-
Και σε πόση ώρα μπορεί να πιάσει την τελική αυτή? Τι να το κάνεις αν θες μισή ώρα για να τελικιάσεις. Μόνο σε Εθνική οδό ξημερώματα που μόνο φορτηγά στην δεξια λωρίδα βρίσκεις μπορεί να πας τέρμα γκάζι!!
-
αλλο ενα πολυ καλο αυτοκινητο που χαραμιζεται απο τον αδυναμο κινητηρα του.
Σημερα το μεσημερι εκανα λιγα χλμ με το καινουριο 1.6 ενος θειου μου. Πολυ ωραια αισθηση και ποιοτητα κυλισης αλλα....δεν παει ρε παιδια το αυτοκινητο! Σου δινει την αισθηση οτι ειναι ζωηρο σπιρτοζικο και αποκρινεται αμεσα στο γκαζι αλλα αμεσως ψοφαει και για να ανεβουν απο τη μεση οι στροφες κανεις ταμα!
.Ιδια συμπεριφορα με ενα σμαρτ που ειχα οδηγησει σαν αισθηση κινητηρα.Ειμαι σιγουρος οτι στην εθνικη θα φαει πολυ νταλικα στη μαπα αν δεν ειναι ριψοκινδυνος ο οδηγος. Το 2λιτρο ειναι μαλλον μονοδρομος τελικα.
Το 1.6.....Κριμα το αυτοκινητο. -
Ο χρήστης katsj έγραψε:
Ειλικρινά νιώθω υπέροχα για την αγορά μου και δεν το χορταίνω το αμάξι!Φαινεται δεν μπαινεις αρκετα συχνα στο forum.
Θα σε κανονισουμε, κακως μας εχεις ξεφύγει -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειλικρινά νιώθω υπέροχα για την αγορά μου και δεν το χορταίνω το αμάξι!
Φαινεται δεν μπαινεις αρκετα συχνα στο forum.
Θα σε κανονισουμε, κακως μας εχεις ξεφύγει -
Καλοτάξιδο καταρχήν. Θα συμφωνήσω για την ποιότητα κατσκευής, το φινίρισμα και την ποιότητα κύλησης. Αναφορικά με το Audi θα διαφωνήσω καθώς πιστεύω ότι πάντα ο όμιλος VAG έδινε ένα κλικ πιο πάνω στην ποιότητα κατασκευής των AUDΙ. Σχετά με την ποιότητα των υλικών στο ταμπλό από όσα διάβασα σε σχέση με το παρελθόν έχει υποβιβαστεί καθώς χρησιμοποιούνται στο ταμπλό και πλαστικά σε μεγαλύτερη έκταση σκληρά. Συνήθως αν όχι πάντα η VW χρησιμοποιούσε μαλακά πλαστικά. Για το μοτέρ και τα κιλά που έχει φορτωμένα στην πλάτη του νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι αρνητικό όσον αφορά τις επιδόσεις. Για την αξιοπιστία του ο χρόνος θα δείξει (στον τομέα την αξιοπιστία η VAG έχει θετικότατο παρελθόν) καθώς τελευταία (http://www.autopress.gr) τα σκάνδαλα στον όμιλο από κάποια στελέχη του άφησαν τον ποιοτικό έλεγχο πίσω (60.000 Jetta - τελευταίο μοντέλο ανακλήθηκαν γιατί δεν είχαν σφίξει καλά από το εργοστάσιο ένα κολάρο στο κύκλωμα τροφοδοσίας με κίνδινο πυρκαγιάς στην USA http://www.autopress.gr). Δε νομίζω σε γενικές γραμμές να το μετανοιώσεις γιατί η εν λόγω εταίρια ξέρει να φτιάχνει αυτοκίνητα έστω και αν τελευταία έχει προβληματίσει (με κάποια προβλήματα στο μοτέρ που στο παρελθόν δεν συναίβεναν τόσο συχνά στα VW) κάποιους πιστούς της (είμαι ένας από αυτούς).
