-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το πρωτάθλημα πότε τελειώνει? Προαβαίνω να βγω Champions League?εγώ στο τσάκ είμαι, με κυνηγάει ο tm σε απόσταση αναπνοής!
(αν συνεχίσουμε να βγάζουμε 3 στο CL!) -
Νομιζω οτι ο πρωταθλητης εχει ήδη κριθει!!!!
Random rulezzzzz
-
Ηλεκτρονικός θάνατος στους δήμιους του Random!
**Ο ΛΑΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ.
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ;
ΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ;
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για νεκρανάσταση του με τα ψευδώνυμα NΙΚΟΔΗΜΟΣ και Alfauberalles.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΟΜ.
AΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!**
-
Random you never walk alone....
Be safe!
We miss you
Σ.Φ.4Τ (Σύλλογος Φορουμάδων 4Τ)
-
Zει
-
Εσεις λετε για το ποιος ειναι πρωτος αλλα δεν κοιτατε λιγο και στην ουρά της βαθμολογιας που γινεται χαμος. Παω για υποβιβασμο εγω.
Τουλαχιστον να παω στα μπαραζ ρε παιδια... -
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ.....ΕΙΜΑΙ Ο ΡΑΝΤΟΜ ΝΑΙ Ο ΡΑΝΤΟΜ
ΚΟΙΝΩΣ Ο LEAVE IT TO RANDOM TO NEEDLESSLY COMPLICATED THINGS
ΜΠΑΙΝΩ ΩΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ......ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΟΤΕΡΑΤΑ ΤΩΝ 4Τ....
ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ,ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ, ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ ΖΩΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ......
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΡΩΓΩ ΜΙΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ ΗΤΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ.2 ΠΛΟ ΤΥΡΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ,ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ//// ΣΥΝΟΛΟ 3.75 ΧΗΝΑΡΙΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΣΤ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ......
ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΑΠΟΡΤΑ(SUPPORT)....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ BILLΑΡΑ33 ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟ....ΧΑΧΑΧΑ
ΕΙΜΑΙ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ BACK FOR GOOD....
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΛΑΙΒ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑ ΣΤΟ EXTRA 3
-
Ο χρήστης ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ έγραψε:
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ.....ΕΙΜΑΙ Ο ΡΑΝΤΟΜ ΝΑΙ Ο ΡΑΝΤΟΜΚΟΙΝΩΣ Ο LEAVE IT TO RANDOM TO NEEDLESSLY COMPLICATED THINGS
ΜΠΑΙΝΩ ΩΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ......ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΟΤΕΡΑΤΑ ΤΩΝ 4Τ....
ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΠΟΣΤ ΜΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ,ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ, ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ ΚΟΠΕΛΟΥΔΙΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΑΛΙ ΖΩΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ......
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΡΩΓΩ ΜΙΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ ΗΤΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ.2 ΠΛΟ ΤΥΡΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ,ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ//// ΣΥΝΟΛΟ 3.75 ΧΗΝΑΡΙΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΣΤ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ......
ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΑΠΟΡΤΑ(SUPPORT)....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ BILLΑΡΑ33 ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟ....ΧΑΧΑΧΑ
ΕΙΜΑΙ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ BACK FOR GOOD....
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΛΑΙΒ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑ ΣΤΟ EXTRA 3
ΣΑΠΟΡΤΑ εε;Σε οτι αφορα εμενα: Πάτα εδώ
-
Από το θρεντ 'σύγκρισης' Σέννα-Σουμάχερ-Αλόνσο στο Formula1 forum
( http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 338#340338 ) , έχουμε τον μοναδικό χρήστη στο φόρουμ που... κράζει τον εαυτό τουιδού:
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Ήθελα να 'ξερα πότε θα κόψεις τις άσχετες μαλακίες σου.
-
ΧΑΧΑΧΑ να δούμε τι άλλο θα δούμε αυτό το καλοκαίρι... αχ ζέστες...
-
τι άλλο θα διαβάσουμε...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
( http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 338#340338 ) , έχουμε τον μοναδικό χρήστη στο φόρουμ που... κράζει τον εαυτό τουΜήπως ήθελες να γράψεις troll εκεί;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
( http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 338#340338 ) , έχουμε τον μοναδικό χρήστη στο φόρουμ που... κράζει τον εαυτό τουΜήπως ήθελες να γράψεις troll εκεί;
Την ίδια απορία είχα και εγώ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Την ίδια απορία είχα και εγώ...
Μάλλον δεν πολυέρχονται στην ενότητα της Φ1, αλλίως θα είχαν άλλη άποψη
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μάλλον δεν πολυέρχονται στην ενότητα της Φ1, αλλίως θα είχαν άλλη άποψηερχόμαστε, έχουμε την ίδια άποψη με τη δική σας, αλλά το συγκεκριμένο βγάζει γέλιο. Αν σας ενοχλεί, μπορω να το σβήσω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάλλον δεν πολυέρχονται στην ενότητα της Φ1, αλλίως θα είχαν άλλη άποψη
ερχόμαστε, έχουμε την ίδια άποψη με τη δική σας, αλλά το συγκεκριμένο βγάζει γέλιο. Αν σας ενοχλεί, μπορω να το σβήσω
Το ένα βγάζει γέλιο και τα άλλα εικοσιένα βγάζουν νεύρα. Πάντως, δεν είμαι αρμόδιος εγώ (ούτε είναι σωστό) να σου πω να σβήσεις κάποιο μήνυμα.
