-
Όποιος αγαπάει τα αυτοκίνητα αγαπάει τα ιταλικά αυτοκίνητα...
Τώρα τελευταία βέβαια που οι ιταλοί δεν βγάζουν κάτι καλό οι συντάκτες των 4Τροχών δεν θα έλεγα ότι τους έχουν ιδιαίτερη εύνοια...
Theo για άλλη μια φορά κάνεις λάθος.
Λάθος επίσης κάνεις και για το Mazda 3. -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Αν κ δεν πολυ καταλαβα τι ειπες δεν το θεωρώ αστείο ψηλε!!
Αν δεις τον ψηλό μπροστά σου, ίσως καταλάβεις ότι σε συμφερει να το εκ λάβεις για αστείο
σιγά να μην πάω κ με την όπισθεν να με .....Ρε σοβαρευτείτε ρε!!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Όποιος αγαπάει τα αυτοκίνητα αγαπάει τα ιταλικά αυτοκίνητα...Όπως και τις BMW, τις φτερούγες, τα Ραλί, το Ζούπερμαν, το τάπερ, τη Λίζα κοκ.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Βρε παιδια τα περιοδικα τα ιδια ειναι διαφήμιση για καποιες μάρκες συγκεκριμένες.
συμφωνω σε αυτο, με την διαφορα οτι δεν εχουνε παγιομενες θεσεις αλλα σαλευει το πραμα..
για αυτο και οι ερευνες καταναλωτων ειναι τελικα οι καλυτεροι δεικτες.-
Aυτό ισχύει και στα αυτοκίνητα?
σαφως-σαφεστατα
για usa δοκιμασε consumer reports
για europe jd power & associates..κανουνε καθε χρονο ερευνες και στατιστικες αναλυσεις με επιστημονικο τροπο και τα αποτελεσματα ειναι οτι πιο ρεαλιστικο υπαρχει.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Όποιος αγαπάει τα αυτοκίνητα αγαπάει τα ιταλικά αυτοκίνητα...
Τώρα τελευταία βέβαια που οι ιταλοί δεν βγάζουν κάτι καλό οι συντάκτες των 4Τροχών δεν θα έλεγα ότι τους έχουν ιδιαίτερη εύνοια...
Theo για άλλη μια φορά κάνεις λάθος.
Λάθος επίσης κάνεις και για το Mazda 3.Γιατι εισαι απολυτος σε αυτο που λες?? Υποκειμενικό! Δεν καταλαβα δλδ !!!
αυτες τις αλλαγες που βλεπουμε σε κινητήρες, τεχνολογίες, design, φορμουλα1, ραλλυ τι σημαίνει???? οτι θα αγαπαμε τα Ιταλικα επειδη έχουνε μεγάλη ιστορια ή επειδη ο Σούμο έπαιρνε κύπελλο τόσα χρόνια????ΟΧΙ ΦΙΛΕ μου..Ξύπνησε κ η Γαλλία κ η Γερμανία, κ η Ιαπωνια. Κατσε να δεις το καινουργιο CIVIC Να πάθεις πλακα απο design.
Για το MAZDA 3 να μιλήσεις οταν μπεις μέσα, κανεις μια βόλτα κ δεις ποιοτητα κύλισης, ποιοτητα υλικών, φρένα, κλπ κ μετα μπεις κ σε ενα αλλο δεν σου λεω το γκολφ π.χ. μία 147 ή C4 κ μετά έλα να τα πουμε κ να μου εξηγησεις γιατι κανω λαθος.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το τάπερ είναι ιταλικό;
Δεν υπάρχει αντίστοιχο ιταλικο να συγκριθεί!! Μιλαω για τον αιωνιο αντιπαλο του Gti.
Ναι, αλλά τους κατηγόρησες για ιταλοφιλία. Τι σχέση έχει λοιπόν το τάπερ;
Μήπως τελικά το τάπερ είναι όντως καλύτερο GTI από το γκολφ, το οποίο είναι περισσότερο GT;
φυσικά και είναι, ειδικά στα κλειστά κομμάτια.-
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Για το MAZDA 3 να μιλήσεις οταν μπεις μέσα, κανεις μια βόλτα κ δεις ποιοτητα κύλισης, ποιοτητα υλικών, φρένα, κλπ κ μετα μπεις κ σε ενα αλλο δεν σου λεω το γκολφ π.χ. μία 147 ή C4 κ μετά έλα να τα πουμε κ να μου εξηγησεις γιατι κανω λαθος.
