-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Σα να εχεις δικιο Ποτε ηρθε εδω; Το 2001 νομιζω; Αρα παιζουν και τα Ζ*Ζ (αν ειναι αθηναϊκα τα νουμερα)
Δε θυμάμαι, πάντως παίζουν πολλά **Ζ αν προσθέσεις αυτά της επαρχίας,
ακόμα και το ΝΖΖ. Το ΥΝΖ αποκλείεται γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση
με την παρούσα κατάσταση να έχει τυπωθεί. Μαγκιά θα ήταν το ΗΚΖ-8007:
ΗΚ(αλύτερη)Ζ8(είναι του)007. Φυσικά και το ΒΜΖ-8007 αν υπήρχε.Χα! Την συγκεκριμένη Ζ8 την θυμάμαι καλά ήταν στους 4Τ και το νούμερο είναι σίγουρα ΖΖΖ-8007...
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ξερει κανεις αν φτασαμε στην Αχαια στο ΑΖ* στα αυτοκινητα; Που περιπου ημαστε;
Όχι ακόμα, λίγη υπομονή! Είστε κοντά στα ΑΧΟ-7***, θα μπείτε στο ΑΧΥ
στις αρχές του 2006 και, καλά να'μαστε, στο ΑΖΑ την άνοιξη του 2007.
Από μοτό πως πάτε (δε νομίζω να έχω δει καλύτερο από ΑΟΖ) ;Α μετα ειναι το ΑΧΥ;;;; Νομιζα οτι το ειχαμε περασει!!! Δεν προσεχω μηχανες αλλα νομιζα οτι εκει ειχα μπει στο ΑΖ*!
-
OXi δεν ηταν ΙΒΖ η Ζ8,...
ειχε παλιου τυπου πινακιδα....
-
Ερώτηση: (ελπίζω να μην έχει αναφερθεί νωρίτερα...)
Υπάρχουν αυτοκίνητα με ελληνικές πινακίδες λευκές με πράσινα γράμματα και μια ημερομηνία δίπλα. Αυτές από ότι κατάλαβα αφορούν οχήματα που με τον ένα ή άλλο τρόπο σχετίζονται με την Ολυμπιάδα Αθήνα2004.
Καλά ως εδώ...Όμως γιατί τις είδα (αν και ΣΑΦΩΣ λιγότερες) ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι που μας πέρασε που η Ολυμπιάδα πέρασε εδώ και 1 χρόνο;;
Παρένθεση πως τις είδα σε Τογιότα Ραβ, που δεν είναι του χορηγού Χιουντάι...
Εκτός αν είναι κάτι άλλο και κάνω λάθος...
Τι πινακίδες ειναι αυτές; Τι δικαιώματα έχουν οι κάτοχοι; (ασφάλειες, τέλη, φόροι, τεκμηρια κλπ)
-
Είναι 'πινακίδες τελωνείου' που τις δίνουν τα δικά μας τελωνεία για αυτοκίνητα που έρχονται να ταξινομηθούν στην Ελλάδα και για κάποιο λόγο δεν έχουν τέτοιες προσωρινές πινακίδες από την χώρα προέλευσής τους (πχ όπως τα γερμανικά με την ημερομηνία στο κίτρινο φόντο δεξιά). Σου επιτρέπουν να κυκλοφορείς μέχρι την ημερομηνία λήξης αλλά δεν ξέρω ποιος και πως έχει το δικαίωμα να τα κυκλοφορεί καθώς το διάστημα αυτό είναι από ότι βλέπουμε αρκετοί μήνες.... Πάντως μετά το τέλος της περιόδου θα πρέπει λογικά να το εκτελωνίσεις κανονικά το αυτοκίνητο ή να γυρίσει στο εξωτερικό (λέμε τώρα μέχρι πρόπερσι κυκλοφορούσε στην γειτονιά μου Grand Cherokee που είχε 'λήξει' από το 1991 )
Α και να συμπληρώσω ότι ο προφανής λόγος που το έκανε αυτό η Hyundai με τα 'ολυμπιακά' αμάξια ήταν ότι μάλλον ήθελαν να μην πληρώσουν από την αρχή φόρους εκτελωνισμού σε περίπτωση που τελικά δεν θα τα πούλαγαν εδώ και θα τα έστελναν πάλι εκτός Ελλάδας (δεν το γνωρίζω αυτό είναι απλά σκέψη μου..)
