-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δωράκια από τον θείο Krus για κατόχους Symbian series 60 κινητών:-
Τελευταία έκδοση του File Explorer. Εκτός από explorer, κάνει αρκετά πραγματάκια ακόμη ---> CLICK ME!
-
NFS Underground στο κινητό σας!!! ---> CLICK ME!
-
Για τους φαν του Firefox (και μη), ένα καταπληκτικό theme!!! Αλλάζει τα εικονίδια σε ΟΛΑ τα μενού και υπομενού, πολύ καλή δουλειά από αυτόν που το έφτιαξε ---> CLICK ME!
...είδες για να έχεις firefox & symbian χάνουμε τέτοια ωραία δωράκια...
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δωράκια από τον θείο Krus για κατόχους Symbian series 60 κινητών:
-
Τελευταία έκδοση του File Explorer. Εκτός από explorer, κάνει αρκετά πραγματάκια ακόμη ---> CLICK ME!
-
-
Για τους φαν του Firefox (και μη), ένα καταπληκτικό theme!!! Αλλάζει τα εικονίδια σε ΟΛΑ τα μενού και υπομενού, πολύ καλή δουλειά από αυτόν που το έφτιαξε ---> CLICK ME!
για να ΜΗΝ έχεις ΕΣΥ firefox και symbian εννοείς!!!
-
-
Δωράκια από τον θείο Krus για κατόχους Symbian series 60 κινητών:
-
-
-
για να ΜΗΝ έχεις ΕΣΥ firefox και symbian εννοείς!!!
Κάνουμε και ΧΩΡΙΣ αυτά!
-
-
Προδότη!
αχέμ... το NFS Underground έχει... ρώσσικό μενού! (παίζει μια χαρά ωστόσο)
-
Ξέρει κανείς καμιά σελίδα να μπορείς να κατεβάσεις software και παιχνίδια για κινητά? Ωραία η σελίδα του θείου Krus αλλά είχε μονο δυό τρία
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Ξέρει κανείς καμιά σελίδα να μπορείς να κατεβάσεις software και παιχνίδια για κινητά? Ωραία η σελίδα του θείου Krus αλλά είχε μονο δυό τρίαΨάξε στο http://www.chipeduk-mobile.tk κάτι πρέπει να έχει.
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Ξέρει κανείς καμιά σελίδα να μπορείς να κατεβάσεις software και παιχνίδια για κινητά? Ωραία η σελίδα του θείου Krus αλλά είχε μονο δυό τρίατι κινητό έχεις?
-
Ξέρει κανείς να μου πει γιατί μ@μίεται άσχημα ένα μηχάνημα;
Έχω εγκαταστήσει όλες τις συσκευές (μάλλον σωστά), όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε, αλλά η διαχείριση συσκευών εξακολουθεί να βρίσκει μία unknown PCI device. Τι σκ@τ@ μπορεί να είναι;
Το αστείο είναι ότι PCI συσκευές έχω μόνο 2, το modem και την κάρτα τηλεόρασης, οι οποίες είναι εγκατεστημένες. -
Φορτωσa τη Multimedia καρτα του κινητου με mp3 για να ακουω στο μετρο. Tο κακο ειναι οτι το Mp3 player βρισκει μόνο τα Mp3 που εχω φορτώσει στη μνημη του κινητού μου και όχι αυτά που ειναι φορτωμένα στην καρτα... Τι να κάνω; Η μνήμη του κινητού, χωράει μόνο 1 mp3...
Πρόκειται για Νokia 6230.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Φορτωσa τη Multimedia καρτα του κινητου με mp3 για να ακουω στο μετρο. Tο κακο ειναι οτι το Mp3 player βρισκει μόνο τα Mp3 που εχω φορτώσει στη μνημη του κινητού μου και όχι αυτά που ειναι φορτωμένα στην καρτα... Τι να κάνω; Η μνήμη του κινητού, χωράει μόνο 1 mp3...Πρόκειται για Νokia 6230.
Νομίζω είναι κλασικό bug του 6230, που λύθηκε με την έλευση του 6230i.
