-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Κανένας με Hyundai;;;
Που πήγαν αυτοί;
...
...
....Ανοιξε ο πλαϊνός αερόσακος, καθότι ασύμφορη η επισκευή τους, αναγκαστικά τα πούλησαν για ανταλλακτικά μιας χρήσεως.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εντάξει, τα σύγχρονα Πεζό είναι πιο user-friendly, βγάζουν 'traction not found';με ανοιχτές τις ηλεκτρικές πόρτες ή χωρίς;
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Καλύτερα να μη μιλούν οι κάτοχοι δυνατών πισωκίνητων για συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Και τις Μ3 στα γκαράζ τους θα τις βρεις όταν βρέχει.
Πεστα πεστα! της τα λεω της γυναικας μου να μην την παιρνει οταν βρεχει 260 μερες τον χρονο εδω πανω... αλλα δεν μ'ακουει... και βγαζει βολτα και τον γιο μου... η ασυνειδητη!!!
Μ3 δεν ειναι τα αυτοκινητα που οταν δεν χιονιζει,δεν βρεχει,δεν εχει πολυ ζέστη,δεν κανει πολυ κρύο,μπορεις να τα κυκλοφορησεις,με μοναδικό τιμημα οτι τα μισα αλογα θα χρησιμευουν μονο στο σπινιάρισμα;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μ3 δεν ειναι τα αυτοκινητα που οταν δεν χιονιζει,δεν βρεχει,δεν εχει πολυ ζέστη,δεν κανει πολυ κρύο,μπορεις να τα κυκλοφορησεις,με μοναδικό τιμημα οτι τα μισα αλογα θα χρησιμευουν μονο στο σπινιάρισμα;
ακριβως ετσι! ειδικα οταν η μονη εμπειρια που εχει ο οδηγος ειναι προσθιοκινητα κατω τον 150 ιππων
-
Μπααααα! Εκτός από τα σαξόραλα η θεά Κάλι στήνει και τις Μ;
-
.... και φυσικά εάν έχεις το μαμά ντεπόζιτο δεν πρέπει να πάρεις με πολλα μία στροφή... και μείνεις απο βενζίνη...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
.... και φυσικά εάν έχεις το μαμά ντεπόζιτο δεν πρέπει να πάρεις με πολλα μία στροφή... και μείνεις απο βενζίνη...Αριστερή ή δεξιά;
-
ρε τι πινετε! δωστε και μενα λιγο!!!
ωωωχχχ πλακωσε και το 'βαρυ' πυροβολικο... με σενα sado δεν μπορω να πω τιποτα... οτι αυτοκινητο και να παρεις με τοσο βαρος κραταει σαν βδελλα μετα! μεχρι και saab! -
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
ρε τι πινετε! δωστε και μενα λιγο!!!
ωωωχχχ πλακωσε και το 'βαρυ' πυροβολικο... με σενα sado δεν μπορω να πω τιποτα... οτι αυτοκινητο και να παρεις με τοσο βαρος κραταει σαν βδελλα μετα! μεχρι και saab!Μιλάς για τα αυτοκίνητα-λάστιχα, με κινητήρα OPEL? Το πλαίσιό του είναι ευγενική χορηγία: http://www.damirella.it/prodotti/dolciumi/gomme/bigbabol.gif
-
SAAAAAAB! Πολύ μούρη ρε παιδί μου οι Σουηδοί! Είναι Premium?
(βάζω τα φυτίλια τώρα...χε,χε,χε)
-
Ποια SAAB;Αυτα που τα ηλεκτρονικά τους χαλάνε ανά δέκα λεπτά;Αυτα που παγιδευεσαι μεσα και δεν σου επιτρεπουν να ανοιξεις τις κλειδαριες;Αυτα που που το μοναδικο gadget τους που δουλευει ειναι ο αναπτηρας αυτοκινήτου και αυτος μονο τις Κυριακές;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ποια SAAB;Αυτα που τα ηλεκτρονικά τους χαλάνε ανά δέκα λεπτά;Αυτα που παγιδευεσαι μεσα και δεν σου επιτρεπουν να ανοιξεις τις κλειδαριες;Αυτα που που το μοναδικο gadget τους που δουλευει ειναι ο αναπτηρας αυτοκινήτου και αυτος μονο τις Κυριακές;άσε που για να βγάλεις το κλειδί πρέπει να βάλεις όπισθεν. Θέλουν να μας πουν κάτι με αυτό;
-
υπερβολες... υπαρχουν και χειροτερα αυτοκινητα απο τα σααβ...