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Καλοτάξιδο καταρχήν. Θα συμφωνήσω για την ποιότητα κατσκευής, το φινίρισμα και την ποιότητα κύλησης. Αναφορικά με το Audi θα διαφωνήσω καθώς πιστεύω ότι πάντα ο όμιλος VAG έδινε ένα κλικ πιο πάνω στην ποιότητα κατασκευής των AUDΙ. Σχετά με την ποιότητα των υλικών στο ταμπλό από όσα διάβασα σε σχέση με το παρελθόν έχει υποβιβαστεί καθώς χρησιμοποιούνται στο ταμπλό και πλαστικά σε μεγαλύτερη έκταση σκληρά. Συνήθως αν όχι πάντα η VW χρησιμοποιούσε μαλακά πλαστικά. Για το μοτέρ και τα κιλά που έχει φορτωμένα στην πλάτη του νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι αρνητικό όσον αφορά τις επιδόσεις. Για την αξιοπιστία του ο χρόνος θα δείξει (στον τομέα την αξιοπιστία η VAG έχει θετικότατο παρελθόν) καθώς τελευταία (http://www.autopress.gr) τα σκάνδαλα στον όμιλο από κάποια στελέχη του άφησαν τον ποιοτικό έλεγχο πίσω (60.000 Jetta - τελευταίο μοντέλο ανακλήθηκαν γιατί δεν είχαν σφίξει καλά από το εργοστάσιο ένα κολάρο στο κύκλωμα τροφοδοσίας με κίνδινο πυρκαγιάς στην USA http://www.autopress.gr). Δε νομίζω σε γενικές γραμμές να το μετανοιώσεις γιατί η εν λόγω εταίρια ξέρει να φτιάχνει αυτοκίνητα έστω και αν τελευταία έχει προβληματίσει (με κάποια προβλήματα στο μοτέρ που στο παρελθόν δεν συναίβεναν τόσο συχνά στα VW) κάποιους πιστούς της (είμαι ένας από αυτούς).εναντί ποιάς εταιρίας έχει καλό παρελθόν σε αξιοπιστία?
Νομίζω ότι αν η ποιότητα και οι πολύ καλοί τούρμπο κινητήρες είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα του γκρούπ, τότε η αξιοπιστία είναι μάλλον στα χειρότερα. όχι ότι είναι αποτρεπτικός παράγοντας βέβαια!
Τότα αν ο κινητήρας 1600 κυβικών είναι καλός για τέτοιο αμάξι, τότε ίσως πρέπει να βγάλει και κανά 1400 έτσι σαν low end λύση[/list]
-
Babbi pou eimaste kai sxedon geitones (Karditsa) o 1600aris einai mia xara gia oikogeneiarxh anthropo! Oi epidoseis toulaxiston pou dinei o kataskeuastis einai oraiotates kai prosopika eno arxika imoun poly distaktikos gia ton 1600ari se pliroforo oti eno den exei kan anoiksei akoma paei mia xara! Den agorasa GTI ena kalo oikogeneiako ithela me poiotita kataskeuis, poiotita kilisis kai kapoies aksioprepeis epidoseis! An kapoios thelei to kati parapano tou tote mporei na tin kanei gia ton 2litro.
Pantos an kai exo ligo kairo edo mesa to diaskedazo afantasta! Mporei kapoia stigmi na sou bgazoun ena amaksi theiko ta paidia edo mesa kai meta apo 5 lepta na peftei thapsimo me mpoulntoza! Prosopika diaskedazo toso ta kala oso kai ta kaka sxolia mias kai exo apofasisei na eimai euxaristimenos me tin epilogi mou aneksartita apo auta!
Apo to Almera sto Passat einai ena bima kai arketa megalo! Entelos ikanopoihmenos tha eimai an to Passat apodeixtei skyli opos htan to Almera to opoio malista eixa tin tyxi na einai made in japan kai oxi made in england. Osoi kseroun ti simainei auto katalabainoun apolyta! -
Ρε παιδιά ο άνθρωπος πήρε ένα αυτοκίνητο (καλοτάξιδο να είναι) και εδώ εμείς του λέμε το ένα, και το άλλο.
Λέτε να μήν ξέρει ότι τα 115 άλογα δεν βάζουν φωτιά στο οδόστρωμα στο συγκεκριμένο αμάξωμα?
