Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Πόσα ατυχήματα είχατε ως οδηγοί ???
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Πόσα ατυχήματα είχατε ως οδηγοί ???
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 2 / 5
    Περί αυτοκίνησης
    45
    81
    619
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      gfon last edited by

Με το αμαξι 1 μονο και αυτο ενα μικρο βαθουλωμα στο αριστερο φτερο απο καποιον που μου βγηκε ο 'απαραδεκτος' απο δεξια.....

Με μηχανακια απειρες τουμπες παντως τυπου αλλα ευτυχος ολες ηταν με μικροχτυπηματα

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • P
        ping-of-death last edited by

Με 4Τ 2 ψιλες με δικη μου ευθυνη μεσα σε 10 χρονια. Ζαντα, πισω αξονας απο πεζοδρομιο στην πρωτη. Μασκα, μετωπη, καπω πισω απο φορτηγο (που δεν επαθε τπτ φυσικα) στη δευτερη. Με 2Τ αρκετουτσικες (ευτυχως ολες ανωδυνες) αν κ ουσιαστικα μονο στην πρωτη εφταιγα επειδη ημουν τελειως νιουφης σαν οδηγος δικυκλου.. Για την ιστορια την χειροτερη μλκια ever μου την εχει κανει περιπολικο που απλα 'δεν με ειδε' κ εκανε αναστροφη μπροστα μου ενω ερχομουν με πολλα!

1 Reply Last reply Reply Quote 5
        • N
          nass last edited by

Με μηχανή, 2 ατυχήματα με σχετικά ελαφριούς τραυματισμούς (στο ένα τη γλύτωσα πολύ φτηνά ) από το 1992.

Με αυτοκίνητο, 2 έξοδοι από το δρόμο σε παρόμοιες συνθήκες (υπερβολικά καθυστερημένο φρενάρισμα) χωρίς υλικές ή άλλες ζημιές (εκτός του εγωισμού μου ) από το 1987

1 Reply Last reply Reply Quote 3
          • M
            mad_n last edited by

Τελικά θυμήθηκα ακόμα ένα τρακάρισμα:
            Πέτρου Ράλη είμαι πίσω από τράκτορα με τεράστιο ψυγείο κ από πίσω μου άλλο τεράστιο φορτηγό, όπως κ δεξιά μου! (τζακ ποτ στα φορτηγά )
            Εκεί που πηγαίναμε με γύρω στα 50 χλμ/ώρα σταθερά κ είχα 3η μέσα, γίνεται καραμπόλα μπροστά (κ το φορτηγό μπροστά μου έπεσε πάνω τους) φρενάρω εγώ (δεν έβλεπα τι έχει γίνει μπροστά) αλλά το φορτηγό πίσω μου ερχόταν μπλοκαρισμένο να με κάνει σάντουϊτς
            Δεν ήθελε πολύ σκέψη, κοιτάω δεξί καθρέπτη κ βλέπω ότι προλαβαίνω να βγω μπροστά στο πίσω δεξιά φορτηγό, οπότε κατέβασμα 2α, φουλ γκάζι βγαίνω στην τσίλια και.... μπαμ...... μία μηχανή κάτω

Μία μηχανή είδε ότι φρέναραν όλοι κ είχε κενό ανάμεσα στα φορτηγά κ χώθηκε! αποτέλεσμα την βρήκα στο σταντ που προεξείχε με την βάση του φτερού, ζημιά σε εμένα τίποτα (ένα γδάρσιμο) αλλά μία πτώση χωρις όμως να χτυπήσει ο αναβάτης κ με μηδενική ζημιά στην μηχανή (φιουυυυυ!)

Α! να σημειώσω ότι το φορτηγό πίσω μου ακούμπησε ελαφρά το εμπρός του, οπότε αν είχα μείνει εκεί...... δεν θέλω να το σκέφτομε!