δες εδώ για 6230: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=52634
και εδώ για το 6230i: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=56987 -
Σπυρο εχεις καμια ιδεα πως μπορω να το λύσω;;; ΕΙναι 250 σελίδες θρεντ!!!!
edit: Το ελυσα!!! Τα Mp3 πρεπει να μπαινουν χυμα στην καρτα και οχι σε αρχειο οπως τα ειχα εγω@@@!!!!
-
Ξέρει κανείς καμιά σελίδα να μπορείς να κατεβάσεις software και παιχνίδια για κινητά? Ωραία η σελίδα του θείου Krus αλλά είχε μονο δυό τρία
τι κινητό έχεις?
Έχω το Qtek 2020i αλλά δέν θέλω παιχνίδια μόνο για μένα. Με ενδιαφέρουν και java και sybian καθότι στέλνω και σε άλους δωρεάν φυσικά...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ξέρει κανείς να μου πει γιατί μ@μίεται άσχημα ένα μηχάνημα;Έχω εγκαταστήσει όλες τις συσκευές (μάλλον σωστά), όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε, αλλά η διαχείριση συσκευών εξακολουθεί να βρίσκει μία unknown PCI device. Τι σκ@τ@ μπορεί να είναι;
Το αστείο είναι ότι PCI συσκευές έχω μόνο 2, το modem και την κάρτα τηλεόρασης, οι οποίες είναι εγκατεστημένες.Πιθανόν να είναι της κάρτας TV. Αυτή η κάρτα δεν εμφανίζει μόνο μια καταχώρηση, αλλά 2 - 3, και αν είναι κακογραμμένοι οι drivers (Που συνήθως είναι... ) πιθανόν να μην μπήκε κάτι σωστά.
Τώρα η άλλη-καρτούλα-που-θέλει-να-προσποιηθεί-ότι-είναι-modem( ) άμα είναι να εγκατασταθεί, εγκαταστάθηκε, οπότε μάλλον δεν έχει πρόβλημα.
-
Ίσως κάποια συσκευή της μητρικής (κύκλωμα ήχου, ethernet, υπέρυθρες) είναι ενεργοποιημένη στο BIOS αλλά δεν έχουν εγκατασταθεί οι οδηγοί της.
Όσον αφορά το modem, υπάρχει κι ένα Wave device αν είναι Voice Fax Modem. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις οδηγούς για τη συσκευή ψάχνοντάς τους στο CD του modem ή στο CD της μητρικής. -
μαλλον καρτα TV ειναι. μου τοεκανε και εμενα
-
Την αποψη σας
Επειδη ο Νορτονας μας τελειωσε και ειπα να τον δ*@$%#στειλω σκεφτομαι ενα νεο Antivirus αναμεσα στο Panda και το Kaspersky.
Τι να διαλεξω; -
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Την αποψη σας
Επειδη ο Νορτονας μας τελειωσε και ειπα να τον δ*@$%#στειλω σκεφτομαι ενα νεο Antivirus αναμεσα στο Panda και το Kaspersky.
Τι να διαλεξω;Avast! Antivirus, απολύτως δωρεάν και με σχεδόν καθημερινά updates διάρκειας 18-30 δευτερολέπτων.
RAM Απριλίου-Μαϊου ’05.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Την αποψη σας
Τι να διαλεξω;Avast! Antivirus, απολύτως δωρεάν και με σχεδόν καθημερινά updates διάρκειας 18-30 δευτερολέπτων.
RAM Απριλίου-Μαϊου ’05.
χμ....
-
Το theme είναι corrupted Krus!!!
edit: Ακυρον!Ολα ΟΚ!!!Πολύ ωραίο theme Krus!!!
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
τι κινητό έχεις?
Έχω το Qtek 2020i αλλά δέν θέλω παιχνίδια μόνο για μένα. Με ενδιαφέρουν και java και sybian καθότι στέλνω και σε άλους δωρεάν φυσικά...
σχετικά με Symbian, δες εδώ (ΠΟΛΛΕΣ σελίδες θρεντ, σόρι):
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
RINGTONESΥΓ: εγώ μεταφέρω στη σελίδα μου ΜΟΝΟ ότι έχω δοκιμάσει προσωπικά και δουλεύει
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]