-
ALL EYEZ ON ME!
-
Από το 'Χάος':
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αρχικές συνθήκες:'Ενας άσημος, μισότρελος, ασημαντότατος χρήστης ενός ελληνικού φόρουμ θέτει ένα θέμα για τη θεωρία του χάους.
Ένας άλλος χρήστης περιμένει πώς και πώς την άδειά του για να φύγει διακοπές με το πολύ προσεγμένο 3θυρο Mitsu του.
Ο β΄ χρήστης είναι ήδη πολύ πιεσμένος από το αφόρητο άγχος της δουλειάς, κάθεται στο φόρουμ να ξενοιάσει λίγο, και πέφτει το μάτι του σε τόπικ που άνοιξε ο α' χρήστης.
Προκαλείται υπερδιέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος, υπερθέρμανση εγκεφαλικών κυττάρων και τελος πάντων γιατρός δεν είμαι, παθαίνει εγκεφαλικό.
Μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο (μακριά από τον tazio μας, υποθετικά όλα αυτά!), και την επόμενη μέρα εκ των πραγμάτων αδυνατεί να πάει στη δουλειά.
Δουλεύει σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών κι είναι υπεύθυνος για την προστασία κατά των υποκλοπών.
Επειδή όλοι οι συνάδελφοι του στο ίδιο τμήμα απουσιάζουν για διακοπές (οι κατηραμένοι και το καημένο το παιδί περιμένει να γυρίσουν για να φύγει και αυτό, αλλά που να ξερε τι του μέλλε να πάθει!), τούρκοι πράκτορες συνδέονται με την κεντρική υπηρεσία πληροφοριών και παίρνουν σημαντικές πληροφορίες, που μιλάνε για παροπλισμό για 5 μέρες όλων των φρεγατών του ελληνικού στόλου για συντήρηση.
Τότε αντιλαμβάνονται ότι είναι κατάλληλη ευκαιρία για στρατιωτική επίθεση.
Μπαίνουν ανενόχλητοι στο Αιγαίο και καταλαμβάνουν τη Μυτιλήνη. Μετά σειρά έχουν οι ανατολικές κυκλάδες.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο εξαιτίας ενός άκαιρου τόπικ ενός επιπόλαιου χρήστη.Pai ο Mei...
Χρειάζεται διακοπές... -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Από το 'Χάος':Αρχικές συνθήκες:
'Ενας άσημος, μισότρελος, ασημαντότατος χρήστης ενός ελληνικού φόρουμ θέτει ένα θέμα για τη θεωρία του χάους.
Ένας άλλος χρήστης περιμένει πώς και πώς την άδειά του για να φύγει διακοπές με το πολύ προσεγμένο 3θυρο Mitsu του.
Ο β΄ χρήστης είναι ήδη πολύ πιεσμένος από το αφόρητο άγχος της δουλειάς, κάθεται στο φόρουμ να ξενοιάσει λίγο, και πέφτει το μάτι του σε τόπικ που άνοιξε ο α' χρήστης.
Προκαλείται υπερδιέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος, υπερθέρμανση εγκεφαλικών κυττάρων και τελος πάντων γιατρός δεν είμαι, παθαίνει εγκεφαλικό.
Μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο (μακριά από τον tazio μας, υποθετικά όλα αυτά!), και την επόμενη μέρα εκ των πραγμάτων αδυνατεί να πάει στη δουλειά.
Δουλεύει σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών κι είναι υπεύθυνος για την προστασία κατά των υποκλοπών.
Επειδή όλοι οι συνάδελφοι του στο ίδιο τμήμα απουσιάζουν για διακοπές (οι κατηραμένοι και το καημένο το παιδί περιμένει να γυρίσουν για να φύγει και αυτό, αλλά που να ξερε τι του μέλλε να πάθει!), τούρκοι πράκτορες συνδέονται με την κεντρική υπηρεσία πληροφοριών και παίρνουν σημαντικές πληροφορίες, που μιλάνε για παροπλισμό για 5 μέρες όλων των φρεγατών του ελληνικού στόλου για συντήρηση.
Τότε αντιλαμβάνονται ότι είναι κατάλληλη ευκαιρία για στρατιωτική επίθεση.
Μπαίνουν ανενόχλητοι στο Αιγαίο και καταλαμβάνουν τη Μυτιλήνη. Μετά σειρά έχουν οι ανατολικές κυκλάδες.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο εξαιτίας ενός άκαιρου τόπικ ενός επιπόλαιου χρήστη.Pai ο Mei...
Χρειάζεται διακοπές...Μπα δε θέλει διακοπές το φυσικό του είναι, γράφει σοβαρά για καιρό και ξαφνικά κάνει ένα ξεκάρφωμα σα παλιός δίχρονος κινητήρας και παίρνει τα ίσα του.
('Pai Mei πάντα με χιούμορ και φυσικά καλοπροαίρετα)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Pai ο Mei...
Χρειάζεται διακοπές...Μπα δε θέλει διακοπές το φυσικό του είναι, γράφει σοβαρά για καιρό και ξαφνικά κάνει ένα ξεκάρφωμα σα παλιός δίχρονος κινητήρας και παίρνει τα ίσα του.
('Pai Mei πάντα με χιούμορ και φυσικά καλοπροαίρετα)
Έτσι ακριβώς είναι tazio.
Πάω τώρα να πιω και το λαδάκι μου!
4TForum-Funniest Quotes!!