1 Reply Last reply Reply Quote 4
            • T
              tazz last edited by

έχω δίπλωμα από το '88, και έχω εμπλακεί δύο φορές σε ατύχημα, σε διάστημα 15 ημερών το ένα από το άλλο, λίγο αφότου άρχισα να κυκλοφορώ στο δρόμο: στο πρώτο παραβίασα την προτεραιότητα ενός ερχόμενου από τα δεξιά παπιού, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει κανείς, αν και το δεξί μου φτερό έγινε καινούργιο, όπως και όλο το παπί άλλωστε

τη δεύτερη φορά, ανέβαινα την καλλιρόης με ψιλόβροχο, ο δρόμος είχε πιάσει γλίτσα, βλέπω σε απόσταση εκατό μέτρων σταματημένη ουρά αυτοκινήτων με αναμμένα αλάρμ, κάνω να φρενάρω αλλά γλιστράω, τρομάζω γιατί νομίζω ότι έχουν σπάσει τα φρένα (πολλές ταινίες έβλεπα), και σηκώνω χειρόφρενο μήπως και σταματήσει το ρημάδι για όποιον δεν μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια, το αυτοκίνητο γυρίζει, και καλύπτει την απόσταση που το χωρίζει από τα σταματημένα, με τη χάρη και την ταχύτητα πλαγιολίσθησης πατσουρέα

απολογισμός: δύο πόρτες, φτερό, προφυλακτήρας, ψαλίδι και κάτι ψιλά για μένα, και ένα ολόκληρο νταϊχάτσου, για την κυρία που καθόταν στο αυτοκινητάκι της και με έβλεπε έντρομη να πλησιάζω με το πλάι καταπάνω της

έκτοτε έχουν περάσει σχεδόν 17 χρόνια και δε μου έχει ξανασυμβεί τίποτα (και να χτυπήσουμε ξύλο να μη συμβεί)...

• P
                ping-of-death last edited by

Ο χρήστης tazz έγραψε:
                τη δεύτερη φορά, ανέβαινα την καλλιρόης με ψιλόβροχο, ο δρόμος είχε πιάσει γλίτσα, βλέπω σε απόσταση εκατό μέτρων σταματημένη ουρά αυτοκινήτων με αναμμένα αλάρμ, κάνω να φρενάρω αλλά γλιστράω, τρομάζω γιατί νομίζω ότι έχουν σπάσει τα φρένα (πολλές ταινίες έβλεπα), και σηκώνω χειρόφρενο μήπως και σταματήσει το ρημάδι

Ομολογουμενως μοναδικη εμπνευση! ζωγραφισες!

• B
                  bagus last edited by

Εμενα με εχουν τρακαρει 3 φορες ολες απο πισω....

Κανενας τραυματισμος κ τις 3 φορες......

Σαν συνοδηγος εχω εμπλακει σε σοβαρο ατυχημα που παραλιγο να μας κοστιζε τις ζωες μας ομως....

• J
                    jacob last edited by

Ως οδηγός είχα δύο ατυχήματα.

Με το 15 ημερών Cinquecento, περνάω από διασταύρωση με πράσινο κανονικά, και με τρακάρει ένα Rover που είχε παραβιάσει το σηματοδότη. Ο οδηγός όλο συγνώμες, «τι έκανα, ρε φίλε, ήμουν κουρασμένος, μπερδεύτηκα», κλάψες κλπ. Η ασφάλειά του με αποζημίωσε (500.000 δρχ) μέσα σε τρεις ημέρες. Ήταν και ευγενικότατοι.

Η δεύτερη φορά. Είμαι σταματημένος σε φανάρι, και ένα παλιό φιατάκι μου την κοπανάει με περίπου 15-20 χλμ. / ώρα από πίσω. Ψιλοζημιές. Τις ίδιες κλάψες κι αυτός, με αποζημίωσαν χωρίς πολλά – πολλά. Γενικά από ασφάλειες μόνο θετικές εντυπώσεις έχω. Και η δεύτερη φορά με καινούργιο τουτού το accident.

Το τρίτο και τωρινό αυτοκίνητο, εδώ και τρία χρόνια τίποτα. Third time lucky? Hope not. Μ@λ@κίες και οδηγικά λάθη ναι, αλλά ευτυχώς όχι ατυχήματα.

