-
Klaus Meine ( ) και Bonnie Tyler ( ).
Και πολλοί άλλοι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
την Ελευθερία Αρβανιτάκη
δεν ξέρω γιατί, η φωνή αυτής της γυναίκας μου κάνει τα νεύρα φιτίλια!
πολυ κλαψα ρε αδερφε.........
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Klaus Meine ( ) και Bonnie Tyler ( ).Και πολλοί άλλοι...
Ο Μάινε πριν κάνει την εγχείρηση ακουγόταν περίπου σαν την ...Μπόνι Τάιλερ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Την Bonnie Tyler τη θυμάστε; Από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές.
'Total Eclipse of the heart' και 'I need a hero' τα γνωστότερα κομμάτια της, το δεύτερο μάλιστα ήταν soundtrack σε κάποια ταινία Superman. Βραχνή φωνή, πολύ χαρακτηριστική όπως το είπες
Τον δίσκο που περιέχει το πρώτο κομμάτι τον έχω
Bonnie Tyler ''Faster Than The Speed Of Night'' -
ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
DM....RadioHead.....Led Zeppelin....Nirvana....
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
...Nirvana....Εντάξει περί ορέξεως αλλά.. μόνο το incesticide άξιζε (άντε κ το unplugged).
Kαι δε θα έλεγα ότι ο Kurt είναι κ καμιά φωνάρα.
Θα ήταν καλύτεροι αν δεν αντιγράφανε τόσο τους pixies! -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θα είναι αδικία να μην πει κανεις και τον... Αργύρη Μπακιρτζή!
Ε φυσικα!!! Ο μονος ανθρωπος που εχει βαλει την Καλλιραχη σε τραγουδι
Αργησες (2 ώρες!)
Περίμενα πιο αστραπιαία αντίδραση
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Λίτσα Βαρόνη!!!!! Τα φοράς και πετάς.Γιούλη Τσίρου έχεις ακούσει.
Σοβαρά τώρα.
Μανώλης Μητσιάς (σκεφτείτε μόνο ποιών στιχουργών και συνθετών τραγούδια έχει πει) .
Μάκης Χριστοδουλόπουλος ('ειδικό ρεπερτόριο' αλλά ότι άλλο και να πει κάποιοι 'τραγουδιστές' θα πρέπει ν΄αλλάξουν επάγγελμα και να γίνουν περιπτεράδες) .
Πέτρος Γαϊτάνος (χωρίς αλλά σχόλια) .Ελένη Βιτάλη (Αν την ακούγατε σε πρόβες χωρίς μουσική και μικρόφωνο θα καταλαβαίνατε το γιατί)
Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι η απουσιά του (δεν είμαι ο Πανούσης και μπορώ να πω το όνομα του) Γ. Νταλάρας.
-
Χμ... το σωστο είναι Τζίνα Βαρόνη Εμμανουήλ!
-
Μου αρεσει ο Βασιλης Παπακωνσταντινου,αλλα θεωρω οτι την καλυτερη φωνη την εχει ο Γ.Πουλοπουλος.Ερμηνευει τα τραγουδια και ανατριχιαζεις.Απιστευτη καθαροτητα,εκπληκτικη χροια και μοναδικο βαθος φωνης.
Ο Νταλαρας ειναι καλος τραγουδιστης και ας μην ξεχναμε οτι ειναι ισως ο μοναδικος που εχει δοκιμασει ολα τα ειδη μουσικης.
-
Klaus Nomi-Leonard Koen-Neil Diamond-Tim Backley-Joe Coker-Peter Gabriel-Iggy Pop-David Bowie-Nick Cave-Alice Cooper-Phil Collins- Bruce Springsteen
The Clash(η καλύτερη μπάντα που εμφανίστηκε ποτέ στο γαλαξία μας)-Led Zeppelin-Pink Floyd-Juthro Tull-Judas Priest-Urian Heep-Afrodite's Child-Smiths-The Cure-Ramones-Velvet Underground-Black Sabbath
Joan Baez-Deborah Harry-Bonie Tayler (8,5 λεπτά τραγούδι το *'Total eclipse of the heart' * Μεγάλωνες παιδί...)- Alison Moyet-Αmalia Rodrigez. Kai η Celine καλή είναι
Σιδηρόπουλος-Τζιμάκος-Μαχαιρίτσας-Τσακνής-Θαλασσινός-Ανδρεάτος-Ξυλούρης
Αλεξίου-Γαλάνη-Φαραντούρη-Πασπαλά-Βιτάλη
Καλύτερο τραγούδι ever :'Stairaway To Heaven'
Υ.Γ και ο Ντύλαν καλός μέχρι που άρχισε να μοιάζει στον...Κοινούση. Πάντως κομάτια σαν το 'Like a rolling stone' δε συναντάς συχνά.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μιας και ειπώθηκε κάτι περί ολικής έκλειψης, νομίζω πάντως πως κανείς δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τη φωνή του καστράτου Κλάους Νόμι.Παιχταρά!! Τώρα το είδα!!!!
