-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για τη δοκιμή της C6, στους 4Τ του τρέχοντος μήνα εννοώ!διαφωνω οριζοντια καθετα και πλαγια με τους 4Τ στο θεμα αυτο λοιπον..
-
M3 και για μένα. Το απόλυτο drift car συνδυάζεται με πολυτέλεια, ποιότητα, παθητική ασφάλεια, χώρους, πολιτισμένο χαρακτήρα όταν τον θέλεις . Το μόνο κακό είναι ότι θέλω και ανοιχτή οροφή οπότε θα μου επιτρέψεται να πάρω την cabrio έκδοση. Όλα είναι θέμα feeling, που σου προσφέρει το αυτοκίνητο, τα χειριστήρια. Αυτό θα περάσουν αιώνες για να το αποκτήσουν τα Αμερικάνικα, ακόμα και αν είναι πιο γρήγορα στο Ring. Δεν είμαι επαγγελματίας οδηγός αγώνων άλλωστε για να με ενδιαφέρουν τέτοια νούμερα. Τα οποία προφανώς δεν είναι συγκρίσιμα γιατί πραγματοποιούνται διαφορετικές μέρες με διαφορετικούς οδηγούς, με την έννοια του street legal να είναι κάτι πολύυυυυυυυυυυ σχετικό
-
υποθετω οτι εχεις οδηγησει corvette και τα λες αυτα?
-
Μ3 ψηφισα κι εγω...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
opterios γιατι σε κοψοχολιασα? προκειται για μαμα αυτοκινητο. εργοστασιακα πειραγμενο ειναι το μοτερ. οχι aftermarket.Εργοστασιακό, αλλά με 500 άλογα και όχι 400. Έχει μια κάποια διαφορά, δε νομίζεις;
Δε θέλω να δώσω την εντύπωση ότι θάβω την Corvette. Το είπα και θα το ξαναπώ, είναι ένα πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο και υποθέτω (από τα tests που έχω δει) ότι είναι και πολύ fun car. Και σίγουρα, η επίδοσή της στο ring, τόσο της C6 όσο και της Ζ06 είναι παραπάνω από αξιοθαύμαστη. Απλώς από προσωπικό κόλλημα, προτιμώ τη Μ3
-
Όσο καλό αμάξι κι αν είναι η Vette, κάθε χρόνο ασχημαίνει. Και αν η εμφάνιση είναι κάτι το οποίο είναι το τελευταίο που με απασχολεί στις αυτοκινητιστικές μου αναζητήσεις, η περίπτωση της Corvette είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Από τη στιγμή που κάποτε έχει υπάρξει αυτό θα περιμένω μέχρι να βγει μια αντίστοιχης ομορφιάς Corvette που να φρενάρει και να στρίβει, πριν την ψηφίσω. Μέχρι τότε -και ανάμεσα στις επιλογές της συγκεκριμένης ψηφοφορίας- Μ3. Γιατί αν είχα ελεύθερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά (και αρκετά παρακάτω) θα έπαιρνα ένα Noble M12 GTO 3R.
-
m3 355Nm@4.900
vette 657Nm@4.800corvette καθε μερα για μενα.
η Μ3 ειναι εξαιρετικοτατη. απλα ειμαι ροπακιας. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Προσωπικά θα έβαζα άλλα 20 χιλιάρικα και θα χτύπαγα τη Μαζεράτι.
(ο αμετανόητος)Kαλά ένα ιταλικό δεν υπάρχει μέσα?
O λαός θέλει ιταλικό
και εγώ επίσης, τι ψυχή έχουν 20.000 ευρώ παραπάνω σ'αυτά τα χρήματα?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
υποθετω οτι εχεις οδηγησει corvette και τα λες αυτα?Όχι. Ας είναι καλά κάποια ξένα περιοδικά όμως. Μήπως έχει οδηγήσει εσύ; Ή μήπως έχεις οδηγήσει όλα αυτά τα αυτοκίνητα για τα οποία κάνεις τόσες αναλύσεις;
-
εχω οδηγησει κορβετ, αν και παλιοτερο μοντελο.
Μ3 δεν ειναι τοσο δυσκολο να οδηγησεις/συνοδηγησεις. boxster επισης.
slk amg οχι, αλλα εχω εμπειρια απο πιο μεγαλο μερσεντικο απο αυτο.τεσπα, αν μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει τοση ροπη (657Nm), θα κατανοησεις γιατι την προτιμω.
-
Vanos for me...!
Αν ήταν Saleen S7 στη θέση της το συζητούσα, αλλά πάμε σε άλλη κατηγορία.
-
Θυμάμαι πριν από αρκετά χρόνια (ακόμα δεν είχα δίπλωμα) που είχε έρθει οδικώς από ΗΠΑ το μαύρο πρόβατο της οικογένειας (ένας θείος) με το καινούριο του απόκτημα μια Chevrolet Corvette (τώρα ποιό μοντέλο μη ρωτάτε έμοιαζε πάντως με τον kit του Knightrider!). Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα πάντως μου είχε κάνει εντύπωση ο ήχος του κινητήρα και η επιτάχυνση... Όνειρο!
Εκεί πάει κι η ψήφος μου μιας που το θεωρώ το πιο εξωτικό της ψηφοφορίας... -
ρε PeTran???? πολλά σουπερ-αμάξια δεν εχεις οδηγήσει???
καλα ποιος εισαι???
-
ο γιος του οδηγα-τα-ολα
-
Πάντως οταν ημουν 5-10 χρονών κ έβλεπα τον McNight στην τηλεοραση ήθελα να βγω μια φωτογραφια με ενα τετοιο αμάξι.τελικα το έκανα σε μικρη ηλικία αλλα ήταν Pontiac.έμοιαζε πολυ με το πιλότο της ασφάλτου!!!
Αν με ρωταγες δλδ τοτε τι θα διάλεγα θα ελεγα CORVETTE αλλά τώρα χαλαρά παω σε κάτι Γερμανικό όπως AMG, Porsche ή κάτι Ιταλικο όπως Φερραρι-Μασεράτι...αυτα τα 4 ειναι τα καλύτερα αμάξια για μένα απο το τέλος προς την αρχή!
-
ξερει κανενας αν υπαρχουν dvd Με τον micheal Knight/??
-
[off topic]
Μήπως είμαστε λίγο ξενέρωτοι???
Ρωτάω γιατί δεν βλέπω πουθενά Morgan, Marcos και TVR...[/off topic]
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
M3 και για μένα. Το απόλυτο drift car.........drift car η Μ3?!?!?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
M3 και για μένα. Το απόλυτο drift car.........
drift car η Μ3?!?!?
Εχω δει drift απο Μ3 εδω στη Λαρισα 7 η ωρα τα ξημερώματα εξω απο κλαμπακι κ το χάζευα που έλιωνε τα λάστιχα..ειχα μεινει μ@λ@κ@ς.
ίσως το απολυτο για drift!
το παλικάρι (μαφία) πρέπει να είχε κερδίσει στο Lotto για να κάνει τέτοια.κυκλικό drift με συνέχεια στα 100 μέτρα...απιστευτο!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ξερει κανενας αν υπαρχουν dvd Με τον micheal Knight/??
Sport στα 90.000Ε