διότι είσαι άσχετος, κολλημένος και γεμάτος προκατάληψη
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δλδ θελετε να πειτε οτι οι 4Τ(ναι για αυτους μιλαω) δεν εχουν καποια φιλο-Ιταλική τάση????
Όχι αυστηρά για την καταγωγή ενός αυτοκινήτου αλλά για τη φιλοσοφία του. Έχουν αποθεώσει και αυτοκίνητα που πρεσβεύουν αυτή τη φιλοσοφία κι ας μην είναι ιταλικά. Π.χ. BMW, Peugeot GTI/Rallye, EVO/STI κτλ.
ναι, αλλά έχουν δώσει 'αριστεία' σε GT και 120
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
To Autotriti ειναι από το Auto Moto UND Sport, δεν είναι απλά φιλογερμανικό.. αλλά γράφεται απο γερμανούς, Στην Ελλάδα απλά μεταφράζουν άρθρα και βγάζουν κάποιες φωτογραφίεςτα ισοπέδωσες και συ τώρα. Έχουν και ελληνικές δοκιμές, από Έλληνες συντάκτες σε ελληνικούς δρόμους, αλλά φυσικά στο γερμανικό πνεύμα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
διότι είσαι άσχετος, κολλημένος και γεμάτος προκατάληψη
Καταρχην δεν σου επιτρέπω να μου μιλας έτσι:evil:
κ κατα 2ο λόγο εχουμε διαφορετικες αποψεις. Μπηκα στα εν λόγω αυτοκινητα κ ξέρω.
Δεν θα σου περασει αυτο που λες γιατι απλα μιλω εν γνώση.
Δεν μπορώ να σας καταλαβω ρε παιδια!!Δλδ οτι λενε τα περιοδικα είναι Ευαγγέλιο??? Μπειτε μεσα για το αυτοκινητο που αναφέρεστε κ μετά βγάλτε γνώμη! Για τα 1600αρια ξέρω πολλά γιατι πολύ απλα οταν ηταν η ώρα να αγοράσω εκανα τρελη ερευνα αγορας! Ρώτησα άσχετο κόσμο κ μου είπε.μπηακα σχεδον σε ολα κ έχω αποψη.οτι κ να λες εσυ με υφάκι δεν με πείθεις. ΤΕΛεία!!!!
-
κ κατα 2ο λόγο εχουμε διαφορετικες αποψεις. Μπηκα στα εν λόγω αυτοκινητα κ ξέρω.
Δεν μπορώ να σας καταλαβω ρε παιδια!!Δλδ οτι λενε τα περιοδικα είναι Ευαγγέλιο??? Μπειτε μεσα για το αυτοκινητο που αναφέρεστε κ μετά βγάλτε γνώμη! Για τα 1600αρια ξέρω πολλά γιατι πολύ απλα οταν ηταν η ώρα να αγοράσω εκανα τρελη ερευνα αγορας! Ρώτησα άσχετο κόσμο κ μου είπε.μπηακα σχεδον σε ολα κ έχω αποψη.οτι κ να λες εσυ με υφάκι δεν με πείθεις. ΤΕΛεία!!!!
ναι, έκανες τρελλή έρευνα αγοράς, ρώτησες τις γκόμενες
εσύ απλά μπήκες μέσα, (όπως γράφεις), εγώ έχω κάνει πολλά παραπάνω.
Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πεις 'ασχετο, κολλημένο!![kouk]
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ναι, έκανες τρελλή έρευνα αγοράς, ρώτησες τις γκόμενες
εσύ απλά μπήκες μέσα, (όπως γράφεις), εγώ έχω κάνει πολλά παραπάνω.
Ρώτησα μεγάλους σε ηλικία 40-55 κ μου ειπαν. Σε παρακαλω σταμάτα αυτο το υφάκι!
Έχω κάνει τέστ drive με τα περισσότερα απο αυτα της ψηφοφορίας!! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δλδ θελετε να πειτε οτι οι 4Τ(ναι για αυτους μιλαω) δεν εχουν καποια φιλο-Ιταλική τάση????
Όχι αυστηρά για την καταγωγή ενός αυτοκινήτου αλλά για τη φιλοσοφία του. Έχουν αποθεώσει και αυτοκίνητα που πρεσβεύουν αυτή τη φιλοσοφία κι ας μην είναι ιταλικά. Π.χ. BMW, Peugeot GTI/Rallye, EVO/STI κτλ.