-
ΟΚ, ευχαριστώ!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΗΚΚ 58** τυπωμενο.Περασαν περιπου 10 μερες απο τοτε που το ειχα δει. Σημερα ειδα αλλο ενα ΗΚΚ 58** , ενα Μondeo, αλλα το παραξενο ειναι οτι δεν εχω δει τιποτα μεταξυ ΗΚΚ 52** ΗΚΚ 58**. Ισως για την Αθηνα τα 600 νουμερα να μην ειναι κατι το σημαντικο αλλα για μια μικρη πολη οπως το Ηρακλειο ειναι πολυ μεριεργο αυτο το φαινομενο.
-
ΒΙΚ 26
ΙΕΜ 54
-
ΡΕΗ 80** BMW σειρα 3
-
KTE 14
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΗΚΚ 58** τυπωμενο.
Περασαν περιπου 10 μερες απο τοτε που το ειχα δει. Σημερα ειδα αλλο ενα ΗΚΚ 58** , ενα Μondeo, αλλα το παραξενο ειναι οτι δεν εχω δει τιποτα μεταξυ ΗΚΚ 52** ΗΚΚ 58**. Ισως για την Αθηνα τα 600 νουμερα να μην ειναι κατι το σημαντικο αλλα για μια μικρη πολη οπως το Ηρακλειο ειναι πολυ μεριεργο αυτο το φαινομενο.
Υπάρχουν, έχω δει εγώ... Μην ανησυχείς...
-
ΙΕΧ-75**
-
Eχει αρχισει (οπως καθε χρονο τετοια εποχη) να γινεται χαμος απο πινακιδες.
Στα δικα μας ειδα (επιτελους) ΝΗΕ, οπως επισης και ΚΟΚ 52 σε επαγγελματικο.Τα αλλα θα αρχισω να κυκλοφορω με ντεφτερι, γιατι τοσα που ειδα δε θυμαμαι τιποτα!
-
Καλησπέρα.
Μερικές απαντήσεις πριν το κυρίως πιάτο:
-
Kid μήπως είδες ΙΕΧ-57 και όχι -75; Λίγο απίθανο το -75, αν και
απουσίασα για αρκετές μέρες από Αθήνα. Έχω δει ΙΕΑ-59 και ΙΕΧ-58, ΥΝΕ-
92 και ΙΒΡ-51, όχι όμως ακόμα ΥΝΖ και ΖΥΧ. Επίσης, ΙΥΖ με κιμωλία σε
μοτό. -
Ikar έχει αναφερθεί (από greo; ) το ΒΙΚ-26, εγώ πάλι είδα ΒΙΚ-16 από
Λιβαδειά και δεδομένου ότι τα ΒΙΚ της Θήβας ξεκινούν από το 17, η
Λιβαδειά σύντομα θα έχει νέο κομμάτι από το ΒΙΚ, ίσως από το ΒΙΚ-32 ή
35/37/40 ή ό,τι σκεφτούν. Πέρασα από Καστοριά και είδα ΚΤΕ-15. -
Μεγκάν, ΟΚ τα ΡΕΗ και ΗΚΚ, είδα ΗΚΚ-48.
-
greo, είδα στην Εθνική την περασμένη Πέμπτη το ΚΟΚ-5199, φορτηγό
με έδρα Θεσ/νίκη. Α, και το πρώτο ΝΗΕ, ΝΗΕ-11** σε χαρτί φυσικά, στην
πανέμορφη Έδεσσα χθες (Κυριακή) το μεσημέρι.
