-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μου έτυχε μία φορά να δω ιδιοκτήτη σκύλου, που έβγαλε χαρτί και σακούλα και μάζεψε από κάτω ότι άφησε το σκυλί του. Άρα υπάρχουν τρόποι και δεν είναι κανόνας το παραπάνω! Αλλά βλέπω ότι το θεωρείς δεδομένο.Αυτό που γράφεις, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες είναι ΚΑΝΟΝΑΣ! Οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν μαζί τους πλαστική σακουλίτσα, την φοράνε σαν γάντι στο χέρι τους και μαζεύουν από κάτω ότι αφήσει το ζωντανό. Μακάρι να ήμασταν έτσι κι εμείς...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μου έτυχε μία φορά να δω ιδιοκτήτη σκύλου, που έβγαλε χαρτί και σακούλα και μάζεψε από κάτω ότι άφησε το σκυλί του. Άρα υπάρχουν τρόποι και δεν είναι κανόνας το παραπάνω! Αλλά βλέπω ότι το θεωρείς δεδομένο.
Αυτό που γράφεις, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες είναι ΚΑΝΟΝΑΣ! Οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν μαζί τους πλαστική σακουλίτσα, και μαζεύουν από κάτω ότι αφήσει το ζωντανό. Μακάρι να ήμασταν έτσι κι εμείς...
Μα και εδω τα μαζευουμε....... εστω με καποιες παραλλαγες!!!
οι σολες μας, τα πατακια του αυτοκινητου μας ή της εισοδου του σπιτιου μας, οι ζαντες μας και αλλα πολλα.
Προχθες ενα ζωο με 2 ποδια εβαλε το κολοσκυλο του να 'ξαλαφρωση' μπροστα στην πυλωτη του σπιτιου μου, εκεινη την στιγμη πηγαινα στο σπιτι και δεν τον προλαβα....αν τον εφθανα θα τον εβαζα να τα φαει τον καργιολη
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
7.Οι τύποι-σες που βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους και τα αφήνουν και 'κοπρίζονται' οπου να ναι.
Φίλε μου jims192 θα ριψοκινδυνεύσω να πώ πως μάλλον δεν έχεις κατοικίδιο....Όπως ξέρεις σε μεγάλες πόλεις δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάζεις το σκύλο σου σε πολλά μέρη.Από την άλλη δεν γίνεται να πείς στο σκύλο να κάνει την ανάγκη του σε 1 συγκεκριμένο μέρος.Εκτός κι αν τον έχεις εκπαιδεύσει όμως τυχαίνει να έχω κάνει κι εγώ.Δεν γνωρίζω όμως άτομο που να έχει εκπαιδεύσει το σκύλο του να κάνει τις ανάγκες του μέσα στο σπίτι.Οπότε.....
ΥΓ Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.
Φιλικά πάντα
Μου έτυχε μία φορά να δω ιδιοκτήτη σκύλου, που έβγαλε χαρτί και σακούλα και μάζεψε από κάτω ότι άφησε το σκυλί του. Άρα υπάρχουν τρόποι και δεν είναι κανόνας το παραπάνω! Αλλά βλέπω ότι το θεωρείς δεδομένο.
Και βέβαια δεν το θεωρώ δεδομένο και συμφωνώ πως κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται με τα διάφορα κατοικίδια.Έλα όμως που όπως πολλοί άλλοι έτσι κι εγώ δεν έχω τον απαραίτητο χώρο να τα βγάζω έξω από το σπίτι να κάνουν την ανάγκη τους(ωωωχ και μόλις έφαγα!) και μετά να τα μεζεύω... Οπότε αναγκαστικά στην πλατεία όπου αν τύχει και τα κάνει ντρέπομαι.Αν έχεις να μου προτείνεις έναν καλύτερο τρόπο θα ήταν ευπρόσδεκτο.Και προς θεού μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα.Δεν είναι όλοι ανεύθυνοι σε αυτό το θέμα..
Φιλικά Πασχάλης
-
Επαναφέρω το θέμα, για να το πω σ' εσάς πριν φτάσω στα άκρα...
