-
Δύο Μ3 στην Βεϊκου, σήμερα το πρωί
-
Σήμερα το πρωί στον Κιφισσό Mazda MX6 με ελληνικές πινακίδες....
Έμοιαζε με παραφουσκωμένο Miata...
Ωραίο ήταν αλλά ο οδηγός του μάλλον δεν το περιποιόταν καθόλου.Επίσης BWM 1602 σε άριστη κατάσταση και με οδηγό μιας κάποιας ηλικίας που δεν μάζαγε και πήγαινε αέρα...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Προφανώς και μπορεί!Άσε που η δική σου απορία είναι ευκολότερο να λυθεί (δυστυχώς...) Στο άρθρο του Drive μεταξύ 430 - Μ5, ο Πατέλος ήταν σε παραλήρημα!!!Και για τις δύο βεβαίως βεβαίως...Οι...παρατηρητικοί θα διερωτήθηκαν πώς στο εξώφυλλο η Μ5 είχε την **πινακίδα **της 430, και στο θέμα το αντίστροφο ?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Προφανώς και μπορεί!Άσε που η δική σου απορία είναι ευκολότερο να λυθεί (δυστυχώς...) Στο άρθρο του Drive μεταξύ 430 - Μ5, ο Πατέλος ήταν σε παραλήρημα!!!Και για τις δύο βεβαίως βεβαίως...
Οι...παρατηρητικοί θα διερωτήθηκαν πώς στο εξώφυλλο η Μ5 είχε την **πινακίδα **της 430, και στο θέμα το αντίστροφο ?
Το παρατηρησα με ΤΗ ΜΙΑ και μου εκανε τρομερη εντυπωση. Γιατι να θελει καποιος να ανταλλαξει πινακιδες στο εξωφυλλο ενω μεσα ειναι διαφορετικες?????
-
Προφανως θα ειναι photoshop...
Δεν μπορω να γνωριζω τους πραγματικους λογους αλλα μαλλον εχει να κανει με την καλαισθησια του εξωφυλλου!! -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σήμερα το πρωί στον Κιφισσό Mazda MX6 με ελληνικές πινακίδες....
Έμοιαζε με παραφουσκωμένο Miata...
Ωραίο ήταν αλλά ο οδηγός του μάλλον δεν το περιποιόταν καθόλου.Επίσης BWM 1602 σε άριστη κατάσταση και με οδηγό μιας κάποιας ηλικίας που δεν μάζαγε και πήγαινε αέρα...
γιατι εγω δεν το παω με τιποτα αυτο το αμαξι.....
-
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κατεβαίνοντας τον Κηφισσό σήμερα το απόγευμα, Maserati Quattroporte...ωχ μάνα!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Κατεβαίνοντας τον Κηφισσό σήμερα το απόγευμα, Maserati Quattroporte...
( Vga ανάλυση, σε κίνηση, 'κατσαρή' άσφαλτος στη δεξιά λωρίδα στο ύψος της Renault,
μην περιμένετε και φοβερή ποιότητα από το Mitsubishi M341i...)...είσαι μεγάλος καλλιτέχνης...οδηγώντας έβγαλες μία καταπληκτική φωτογραφία...μπράβο Τάκη!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
( Vga ανάλυση, σε κίνηση, 'κατσαρή' άσφαλτος στη δεξιά λωρίδα στο ύψος της Renault,
μην περιμένετε και φοβερή ποιότητα από το Mitsubishi M341i...)...είσαι μεγάλος καλλιτέχνης...οδηγώντας έβγαλες μία καταπληκτική φωτογραφία...μπράβο Τάκη!
Επισης το καταλαβαμε οτι το 307 ειναι γρηγοροτερο απο μια Maserati Quattroporte
-
ωραιο εργαλειο το maserati
-
Μαύρη BMW Z8 στη Βουλιαγμένη με ελληνικές πινακίδες (ΙΕΡ). Μια και που οι πινακίδες ήταν νέες και το μοντέλο έχει καταργηθεί, μάλλον θα είναι εισαγωγή μεταχειρισμένου.
