-
Παλαιότερα πολύ συχνά τώρα πλέον όταν βρω χρόνο. Ειδικά μπασκετάκι με άλλους συνομίλκους για να ξεμουδιάζουν λίγο τα χέρια.
Η πολεμική τέχνη που κάνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια δε μετράει για άθληση, μια και περισσότερο για συντήρηση γίνεται.Αλλά γενικά είμαι αθλητικός τύπος, μου αρέσει να βλέπω τους άλλους να αθλούνται. Αγαπημένο μου άθλημα το μπήτς βόλεϋ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αλλά γενικά είμαι αθλητικός τύπος, μου αρέσει να βλέπω τους άλλους να αθλούνται. Αγαπημένο μου άθλημα το μπήτς βόλεϋ.Ανδρων ή γυναικων;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αλλά γενικά είμαι αθλητικός τύπος, μου αρέσει να βλέπω τους άλλους να αθλούνται. Αγαπημένο μου άθλημα το μπήτς βόλεϋ....θέση στο πέταλο,βεβαίως , πονηρούλη
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Άνω κορμός ............καρτΚαι μετά τρέεεεεεεεεεχεις να γυμνάσεις και το υπόλοιπο σώμα γιατί από το στήθος και πάνω έχεις γίνει κτηνάκι ( ) ένω παρακάτω είσαι λαπάς...
Υ.Γ. Σε εμένα αναφέρομαι, όχι στον Άγγελο...
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Αλλά γενικά είμαι αθλητικός τύπος, μου αρέσει να βλέπω τους άλλους να αθλούνται. Αγαπημένο μου άθλημα το μπήτς βόλεϋ.
Ανδρων ή γυναικων;
-
Α, κ οποιος νομιζει οτι ξερει πινγκ-πονγκ εδω ειμαστε!Άσε ρε, όταν εσύ ήσουν στο πινγκ, εγώ ήμουν στο πονγκ
Σοβαρά τώρα, για μένα ο αθλητισμός είναι (πια) για τους άλλους. Κανά πινγκπονάκι όμως έχω νοσταλγήσει να παίξω. Πού μένεις ping ?
-
Αλλά γενικά είμαι αθλητικός τύπος, μου αρέσει να βλέπω τους άλλους να αθλούνται. Αγαπημένο μου άθλημα το μπήτς βόλεϋ.
Ανδρων ή γυναικων;
bitch volley μήπως;
επίσης πολύ καλό είναι και το volley δωματίου
-
Κώστα , με τη νεα επιλογή που έβαλες 'Παλιότερα αρκετά, τώρα ελάχιστα' ... δεν θα είμαι πια 'σπάνιος'
Στα νιάτα μου ήμουν σε ομάδα ποδηλασίας ( ΑΕΚ * ) και έπαιζα μπάσκετ τουλάχιστον 3-4 φορές τη βδομάδα.
- είμαι και Ολυμπιακός .. τρομάρα μου
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ανδρων ή γυναικων;
bitch volley μήπως;
επίσης πολύ καλό είναι και το volley δωματίου
Ναι ναι, ωραίο πράγμα ο αθλητισμός.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ο καθένας με τα... ελαττώματά του
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΟΥΣΤ
-
Παλιότερα έπαιζα μπάσκετ σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος αλλά λίγο τα χρόνια λίγο οι οικογένεια σταμάτησα εντελώς την άθληση. Η μετάθεση στο Τυμπάκι έκανε τα υπόλοιπα μια και χρόνος ούτε για δείγμα. Η διακοπή της κακής συνήθειας του τσιγάρου πέρυσι με φόρτωσε με επιπλέον αρκετά κιλά. Τους τελευταίους μήνες έχοντας επιστρέψει στη βάση μου και με ανεκτό ελεύθερο χρόνο έχω ξανά αρχίσει μια παλιά αγάπη το ποδήλατο. Μετακινούμε με αυτό καθημερινά στην εργασία μου που είναι όμως πολύ κοντά (3 χιλ) αλλά κάνω και τρις φορές την εβδομάδα περίπου 20 χιλ. Παρέα για μπασκετάκι όμως ψάχνω αλλά οι φίλοι της περιοχής μου δεν είναι τελικά πολύ δραστήριοι σε αυτό τον τομέα.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Η μετάθεση στο Τυμπάκι έκανε τα υπόλοιπα μια και χρόνος ούτε για δείγμα.Ώπα... Τυμπάκι 'υπηρέτησα' 14 μήνες. Κάθε πρωί ξυπνούσα 1 ώρα νωρίτερα κι έτρεχα 5 χλμ. Τι μου θύμισες τώρα!
-
To μόνο που προλαβαίνω να κάνω είναι να πάω στη δουλειά με το ποδήλατο δηλ. 12 χλμ τη μέρα,Ανάληψη Μοναστηρίου Ανάληψη το απόγευμα λόγω οικογένειας δεν προλαβαίνω τίποτε άλλο.
Και όταν τώρα τελευταία βρεθεί ευκαιρία ΣΚ ανεβαίνω Χορτιάτη με το ποδήλατο σε διαδρομές που ανακάλυψα σε ένα βιβλίο.
Στόνα χέρι το τιμόνι στάλλο χέρι το βιβλίοΓια το δικάιωμα στη μπριζόλα και το κατσικάκι!!!!!!!
-
Άθλημα: sailing.
- Αθλητισμό (Optimist) από τα 6 μου ως τα 11.
- Πρωταθλητισμό (διαδοχικά εθνική ομάδα Optimist, 420, Laser II, 470 και τελικά προολυμπιακή ομάδα 470) από τα 11 ως πέρυσι το καλοκαίρι, στα 26. A, έτρεξα και ένα παγκόσμιο ενόπλων δυνάμεων με σκάφη Snipe, ως ναύτης πριν κάνα χρόνο.
- Ξανά αθλητισμό (ανοιχτή θάλασσα σε Ελλάδα και εξωτερικό) εδώ και ένα χρόνο, λόγω περιορισμένου χρόνου.
- Δουλειά ως προπονητής και ως διαιτητής σε ενδιάμεσα χρονικά διαστήματα.
...τι σκ@τ@ να ψηφίσω???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...τι σκ@τ@ να ψηφίσω???Το 6 Ποτέ
( Υ.Γ. καλώς ήρθες Σπύρο)
-
Εγώ ψήφισα το (2) αλλά είναι μούφα γιατί τώρα ξεκίνησα μετά από διάστημα 2 ετών αποχής. Αλλά, τώρα ψηφίζω, οπότε...
-
Καποτε γυμναζομουνα μεχρι 5 ωρες την ημερα, απο τοτε που μπηκα στην αγορα εργασιας σταδιακα κατεληξα στο να μην γυμναζομαι ουτε λεπτο
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Αν έχει κανείς να δώσει καμιά συμβουλή για προπόνηση στο σπίτι θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη! Τίποτα εξωφρενικά πράγματα φυσικά. Απλά για να μην ξεχειλώσουμε από τα 25 μας και να μπορούμε να ανεβούμε σκάλες χωρις να αλάξουμε χρώμαΜε τη προϋπόθεση ότι δεν τρως τον 'αγλέουρα' , ένα στεπ ή ένας 'αεροπεριπατητής' και λίγο 'σκοινάκι' και είσαι μια χαρά
Αθλητισμός. Για μας ή για τους άλλους?