεχια μερια π.χ. θα χαμε αλλα πραγματα να ασχολουμαστε....
Γιατι δεν θα χαμε αυτοκινητα της προκοπης.....Κ αν νομιζεις οτι θα με το να παρεις το διπλωμα απο ενα 18χρονο θα καταφερεις κατι εγω σου λεω πως αυτοι που μας ειχαν υποδουλους 400χρονια νωμιζαν οτι με το να μας σφαζουν ομαδικα, θα μας εχουν υποδουλους για παντα....
Ο Ελλιν και εις την Αφρικη ειναι Ελλιν....
Θα κανει αυτο που του αρεσει....Περι δημοσιοτητας.....
Προσφατα (τροπος του λεγειν..... Πριν το καλοκαιρι ηταν...)
στο γνωστο πεταλο
μια παρεα απο TFRCακιδες
εφερε 2 πραγματα.....
Πανο 'Η Παναγια Μαζι Σου'
Ταμπελες με νουμερα απο το 0 εως το 10Λογος;;;;
Απλα....θα βαθμολογουσαμε το καθε περασμα.....Αποτελεσματα.....
Πατ κιουτ Τζερτζελες με πολυ γελιο απο τους παρευρησκομενους
και περαστικους....Μεσα σε δεκα λεπτα.....
Σταματησαν τα χαροτικα περασματα.Πρωσοπικα.....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Να καταθεσω την αποψη μου αν μου επιτρεπετε....
....
Αν ποτε ερθετε προς τα μερη μας και ακουσετε σε ορεινο δρομο που οδηγει σε ενα σχεδον ακατοικητο χωριο εναν μποξερ να λυσσαει στις 3 το πρωι .....Για να ελαφρύνω λίγο το βαρύ κλίμα στο θρεντ.
Τι στο καλό κάνει ο φίλος σου 3 το πρωί??????
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τι στο καλό κάνει ο φίλος σου 3 το πρωί??????Μάλλον ό,τι έχω κάνει κι εγώ 1 με 2 το βράδυ καθημερινής στο δρόμο Ανάβυσσο-Σούνιο: Τους λαστιχάδες πλουσιότερους.
-
Ο χρήστης doctor_pin έγραψε:
Εγώ ημουν εκει. εσεις εισασταν? να δειτε την κολαση
Η απλα πισω απο το monitor γραφετε οτι νανε?Ημουν πολλες βραδιες .... απλως βαρεθηκα να βλεπω νεους να χτυπανε....
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣΔεν ημουν εκει και ευτυχως που δεν ημουν ...
Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη , αν ειμαι προκατηλημενος η αν καταλαβαινω λαθος , αλλα γιατι μου δημιουργειτε η εντυπωση πως σαν να χαιρεσαι που ησουν εκει και πως ολοι οι αλλοι που μετεχουμε σε αυτη τη συζητηση αν δεν ημασταν εκει , δεν ειμαστε αξιοι συζητησεως ?
-
παίδες κάθε προσπάθεια για να μειωθούν τα δυστυχήματα στο δρόμο είναι άξια συγχαρητηρίων.. ακόμα καλύτερα όταν αυτη η προσπάθεια γίνεται από ανθρώπους του αθλήματος...
το μόνο που θυμάμαι εγω ήταν όταν εκείνο το 'φοβερο' πράσινο van (ξέρετε όλοι) με πέταξε έξω από το δρόμο στα εσάκια πρίν το φαναρι του λουνα.. από τοτε αρχισα να διαχωρίζω τα μέλη του tfrc.. λίγο πιο μετα είδα αυτο που πολλοί ξέρουν .. το ποσοστό αξιων μελών έτεινε στη μειωνότητα... δυστυχώς αυτό και μερικά αλλα γεγονότα που όλοι μας έχουμε ζήσει με έκανα να αποτραβηχτώ..
πάντως δεν θα ξεχάσω ποτέ τα φοβερα vitara το φούξια και εκείνο το πράσινο 5d φίλου που έκαναν όλ ητην οβάλ με το πλάι... ούτε και τα απίστευτα χρέπια που κατεβαίναν την παραλιακη στο κατα πάσα πιθανότητα τελευταίο τους ταξίδι στην οβαλ όπου και δυαλύονταν... τουλάχιστον εκει ήταν ασφαλή τα πράγματα... στα πέταλα δεν ήταν ποτέ... και δεν θα ναι ποτέ...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
CUT...Κ αν νομιζεις οτι θα με το να παρεις το διπλωμα απο ενα 18χρονο θα καταφερεις κατι εγω σου λεω πως αυτοι που μας ειχαν υποδουλους 400χρονια νωμιζαν οτι με το να μας σφαζουν ομαδικα, θα μας εχουν υποδουλους για παντα....
Θα κανει αυτο που του αρεσει....CUT...
Ο Ελλην, ο πραγματικος, αυτος των αρχαιων χρονων, οταν καποιος εκανε χοντραδες και παραβιαζε τους νομους, τον εκανε 'σκλαβο', δηλαδη του αφαιρουσε το δικαιωμα να συμετασχει στα κοινα και να εκφερει γνωμη.
