-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
M3 και για μένα. Το απόλυτο drift car.........
drift car η Μ3?!?!?
Εχω δει drift απο Μ3 εδω στη Λαρισα 7 η ωρα τα ξημερώματα εξω απο κλαμπακι κ το χάζευα που έλιωνε τα λάστιχα..ειχα μεινει μ@λ@κ@ς.
ίσως το απολυτο για drift!
το παλικάρι (μαφία) πρέπει να είχε κερδίσει στο Lotto για να κάνει τέτοια.κυκλικό drift με συνέχεια στα 100 μέτρα...απιστευτο!!!
Όποιος παίρνει ένα καταπληκτικά στημένο όχημα όπως είναι η Μ3 για να κάνει drift και burnout, και ειδικά έξω από κλαμπάκια, είναι απλά ηλίθιος, άσχετος και επικίνδυνος.-
-
Αν ήξερες για ΠΟΙΟΝ μιλάω τώρα θα προσκυνουσες!!!
Δεν μπορω να πω το ονομα του δημοσίως ..τον ξερει ολη η Ελλαδα κ αν πω κατι ασχημο κινδυνεύει η σωματικη μου ακεραιότητα κ το γκόλφ!
οπότε δεν ειναι ολα αυτα που ειπες!
-
Αν ήξερες για ΠΟΙΟΝ μιλάω τώρα θα προσκυνουσες!!!Δεν μπορω να πω το ονομα του δημοσίως ..τον ξερει ολη η Ελλαδα κ αν πω κατι ασχημο κινδυνεύει η σωματικη μου ακεραιότητα κ το γκόλφ!
Δεν χρειάζεται να μας πεις ποιος αφού τίθεται θέμα σωματικής ακεραιότητας. Προσκυνάω έτσι κι αλλιώς....
-
Δεν μπορω να πω το ονομα του δημοσίως ..Γιατί; Δημοσίως δεν έκανε τα burnout; Η μήπως ήταν prive;
Εγώ πάντως προσκυνώ ούτως ή άλλως...Η παπατζιά έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη...
-
Εγω προσκυνάω πάντως αυτο που λέγεται Μ3 κ οχι τον αναβάτη που οντως ειναι .....!$#@$@!
Ρε παιδια τι θηρίο ειναι αυτο??? τι δύναμη στους πίσω τροχούς~~~!!@@
**
Μένεις με το στόμα ανοιχτό παντως**!!! όπως λενε κ στο χαζοτράγουδο οι Φίλοι Για πάντα!! -
Αν ήξερες για ΠΟΙΟΝ μιλάω τώρα θα προσκυνουσες!!!Δεν μπορω να πω το ονομα του δημοσίως ..τον ξερει ολη η Ελλαδα κ αν πω κατι ασχημο κινδυνεύει η σωματικη μου ακεραιότητα κ το γκόλφ!
Είναι ΟΛΑ αυτά που είπα, και ακόμα περισσότερο, αν χρειάζεται να κινδυνέψω εγώ ή εσύ για να πειστούμε για το αντίθετο. Επίσης, η Μ3 ΔΕΝ είναι drift car.-
ΥΓ: o sado είναι φίλος μου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν ήξερες για ΠΟΙΟΝ μιλάω τώρα θα προσκυνουσες!!!
Δεν μπορω να πω το ονομα του δημοσίως ..τον ξερει ολη η Ελλαδα κ αν πω κατι ασχημο κινδυνεύει η σωματικη μου ακεραιότητα κ το γκόλφ!
Είναι ΟΛΑ αυτά που είπα, και ακόμα περισσότερο, αν χρειάζεται να κινδυνέψω εγώ ή εσύ για να πειστούμε για το αντίθετο. Επίσης, η Μ3 ΔΕΝ είναι drift car.-
ΥΓ: o sado είναι φίλος μου
πολύ άνετο σε βλέπω ..αλλα να ξέρετε κάτι...για την Λαρισα.έχει ΄γινει Σικάγο κ κοροιδεψτε οσο θέλετε..ειναι 'καποιοι' που κοντρολάρουν ολοι την πολη.στην κυριολεξία μαφία οπότε δεν παιζεις μαζι τους. ενας απο αυτους έκανε drift κ δεν παιζει να του πει κανενας τιποτα.ουτε η αστυνομια ουτε εγω ουτε κανενας.
Krusenstern???????????? γιατι εισαι τοσο απόλυτος???
Πιστευω οτι η M3 είναι χαλαρά ενα drift car όπως κ τα **HondaS2000, 350Ζ, ΡΟ-χι8 κλπ ..κλπ..
**Τα απόλυτα πισωκίνητα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ![/b]
-
Krusenstern???????????? γιατι εισαι τοσο απόλυτος???
Πιστευω οτι η M3 είναι χαλαρά ενα drift car όπως κ τα HondaS2000, 350Ζ, ΡΟ-χι8 κλπ ..κλπ..Τα απόλυτα πισωκίνητα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!