Το αμάξι είναι οικογενειακό, μεγάλο, ευρύχωρο, χλιδάτο, κάνει φοβερό ταξίδι. Τώρα σε στενό επαρχιακό δρόμο , θα έχει λίγο πρόβλημα στις προσπεράσεις, εεε και τι έγινε , θα προσπερνάει λιγότερο και προσεκτικότερα.
Εδώ ρε ξεχνάτε ότι οι VAG πρίν από λίγα χρόνια έβγαζε τα 80αρια και τα Passat με 75 και 80 άλογα???
1100 / 80 = 13,75 kg/ hp
1400 / 115 = 12,17kg/ hp, Σαφής βελτίωση λοιπόν!!!! -
Νομίζω ότι υπερβάλλουμε λίγο.115 άλογα για το αυτοκίνητο τα βρίσκω μια χαρά....
(Εδω έχουμε κάνει ταξίδια και ταξίδια με το ίδιου βάρους xantia 1,6 90 ίππων).
Φίλε μου καλορίζικο το αυτοκίνητο σου. Χθες πηγα και το είδα με τον πατέρα μου στο Gratsia (σαν πρωτη επαφή) και μας αρεσε αρκετά (ακόμα και εμένα).
Θέλει επίσης να δεί και το Octavia5 και θέλω να τον παω και για το C5 αλλά το βρίσκω μάλλον δύσκολο....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Νομίζω ότι υπερβάλλουμε λίγο.115 άλογα για το αυτοκίνητο τα βρίσκω μια χαρά....(Εδω έχουμε κάνει ταξίδια και ταξίδια με το ίδιου βάρους xantia 1,6 90 ίππων).
Φίλε μου καλορίζικο το αυτοκίνητο σου. Χθες πηγα και το είδα με τον πατέρα μου στο Gratsia (σαν πρωτη επαφή) και μας αρεσε αρκετά (ακόμα και εμένα).
Θέλει επίσης να δεί και το Octavia5 και θέλω να τον παω και για το C5 αλλά το βρίσκω μάλλον δύσκολο....
Euxaristo kai pali gia tis euxes kai ontos ksero oti den bazei fotia sto dromo alla paei re paidia poly xlidata den niotheis ti ginete ekso! Tora file citastak oson afora tin C5 den exei adiko o pateras sou exo 3 sinaderfous me xathia pou nai men kanoun pano apo 25.000xlm to xrono alla den dikaiologountai re paidia toses blabes! Eidika o enas kathe service kai blabi!
-
Ο χρήστης katsj έγραψε:
Babbi pou eimaste kai sxedon geitones (Karditsa) o 1600aris einai mia xara gia oikogeneiarxh anthropo! Oi epidoseis toulaxiston pou dinei o kataskeuastis einai oraiotates kai prosopika eno arxika imoun poly distaktikos gia ton 1600ari se pliroforo oti eno den exei kan anoiksei akoma paei mia xara! Den agorasa GTI ena kalo oikogeneiako ithela me poiotita kataskeuis, poiotita kilisis kai kapoies aksioprepeis epidoseis! An kapoios thelei to kati parapano tou tote mporei na tin kanei gia ton 2litro.
Pantos an kai exo ligo kairo edo mesa to diaskedazo afantasta! Mporei kapoia stigmi na sou bgazoun ena amaksi theiko ta paidia edo mesa kai meta apo 5 lepta na peftei thapsimo me mpoulntoza! Prosopika diaskedazo toso ta kala oso kai ta kaka sxolia mias kai exo apofasisei na eimai euxaristimenos me tin epilogi mou aneksartita apo auta!
Apo to Almera sto Passat einai ena bima kai arketa megalo! Entelos ikanopoihmenos tha eimai an to Passat apodeixtei skyli opos htan to Almera to opoio malista eixa tin tyxi na einai made in japan kai oxi made in england. Osoi kseroun ti simainei auto katalabainoun apolyta!Φιλε μου στον τομεα της αξιοπιστίας η VW πρέπει να φάει πολλα ψωμια ακομα για να πλησιάσει τους Γιαπωνέζους. Στο ευχομαι να μην έχεις προβλήματα, αλλα να σου πώ την αμαρτια μου δεν πιστεύω οτι το Passat θα αποδειχτεί τοσο σκυλι οσο το made in Japan Almera.