Ένας ακόμα θρασύς μαλακάκος είναι:
α) Ο καφετζής της πολυκατοικίας όπου έχεις το γραφείο σου, ο οποίος εκτός του ότι εισβάλει κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή για να δει τι κάνεις και να έχει να κουτσομπολέψει, κάνει το ίδιο και όταν λείπεις και κρυφοκοιτάει να δει τι γίνεται. Επίσης, διατηρεί τον έλεγχο όλων των δρώμενων γύρω του, γνωρίζει τι σου έχουν φέρει, πότε και ποιος!
β) Ο ίδιος καφετζής, ο οποίος κάνει τα παραπάνω στο γραφείο της κοπέλας μου, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο ούτε έχει δείξει ότι το κάνει, όταν είμαι εγώ μπροστά.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Επαναφέρω το θέμα, για να το πω σ' εσάς πριν φτάσω στα άκρα...Ένας ακόμα θρασύς μαλακάκος είναι:
α) Ο καφετζής της πολυκατοικίας όπου έχεις το γραφείο σου, ο οποίος εκτός του ότι εισβάλει κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή για να δει τι κάνεις και να έχει να κουτσομπολέψει, κάνει το ίδιο και όταν λείπεις και κρυφοκοιτάει να δει τι γίνεται. Επίσης, διατηρεί τον έλεγχο όλων των δρώμενων γύρω του, γνωρίζει τι σου έχουν φέρει, πότε και ποιος!
β) Ο ίδιος καφετζής, ο οποίος κάνει τα παραπάνω στο γραφείο της κοπέλας μου, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο ούτε έχει δείξει ότι το κάνει, όταν είμαι εγώ μπροστά.
Πηγαινε στο γραφείο της κοπελας σου και παρηγγειλε ενα νες με 4 κουταλιες καφε και καθόλου ζαχαρη. Επισης πες του οτι τον θελεις καυτό επειδη εχεις το λαιμο σου. Μολις στον φερει, βαλτον να τον πιει.... Και καυτό και πικρό το ρόφημα...... Να δεις θα ξαναπερασει απο το γραφειο;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Επαναφέρω το θέμα, για να το πω σ' εσάς πριν φτάσω στα άκρα...
Ένας ακόμα θρασύς μαλακάκος είναι:
Πηγαινε στο γραφείο της κοπελας σου και παρηγγειλε ενα νες με 4 κουταλιες καφε και καθόλου ζαχαρη. Επισης πες του οτι τον θελεις καυτό επειδη εχεις το λαιμο σου. Μολις στον φερει, βαλτον να τον πιει.... Και καυτό και πικρό το ρόφημα...... Να δεις θα ξαναπερασει απο το γραφειο;;
Φίλε μου, έχω λιώσει να γελάω και είμαι στο γραφείο!!! Είσαι φοβερός!
Το θέμα είναι ότι η κοπέλα μου δεν θέλει να κάνουμε σκηνή, γιατί ο τύπος είναι και γκομενίτσα και μετά μπορεί να κυκλοφορήσει ποιος-ξέρει-τι στην πολυκατοικία, πράγμα όχι και τόσο καλό. Αλλιώς, θα πήγαινα να τον βρω στο μαγαζί του, δεν τρέχει τίποτα. Οπότε αρκούμαι απλά στο να τον κοιτάζω άγρια όποτε περνάω από δίπλα του. Χτες το βράδυ το έπιασε το νόημα, δεν τόλμησε να μας κοιτάξει καν καθώς βγαίναμε. Θα δούμε και σήμερα που θα πάει μόνη της τι θα γίνει. I'll keep you informed.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Προχθες ενα ζωο με 2 ποδια εβαλε το κολοσκυλο του να 'ξαλαφρωση' μπροστα στην πυλωτη του σπιτιου μου, εκεινη την στιγμη πηγαινα στο σπιτι και δεν τον προλαβα....