Το ταξίδι μου στο Νυμφαίο ήταν πολύ απολαυστικό ως προς τα μέρη που
είδα αλλά μετρίως αποδοτικό σε νούμερα:α. ΜΙΝ-37 κοντά στη Λαμία,
β. πολλά ΡΝΑ-90 ως και 93 (933* το μεγαλύτερο) αλλά καθόλου
ΡΝΑ-8*** στα Γρεβενά,γ. χάρτινο ΚΖΝ-685* στη Σιάτιστα, αρκετά χάρτινα ΚΖΝ-6*** αλλά πλέον
και κάμποσες πινακίδες (σε κάνα-δύο υπήρχαν και οι πινακίδες και τα
χαρτιά, ξεχασμένα! ), επίσης τυπωμένο ΚΖΝ-87 σε πουλμανάκι με έδρα την
Πτολεμαϊδα,δ. πολλά ΡΑΕ-4*** στο Αμύνταιο με 479* το μεγαλύτερο (τυπωμένο), και
κάμποσα χαρτιά από ΡΑΕ-45 ως 47,ε. πολλά (παλιού τύπου) ΙΝΜ-15/24 και λιγότερα ΒΟΡ-4* στην Έδεσσα και
τριγύρω, διάφορα ΕΕΚ-8***,9*** και πολλά ΕΕΜ-10, πολλά ΚΟΚ-15 ως
και 19, χάρτινα και τυπωμένα ΕΕΜ-11 ως και 16,στ. ΗΜΝ-76 τυπωμένο στη Νάουσα, ένα χάρτινο ΗΜΝ-7***, δεν είδα
δεύτερο νούμερο, ίσως ήταν ΗΜΝ-78,ζ. στη χθεσινή επιστροφή, τυπωμένα ΚΝΚ-87 και ΚΙΕ-90 αλλά και
παλιό KHA-284*. Μοιάζει ότι το Καρπενήσι θα φτάσει στην τελευταία του
παλιά πινακίδα (ΚΗΑ-2999) πριν τη Κομοτηνή (ΚΟΖ-9999).Αυτά τα λίγα.
-
-
ΙΕΑ 61 και 63 σήμερα...
-
Αυτο που βλεπω ειναι οτι, αυτα που βλεπω καποιος αλλος τα εχει δει πριν απο μενα... ΖΑΕ 88, ΜΙΝ 34, ΚΑΗ 93, ΡΕΗ 78 τα πιο 'εξωτικα'
Μονο να διευκρινησω οτι το ΝΗΕ που ειδα το Σαββατο ηταν 12.
Απανταχου μηχανοβιοι Νικολακηδες κινηθειτε γρηγορα. Αρχισαν τα ΝΙΚ σε χαρτι! -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτο που βλεπω ειναι οτι, αυτα που βλεπω καποιος αλλος τα εχει δει πριν απο μενα... ΖΑΕ 88, ΜΙΝ 34, ΚΑΗ 93, ΡΕΗ 78 τα πιο 'εξωτικα'Κινείσαι στα βόρεια, άρα στέλνεις καλύτερες ανταποκρίσεις από κει, σπάνια
θα δεις κάτι νότιο καλύτερο από αυτά που βλέπω εγώ, ενώ και οι δύο δε
θα δούμε ποτέ κάτι κρητικό καλύτερο από αυτά που αναφέρει ο μεγκάν
(κυρίως) εκτός αν επισκεφτούμε την Κρήτη. Βλέπε κι ας είν' και περασμένα.Μονο να διευκρινησω οτι το ΝΗΕ που ειδα το Σαββατο ηταν 12.
Απανταχου μηχανοβιοι Νικολακηδες κινηθειτε γρηγορα. Αρχισαν τα ΝΙΚ σε χαρτι!ΝΗΕ χάρτινο; Χάρτινα ΝΙΖ,ΝΙΗ,ΝΙΙ είδες; Είδα παλιό ΚΤΙ χθες (από
Θεσ/νίκη; ).Φρεσκότατο (προ 10λέπτου) έτοιμο για παράδοση επαγγελματικό Ανατ.
Αθήνας με τυπωμένη ΙΕΑ-605*. Το πρωί ΙΕΧ-606*. Ακόμα να φανούν
ΥΝΖ και ΖΥΧ, αλλά είδα το πρώτο ΡΟΝ. -
ΙΕΜ-δεν θυμάμαι τι
Πρώτη φορά είδα ΙΕΜ, τώρα άρχισαν να τα δίνουν?
-
Nα κανω μια προβλεψη. Μιας και ηδη το ΗΚΚ δεν θα ειναι για πολυ καιρο μαζι μας, προβλεπω οταν θα τελειωνει για τα καλα, ισως και νωριτερα να αρχισουν να κυκλοφορουν ΗΚΜ στη περιοχη της Μεσαράς, οπως ειχε γινει και με το ΗΡΜ πριν λιγα χρονια.
Ο επομενος συνδιασμος για το Ηρακλειο θα ειναι ΗΚΝ -
IEM 63, AHK 20 σε Cayenne Turbo , ΡΙΙ 13 σε 164
α κι ένα *** 2400 σε... (guess) S2000
Car Plate Spotting!!!