-
Μάλλον αν σκεφτείς ότι λένε ότι θα κυκλοφορήσει από Νοέμβρη στην Αγγλία.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάλλον αν σκεφτείς ότι λένε ότι θα κυκλοφορήσει από Νοέμβρη στην Αγγλία.Χμμμ...έχεις δίκαιο.
Cayman S -
-
CLS AMG Στα Γιάννενα με γιαννιώτικες πινακίδες
Και M5 μαύρη καινούρια με ξένες πινακίδες έβγαινε από Α.Ο. Στην Πεντέλης...
-
Corvette μαυρη, μαλλον C6, Porsche 944 επισης μαυρη στο παρκινγκ του αεροδρομιου στο Ηρακλειο!!!
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Αν δεν με απατουσαν τα ματια μου , θα πρεπει να ειδα Μ5 μαυρη καινουργια καθως κατεβαινε την Πεντελη χτες.....δεν ειμαι σιγουρος και παλι...την προσεξα απο πισωTα ματια σου,μπορει να σε γελασαν.Τα αυτια σου,τι λενε;
-
Κώστα αν είχε 4 εξατμίσεις στρογγυλές ήταν η Μ..
Mustang GT σήμερα στο Ψυχικό, Aston Martin DB7 (χωρίς να είμαι σίγουρος για το μοντέλο) στην Ερυθραία καθώς και 3 350Ζ, δύο ασημένια και ένα μπλέ κάμπριο. Το μπλε κ ένα ασημένιο είχαν πινακίδα που τελείωνε σε 3500.
-
2 μαύρες BMW Μ6 με πινακιδες ΙΕΚ το Σαββατο το απογευμα στη Γλυφαδα.
Η μια μάλιστα ανοιξε με ενα Yamaha R1 απο τα Αστερια Γλυφαδας μεχρι την Α' Ακτη Βουλας. Ο ηχος που εκανε ηταν ανατριχιαστικος
-
-
ρε παιδιά αμα δείτε πουθενα κανα κόκκινο megane I cabrio πειτε τπτ... εχω αρχίσει να νιώθω τρελή μοναξια στο λεκανοπέδιο και όχι μόνο... ματαια ψάχνω και δεύτερο... ετσι για να μην νομίζω ότι μόνο εγώ έχω το χρώμα της..... πυροσβεστικής....
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
ρε παιδιά αμα δείτε πουθενα κανα κόκκινο megane I cabrio πειτε τπτ... εχω αρχίσει να νιώθω τρελή μοναξια στο λεκανοπέδιο και όχι μόνο... ματαια ψάχνω και δεύτερο... ετσι για να μην νομίζω ότι μόνο εγώ έχω το χρώμα της..... πυροσβεστικής....Ξεκινα να πειθεις την κοπελα σου/γυναικα σου οτι υπαρχουν καμια 10αρια ιδια αυτοκίνητα.... Για ευνόητους λόγους....
-
Ο χρήστης speculator έγραψε:
2 μαύρες BMW Μ6 με πινακιδες ΙΕΚ το Σαββατο το απογευμα στη Γλυφαδα.Η μια μάλιστα ανοιξε με ενα Yamaha R1 απο τα Αστερια Γλυφαδας μεχρι την Α' Ακτη Βουλας. Ο ηχος που εκανε ηταν ανατριχιαστικος
Έβλεπα τις τελευταίες μέρες συνέχεια μια μαύρη Μ6 στα Νότια Προάστια και τον κακολογούσα ότι είχε τρελαθεί στις βόλτες για να μας κάνει να ζηλέψουμε (πράγμα που κατάφερε περίφημα ). Τελικά είναι δύο, ε; Οφείλω μια συγγνώμη σε κάποιους λοιπόν ...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ρε παιδιά αμα δείτε πουθενα κανα κόκκινο megane I cabrio πειτε τπτ... εχω αρχίσει να νιώθω τρελή μοναξια στο λεκανοπέδιο και όχι μόνο... ματαια ψάχνω και δεύτερο... ετσι για να μην νομίζω ότι μόνο εγώ έχω το χρώμα της..... πυροσβεστικής....
Ξεκινα να πειθεις την κοπελα σου/γυναικα σου οτι υπαρχουν καμια 10αρια ιδια αυτοκίνητα.... Για ευνόητους λόγους....
μακραν ότι πιο ευφανταστο έχω ακούσει προσφάτως....
looooooooooooooooooooooooooooool
εγραψες................
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Η μια μάλιστα ανοιξε με ενα Yamaha R1 απο τα Αστερια Γλυφαδας μεχρι την Α' Ακτη Βουλας. Ο ηχος που εκανε ηταν ανατριχιαστικος
Έβλεπα τις τελευταίες μέρες συνέχεια μια μαύρη Μ6 στα Νότια Προάστια και τον κακολογούσα ότι είχε τρελαθεί στις βόλτες για να μας κάνει να ζηλέψουμε (πράγμα που κατάφερε περίφημα ). Τελικά είναι δύο, ε; Οφείλω μια συγγνώμη σε κάποιους λοιπόν ...
H δεύτερη Μ6 ανήκει σε νεαρο ανερχομεμενο τραγουδιστη που τραγουδαει στο Posidonio!!
-
Σημερα το μεσημερακι κατα τις 12 πετυχα στην προεκταση της Ανθεων (Θεσσαλονικη) διπλα στην Express Service στην γνωστη στροφη μια μαυρη BMW ///M6 και ακριβως απο πισω μια Mercedes CL65 AMG!! Οι δυο τυποι τα ελεγαν μεταξυ τους συχνα πυκνα οποτε υποθετω οτι θα ηταν δοκιμη για καποιο περιοδικο ισως... Η BMW με πινακιδες ΙΕΚ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κώστα αν είχε 4 εξατμίσεις στρογγυλές ήταν η Μ..Mustang GT σήμερα στο Ψυχικό, Aston Martin DB7 (χωρίς να είμαι σίγουρος για το μοντέλο) στην Ερυθραία καθώς και 3 350Ζ, δύο ασημένια και ένα μπλέ κάμπριο. Το μπλε κ ένα ασημένιο είχαν πινακίδα που τελείωνε σε 3500.
το mustang αυτό έχει ρίξει άγκυρα πίσω απ την παλιά αγορά... απογοητεύτηκα όταν το είδα, έδειχνε πιο ωραίο στις φώτο
-
Ο χρήστης speculator έγραψε:
H δεύτερη Μ6 ανήκει σε **νεαρο ανερχομεμενο τραγουδιστη **που τραγουδαει στο Posidonio!!
Είδες τελικά που η ενασχόληση με τις καλές τέχνες ανταμείβεται στην Ελλάδα?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
H δεύτερη Μ6 ανήκει σε **νεαρο ανερχομεμενο τραγουδιστη **που τραγουδαει στο Posidonio!!
Είδες τελικά που η ενασχόληση με τις καλές τέχνες ανταμείβεται στην Ελλάδα?
Εξαρταται τί θεωρειται ως καλη τεχνη στην Ελλάδα
-
Να βαλουμε τον 'νεαρο ανερχομενο τραγουδιστη' στους καλυτερους τραγουδιστες του Αντιλογου,λογω M6;
-
Πόσο **ανερχόμενος **είναι δηλαδή για να κυκλοφορεί με Μ6; Έκανε πάντως καλή επιλογή
Carspotting