-
Βασικά είχα τιμόνι (πεταλιέρα, χειρόφρενο, ταχύτητες) στο playstation αλλά και πάλι δεν βολευόμουν. Δεν έβρισκα κάποιο σημείο πάνω στο γραφείο ή σε τραπέζι ώστε να έχει το σωστό ύψος etc.
Ίσως πάρω έναν αντάπτορα usb και δοκιμάσω να το συνδέσω στο pc και να δω τι γίνεται...Τελίκα κάποιο patch για το RBR έχει βγει;
-
Παλιότερα είχα παίξει σε ηλεκτρονικά παιχνίδια το Hard driving. Φοβερή η αίσθηση του τιμονιού και των χειριστηρίων γενικότερα. Απο τότε δέν έχω βρεί τιμονιέρα που να μου αρέσει. Τελικά έχω καταλήξει να παίζω με αναλογικό joystic το RBR και ελπίζω να βρεθεί κάποια στιγμή τιμονιέρα να καλύπτει τις απαιτήσεις μου..
-
Τρομερή φάση! Στο εξωτερικό προπονούνται με τέτοια συστήματα κι εσείς το κάνατε για την πλάκα σας. Απίστευτο!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λοιπόν, ήρθε ο Λάμπρος (fabiawrc) από εδώ και ξεκινήσαμε το πρωτάθλημά μας στο RBR. Για όσους δε γνωρίζουν περί τείνους πρόκεται, έχουμε βάλει ως στόχο να ξεκινήσουμε ένα πλήρες πρωτάθλημα στο Richard Burns σε realistic damage και champion difficulty level, με σημειώσεις συνοδηγού γραμμένες από εμάς του ίδιους και με υπαγόρευση των σημειώσεων από τον συνοδηγό στον οδηγό μέσω ενδοεπικοινωνίας.Τελειώσαμε μόλις τώρα το πρώτο ράλλυ της σεζόν (Αγγλία) και ακόμα και σε ρεαλιστικό damage, καταφέραμε να κερδίσουμε το ράλλυ με διαφορά 30 δευτερολέπτων. Για όσους παίζουν RBR, ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να παίξεις σε realistic damage mode.
Ο Λάμπρος είναι εξαιρετικός συνοδηγός, και ο τρόπος με τον οποίο λέει τις σημειώσεις είναι πολύ λεπτομερέστερος και καλύτερος από το συνοδηγό του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα σε κάθε πίστα να σημειώνουμε πολύ γρήγορους γύρους.
Το feeling είναι φοβερό, καθότι ξέρουμε και οι δύο ότι με το παραμικρό λάθος, είμαστε έξω από τον αγώνα και έτσι κατά τη διάρκεια της οδήγησης, η ένταση είναι φοβερά αυξημένη και για τους δύο!!!
Τέρμα τα λόγια, ακολουθούν οι φωτογραφίες:
Edit: Θα ακολουθήσει και demo video να δείτε, γιατί έτσι δεν μπορείτε να καταλάβετε το κλίμα
Καλά ρε συ Θέμη, πώς ξέπεσες έτσι; Από πιστάκιας, χωμάτινος; ουουουουουου
-
Ο Θέμης είναι ένα ζωντανό παράδειγμα για το που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν δεν βλέπει προσπεράσματα στην F1...
-
άρχοντες και οι δυό σας μπράβο..
αν βάλεις ομως ολα τα λεφτά μαζί και δίνατε κάτι παραπάνω δεν αγοράζατε κανα Starletακι να κάνετε την πλάκα σας?
Σοβαρά τώρα, οι ταχύτητες όλα τα λεφτά, τι μάρκα είναι?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
αν βάλεις ομως ολα τα λεφτά μαζί και δίνατε κάτι παραπάνω δεν αγοράζατε κανα Starletακι να κάνετε την πλάκα σας?Εγώ προσωπικά δεν έχω τα λεφτά ούτε για κανονικό αυτοκίνητο. Πόσο μάλλον για ένα Starletaki για 'την πλάκα'...
Σοβαρά τώρα, οι ταχύτητες όλα τα λεφτά, τι μάρκα είναι?
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Απο τότε δέν έχω βρεί τιμονιέρα που να μου αρέσει. Τελικά έχω καταλήξει να παίζω με αναλογικό joystic το RBR και ελπίζω να βρεθεί κάποια στιγμή τιμονιέρα να καλύπτει τις απαιτήσεις μου..Δοκίμασες και δε βρήκες, ή δεν ασχολήθηκες; Υπάρχουν ΠΟΛΥ καλές τιμονιέρες με πολύ λογικές τιμές (πχ. Logitech Momo Racing)
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
KALA...EISTE KAI OI 2,THEOI!!!!!!!
