-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
εγω εχω την εντυπωση οτι διαλυθηκε η Σ γιατι ηταν τοσο κουλαδια που διαλυσαν και τα αυτοκινητα και συνεπως επρεπε να βγει μεγαλο κονδυλι για τη συντηρηση
η ιστορία νομίζω ότι έληξε όταν η M5 πήρε μεγαλοπρεπέστατες τούμπες έξω από τη Bo στη γλυφάδα...
μα καλά εκεί δεν είναι ευθεία;;;;;
lol
ναι μόνο που κηνηγούσε ένα audi ΤΤ και σε έναν απότομο ελιγμο με πολλά εδιωξε τα οπισθια της μια από δω μια απο κει και μετα ... pinball μεσα στην κινηση...
ουάου... ελπίζω να μην επαθε κανεις τιποτα....
-
Για το Primera που ειπα δεν ηξερα οτι εισαγεται με τετοιον κινητηρα στην Ελλαδα!!! Για πες χαρακτηριστικα του gt! Οταν λες εκ πειρας τι εννοεις; Καλα για την ομαδα Σ τα ειχαν ξεσκισει ολα. Ενα ειχε πρηξει ξαδερφο μου με 250+ αλογα cellica να βαλουν κοντρα στα φαναρια και αποτι ακουγοταν το εκανε συχνα. Κατι για μια ferrari 360 επισης ειχα ακουσει οτι υπαρχει χωρις να ειμαι σιγουρος.
-
Έχω δει Toyota Corolla προηγούμενο μοντέλο (το οποίο ήταν liftback ή SW)
-
Βασικά στο όλο το Ελληνικό Δημόσιο πουλάσει ο Συγγελίδης (που ο γιος του ηταν παντρεμένος με την Αποστολλάκη)..
Ακομα και τα ασθενοφόρα που πηραμε πριν το 2004 ειναι citroen
Εχει πουλήσει
Citroen
Skoda
Jeep klp.... (στρατο αστυνομία)Τα συμπεράσματα δικά σας
-
Να προσθεσω και τα ανακριτικα Urban και Vannete της Νισσαν .Τα λεωφορεια
HINO(ετσι δεν λεγονται; ) και STAYER.... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να προσθεσω και τα ανακριτικα Urban και Vannete της Νισσαν .Τα λεωφορεια
HINO(ετσι δεν λεγονται; ) και STAYER....STEYER νομίζω και είναι της ΕΛΒΟ αυτα...!!!
-
Αθήνα αυτά που λέτε.
Επαρχία σε μέρη με δύσκολους δρόμους έχω δει και vitara (με ξύλινες επενδύσεις) και ένα Nissan Patrol.
Αν δεν κάνω λάθος, το τμήμα ηθών έχει και κάτι Mercedes. -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Αθήνα αυτά που λέτε.
Επαρχία σε μέρη με δύσκολους δρόμους έχω δει και vitara (με ξύλινες επενδύσεις) και ένα Nissan Patrol.
Αν δεν κάνω λάθος, το τμήμα ηθών έχει και κάτι Mercedes.Μαύρες με φιμέ για να μοιάζουν με νταβατζήδες?
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Για το Primera που ειπα δεν ηξερα οτι εισαγεται με τετοιον κινητηρα στην Ελλαδα!!! Για πες χαρακτηριστικα του gt! Οταν λες εκ πειρας τι εννοεις; Καλα για την ομαδα Σ τα ειχαν ξεσκισει ολα. Ενα ειχε πρηξει ξαδερφο μου με 250+ αλογα cellica να βαλουν κοντρα στα φαναρια και αποτι ακουγοταν το εκανε συχνα. Κατι για μια ferrari 360 επισης ειχα ακουσει οτι υπαρχει χωρις να ειμαι σιγουρος.Νομιζω -με επιφυλαξη- οτι εχει το ιδιο μοτερ με το sunny gti, δηλ 150 αλογακια. Οχι δεν ειμαι τσεος, απλα ενα απο δαυτα με εχει σταματισει κ μου εχει ριξει κληση μετα απο μια μινι καταδιωξη..
-
Hyundai Accent δημοτικής αστυνομίας Πειραιά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αθήνα αυτά που λέτε.
Αν δεν κάνω λάθος, το τμήμα ηθών έχει και κάτι Mercedes.Μαύρες με φιμέ για να μοιάζουν με νταβατζήδες?
Ναι ναι, για να κυκλοφορούν στους σχετικούς κύκλους απαρατήρητοι!