αν τον εφθανα θα τον εβαζα να τα φαει τον καργιοληΠερίμενα κάποιον να έρθει και έκοβα βόλτες κάτω από το σπίτι μου, όπου ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητό μου. Πλησιάζει ένας 'κύριος' με το κοπράκι του, το οποίο μάλλον βρίσκει πολύ ελκυστική την μπροστινή ζάντα του αυτοκινήτου και πάει προς τα εκεί. Ο 'κύριος' το ακολουθεί και πάνω που το ζωντανό σηκώνει το πίσω ποδαράκι του, με βλέπει να τον κοιτάζω εκνευρισμένος και το τραβάει. Κρίμα, έπρεπε να δοκιμάσει τη γεύση των ακαθαρσιών του σκύλου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φίλε μου jims192 θα ριψοκινδυνεύσω να πώ πως μάλλον δεν έχεις κατοικίδιο....Όπως ξέρεις σε μεγάλες πόλεις δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάζεις το σκύλο σου σε πολλά μέρη.Από την άλλη δεν γίνεται να πείς στο σκύλο να κάνει την ανάγκη του σε 1 συγκεκριμένο μέρος.Εκτός κι αν τον έχεις εκπαιδεύσει όμως τυχαίνει να έχω κάνει κι εγώ.Δεν γνωρίζω όμως άτομο που να έχει εκπαιδεύσει το σκύλο του να κάνει τις ανάγκες του μέσα στο σπίτι.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. Να τα κάνει μέσα στο σπίτι, αλλιώς να τα μαζεύεις. Δεν είναι δικαιολογία για να βρωμίζεις δρόμους, πάρκα και παιδικές χαρές. Αλλιώς, σε θεωρώ απολίτιστο.
-
Ρε παιδιά...
Τι ζάντες, κουκούλες, πεζοδρόμια και πάρκα. Υπάρχουν περιπτώσεις που αφήνουν το ζωντανό να λερώσει μέσα στην άμμο που βρίσκεται στο τέλος της τσουλήθρας στις παιδικές χαρές. Τον θάβεις μέσα κι αυτόν, ή έχει δικαιώματα ως 'συνάνθρωπος'; -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ρε παιδιά...
Τι ζάντες, κουκούλες, πεζοδρόμια και πάρκα. Υπάρχουν περιπτώσεις που αφήνουν το ζωντανό να λερώσει μέσα στην άμμο που βρίσκεται στο τέλος της τσουλήθρας στις παιδικές χαρές. Τον θάβεις μέσα κι αυτόν, ή έχει δικαιώματα ως 'συνάνθρωπος';Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι αυτό έχει γέλιοοοοο!
Καλά, λέμε τώρα...
-
αφηστε τα, δεν μπορεις να περπατησεις το καλοκαιρι με ζεστη στην Καλλιθεα που μενω εγω. ολες οι γωνιες και τα παρτερια των δενδρων ειναι γεματες απο φρεσκα ουρα και κοπρανα και λογο της ζεστης βρωμανε. πας να βγεις απο το σπιτι σου και βλεπεις ενα βουναλακι απο βρωμιες, αλλοι τα πατανε τα μεταφερουν μεσα στην πολυκατοικια, τα σκουπιζουν επανω στα σκαλια.
και περισι εδω στην Πατρα που ειναι η σχολη μου, παω στο σπιτι ενα απογευμα και μπαινοντας στην πολυκατοικια αντιλαμβανομε μια απαισια μυρωδια πιθανοτατα απο ακαθαρσιες, κοιταζω κατω, δεξια, αριστερα, στο πατακι..........τιποτε ομως. παω στο ανσανσερ ανοιγω την πορτα να μπω μεσα και τοτε τι βλεπω. καποιος τα ειχε κανει μεσα στο ανσασερ!!!! σκυλου ειταν, ανθρωπου ήταν δεν ξερω. πραγματικα ενοιωσα μεγαλη αηδια. πηγα με τις σκαλες. την αλλη μερα το πρωι πρωι βγαινω απο την πορτα του διαμερισματος μου, καλω το ανσανσερ λεω ...ε θα τα εχουν καθαρισει μεχρι τωρα. ανοιγω την πορτα....ακομα εκει ηταν. τελικα αποφασισαν να τα μαζεψουν την αλλη μερα το πρωι. -
Σήμερα που οδηγούσα στην εθνική θυμήθηκα και μια άλλη κατηγορία μαλ@κ@κων.Τους φορτηγατζήδες-λεοφορειατζήδες που σε εθνική με δύο λωρίδες ανα κατευθυνση βγαίνουν να προσπεράσουν τον συναδελφό τους που πάει 'αργα' δεξιά με 90km/h,ενώ αυτοί βιάζονται και πάνε στην αριστερή λωρίδα με 91-92 km/h και κάνουν 2 μέρες να ξαναμπούνε δεξιά.Και αμα προσπερνανε 1 ή 2 παει και ρχεται.Εκείνοι που ξεκινάνε να προσπεράσουν κομβόι???ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ???