Ξέρει κανείς αν πωλήθηκε καμιά στην Ελλάδα (πέρα από την ασημί του test drive);
-
Εγω ειδα κατι εντελως ασχετο με αυτα που συνηθως γραφονται στο παρον. Ενα φορτηγο Mercedes, θα πρεπει να ηταν τουλαχιστον 40-50 χρονων, ξερετε αυτα που βλεπουμε σε κατι Ελληνικες ταινιες με τον Αυλωνιτη. Ασε που πηγαινε 'πλακωμενος' ο τυπος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επισης το καταλαβαμε οτι το 307 ειναι γρηγοροτερο απο μια Maserati Quattroporte
Ναι... τόσο που ξαφνιάστηκε ο θείος και με ακολούθησε όταν έστριψα μέχρι την Ανδρέα Παπανδρέου, όπου στο φανάρι τον ... έσβησα!
Έστριψε για Μπουρνάζι...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Μαύρη BMW Z8 στη Βουλιαγμένη με ελληνικές πινακίδες (ΙΕΡ). Μια και που οι πινακίδες ήταν νέες και το μοντέλο έχει καταργηθεί, μάλλον θα είναι εισαγωγή μεταχειρισμένου.Ξέρει κανείς αν πωλήθηκε καμιά στην Ελλάδα (πέρα από την ασημί του test drive);
Ω ναι. Γύρνα μερικές σελίδες πριν και υπάρχει πλήρης αναφορά! Πάντως είναι σίγουρα μονοψήφιο το νούμερο...
-
παραλια θεσσαλονιης το πρωι λαμπο ντιαμπλο ασημι με θεσσαλονικιωτικες πινακιδες...
ο ηχος της θυμιζε μουσικη αγγελων.... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παραλια θεσσαλονιης το πρωι λαμπο** ντιαμπλο** ασημι με θεσσαλονικιωτικες πινακιδες...
ο ηχος της θυμιζε μουσικη αγγελων....Μάλλον τα τύμπανα της κόλασης για όποιον δε κάνει στην άκρη.
-
η κολαση μαλλον ειναι πιο γοητευτικη απο τον παραδεισο...
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Προφανώς και μπορεί!Άσε που η δική σου απορία είναι ευκολότερο να λυθεί (δυστυχώς...) Στο άρθρο του Drive μεταξύ 430 - Μ5, ο Πατέλος ήταν σε παραλήρημα!!!Και για τις δύο βεβαίως βεβαίως...
Οι...παρατηρητικοί θα διερωτήθηκαν πώς στο εξώφυλλο η Μ5 είχε την **πινακίδα **της 430, και στο θέμα το αντίστροφο ?
Το παρατηρησα με ΤΗ ΜΙΑ και μου εκανε τρομερη εντυπωση. Γιατι να θελει καποιος να ανταλλαξει πινακιδες στο εξωφυλλο ενω μεσα ειναι διαφορετικες?????
Ακόμα πιο 'κουφό' και αστείο - στο Evo έχει τέστ της νέας 911 cabrio, με την πινακίδα επιμελώς **σβησμένη **σε κάθε φωτογραφία. Γυρίζεις στο εξώφυλλο και **διαβάζεις **άνετα 'ΙΒΧ-...'...
-
Και εγω και εγω.
Κοκκινη Diablo VT 2 τετραγωνα απο το σπιτι μου.
Ειχα χαζεψει και μου σφυριζε η αραπινα απο πισω για να φυγω μια και το φαναρι ειχε γινει πρασινο.
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παραλια θεσσαλονιης το πρωι λαμπο ντιαμπλο ασημι με θεσσαλονικιωτικες πινακιδες...
ο ηχος της θυμιζε μουσικη αγγελων....
Carspotting