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Φιλε μου στον τομεα της αξιοπιστίας η VW πρέπει να φάει πολλα ψωμια ακομα για να πλησιάσει τους Γιαπωνέζους. Στο ευχομαι να μην έχεις προβλήματα, αλλα να σου πώ την αμαρτια μου δεν πιστεύω οτι το Passat θα αποδειχτεί τοσο σκυλι οσο το made in Japan Almera.Etsi nomizo kai ego giati to almera exei faei 60% karodromous kai to eskiza kai mixanikes blabes miden! Apo tin alli den einai kai ligoi edo mesa pou kanoun parapona gia problimata me ta omilou VAG. Me sozei oti to Passat se prodiathetei gia iremi odigisi kai apolausi tis poiotitas kylisis opote elpizo na eimai tyxeros! Ase pou me kori 20minon ta skisimata ginontai parelthon!
-
Το καλο ειναι οτι ο katsj ξερει τι αγορασε, δεν εξιδανικευει το αυτοκινητο (καλα, μπορει λιγουλακι μονο... ), και το ευχαριστιεται.
Οτι με τον 2λιτρο το αυτοκινητο θα μεταμορφωνεται προς το καλυτερο, συμφωνουμε ολοι. Τα ατιμα τα εουρος ομως δεν φτανουν...
Καλοταξιδο και μακρια απο προβληματα, φιλε katsj. -
Ο χρήστης katsj έγραψε:
Φιλε μου στον τομεα της αξιοπιστίας η VW πρέπει να φάει πολλα ψωμια ακομα για να πλησιάσει τους Γιαπωνέζους. Στο ευχομαι να μην έχεις προβλήματα, αλλα να σου πώ την αμαρτια μου δεν πιστεύω οτι το Passat θα αποδειχτεί τοσο σκυλι οσο το made in Japan Almera.
Etsi nomizo kai ego giati to almera exei faei 60% karodromous kai to eskiza kai mixanikes blabes miden! Apo tin alli den einai kai ligoi edo mesa pou kanoun parapona gia problimata me ta omilou VAG. Me sozei oti to Passat se prodiathetei gia iremi odigisi kai apolausi tis poiotitas kylisis opote elpizo na eimai tyxeros! Ase pou me kori 20minon ta skisimata ginontai parelthon!
φιλε μου να σου ζήσει η κορουλα καταρχήν.
το καινουργιο Passat είναι ενα πανέμορφο οικογενειακό στολίδι που δυσκολα μπορει να αμφισβητηθει σε όλους τους τομείς. Ο πατέρας μου ειναι κάτοχος ενος PASSAT με 1.6-101ps Κ ειναι απολυτα ευχαριστημενος. Το εσωτερικό του παλαιότερου μοντέλου σε παραπέμπει σε αμάξι πολύ ακριβότερο. Καμία σχέση με OCTAVIA ή VECTRA. ΜΕ το PRIMERA ίσως μπορουσαμε να κανουμε μια καλή συγκριση.έχω κάνει βόλτα κ με τα 2.Ειναι καθαρά οικογενειακα αμάξια με έμφαση στην ποιοτητα κυλισης κ στην άνεση!!Άριστα στους εν λόγω τομείς. Οσο για επιδόσεις είναι αρκετες αυτές που δίνουν. Απο την στιγμη που το παιρνεις, σαν οικογενειάρχης πλέον, ξερεις οτι δεν παιρνεις *σπορ αμάξι *
Το θεωρώ ίσως την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του με τα συγκεκριμένα χρήματα. BEST VALUE FOR MONEY!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Το εσωτερικό του παλαιότερου μοντέλου σε παραπέμπει σε αμάξι πολύ ακριβότερο. Καμία σχέση με OCTAVIA ή VECTRA.theo, έχει μπεί ποτέ σε Vectra και τα λες αυτά??? Κατά τη γνώμη μου (χωρίς να είμαι οπαδός των opel), το Vectra έχει σαφώς καλύτερο εσωτερικό από το προηγούμενο passat, και χτυπάει στα ίσα το νέο...και στην ποιότητα κύλισης...
Είπαμε...να είμαστε αντικειμενικοί...
-
Aγαπητέ katsj.
Πρώτα πρώτα να σε συγχαρώ για την επιλογή σου και να σου ευχηθώ πολλά ασφαλή και διασκεδαστικά χιλιόμετρα.