-
Ο χρήστης jims192 έγραψε:
Σήμερα που οδηγούσα στην εθνική θυμήθηκα και μια άλλη κατηγορία μαλ@κ@κων.Τους φορτηγατζήδες-λεοφορειατζήδες που σε εθνική με δύο λωρίδες ανα κατευθυνση βγαίνουν να προσπεράσουν τον συναδελφό τους που πάει 'αργα' δεξιά με 90km/h,ενώ αυτοί βιάζονται και πάνε στην αριστερή λωρίδα με 91-92 km/h και κάνουν 2 μέρες να ξαναμπούνε δεξιά.Και αμα προσπερνανε 1 ή 2 παει και ρχεται.Εκείνοι που ξεκινάνε να προσπεράσουν κομβόι???ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ???Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου...σήμερα στην Μαραθώνος δρόμος 2 λωρίδων ανα κατεύθυνση πανίβλακας οδηγός σχολικού βγήκε να προσπεράσει 2 άλλα σχολικά στην δεξιά...τρενάκι από πίσω εμείς και τα νεύρα μας τσαντάλια!
Εφαγε και 2-3 φάσκελα από μερικούς...
-
-
Μου τη σπανε οσοι σε αυτο εδω το φορουμ λενε 'του εριξα γαμοσταυριδια, του βαθουλωσα την πορτα, ΘΑ τον εσπαγα στο ξυλο αλλα τον αφησα, τον πλακωσα στισ μαπες' εκ του ασφαλους και ανεπιβεβαιωτα.
-
Οσοι κανουν σαν να ηρθε το τελος με την απειροελαχιστη γρατζουνιτσα στο αυτοκινητο (ειναι προβλημα χαρακτηρα, κατι σαν τις γκομενες που κανουν λιφτινγκ και σιλικονες οταν βγει η απειροελαχιστη ρυτιδα -αλλα φυσικα αυτες τις κραζουν)
-
Οσοι πετανε σκουπιδια στη φυση και ειδικα στις παραλιες
-
Οσοι γονεις αφηνουν τα παιδακια τους να ενοχλουν αλλο κοσμο σε δημοσιους χωρους η μαγαζια
-
Οσοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο στην ελλαδα
Και φυσικα αρκετα απο τα οποια γραφτηκαν παραπανω... Αλλα θα μεινω στον φιλο που ειπε σε καποια απο τις πρωτες σελιδες οτι του την δινουν ιο αγεωγραφητοι.... Εσυ φιλε δηλαδη ξερεις γεωγραφια... ξερεις και ΟΤΙ αλλο μπορει καποιος να ξερει? Μηπως εσυ την σπας σε καποιον που ξερει απο VESPA ας πουμε και εσυ εισαι ανιδεος (ξερεις Morse code? Ξερεις πιανο? γαλλικα μπαλετο?)?
Τελος μου την σπανε οσοι δεν μπορουν να διαβασουν greeklish γιατι ειναι βολεψακηδες και δεν θελουν να καταβαλλουν την παραμικρη προσπαθεια.
-
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
-
Μου τη σπανε οσοι σε αυτο εδω το φορουμ λενε 'του εριξα γαμοσταυριδια, του βαθουλωσα την πορτα, ΘΑ τον εσπαγα στο ξυλο αλλα τον αφησα, τον πλακωσα στισ μαπες' εκ του ασφαλους και ανεπιβεβαιωτα.