εδω βρε υπαρχουν αμαξια που για να βρεις που πεφτει η κλειδαρια για να βαλεις μπρος, πρεπει να κοιταξεις αναμεσα στα καθισματα... μιλαμε για εργονομια!
...
...
...
ωχ... κι αυτα σααβ ειναι... γκαφα, δεν το ηθελα ετσι... μου βγηκε μονο του -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
άσε που για να βγάλεις το κλειδί πρέπει να βάλεις όπισθεν. Θέλουν να μας πουν κάτι με αυτό;
Οπισθοδρμικοί?
Σκουριάζουν κιόλας, αλλά έχουν εγγύηση 2 μήνες αντισκωριακή! -
Μου φαίνεται οτι σας έχει πειράξει η ζέστη και λέτε λαλακίες!
Άκου λάστιχο το σασί της Saabαρας! Χαλάνε τα ηλεκτρικά!
Έχετε μπερδευτεί! Τα SAAB ΔΕΝ είναι γερμανικά για να σκουριάζουν, να τους πέφτουν τα παράθυρα, να μένουν απο βενζίνη στην στροφή, να είναι άσχημα, να μένουν απο ηλεκτρικά, να θέλουν μόνο 100αρα βενζίνη, να τρίζουν, να πρέπει να δώσει μία περιουσία για να πάρεις μερικά άλογα, να είναι ανασφαλή, να μην πάνε βήμα...
Είναι Σουηδικά που μαμούν και σπέρνουν!
(Τώρα θα βγάλω το μπλοκάκι και θα γράψω ποιοι λένε κακές λέξεις για τα SAAB και θα τα πούμε απο κοντά...)
-
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
(Τώρα θα βγάλω το μπλοκάκι και θα γράψω ποιοι λένε κακές λέξεις για τα SAAB και θα τα πούμε απο κοντά...)
Ξέρεις βρε sado, δεν ήμουν εγώ που τα έγραψα αυτά τα πράγματα, το ανηψάκι μου ήταν... Βρε το άτιμο, θα το πιάσω και θα του δείξω εγώ, να μάθει να πειράζει τον sado... Ε, φανταστικέ sadούλη?
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
με ποιο από τα GM θα είσαι; το Vectra ή την GT;
για να ξέρω να κόψω καμιά 100στη άλογα
-
Ορισμος γερμανικου αυτοκινητου :
Κατασκευάζεται αυστηρα σε οποιαδήποτε χώρα πλην της Γερμανίας.
Τα εξαρτήματα του προέρχονται απο Ιταλία,Κίνα,και σε καθε περιπτωση εκτος Γερμανίας.
Στα εργοστάσια κατασκευης προσλαμβάνονται μόνο άπειροι και άμισθοι.Οταν καποιος υπάλληλος μαθει την δουλεια,αλλαζουμε χώρα.
Η καταναλωση 1 λιτρου λαδιού ανα λεπτό είναι φυσιολογικη συμφωνα με το manual.
Τα ονόματα και η διαφημιση παραπέμπουν σε αξιοπιστία,ταχυτητα,και καλη τιμη.Φροντιζουμε επιμελως ώστε τιποτα απο ολα αυτα να μην ισχυει.
Δύο μεγάλα service σε επισημη αντιπροσωπεία στοιχίζουν όσο η τρέχουσα αξια του αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
klik απο κατω αν δεν ανοιγει η φωτο του sado
http://www.funpic.hu/files/pics/00004/00004785.jpgσχολιο:
τι να πει κανεις? απο την ταμπελα, ειναι φανερο οτι η κοπελα ψαχνει ...'πελατες'υ.γ. sado, μη μας κρατας κακια.. οπως ειδες, σχολιαζουμε το καλυτερο απο τα αυτοκινητα σου..
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)