Αυτος που μας ειχε υποδουλους 400χρονια 'εκανε αυτο που του αρεσε'... και απο οτι φαινεται μας αφησε δυστηχως πολλες επιρροες.
-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Αυτο φωναζω με μανια τοσο καιρο.
αλλα η προκαταλειψη δεν σας αφηνει...ασπρο γραφουμε...μαυρο διαβαζετε...
Προσπαθηστε να το εκφρασετε τοτε με διαφορετικο τροπο γιατι με αυτον τον τροπο ( φανατισμου , προσυλητισμου ) μας οδηγητε σε εσφαλμενα (κατ`εσας) συμπερασματα ....
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
CUT...
Κ αν νομιζεις οτι θα με το να παρεις το διπλωμα απο ενα 18χρονο θα καταφερεις κατι εγω σου λεω πως αυτοι που μας ειχαν υποδουλους 400χρονια νωμιζαν οτι με το να μας σφαζουν ομαδικα, θα μας εχουν υποδουλους για παντα....
Ο Ελλην, ο πραγματικος, αυτος των αρχαιων χρονων, οταν καποιος εκανε χοντραδες και παραβιαζε τους νομους, τον εκανε 'σκλαβο', δηλαδη του αφαιρουσε το δικαιωμα να συμετασχει στα κοινα και να εκφερει γνωμη.
Αυτος που μας ειχε υποδουλους 400χρονια 'εκανε αυτο που του αρεσε'... και απο οτι φαινεται μας αφησε δυστηχως πολλες επιρροες.
Ραγιάς = σκλάβος.
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Η απλα πισω απο το monitor γραφετε οτι νανε?Ημουν πολλες βραδιες .... απλως βαρεθηκα να βλεπω νεους να χτυπανε....
Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη , αν ειμαι προκατηλημενος η αν καταλαβαινω λαθος , αλλα γιατι μου δημιουργειτε η εντυπωση πως σαν να χαιρεσαι που ησουν εκει και πως ολοι οι αλλοι που μετεχουμε σε αυτη τη συζητηση αν δεν ημασταν εκει , δεν ειμαστε αξιοι συζητησεως ?
Αλλες ηλικες τοτε (-10 χρονια) ειχα μαλλια να φανταστεις
Μυαλο ειχα ομως και γιαυτο σταματησα τις επισκεψεις μου .....
-
Δεν ημουν εκει και ευτυχως που δεν ημουν ...Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη , αν ειμαι προκατηλημενος η αν καταλαβαινω λαθος , αλλα γιατι μου δημιουργειτε η εντυπωση πως σαν να χαιρεσαι που ησουν εκει και πως ολοι οι αλλοι που μετεχουμε σε αυτη τη συζητηση αν δεν ημασταν εκει , δεν ειμαστε αξιοι συζητησεως ?
Δεν Χαιρομαι που ημουν εκει. Δεν ειμαι Αιμοδιψης.
απλα μου ανοιξε τα ματια και με εκανε να γρυλιζω σαν αγριο θηριο.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
αλλα 10 χρονια τωρα δεν καταφερε κανεις τιποτα. ΚΑΝΕΙΣ. ουτε κλησεις τροχεας ουτε αφαιρεσεις αδειων και διπλωματων.
Απλα πολλοι απο εσας ζειτε σε δικο σας κοσμο..
Ξυπνηστε! -
ειμαι σίγουρος πως μόνο αυτό δεν θα θελε να καταλάβουμε όταν το έγραφε... ειναι γεγονος πως πολλα έγιναν και λίγοι τα ήξεραν...
-
Ο χρήστης doctor_pin έγραψε:
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣΕΥΓΕ!!!!!
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ!!!!Λογο δουλειας, ειμαι μονιμος περα δοθε στην ΕΟ Αθηνων Θεσ/νικης....
Δεν υπηρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΗ που να μην ειχα δει τροχαιο.... -
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
CUT...
Κ αν νομιζεις οτι θα με το να παρεις το διπλωμα απο ενα 18χρονο θα καταφερεις κατι εγω σου λεω πως αυτοι που μας ειχαν υποδουλους 400χρονια νωμιζαν οτι με το να μας σφαζουν ομαδικα, θα μας εχουν υποδουλους για παντα....
Off topic.....