-
Οσοι κανουν σαν να ηρθε το τελος με την απειροελαχιστη γρατζουνιτσα στο αυτοκινητο (ειναι προβλημα χαρακτηρα, κατι σαν τις γκομενες που κανουν λιφτινγκ και σιλικονες οταν βγει η απειροελαχιστη ρυτιδα -αλλα φυσικα αυτες τις κραζουν)
-
Οσοι πετανε σκουπιδια στη φυση και ειδικα στις παραλιες
-
Οσοι γονεις αφηνουν τα παιδακια τους να ενοχλουν αλλο κοσμο σε δημοσιους χωρους η μαγαζια
-
Οσοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο στην ελλαδα
Και φυσικα αρκετα απο τα οποια γραφτηκαν παραπανω... Αλλα θα μεινω στον φιλο που ειπε σε καποια απο τις πρωτες σελιδες οτι του την δινουν ιο αγεωγραφητοι.... Εσυ φιλε δηλαδη ξερεις γεωγραφια... ξερεις και ΟΤΙ αλλο μπορει καποιος να ξερει? Μηπως εσυ την σπας σε καποιον που ξερει απο VESPA ας πουμε και εσυ εισαι ανιδεος (ξερεις Morse code? Ξερεις πιανο? γαλλικα μπαλετο?)?
Τελος μου την σπανε οσοι δεν μπορουν να διαβασουν greeklish γιατι ειναι βολεψακηδες και δεν θελουν να καταβαλλουν την παραμικρη προσπαθεια.
Να το κοιτάξεις αυτό... σε βλέπω σύντομα να μην κυκλοφορείς καθόλου γιατί θα στην πάνε όλοι και όλα!
-
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Τελος μου την σπανε οσοι δεν μπορουν να διαβασουν greeklish γιατι ειναι βολεψακηδες και δεν θελουν να καταβαλλουν την παραμικρη προσπαθεια.Ν' αφήσουμε τα υπόλοιπα (λίγα εκ των οποίων κι εμένα μ'ενοχλούν) και να πιάσουμε τα greeklish.
Εμένα μου τη σπάνε εκείνοι που επειδή δεν θέλουν να καταβάλουν την παραμικρή προσπάθεια, αναγκάζουν πολλούς άλλους να βγάλουν τα μάτια τους για να διαβάσουν τα αγνώστου προέλευσης και κανόνων ορθογραφίας greeklish. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ν' αφήσουμε τα υπόλοιπα (λίγα εκ των οποίων κι εμένα μ'ενοχλούν) και να πιάσουμε τα greeklish.
Εμένα μου τη σπάνε εκείνοι που επειδή δεν θέλουν να καταβάλουν την παραμικρή προσπάθεια, αναγκάζουν πολλούς άλλους να βγάλουν τα μάτια τους για να διαβάσουν τα αγνώστου προέλευσης και κανόνων ορθογραφίας greeklish.Δε μου λές gmantz, αν αρχίσω να γράφω σε άπταιστη L337 και αποκαλέσω βολεψάκηδες όσους γκρινιάξουν τι θα πεις;
Να ένα δείγμα από L337 για όσους δεν ξέρουν:
|)3 |V|0() !35 6|V|4|V7Z, 4|V 42xxI2V...
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
- Οσοι γονεις αφηνουν τα παιδακια τους να ενοχλουν αλλο κοσμο σε δημοσιους χωρους η μαγαζια
Δεν είναι απαραίτητο ότι οι γονείς 'αφήνουν' τα παιδιά τους να ενοχλούν. Το ίδιο πίστευα κι εγώ πριν αποκτήσω παιδιά. Δυστυχώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις δύσκολες που μερικοί νομίζουν ότι είναι εύκολες.....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
|)3 |V|0() !35 6|V|4|V7Z, 4|V 42xxI2V...Tωρα που τα γραψες ετσι τα καταλαβαμε ολα!!
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
...μου την σπανε οσοι δεν μπορουν να διαβασουν greeklish γιατι ειναι βολεψακηδες και δεν θελουν να καταβαλλουν την παραμικρη προσπαθεια.Εμενα πάλι μου τη σπάνε οσοι βολεψάκηδες δεν καταβάλλουν την παραμικρή προσπάθεια να το γυρισουν στα Ελληνικα και μας πρήζουν με την ανυπαρκτη αυτή διάλεκτο...
Ακομη μου τη σπάνε οσοι ξέρουν μπαλέτο...
Ο θρασύς μ@λακάκος...