Το νέο Passat είναι το μόνο VW μαζί με το Touareg που μου αρέσουν σχεδιαστικά. Είναι μεγάλο, αρχονικό, δείχνει πλούσιο και με ωραίες καμπύλες.
Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον εξοπλισμό του, την άνεση στην οδήγηση και γενικά την αίσθηση που σου δίνει.
Απο ποιότητα πιστεύω πως χτυπάει τον PREMIUM αδελφό του Α4.
Γενικά είναι από τα αυτοκίνητα που με εντυπωσίασε η παρουσίασή του σε περιοδικό!!
Φυσικά κουβαλάει μια μειωμένη αξιοπιστία όπως και όλο το γκρούπ αλλά για μένα αυτός δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας. Άλλωστε κι εγώ πήρα Alfa GT , δηλαδή αμάξι εταιρίας με επίσης χαμηλό δέικη αξιοπιστίας ιστορικά.
Η μόνη μου ένσταση είναι ο κινητήρας. Πιστέυω ότι σε αμάξια Segment D όπως η 3άρα, Α4, 93, S40, 407, Laguna, C5, 156, Avensis, Primera,6 κλπ θα έπρεπε να μπαίνει κινητήρας 1800 το λιγότερο.
Και αυτό όχι λόγω της ισχύος αφού ο μέσος όρος των ατμοσφαιρικών 1800κ.ε είναι 122 άλογα δηλαδή μόλις 7 παραπάνω από σένα, αλλά λόγω ροπής.
Το ότι αναφέρθηκαν παραδείγματα παλιότερων μεσαίων αυτοκινήτων με παρόμοια ή λιγοτερα άλογα δεν μπορεί να οδηγήσει ούτε σε απευθείας σύγκριση αφού παλιότερα το βάρος ήταν μικρότερο αλλά και γενικά οι διαθέσιμοι κινητήρες βγάζανε πολύ λιγότερα άλογα από ότι σήμερα. Ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν άλλωθι!
Το κοντό κιβώτιο ναι μεν καλύπτει το έλλειμα του κινητήρα αλλά ταυτοχρονα αυξάνει την κατανάλωση, κάνει πιο συχνές τις αλλαγές, και είτε κόβει πολύ την τελική είτε αν έχει μακριά 6η όπως είπε κάποιος πιάνεις τελική σε έναν αιώνα, λόγω χαμηλής ροπής χαμηλά.
Ένα οικογενειακό θα έπρεπε να είναι όσο άνετο γίνεται και το Passat πιστέυω πετυχένει διάνα! Μελανό σημέιο το κοντό κιβώτιο λοιπόν που αναγκάζει τον οδηγό να αλλάζει συχνά.
Βέβαια εφόσον εσένα σε υπερκαλύπτει σε εμάς δεν πέφτει λόγος.
Δύο τινά μπορεί να συνβάινουν:-
Να είχες συνηθήσει σε πολύ αργότερο αυτοκίνητο και ο 1600 να σου φαίνεται Warp Drive!!
-
Πραγματικά να αδιαφορείς για την ταχύτητα και τις επιδόσεις. Σε αυτήν την περίπτωση καλά κάνεις. Αν ήταν όλοι έτσι θα είχαμε λιγότερα δυστυχήματα.
όμως δεν ξέρω πόσο θα σε ικανοποιήσει ο κινητήρας σου όταν είσαι φορτωμένος με βάρος(αποσκευές ή και άτομα) όταν έχεις αρκούδι ανοιχτό, όταν κινήσαι σε επαρχιακό δρόμο και πρέπει να προσπεράσεις νταλίκα αλλιώς θα κάνεις 3 ώρες τα 30 χλμ!!
Δε ο συζητάω να έχες όλα τα παραπάνω μαζί γιατί τότε θα είναι εφιαλτικό το σενάριο!!
Οι εποδόσεις του κατασκευαστή 11.4' 0-100 μάλλον είναι υπερβολικά αισιόδοξες.
Εμένα οι επιδόσεις της GT 1.8 που έχω μου φαίνονται οριακές ακόμα και με το κοντό κιβώτιο που επίσης έχω.πόσο μάλλον εποδόσεις βαρύτερου και πιο αδύναμου κινητήρα.