Jacob

• T
                      tsardas last edited by

2+2 φορες με αυτοκινητο και μοτοσυκλετα αντιστοιχα. Πρωτο ατυχημα ηταν το 1992 την ημερα της απολυσης μου. Μολις ειχα παρει το απολυτηριο και πηγαινοντας για το σπιτι 2χλμ απο το στρατοπεδο (Ροδοπολη Σερρων) κατεβαινει σε μια διασταυρωση ενα Νιβα απο το πουθενα με κινητηρα σβηστο και τον χτυπησα πλαγια. Αποτελεσμα; το Νιβα δεν επαθε τιποτε το σιβικ μου κατεβασε ολη τη μουρη, και ευτυχως μονο υλικες ζημιες.
                      1997 Καθως γυρνουσα στο σπιτι (Ωραιοκαστρο)το βραδυ σε καποιο S (γνωστες και ως οι στροφες του τρελου) βρισκει η πισω ροδα του uno σε μια πετρα, σκιζεται το πισω λαστιχο και εγω με αναποδα να πηγαινω στο απεναντι χαντακι κανοντας 3 τουμπες απο οπου βγηκα σωος και αβλαβης. Η μηχανη λειτουργουσε ακομη με το αυτοκινητο αναποδα! (εκλεισα και το ραδιοφωνο)
                      Και τις δυο φορες φορουσα ζωνη και καταλαβα το ποσο με συγκρατησε μεσα στο αμαξι.
                      Με μοτοσυκλετα ειχα ολο και ολο ενα ραγισμα σε δαχτυλο οταν επεσα πλαγια σε αυτοκινητο που εβγαινε απο στενο χωρις ορατοτητα γιατι ο μπροστινος μου μ μα...κας του εκανε νοημα οτι δεν υπαρχει τιποτε απο πισω .
                      Απο τοτε ηρεμησα καπως και τις ταρζανιες τις κανω σπανιοτερα.

• T
                        tazz last edited by

Ο χρήστης Jacob έγραψε:
                        Με το 15 ημερών Cinquecento, περνάω από διασταύρωση με πράσινο κανονικά, και με τρακάρει ένα Rover που είχε παραβιάσει το σηματοδότη.

δε μου λες, πώς τα πήγε από δομική ακαμψία ο τσίγκος;

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                        • N
                          nkaragou last edited by

Διπλωμα απο το 1989, συνολικα διανυθεντα χλμ 300,000 (περιπου)...
                          Δυο ατυχηματα:

1. Βγαινω απο βενζιναδικο λιγο πιο κατω απο τα αμαξοστασιο της Σταυρουπολης και παω να στριψω αριστερα (ειχε διακεκομμενη διπλη λωριδα), ενω μου δινει προτεραιοτητα καποιος απο αυτους που περιμενανε στην ουρα (η οποια εφτανε ως το φαναρι στη Λαγκαδα). Καθως βγαινω ελεγχω δεξια, δεν ερχεται κανενας, συνεχιζω και μου τη σκαει αγροτικο φορτηγακι απο αριστερα που εκανε προσπεραση ΟΛΗ την ουρα...Ευτυχως μονο φαναρι, φτερο, μασκα κ.λ.π. στην Ascona.
                          2. Κινουμαι κανονικα σε μονοδρομο με το Focus και ερχεται καταπανω μου μηχανακι που μπηκε αντιθετα. Πεφτω στα φρενα και κανω οσο δεξια μπορω. Το μηχανακι με ακουμπαει στον καθρεπτη και κανει να φυγει... Θολωμενος βαζω οπισθεν για να τον πιασω....χωρις να δω οτι απο πισω εχει σταματησει Suzuki Baleno το οποιο χτυπησα με αρκετη δυναμη...Το Focus απεκτησε μια καλη γρατζουνια στον προφυλακτηρα ενω το Baleno χρειαστηκε 2 φωτα κομπλε, μετωπη, καπο, μασκα και ψυγεια κινητηρα και κλιματιστικου...
                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • M
                            mad_n last edited by

σκηνικό φίλου, πιωμένος, κομάτια δεν συνειδητοποιεί ότι ο μπροστινός του σταματάει (για άγνωστο λόγο) κ του την φοράει με όσα είχε! (ευτυχώς δεν έτρεχε). Η ζημιά μεγάλη!
                            Κατεβαίνει κάτω πάει στον άλλο κ του λέει '1.000 συγγνώμη κύριε, είστε καλά?' κ βλέπει έναν μαστουρωμένο που (προφανώς με τον φόβο αστυνομίας...) απαντάει. όλα εντάξει ρε φίλε μία γρατζουνιά είναι μην στεναχωριέσε κ ξεκινάει κ φεύγει! κάγκελο ο φίλος!