Αν αυτά είναι τα απόλυτα driftcars όπως λες, γιατί άραγε δε βλέπουμε κανένα από αυτά στην D1; Μήπως εσύ είσαι απόλυτος χαρακτηρίζοντάς τα τα απόλυτα;
-
Ο Λαρισαίος με την Μ3 driftαροντας έξω από το κλαμπ είναι ηλίθιος,άσχετος κι επικίνδυνος,'ετσι;δεν σε είδα Krusenstern να περάσεις μια βόλτα να μας πεις τη γνώμη σου για το εγχείρημα των 4Τ στην ΑΟ..
όταν είναι κάποιος άγνωστος,βγάζουμε όλη την σοφία κ την ευαισθησία που μας διακατέχει,όταν είναι δικός μας..γαργάρες
σόρυ για το οφ τόπικ αν και με αυτά που γράφονται εδώ μέσα και με την υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο,όλα οφ είναι... -
Η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο!!!
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
Ο Λαρισαίος με την Μ3 driftαροντας έξω από το κλαμπ είναι ηλίθιος,άσχετος κι επικίνδυνος,'ετσι;δεν σε είδα Krusenstern να περάσεις μια βόλτα να μας πεις τη γνώμη σου για το εγχείρημα των 4Τ στην ΑΟ..
όταν είναι κάποιος άγνωστος,βγάζουμε όλη την σοφία κ την ευαισθησία που μας διακατέχει,όταν είναι δικός μας..γαργάρες
σόρυ για το οφ τόπικ αν και με αυτά που γράφονται εδώ μέσα και με την υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο,όλα οφ είναι...Χμμμμ, έχεις ένα δίκιο...
-
Νομίζω πως τελικά θα κατέληγα στην C6.... τα 3,73kg/hp με έπεισαν!
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
σόρυ για το οφ τόπικ αν και με αυτά που γράφονται εδώ μέσα και με την υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο,όλα οφ είναι...όχι, δεν πέρασα μια βόλτα να σας πω την γνώμη μου, δεν έχω πάρει καν το τεύχος ακόμα, σόρι έτσι?
(αν θεωρείς ότι είμαι υποχρεωμένος να το κάνω, να το ξανασκεφτώ βρε παιδί μου...) -
σόρυ για το οφ τόπικ αν και με αυτά που γράφονται εδώ μέσα και με την υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο,όλα οφ είναι...δεν έχω πάρει καν το τεύχος ακόμα quote]
καλό
δεν είδες το τόπικ;δεν έχεις ''πιάσει'' ακόμα τι έγινε;
να υποθέσω ότι στο drift του Λαρισαίου ήσουν μπροστά και είδες μα τα ματάκια σου το ποσο ηλίθιος και επικίνδυνος είναι,έτσι; και τους πέταξες τόσο γρήγορα κα ελαφρα τη καρδια τους παραπάνω χαρακτηρισμούς;για γέλια και για κλάματα φιλαράκι...
ευτυχώς που υπάρχει κόσμος εκεί έξω και έχει μυαλό και καταλαβαίνειι...επειδή μου το ζήτησες πάντως,σε συγχωρω
-
Corvette!!!!!
-
M3 και για μένα. Το απόλυτο drift car.........
drift car η Μ3?!?!?
Προφανώς. Θέλει κι ερώτημα; Ίσως όχι το απόλυτο αντικειμενικά, σίγουρα όμως για μένα, γιατί συνδυάζει το drift με όσα ανέφερα παραπάνω περί ασφάλειας, ποιότητας κλπ κλπ
-
To M3 είναι και για πλαγιολισθήσεις, και για στρωτή και καθαρή οδήγηση και για ταξίδια και για την πόλη και για όλα.
Αλλού τα καταφέρνει άριστα, αλλού σχεδόν άριστα.
Το πώς θα το χρησιμοποιείς είναι θέμα προσωπικό.
Το να το πάρεις μόνο για ντριφτ είναι δική σου υπόθεση και σεβαστό αλλά θα είσαι περίπου σαν αυτούς που παίρνουν Hummer για τα ψώνια.
-
Μη σου πω και το cricket...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
To M3 είναι και για πλαγιολισθήσεις, και για στρωτή και καθαρή οδήγηση και για ταξίδια και για την πόλη και για όλα.Αλλού τα καταφέρνει άριστα, αλλού σχεδόν άριστα.
Το πώς θα το χρησιμοποιείς είναι θέμα προσωπικό.
Με κάλυψες απόλυτα
Το να το πάρεις μόνο για ντριφτ είναι δική σου υπόθεση και σεβαστό αλλά θα είσαι περίπου σαν αυτούς που παίρνουν Hummer για τα ψώνια.
Ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που είμαι υπέρ των ολοκληρωμένων αυτοκίνητων και όχι των μονοδιάστατων.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που είμαι υπέρ των ολοκληρωμένων αυτοκίνητων και όχι των μονοδιάστατων.
Δεν είπα ότι είπες κάτι τέτοιο!
Γενικά μιλούσα.
Sport στα 90.000Ε