ΡΕ αυτοί δεν είναι Θεοί αλλά ΘΕΟΤΡΕΛΟΙ!!!!
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι ! -
Απο τότε δέν έχω βρεί τιμονιέρα που να μου αρέσει. Τελικά έχω καταλήξει να παίζω με αναλογικό joystic το RBR και ελπίζω να βρεθεί κάποια στιγμή τιμονιέρα να καλύπτει τις απαιτήσεις μου..
Δοκίμασες και δε βρήκες, ή δεν ασχολήθηκες; Υπάρχουν ΠΟΛΥ καλές τιμονιέρες με πολύ λογικές τιμές (πχ. Logitech Momo Racing)
Αξίζει μέχρι το τελευταίο Cent της!!!
Μια φορά την έπιασα στα χέρια μου και ακόμα την σκέφτομαι!!!
ΑΧ... Κακέ άνθρωπε με το Renault τι μου έκανες! ΑΧ ΑΧ ΑΧ
-
Απο τότε δέν έχω βρεί τιμονιέρα που να μου αρέσει. Τελικά έχω καταλήξει να παίζω με αναλογικό joystic το RBR και ελπίζω να βρεθεί κάποια στιγμή τιμονιέρα να καλύπτει τις απαιτήσεις μου..
Δοκίμασες και δε βρήκες, ή δεν ασχολήθηκες; Υπάρχουν ΠΟΛΥ καλές τιμονιέρες με πολύ λογικές τιμές (πχ. Logitech Momo Racing)
Έχω δοκιμάσει διάφορες. Όσες έχω δοκιμάσει ήταν όλες ακριβά μοντέλα. Είναι πάντως καιρός απο τότε που το έψαξα τελευταία φορά. Με ενδιαφέρει πάντως να αγοράσω κάποια. Αυτή που λές υπάρχει κάπου που να μπορεί κανείς να την δοκιμάσει?
-
nexis απο οτι εχω καταλαβει δεν εχεις βρει τιμονιερα για την τσεπη σου και οχι για τα χερια σου εχω την mοmo racing και η τιμονιερα ειναι πολυ καλη και σε ποιοτητα αλλα το κυριοτερο σε αισθηση και ακριβεια
οταν θα παιξεις με αυτην η με καποια αλλη τιμονιερα θελει δουλεια να μαθεις το παιχνιδι και μετα να βγαλεις συμπερασμα οχι πηγες 2 γυρους ενα παιχνιδι δεν μπορουσες να το πας επειδη δεν το εχεις μαθει και στουκαρες πχ και δεν το πας καλα και λες α μουφα η τιμονιερα
και ελπιζω να μην παιζεις με την εξω καμερα γιατι οι περισοτεροι κανουν αυτο και ειναι οτι χειροτερο γιατι καμια φορα καθυστερει
-
Αυτό το συμπέρασμα με την τσέπη δέν ξέρω πώς το έβγαλες... Ψάχνω για κάτι που να με ικανοποιεί και τα χρήματα άν δέν ξεπερνάνε τα 300 Ε πχ δέν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Παιχνίδια που ήξερα δοκίμασα σε φίλους που είχαν πάρει τιμονιέρες. Καμία δέν με βόλεψε. Έχω δοκιμάσει 5-6. Αυτή την Logitech Momo Racing δέν την έχω δοκιμάσει. Ξέρει κανείς αν μπορώ κάπου?
-
δωσε μας να καταλαβουμε τι δεν σε βολευει..
-
Εγώ πρόσφατα άρχισα να παίζω το RBRally με τιμονιέρα.
Είμαι τελείως άχρηστος και κουλός... εκεί που με το CMR2 έκανα τρελούς χρόνους με το πληκτρολόγιο, τώρα πήγα στο RBR με την τιμονιέρα και αγοράζω οικόπεδα, αποψιλώνω δάση και καθαρίζω ανυποψίαστους θεατές.
Πάντως είναι κορυφή το RBR. ταλαιπωρείσαι αλλά αξίζει -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
δωσε μας να καταλαβουμε τι δεν σε βολευει..Θα προσπαθήσω. Καταρχήν η ανάδραση δέν μου αρέσει καθόλου. Η ανάδραση που έχω δοκιμάσει σε τιμονιέρες γιατι στο hard driving μου άρεσε πάρα πολύ. Μου μοιάζει ψεύτικη. Εκτός απο αυτό νοιώθω σάν να μήν έχω ακρίβεια. Αλού προσπαθώ να πάω και αλού πάω. Με το joystic μου μοιάζει πιό βολικό..
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
δωσε μας να καταλαβουμε τι δεν σε βολευει..
Θα προσπαθήσω. Καταρχήν η ανάδραση δέν μου αρέσει καθόλου. Η ανάδραση που έχω δοκιμάσει σε τιμονιέρες γιατι στο hard driving μου άρεσε πάρα πολύ. Μου μοιάζει ψεύτικη. Εκτός απο αυτό νοιώθω σάν να μήν έχω ακρίβεια. Αλού προσπαθώ να πάω και αλού πάω. Με το joystic μου μοιάζει πιό βολικό..
Σε ότι αφορά την ανάδραση, εκτός από την τιμονιέρα σημαντικό ρόλο παίζει και η υλοποίησή της από το ίδιο το παιχνίδι. Για την ακρίβεια της τιμονιέρας είναι όπως τα είπαν ο fabiawrc και ο kpsig: θέλει υπομονή και χρόνο για να μάθεις να τη χρησιμοποιείς.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πάντως είναι κορυφή το RBR. ταλαιπωρείσαι αλλά αξίζειΌταν το μάθεις, Κώστα, είναι απίστευτα rewarding...!
Το σημαντικότερο είναι να μάθεις τι εννοεί ο συνοδηγός σου με αυτά που λέει, γιατί εγώ όταν άκουγα 'fast left', νόμιζα πατημένη, αλλά τελικά μόνο πατημένες δεν είναι οι χαρακτηρισμένες ως 'fast'.
-
εγω στο rbr στην αρχη που επαιζα με microsoft sidewider εριχνα τα καντηλια της ζωης μου αλλα ειπα θα το παω τεζα μετα απο καιρο με πολυ προπονηση εφτασα σε ενα επιπεδο να παιζω και να μην χορταινω...αλλαξα την microsoft με logitech momo racing και λογω που επρεπε να την συνηθισω ξενερωσα λιγο μολις την εμαθα καλα τεζα παλι!
παιδες το παιχνιδι θελει δουλεια υπομονη καλες γραμες αυτοσυγκεντρωση και μετα θα σε ανταμειψει τελεια.μετα θα ξεχασατε το mcray για παντα!μονο και μονο η αισθηση του πως μπαινεις ειναι απιστευτη
οταν φτασεις σε αυτο το σημειο τοτε πιστευω αξιολογεις μια τιμονιερα καλα.εγω στο frex του opterioy δεν μπορω να παιξω καλα το rbr οχι γιατι ειναι
μαπα το frex αλλα δεν εχω συνηθισει τα πεταλια το καθισμα κλπσημαντικο εκτος απο την τιμονιερα ειναι οτι πρεπει να βολευτεις καλα και να μην κουνιουνται τα πεταλια.
και τελος για το feedback θελει αρκετο παιχνιδι με τις ρυθμισεις για να ερθει καλο αποτελεσμα ειδικα στο rbr!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
εγω στο rbr στην αρχη που επαιζα με microsoft sidewider εριχνα τα καντηλια της ζωης μου αλλα ειπα θα το παω τεζα μετα απο καιρο με πολυ προπονηση εφτασα σε ενα επιπεδο να παιζω και να μην χορταινω...αλλαξα την microsoft με logitech momo racing και λογω που επρεπε να την συνηθισω ξενερωσα λιγο μολις την εμαθα καλα τεζα παλι!παιδες το παιχνιδι θελει δουλεια υπομονη καλες γραμες αυτοσυγκεντρωση και μετα θα σε ανταμειψει τελεια.μετα θα ξεχασατε το mcray για παντα!μονο και μονο η αισθηση του πως μπαινεις ειναι απιστευτη
οταν φτασεις σε αυτο το σημειο τοτε πιστευω αξιολογεις μια τιμονιερα καλα.εγω στο frex του opterioy δεν μπορω να παιξω καλα το rbr οχι γιατι ειναι
μαπα το frex αλλα δεν εχω συνηθισει τα πεταλια το καθισμα κλπσημαντικο εκτος απο την τιμονιερα ειναι οτι πρεπει να βολευτεις καλα και να μην κουνιουνται τα πεταλια.
και τελος για το feedback θελει αρκετο παιχνιδι με τις ρυθμισεις για να ερθει καλο αποτελεσμα ειδικα στο rbr!
Προπονούμαι αρκετά εντατικά και πάω αρκετά καλύτερα αν και εξακολουθώ να οδηγώ βολτίσια ακόμη. άμεσα θα φτιάξω ένα εξωτερικό χειροφρενάκι, θα κάνω μια μετατροπή στα πεντάλ και θα διαβάσω τα εγχειρίδια περί στησίματος.
Για δείτε και αυτό http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads
WRC Games