-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
... Μια γκόμενα μου είχε πει 'Αν καταλαβαινατε εσεις οι αντρες ποσο πολυ θελουμε αυτο που εχετε αναμεσα στα ποδια σας, θα παυατε να ειστε τοσο μ@λ@κ3ς.... 'Ή οι γυναίκες έχουν χάσει τελικά την μπάλα, ή εγώ έχω μείνει πολύ πίσω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
... Μια γκόμενα μου είχε πει 'Αν καταλαβαινατε εσεις οι αντρες ποσο πολυ θελουμε αυτο που εχετε αναμεσα στα ποδια σας, θα παυατε να ειστε τοσο μ@λ@κ3ς.... '
Ή οι γυναίκες έχουν χάσει τελικά την μπάλα, ή εγώ έχω μείνει πολύ πίσω...
[shokin] Mπα... Απλα εμεις σκεφτομαστε πολυ με το... πουλακι μας. [/skokin]
-
ειναι λίγο πρόστυχο... Μια γκόμενα μου είχε πει 'Αν καταλαβαινατε εσεις οι αντρες ποσο πολυ θελουμε αυτο που εχετε αναμεσα στα ποδια σας, θα παυατε να ειστε τοσο μ@λ@κ3ς.... 'Εγώ το έχω πει μάγκες μου. Η κατάσταση πλέον έχει αντιστραφεί. Κανονικά εκείνες θα έπρεπε να μας κυνηγάνε, όχι εμείς. Εγώ το παρατηρώ στον εαυτό μου. Πριν 6-7 χρόνια, κυνηγούσα εγώ τις γκόμενες και μάλιστα δεν έβρισκα με τίποτα. Τώρα, αρκεί να βγαίνω έξω και να κουνάω ουρά, όπως λέει και ένας φίλος μου. Το παιχνίδι το κάνουν αυτές, εμείς πλέον διαλέγουμε! Και όποιος έχει άλλη άποψη λόγω εμπειρίας, απλώς δεν έχει μάθει καλά το μάθημά του.
(Τώρα, το ότι είμαστε μονογαμικοί και όλα αυτά είναι θεωρία, είναι άλλο ζήτημα, δεν το εξετάζουμε εδώ, έτσι;)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ειναι λίγο πρόστυχο... Μια γκόμενα μου είχε πει 'Αν καταλαβαινατε εσεις οι αντρες ποσο πολυ θελουμε αυτο που εχετε αναμεσα στα ποδια σας, θα παυατε να ειστε τοσο μ@λ@κ3ς.... '
Εγώ το έχω πει μάγκες μου. Η κατάσταση πλέον έχει αντιστραφεί. Κανονικά εκείνες θα έπρεπε να μας κυνηγάνε, όχι εμείς. Εγώ το παρατηρώ στον εαυτό μου. Πριν 6-7 χρόνια, κυνηγούσα εγώ τις γκόμενες και μάλιστα δεν έβρισκα με τίποτα. Τώρα, αρκεί να βγαίνω έξω και να κουνάω ουρά, όπως λέει και ένας φίλος μου. Το παιχνίδι το κάνουν αυτές, εμείς πλέον διαλέγουμε! Και όποιος έχει άλλη άποψη λόγω εμπειρίας, απλώς δεν έχει μάθει καλά το μάθημά του.
(Τώρα, το ότι είμαστε μονογαμικοί και όλα αυτά είναι θεωρία, είναι άλλο ζήτημα, δεν το εξετάζουμε εδώ, έτσι;)
Ακριβως αυτό εννοουσα με το προηγουμενο ποστ μου...
-
ειναι λίγο πρόστυχο... Μια γκόμενα μου είχε πει 'Αν καταλαβαινατε εσεις οι αντρες ποσο πολυ θελουμε αυτο που εχετε αναμεσα στα ποδια σας, θα παυατε να ειστε τοσο μ@λ@κ3ς.... '
Εγώ το έχω πει μάγκες μου. Η κατάσταση πλέον έχει αντιστραφεί. Κανονικά εκείνες θα έπρεπε να μας κυνηγάνε, όχι εμείς. Εγώ το παρατηρώ στον εαυτό μου. Πριν 6-7 χρόνια, κυνηγούσα εγώ τις γκόμενες και μάλιστα δεν έβρισκα με τίποτα. Τώρα, αρκεί να βγαίνω έξω και να κουνάω ουρά, όπως λέει και ένας φίλος μου. Το παιχνίδι το κάνουν αυτές, εμείς πλέον διαλέγουμε! Και όποιος έχει άλλη άποψη λόγω εμπειρίας, απλώς δεν έχει μάθει καλά το μάθημά του.
Ακριβως αυτό εννοουσα με το προηγουμενο ποστ μου...
Άρα η κοπέλα είχε δίκιο ότι είμαστε μαλάκες, γιατί κανονικά θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 2-3 ο καθένας μας και όποια σήκωνε κεφάλι να αντικαθίστατο πάραυτα, για να μην παίρνουν και αέρα οι υπόλοιπες. Ερώτηση λοιπόν:
Αφού είμαστε λιγότεροι αριθμητικά, ακόμα λιγότεροι όσοι πραγματικά αξίζουμε και εκείνες οι πεινασμένες, τι σκατά συμβαίνει και το πρότυπο της μονογαμίας εξακολουθεί να επικρατεί στις κοινωνίες του Δυτικού Πολιτισμού;;;
Γιατί αφού μας έχουν κάτσει στο σβέρκο σ' όλους τους υπόλοιπους τομείς, τουλάχιστον εκεί που μπορούμε δεν απαιτούμε το δίκαιο και αυτό που εν πάση περιπτώσει διδάσκει η φύση; -
Το.. 'κοκο' μπορει να ειναι γλυκο αλλα το χρημα ειναι γλυκοτερο..