ναι, αλλά έχουν δώσει 'αριστεία' σε GT και 120
Καθώς και στην Compact, επειδή η 147 στο τεστ διαρκείας στα Μέγαρα βγήκε από το δρόμο από λάθος του οδηγού ράγισε κάρτερ ενώ μέχρι τότε πέρναγε από πάνω to A3 και thn BMW. Άστο, δε βγάζεις άκρη.
-
Ρώτησα μεγάλους σε ηλικία 40-55 κ μου ειπαν. Σε παρακαλω σταμάτα αυτο το υφάκι!
Έχω κάνει τέστ drive με τα περισσότερα απο αυτα της ψηφοφορίας!!α ναι σωστά, αυτοί 'ξέρουν' 'αξιόπιστα' γερμανικά, ιταλικά που χαλάνε και σκουριάζουν κλπ
-
theos, τα ιστορικα στοιχεια δεν παιζουνε πλεον κανενα ρολο.
σημασια εχει τι παιζει ΤΩΡΑ που θα αγορασεις στην αγορα, και οχι τι επαιζε την προηγουμενη δεκαετια.
εχουν αλλαξει οι οροι της παραγωγης, και πλεον ειναι δυνατο να αλλαζουνε ισορροπιες μεσα σε μια σαιζον.
και εν παση περιπτωση coolαρε λιγο.
εκανες μια πολυ καλη αγορα.
το ποσο καλη, θα το καταλαβεις καλυτερα οταν μετα απο καποια χρονια θα πας να το πουλησεις.
εκει θα παρεις πισω πολυ περισσοτερα λεφτα απο οτι οι υπολοιποι με τα αλλα αυτοκινητα.
ο τελευταιος γελαει καλύτεραομως ηρεμησε και μην προσπαθεις να αποδειξεις σε ολους και με καθε τροπο τιποτα, γιατι απλα δεν μπορει να συμβει αυτο.
μεχρι κι εμενα που ειμαι ας πουμε 'ξαδερφος' ωρες-ωρες με βουρλιζεις.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
theos, τα ιστορικα στοιχεια δεν παιζουνε πλεον κανενα ρολο.σημασια εχει τι παιζει ΤΩΡΑ που θα αγορασεις στην αγορα, και οχι τι επαιζε την προηγουμενη δεκαετια.
εχουν αλλαξει οι οροι της παραγωγης, και πλεον ειναι δυνατο να αλλαζουνε ισορροπιες μεσα σε μια σαιζον.
και εν παση περιπτωση coolαρε λιγο.
εκανες μια πολυ καλη αγορα.
το ποσο καλη, θα το καταλαβεις καλυτερα οταν μετα απο καποια χρονια θα πας να το πουλησεις.
εκει θα παρεις πισω πολυ περισσοτερα λεφτα απο οτι οι υπολοιποι με τα αλλα αυτοκινητα.
ο τελευταιος γελαει καλύτεραομως ηρεμησε και μην προσπαθεις να αποδειξεις σε ολους και με καθε τροπο τιποτα, γιατι απλα δεν μπορει να συμβει αυτο.
μεχρι κι εμενα που ειμαι ας πουμε 'ξαδερφος' ωρες-ωρες με βουρλιζεις.
οπότε να μην μιλάω καθολου!!!! Καλώς!!!
-
Ρε παιδιά, το αυτοκίνητο δεν είναι επένδυση..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε παιδιά, το αυτοκίνητο δεν είναι επένδυση..Ειπες μεγαλη μ@λ@κια!! το αυτοκινητο ειναι επενδυση εφόσον το πληρωσεις εσυ απο μονος σου και μαθεις οτι στην ζωη τα αγαθά κοπεις κτώνται. Να δεις μετα πως δενεσαι με το αυτοκινητο, το σπιτι σου, την καλη βιντεο-καμερα, την plasma ΤV, etc.
-
kid αει βγαλε διπλωμα πρωτα και μετα μιλα.
οπως εχω ξαναπει, οι στατιστικες λενε οτι για την πλειοψηφια ολων μας,
το αυτοκινητο ειναι η 2η μεγαλυτερη αγορα που κανουμε (μετα το σπιτι)αν εχει διαφορα οταν πας να πουλησεις μια 147 5ετιας και ενα golf 5ετιας, το ξερουνε καλα οι ιδιοκτητες τους...
αν 6-7-8 χιλιαρικα δεν σου κανουνε διαφορα, τοτε δεν βλεπω γιατι να παρεις golf και 147 απο την αρχη. -
Και επειδή είναι μεγάλη αγορά το καθιστά επένδυση? Μήπως λέτε ότι θέλετε?
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600