Ακόμα πιο κάγκελο την άλλη μέρα που είδε την έκταση της ζημιάς που πήγε κοντά στο 3χίλιαρο ευρώ σε καινούργιο αυτοκίνητο!

• J
                              jacob last edited by

Όχι και τσίγγος το Cinque... Με τα λίγα χλμ που έγινε η σύγκρουση (και οι δύο περίπου 25-30 το max), τα πήγε καλά. Χτύπημα πλαγιομετωπικό, που λέει κι η τροχαία.

Ζημιές αρκετές στο μπροστινό μέρος που συγκρούστηκε, όχι φοβερά χάλια όμως, εννοείται καμπίνα άθικτη με τέτοια ταχύτητα. Λεπτομέρειες τις έχω ξεχάσει να σου πω, ούτε κι έχω φωτό, δυστυχώς. Αν και βέβαια το τι εννοεί κανείς χάλια είναι υποκειμενικό. Από το κόστος (500 χιλιάρικα το 1995), πάντως έχεις μια εικόνα των ζημιών. Το σημαντικότερο - φτιάχτηκε τέλεια, όπως αποδείχτηκε, και 180.000 χλμ μετά, το Cinque υγιέστατο, βλάβες με σταγονόμετρο. Προχτές κατέβηκε Πελοπόννησο από Σαλόνικα, φορτωμένο όσο παίρνει, μια χαρά.

Αν δεν είχα ζώνη, ένα καρούμπαλο στο κεφάλι θα το είχα. No airbags...

Jacob

• H
                                hunter last edited by

Τέσσερις φορές (άν καί κατα λάθος πάτησα δύο).
                                Νά μήν τα γράφω αναλυτικά γιατί θα με πάρετε στό ψιλό,αλλά κανένα από αυτά δέν είχε τόν παραμικρό τραυματισμό ΚΑΤΑ τό ατύχημα.
                                Ολα αυτά,πολύ πολυ καιρό πρίν.

• G
                                  gremos last edited by

εγω εχω στο ενεργιτικο μου μονο ενα..αλλα καλο ομος...οποσ φενετε και απο το nic μου εχω αγορασει ενα......γκρεμο στιν κεφαλονια στις 16/8/2001.που ευτιχως δεν επαθα τιποτα απολιτως....!!!!!

• P
                                    petros last edited by

Τρία στη δεκαπενταετία:

1. 1990 - έξι μήνες το δίπλωμα: Μία κυριούλα με ένα σαπάκι Peugeot 104 βγαίνει με 'όσα' από στοπ και βροντάει πάνω στο φτερό του Nissan Sunny μου. To καημένο το 104 σκόρπισε στο δρόμο (κυριολεκτικά: καπώ, φτερά, προφυλακτήρας στο οδόστρωμα). Εγώ μείον φτερό, φλας, ψαλίδι, μπουκάλα.

2. 1991 - με Seat Gredos φίλου: Ερέτρια σε μία τυφλή στροφή φύγαμε ευθεία με καμιά 80άρα (μ@λ@κία μου, το αυτοκίνητο ήταν ΕΛΕΪΝΟ από τη μάνα του: αναρτήσεις-φρένα-λάστιχα για τα μπάζα κι εγώ υπερεκτίμησα την κατάσταση) και καβαλήσαμε ένα πεζουλάκι. Αρκετά μεγάλη ζημιά, γιατί τα είχε πάρει όλα από κάτω.

3. 1999 - με το Rallye: Στη Δουκ. Πλακεντίας βγαίνει αλβανός με φορτηγάκι φούρνου από στοπ και με το που με παίρνει χαμπάρι, παραλύει και φρενάρει το φορτηγάκι κλείνοντας κάθετα το δρόμο. Χτύπησα πάνω του με καμιά 30άρα. Το φορτηγάκι έγινε 'μπανάνα' (το χτύπησα στη μέση προς τα πίσω και χαμηλά). Εγώ μείον καπώ, μετόπη κι ένα φανάρι.