-
Η πολυγαμία και τα χαμάμ είναι τα μόνα στοιχεία των ανατολίστικων πολιτισμών που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Αν μη τί άλλο, οι άνθρωποι ξέρουν από ποιότητα ζωής!!!
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Η πολυγαμία και τα χαμάμ είναι τα μόνα στοιχεία των ανατολίστικων πολιτισμών που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Αν μη τί άλλο, οι άνθρωποι ξέρουν από ποιότητα ζωής!!!Ρε συ Batman, εσύ είσαι αυτός;
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Η πολυγαμία και τα χαμάμ είναι τα μόνα στοιχεία των ανατολίστικων πολιτισμών που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Αν μη τί άλλο, οι άνθρωποι ξέρουν από ποιότητα ζωής!!!
Ρε συ Batman, εσύ είσαι αυτός;
Αντε να τηλεφωνησεις να παραγγειλεις κανα σουβλακι με αυτο το ονομα...
-...
-το ονομα σας;
-Μπατμαν
-Μισο λεπτο να ρωτησω αν εχει μενει καθολου γυρος: Σουπερμαν εχουμε καθολου γυρο κοτοπουλο;;; ο Βατμαν ειναι στο τηλεφωνο... -
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Η πολυγαμία και τα χαμάμ είναι τα μόνα στοιχεία των ανατολίστικων πολιτισμών που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Αν μη τί άλλο, οι άνθρωποι ξέρουν από ποιότητα ζωής!!!Τι λέτε; Ανοίγουμε καινούριο topic για το τόσο καυτό και μείζον θέμα, ή θα μας μποϊκοτάρουν οι κοπέλες εδώ μέσα;
-
Τι λέτε; **Ανοίγουμε καινούριο topic **για το τόσο καυτό και μείζον θέμα, ή θα μας μποϊκοτάρουν οι κοπέλες εδώ μέσα;
Το καλύτερο αυτό θα είναι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι λέτε; **Ανοίγουμε καινούριο topic **για το τόσο καυτό και μείζον θέμα, ή θα μας μποϊκοτάρουν οι κοπέλες εδώ μέσα;
Αφεντικό, θα μας πάρουν με τα γιαούρτια άμα ανοίξουμε topic με τίτλο: 'Πόσο απατάτε;' ή 'Είστε υπέρ ή κατά της πολυγαμίας (από τους άντρες φυσικά)'...
-
Αφεντικό, θα μας πάρουν με τα γιαούρτια άμα ανοίξουμε topic με τίτλο: 'Πόσο απατάτε;' ή 'Είστε υπέρ ή κατά της πολυγαμίας (από τους άντρες φυσικά)'...''To 4T-Forum είναι ένα βήμα ελεύθερης, αν και όχι ανεξέλεγκτης, ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του. Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον επικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο. Η ευρύτερη θεματική στόχευση του 4Τ-Forum είναι η αυτοκίνηση και τα συναφή με αυτήν θέματα.
Το 4Τ-Forum δεν είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα, ούτε μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής, ούτε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων.''
Αν ισχυει αυτο τοτε γιατι υπαρχει ο αντιλογος?
-
This???????????
LAST YEAR........
-
..........before 'Antilogos'.
-
Φαινεται η ανανεωση δεν ηταν πληρες...
-
Αφεντικό, θα μας πάρουν με τα γιαούρτια άμα ανοίξουμε topic με τίτλο: 'Πόσο απατάτε;' ή 'Είστε υπέρ ή κατά της πολυγαμίας (από τους άντρες φυσικά)'...
'Αλλαγές στην κοινωνική συμπεριφορά του ανθρώπου ανά τους αιώνες' ή 'Μονογαμία!Ισχύει ακόμα?' ή 'Πως επηρεάζει η κοινωνία την αντιμετώπιση του γάμου?'.............θέλεις κι άλλα?
@Vasilakis:Μα και οι 4Τ για αυτοκίνητο ΜΟΝΟ γράφουν? Ο Αντίλογος έγινε για να μπορούμε να συζητάμε και για όλα τα άλλα κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν!
-
Έχω, λοιπόν, ένα φίλο, το Φράνκο.
Ένα μεσημέρι, κάτι χρόνια πίσω, κάποιος χτύπησε το κουδούνι επίμονα. Καλά το μαντέψατε, ήταν ο Φράνκο. Δεν πήρε καν τον ανελκυστήρα, ανέβηκε τρέχοντας και ήταν μες στην τσαντίλα.
-Τί έπαθες, ρε φίλε; τον ρώτησα.
-Κοίτα εδώ τι γράφει, μου απαντάει και μου δείχνει μια εφημερίδα. Το άρθρο έλεγε ότι σε κάθε ελεύθερο άνδρα αντιστοιχούν 6 ελεύθερες γυναίκες.
-Ε και τι έγινε, ρε Φράνκο; τον ρώτησα με απορία. Για να ακούσω, σαν απάντηση
-Θέλω να ξέρω ποιός μ@λ@κ@ς έχει τις δικές μου, να τον γ@μ....Έχουν περάσει τόσα χρόνια, αλλά ακόμα όποτε το σκέπτομαι γελάω....
-
Έχει κανείς την εντύπωση πως οι γυναίκες είναι μονογαμικές????? Μάλλον τα θέλουν όλα...
Ανέκδοτα [#2]