Ελπίζω να μην φάνηκα ενοχλητικός και ερειστικός. Πραγματικά το νέο Passat μου αρέσει πάρα πολύ και είναι όχι ένα αλλά 3 βήματα εμπρός για την VG. Όπως πιστεύω είναι και το νέο golf.
-
-
...και για του λόγου το αληθές...
http://www.in.gr/auto/dokimes/pr_dokimes_in/Opel_Vectra_1800/big/in_Opel_Vectra_71.jpg
-
Κι εμενα το εσωτερικο του Βεκτρα μ αρεσει περισσοτερο. Αλλο που το 1.6 δεν παει με τιποτα.
Επισης: Το καλυτερο value for money στην κατηγορια ειναι κατα την αποψη μου (και νομιζω των περισσοτερων) το Μοντεο. Ασε που ολα τα τεστ το χαρακτηριζουν κορυφαιο σε δυναμικα χαρακτηριστικα. Αυτο δεν μειωνει την αξια του Πασατ. Εκαστος στο ειδος του κι ο Λουμιδης στους καφεδες. -
Ο χρήστης yani έγραψε:
Το εσωτερικό του παλαιότερου μοντέλου σε παραπέμπει σε αμάξι πολύ ακριβότερο. Καμία σχέση με OCTAVIA ή VECTRA.
theo, έχει μπεί ποτέ σε Vectra και τα λες αυτά??? Κατά τη γνώμη μου (χωρίς να είμαι οπαδός των opel), το Vectra έχει σαφώς καλύτερο εσωτερικό από το προηγούμενο passat, και χτυπάει στα ίσα το νέο...και στην ποιότητα κύλισης...
Είπαμε...να είμαστε αντικειμενικοί...
φιλε Γιαννη, εχω μπει κ στα 3.το VECTRA ειναι σαφως κατώτερο εσωτερικα απο το PASSAT Κ πες οτι θελεις.το PRIMERA ισως ειναι πιο φουτουριστικο με το καντραν στη μεση κ τρελή ανεση πισω.'παιζεις μπαλα κανονικα' κ πολυ καλη τιμή!
Ε να ειμαστε αντικειμενικοι, είπα εγω το αντιθετο??Οταν μπεις σε PASSAT 2002 Μοντελο γιατι μαλλον δεν εχεις μπει τοτε να μου μιλήσεις.
Θα δεις αμαξι με 19700
??? να έχει [i]προβολακια ομιχλης(στην βασικη εκδοση), βελουδο στα πλαινα, πλαστικα ποιοτικα μαλακα,πολυ καλη εργονομια, τιμονι σταθερο κ 'γλυκο', τεμπελη (στη βασικη εκδοση), ομορφο εσωτερικο, τρελή ανεση για οικογένεια, πορτ παγκαζ απο τα μεγαλυτερα στην κατηγορια του ενταξει μετά θα λες οτι έχω δικιο.
Φαντάζομαι το καινουργιο που ειναι πιο ωραίο εξωτερικά, τι προσφέρει κ σίγουρα ειναι μπροστά απο τα αλλα!!
Κοιταξε **yani **ειναι προσωπικη γνωμη, αν έχεις εσυ ή ο πατέρας σου VECTRA Να το χαίρεστε Κ καλορίζικο εμένα παντως δεν μου αρέσει σαν γενική εικόνα.Αληθεια, τι τιμή έχει η βασική εκδοση???
Να κοιτάμε λιγο κ τα Ευρώπουλα..!
Επισης μια καλή αλλη επιλογη ειναι το καινουργιο MONDEO !!! Κορυφή κ θα πουλησει πολυ οπως το PASSAT, PRIMERA, VECTRA, MAZDA 5 -
Αυτο δεν μειωνει την αξια του Πασατ.
Σε καμία περίπτωση... Το Passat είναι όντως ένα σύγχρονο, όμορφο, ολοκληρωμένο αυτοκίνητο, και αποτελεί πολύ καλή επιλογή στην κατηγορία. Και σ'εμένα αρέσει πολύ. Απλά λίγη επιπλέον δύναμη...e.g. 1800cc...
Νέο VW Passat 1.6FSI - Εντυπώσεις