Υπήρξε άλλη μία φορά που βρόντηξε ένα Civic πίσω μου, αλλά δεν τη μετρώ γιατί αφενός δεν έπαθα απολύτως τίποτε (αν κι εκείνος τσαλάκωσε κάμποσο), αφετέρου έγινε με 0 σε κίνηση.

• S
                                      spiros last edited by

Οδηγω απο το 1991, συστηματικα ομως τα τελευταια 6 χρονια. Κανενα ατυχημα μεχρι τωρα (thank God!).

• K
                                        krusenstern last edited by

Ο χρήστης GREMOS έγραψε:
                                        εχω αγορασει ενα......γκρεμο στιν κεφαλονια στις 16/8/2001.που ευτιχως δεν επαθα τιποτα απολιτως....!!!!!

ΠΟΥ???
                                        είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος φίλε μου! Στην κεφαλονιά οι γκρεμοί είναι... άπατοι!

• ?
                                          A Former User last edited by

Τον Ιουλιο του 1991,ουτε ενα μηνα με το διπλωμα,οδηγωτας ενα AUDI 80 πεφτει επανω μου ,αφου παραβιασε το ΣΤΟΠ ,ενας και με πεταει στο απεναντι ρευμα.Με πετυχε στην δεξια πορτα ,ευτηχως δεν ειχα συνοδηγο γιατι θα ειχε χτυπησει πολυ ασχημα.Το αμαξι κυριολεκτικα στραβωσε αφου πηραν κολωνακια ,μαρσπιε,ραμφη...Δεν συμφερε να φτιαχτει οποτε αποσυρση και αποζημιωση(μικρη γιατι το αμαξι ηταν παλιο).Εγω απεκτησα 15 ραμματα στο κεφαλι,δυο θλασεις στο στηθος και στο ποδι και πονους στα χερια για αρκετο καιρο.Η δικαιολογια του μαλακ@ ;Δεν ειδα το στοπ γιατι ηταν πισω απο τις φυλλωσιες ,παρολο που περναγε απο εκει καθε μερα.

Ενα χρονο μετα σε διασταυρωση χωρις ΣΤΟΠ ενας σκαραβεος ερχεται απο αριστερα και τον χτυπω εγω με το Μιτσουμπισι (φορτηγακι).Ο σκαραβεος εκανε τετακε και κοιταγε αναποδα και φαινοταν οτι εφταιγα εγω . Ευτηχως ειχε δει ολη την φαση ενας αστυνομικος που περναγε τυχαια και δεν ειχα τρεξιματα.

Μερικα πεσιματα με το παπακι ειναι αναξια λογου γιατι οι ζημιες ηταν καμια μανετα και καθρεπτης.

Εχω κανει και μια αγορα αγροτεμαχιου οπως και ενα τετακε κοντα στο Λεωνιδιο.

Εχω διπλωμα απο το 1991 και πρεπει να εχω +500.000χιλ .

• ?
                                            A Former User last edited by

στα 17 αρπαζω την 75 και παω τσαρκα... ολα καλα παω να γυρισω σπιτι και συναντω φιλο να μου κανει νοημα με την 156 για κοντριτσα. πορωμενος εγω και με φιλο στο διπλανο recaro τα ριχνω(ποτε μην πατε να κανετε μοστρα σε κανεναν)...

ολα καλα με την 156 να ακολουθει και νε βλεπει τον χορο την 75 στην βροχουλα. ακολουθει μια καμπη στη οποια μπενω με 3 και γυρω 90 χωρις να αφησω γκαζι ( την στροφη την παιρνει καποιος ανετα με κοντα 85-90 αλλα στο στεγνο) και εκει ελαφρωνει ο πισω τροχος και ακολουθει μια πλαγια αλλα οχι ελεγχομενη ζωγραφια και στο καπακι 2 σβουρες.

ευτυχως εμεινα στον δρομο με τους 2 πισω μονο τροχους να εχουν κολλησει στην λασπη στην ακρη-τελος της ασφαλτου... αυτα κανει η απειρια. δεν φταιει η κακια ασφαλτος ουτε η αρνητικη κλιση της στροφης. μονο τα κεφαλια μας....

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 2 / 5
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