-
Ρε παιδιά το παρών Topic ποίο λόγο ύπαρξης έχει;
Διαβάζω ξαναδιαβάζω και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη... ότι είμαι χαζός είμαι αλλά τόσο;
Ας μου πει ένας... σε αυτό το topic προσπαθείτε να δείξετε κάτι ή απλά να περνάει ο χρόνος σας έως ότου σχολάσετε και πάτε στα σπιτάκια σας;Και επίσης όλα αυτά, δεν μπορείτε να τα πείτε από κοντά...;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
απλά να περνάει ο χρόνος σας έως ότου σχολάσετε και πάτε στα σπιτάκια σας;σα να μην εχεις και αδικο ...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε παιδιά το παρών Topic ποίο λόγο ύπαρξης έχει;
Διαβάζω ξαναδιαβάζω και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη... ότι είμαι χαζός είμαι αλλά τόσο;
Ας μου πει ένας... σε αυτό το topic προσπαθείτε να δείξετε κάτι ή απλά να περνάει ο χρόνος σας έως ότου σχολάσετε και πάτε στα σπιτάκια σας;Και επίσης όλα αυτά, δεν μπορείτε να τα πείτε από κοντά...;
Xμ..... καλη ιδεα
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αν είμασταν σε μια χώρα πιο βόρεια, μονο απο τα γραφόμενα σας θα σας είχαν βρεί, μαζέψει, δίπλωμα δεν θα βλέπατε ουτε στην επόμενη ζωή και να σας πώ εγώ ποσο 18χρόνοι πυρόκ@βλοι θα υπήρχαν..
α ρε αυστηρότητα που χρειάζεται αυτή η χώρα...
αν ειχες την ελαχιστη γνωση του ελληνικου αλλα και διεθνους δικαιου περι τηλεπικοινωνιων θα μαζευες τις....%$%¬! που εγραψες
γυριστε πισω στις σπηλιες σας
Φαίνετε παρερμηνεύτηκαν τα γραφόμενα μου ή δεν τα διατύπωσα σωστά..
Φόρουμ που γίνονται/στήνονται 'αλητείες' και κόντρες εκτος του οτι τα κλείνουν βρίσκουν και τους οργανωτές αυτών.
Ο Αλεξανδρής κάποτε φωτογραφήθηκε σε περιοδικό με καμάρι με την Ferrari του με ξένα νούμερα και λιγες μέρες μετά τον επισκέφτηκε το ΣΔΟΕ αν γινόταν κάτι αντιστοιχο με 'αλητείες' της νυχτας (οπου και η όρατοτητα ειναι χειρότερη για γρήγορη οδήγηση) να δούμε τότε πόσο λιγότερα τροχαία θα είχαμε και πόσο λιγοτερο κίνδυνο σε δημόσιο δρόμοΠοτέ δεν εννοούσα φόρουμ δημοσιας συζήτησης και κουβέντας, αλλά εδώ βλέπουμε τυπους ανθρώπων αν σκοτώσω ας πάω φυλακη κτλ.
Ας πάρουν απο τον πυρκ@βλο, δημοσιο κινδυνο το δίπλωμα και ας το πεις Τουρκία, αλλα δυστυχως αυτό γινεται σε Δυτικού πολιτισμού χώρες και στην Τουρκία πιο πολύ τα δικά μας δρώμενα ισχύουν, αρα ατυχείς ο παραλληλισμός.Απο Σκανδιναβία που ξέρω, τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχουν (λιμανάκια κτλ με εξαίρεση καποιους Σουηδούς αλλα οτι κάνουν γίνεται σε ελεγχόμενους χώρους) και απορώ πως γίνετε τότε να έχουν τέτοια σχολή και να βγάζουν τόσους καλούς οδηγους. Εκεί αν 18χρονος πάρει μια κλίση εντός της πρώτης του χρονιάς ως οδηγος, διπλωμα θα δει ξανα σε 2 χρονιά..
Αν σας αρέσει τοσο πολυ η ταχύτητα (ενω εμάς δεν μας αρέσει? ) γιατί δεν δίνετε 40ε να πάτε στα Μεγάρα και να δείτε πραγματικά ποιος είναι ο γρηγορότερος ?!
Και αν μια μέρα (χτυπα ξυλο) χάσουμε κάποιον γιό ή κόρη απο τέτοια καραγκιοζιλίκια, θα γράφατε οι υπέρμαχοι των κοντρών οτι γράφετε τώρα?!
-
Ναι τωρα που αποκτα ουσια... κλειστε το!
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Αν σας αρέσει τοσο πολυ η ταχύτητα (ενω εμάς δεν μας αρέσει? ) γιατί δεν δίνετε 40ε να πάτε στα Μεγάρα και να δείτε πραγματικά ποιος είναι ο γρηγορότερος ?!Γιατί από την δουλειά μου δυστυχώς πέρνω μόλις 600 € (όσα ο περιπου μέσος εργαζόμενος στην Ελλαδα). Δίνω 350 για νοικι και 170 για το γραμματειο του αυτοκινήτου μου. Δυστυχώς 40 € είναι το εικονικό κοστος των Μεγάρων (για εμένα). Γιατί θέλω και 60 € βενζίνα...
Όσο για αφαίρεση διπλωμάτων που ανέφερες πριν κλπ δεν θα το σχολιάσω...
edit----> Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο πραγματικά γρηγορότερος... Η χαρά της οδήγησης μας νοιάζει!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
CUT...
Off topic.....
Οff topic ειναι το μυαλο σου μαλλον, αφου δεν βγαζεις το νοημα. Αλλα με υπογραφη >...Πίστα; Ποιά πίστα; Κατεχάκη Ring!!!
, δεν εχω και μεγαλες απαιτησεις απο σενα.
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC