-
-
-Η εποχή που είμουν φοιτητής και χτυπούσε το κουδούνι και έμπεναν στο φοιτητόσπιτό μου κολλητοί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση...(και εγω τους υποδεχόμουν με το σώβρακο και την Κάτια να ντύνεται στα γρήογρα.... )
-Οι μυρωδιές του κήπου μου την άνοιξη
-
Η αίσθηση των καλοκαιρινών διακοπών
-
Η επαφή με τους ανθρώπους...
-
-
-
η μαγικη λεξη που λεγεται.... χρονος..
-
αρχικα:
τα παρκακια στις γειτονιες που τα παιδακια παιζαν ποδοσφαιρο.
η 'ΕΒΓΑ' της γειτονιας μας
οι 'καλημερες' που ανταλλασες με ολους στη γειτονια
οι ανοιχτες μπαλκονοπορτες τα βραδυα του καλοκαιριου...
το Auto Union και η Citroen DS παρκαρισμενες στο υπαιθριο γκαραζ του γειτονα
τα μαστορακια που δουλευαν για ενα κομματι ψωμι, μα ηξεραν πολυ καλα τη δουλεια τους
τα arcade games με 5δρχ το credit (που σαι Κωνσταντινε...)
τα δελτια ΠΡΟ-ΠΟ με την αυτοκολλητη ταινια στο πισω μερος
τα παπουτσια ΖΗΤΑ-HELLAS και τα αυτοκινητακια Matchbox
Τα '22 αντινικότ' στην τιμή των 20δρχ
Ο εισπράκτωρας στα αστικά λεωφορεία
Το ΜΙΝΙΟΝ
Η σοκοφρετα 4δρχ στα ραφια των σουπερ-μαρκετ 'Αθηνά'
Το φρεσκο γάλα σε πλαστικό μπουκάλι με αυτοκόλλητο πώμα από αλουμινόχαρτο
Η 'Μαγια η μέλισσα' και μετέπειτα οι Dukes με τον Μπο και τον Λουκ (ειδικα ομως η ξαδερφη τους η Νταιζη )
Η 'εκπαιδευτικη τηλεοραση'
μετεπειτα
το happening στη Χαρ.Τρικούπη και το Rock City
τα μπαρακια που παιζαν Scorpions και Deep Purple
οι Πεμπτες μπροστα στην τηλεοραση, ολη η Ελλαδα να παρακολουθει τον ΑΡΗ του Νικου Γκαλη και του Π.Γιαννακη στο δρομο προς το φαιναλ-φορ
το 'μπουγέλο' και το καψιμο των βιβλίων στο τέλος κάθε σχολικής περιόδου
οι άπειρες ελεύθερες ώρες τότε που ήμασταν φοιτητές
οι ατελειωτες βολτες στους δρομους της Αθηνας προς αναζητηση Spitfire προς πωληση
τα γεροντάκια σε γραφικές συνοικίες της Αθήνας, που θαρρείς πως το πέρασμα του χρόνου και οι αλλαγές στη κοινωνία μας, δεν τα αγγιξαν ποτέ...
Η ΑΕΚ επι Badgevic και η μεγαλη μπαλα που επαιζε
η πλατεία Ομονοιας πριν την 'βανδαλισουν' κακογουστοι αρχιτεκτονες με τη συγκαταβαση του Δ.Αθηναιων και του ΥΠΕΧΩΔΕ
τα αυτοκινητα με νίκελ προφυλακτήρες που εξαφανιστηκαν μεσα σε μια νυχτα (βλ. αποσυρση)
..............................
-
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
τα μπαρακια που παιζαν Scorpions και Deep PurpleΑΧΑ !!! Εδω είμαστε.... Αν και μου λείπουν κι αλλα απο αυτα που λέιπουν και σε σένα...
Επίσης....
-Τα εφηβικά μου χρόνια....(απο 13 ως ....25) 'νταξει μωρέ, τα ξεχείλωσα και λίγο, τι έγινε ??
-Αυτο το άσπρο στη φωτο του Sado... (αν και προσωρινά, γιατι οπως λέει κι υπογραφή μου.... )
-οι ήσυχες, σχεδόν ερημικές παραλίες χωρις ξαπλώστρες, ψάθινες ομπρελες κι ανελεήτα-μονότονα beatια....
-
Κοίταγα κάποιες φωτογραφίες και βρήκα κάποιες από το πάρτυ του Κηλαϊδόνη 'ΤΟ ΠΑΡΤΥ' για όσους το έζησαν (μέσα στους τυχερούς κι εγώ).
Μου λείπουν τα πάρτυ, πάρτυ σε σπίτι φίλου, ξεμονάχιασμα της ύπαρξης που μας ενδιαφέρει κι ότι ήθελε προκύψει.
Τελικά από όσα διαβάζω σε αυτό το θέμα στους περισσότερους λείπει η εφηβεία. Λοιπόν όσοι είστε σε αυτή την ηλικία ζήστε την είναι η καλύτερη.
-
Μόνο που η εφηβεία δεν είναι πια όπως ήταν και ούτε πρόκειται να ξαναγίνει... Τώρα οι έφηβοι 'μεγαλώνουν' πιο γρήγορα...
-
Δεν μου λείπει απολύτως τιποτα απο το παρελθόν.
Το σκεφτηκα για πολυ ώρα και ανακάλυψα οτι ειμαι απολυτα συμβιβασμένος με την απώλεια πολλών πραγμάτων και κάποιων προσώπων.
Παράλληλα η τωρινή μου ζωή στα 27 μοιάζει να ειναι καλύτερη από ποτε,και δεν θα την αλλαζα ούτε με την έντονη εφηβεία μου ούτε με την αθωότητα που είχα στα 5 μου. -
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
τα μπαρακια που παιζαν Scorpions και Deep PurpleΕδώ είμαστε...
Πήγαινε στο 'Έξη' στο Μικρολίμανο...
Θα με θυμηθείς...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν μου λείπει απολύτως τιποτα απο το παρελθόν.
Το σκεφτηκα για πολυ ώρα και ανακάλυψα οτι ειμαι απολυτα συμβιβασμένος με την απώλεια πολλών πραγμάτων και κάποιων προσώπων.
Παράλληλα η τωρινή μου ζωή στα 27 μοιάζει να ειναι καλύτερη από ποτε,και δεν θα την αλλαζα ούτε με την έντονη εφηβεία μου ούτε με την αθωότητα που είχα στα 5 μου.Τελικά άλλο τι μας λείπει και άλλο τι αναπολούμε (Το έγραψα σωστα??)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Τελικά άλλο τι μας λείπει και άλλο τι αναπολούμε (Το έγραψα σωστα??)Αναπολούμε κάτι γιατί μας λείπει, το θέλουμε (π.χ. δε νομίζω να αναπολεί κάποιος τη πεθερά του ).
(Ε ρε και να το καρφώσουν αυτό στη κυρά Antonia τι έχει να γίνει )
-
μου λείπει η θάλασσα..........
έχω κατέβει στην επαρχία και δουλεύω για να αποκτήσω εμπερία (12ώρο) για όταν κάποτε αποκτήσω κ το πτυχίο μου.
ΕΛΕΟΣ........... -
Ένα καλό τσιμπούκι. Θυμάμαι παλιά με κάτι σουηδικούς καπνούς πολύ αρωματικούς, ήταν απίστευτο!... Ειδικά μαζί με ουισκάκι. Αλλά μου κλέψανε την πίπα και από τότε δεν πήρα άλλη.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ένα καλό τσιμπούκι. Θυμάμαι παλιά με κάτι σουηδικούς καπνούς πολύ αρωματικούς, ήταν απίστευτο!... Ειδικά μαζί με ουισκάκι. Αλλά μου κλέψανε την πίπα και από τότε δεν πήρα άλλη.μολις διαβασα τις 3 πρωτες λέξεις λεω ΟΚ !!!χαχαχααχα
λοιπον, εμενα μου λειπει μια ντουζινα γυναικες να με περιποιουνται σαν να ειμαι βασιλιας!!!
-
χμ... τι μου έχει λείψει περισσότερο...
Οι Dot Matrix εκτυπωτές... με αυτό τον θαυμάσιο ήχο τους!
Τουλάχιστον είναι φθηνά μελάνια... -
Brighton
-
Μου εχει λειψει πολυ τα μπασιματα που εκανα με το προηγουμενο μου αμαξι...Δε σας λεω τι μαρκα ηταν αλλα ηταν σουπερ..
Επισης μου εχουν λειψει τα δωματια του ΝΤΙΒΑ ανω Γλυφαδας που πηγαινα 2-3 φορες την εβδομαδα...χαχαχααχαχα
-
Τα '80s...
-
εμενα τα 90s γιατι ειμαι 74αρης χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τί μου λείπει περισσότερο?????????????