-
επειδη ορισμενοι το ριξατε στην ποιοτητα
ξεχασαμε να αναφερουμε τον ενα και μοναδικο
Γιαννη Φλωρινιωτη
πειραζει που ειναι μεγαλη φιρμα
οχι δεν πειραζει
-
OZZY Osbourne RULES
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
επειδη ορισμενοι το ριξατε στην ποιοτηταξεχασαμε να αναφερουμε τον ενα και μοναδικο
Γιαννη Φλωρινιωτη
πειραζει που ειναι μεγαλη φιρμα
οχι δεν πειραζει
Δήμος Μυλωνάς!
- Που ήσουνα μωρό μου εχθες
που σε πήρα 8 φορες
και δεν ήσουνα εκεί; - Ειχα πάει λαϊκή
- Που ήσουνα μωρό μου εχθες
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Klaus Nomi-Leonard Koen-Neil Diamond-Tim Backley-Joe Coker-Peter Gabriel-Iggy Pop-David Bowie-Nick Cave-Alice Cooper-Phil Collins- Bruce SpringsteenThe Clash(η καλύτερη μπάντα που εμφανίστηκε ποτέ στο γαλαξία μας)-Led Zeppelin-Pink Floyd-Juthro Tull-Judas Priest-Urian Heep-Afrodite's Child-Smiths-The Cure-Ramones-Velvet Underground-Black Sabbath
Joan Baez-Deborah Harry-Bonie Tayler (8,5 λεπτά τραγούδι το *'Total eclipse of the heart' * Μεγάλωνες παιδί...)- Alison Moyet-Αmalia Rodrigez. Kai η Celine καλή είναι
Σιδηρόπουλος-Τζιμάκος-Μαχαιρίτσας-Τσακνής-Θαλασσινός-Ανδρεάτος-Ξυλούρης
Αλεξίου-Γαλάνη-Φαραντούρη-Πασπαλά-Βιτάλη
Καλύτερο τραγούδι ever :'Stairaway To Heaven'
Υ.Γ και ο Ντύλαν καλός μέχρι που άρχισε να μοιάζει στον...Κοινούση. Πάντως κομάτια σαν το 'Like a rolling stone' δε συναντάς συχνά.
Ακούει και άλλος Uriah heep?
O Pai-Mei έχει στο avatar του το άλμπουμ τους Abominog. Είναι απίστευτο συγκρότημα, που στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν έλαχε της αναγνώρισης που άρμοζε. Πολλοί θεώρησαν ότι αντέγραψαν τους DeepPurple, με αποτέλεσμα να τους παραμελήσουν. Μέγα λάθος, αλλά όποιος δεν ξέρει...
Τους είδε κανείς στο Gagarin? Φοβεροί
Όσο για τον Dylan να προσθέσω το Knocking on heaven's door, Hurricane, Blowing In The Wind, Mr. Tambourine Man, All Along The Watch Tower(δεν το χορταίνω από τον Hendrix ), Lay Lady Lay κλπ. -
Theofaman
-
Εμενα 'αρεσει πολυ ο Μητροπανος...
Αλλα με τιποτα δεν μπορει να συγκριθει με τον αρχοντα Περικλη. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ακούει και άλλος Uriah heep?
Περισσότεροι απ'οσοι νόμιζες To Sympathy μπορώ να το ακούω 10 φορές τη μέρα
Είναι απίστευτο συγκρότημα, που στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν έλαχε της αναγνώρισης που άρμοζε.
Δε θα το 'λεγα, μια χαρά αναγνώριση έχουν στην Ελλάδα γι'αυτό και έρχονται και κάθε δεύτερο χρόνο (τουλάχιστον)
αγαπημενος τραγουδιστής/α