Βασικά δεν έχω δει καμία από κοντά, μόνο στις ειδήσεις, και δεν ήταν τόσο 'undercover' γιατί είχε με σχετικά μεγάλα γράμματα στο πίσω τζάμι 'ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ'... -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Για το Primera που ειπα δεν ηξερα οτι εισαγεται με τετοιον κινητηρα στην Ελλαδα!!! Για πες χαρακτηριστικα του gt! Οταν λες εκ πειρας τι εννοεις; Καλα για την ομαδα Σ τα ειχαν ξεσκισει ολα. Ενα ειχε πρηξει ξαδερφο μου με 250+ αλογα cellica να βαλουν κοντρα στα φαναρια και αποτι ακουγοταν το εκανε συχνα. Κατι για μια ferrari 360 επισης ειχα ακουσει οτι υπαρχει χωρις να ειμαι σιγουρος.
Νομιζω -με επιφυλαξη- οτι εχει το ιδιο μοτερ με το sunny gti, δηλ 150 αλογακια. Οχι δεν ειμαι τσεος, απλα ενα απο δαυτα με εχει σταματισει κ μου εχει ριξει κληση μετα απο μια μινι καταδιωξη..
Όντως τα Primera GT αυτό το μοτερ φοράγανε.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Βασικά στο όλο το Ελληνικό Δημόσιο πουλάσει ο Συγγελίδης (που ο γιος του ηταν παντρεμένος με την Αποστολλάκη)..Ακομα και τα ασθενοφόρα που πηραμε πριν το 2004 ειναι citroenΕχει πουλήσει
Citroen
Skoda
Jeep klp.... (στρατο αστυνομία)Τα συμπεράσματα δικά σας
Πολυ μεγαλη επιτυχια αυτα.....
2,5 τονους με 2000 κυβικα 120 αλογα ...απλα σερνονται.
Ξαδερφος μου που δουλευει οδηγος σε αυτα τα πανε μονιμος με τριτη σπασμενη ....εντελλως ψοφια.
-
Λαντ Κρούιζερ με ερπύστριες!!!
Μέγιστη ταχύτητα 90 χαώ!!Δεν το έχω δει, αλλά το είχα διαβάσει σε περιοδικό αυτοκινήτων.
-
εγω δε προλαβαίνω να δω τις μάρκες στο καθρεπτάκι μου γιατι είμαι πολυ γρήγορος....
-
λίγο έλειψα κ τα προλάβατε όλα χεχε
Λοιπόν αυτά που δεν έχουν αναφερθεί είναι τα 'ασφαλίτικα' όπου στο νετ είχε κυκλοφορίσει μία λίστα με δαύτα κ μάλιστα με τις πινακίδες τους
Μέσα σε αυτά ότι θέλετε, από αυτοκίνητα πόλης (R. Clio I, P. 106 Rallye κίτρινο με φιμέ για να προκαλεί κόσμο κ να συλλέγει πινακίδες κ πάει λέγοντας) μέχρι πανάκριβα αυτοκίνητα!Κάπου πρέπει να την έχω την λίστα πάντως.....
Τα galand που θα ξεθάψατε βρε? αχαχαχα όποτε τα ακούω θυμάμε σκηνικό από greek movie (εκείνες που ήταν μόνο για βιντεοκασέτες....) που έδειχνε ένα τρακαρισμένο galand που είχε μείνει η εμπρός πόρτα με το 'Αστυ.....' από το Αστυνομία (police έπεφτε πολύ ξένο εκείνη την εποχή χαχα) κ πήγαινε το πιστιρίκι κ ζήταγε παγωτό (όσοι θυμούνται τα παγω τά ΑΣΤΥ )
Η corolla που αναφέρθηκε είναι γενιάς 97-99 κ στεϊσον
Τα saxo με το στρογγυλό καρούμπαλο για φάρο είναι όλα τα λ7 πάντως
Νικόλας
-
Suzuki Swift sedan
-
υπαρχουν και αρκετα xantia 1.8 περιπολικα.Δεν τα χρησιμοποιουν για καταδιωξεις αλλα για μεταφορα υψηλοβαθμων.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
υπαρχουν και αρκετα xantia 1.8 περιπολικα.Δεν τα χρησιμοποιουν για καταδιωξεις αλλα για μεταφορα υψηλοβαθμων.οχι 1,8. 2.000cc turbo ειναι!!! (και υπαρχουν και μερικα της τροχαιας εθνικής οδόυ που είναι activa - ειδικο συστημα περιορισμου κλησεων στις στροφές.)
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
ps τι γίνεται με εκείνα τα θηρία
lancia delta
ford sierra cosworth
mercedes 190 evo
audi 100 station (porshe powered)
alfa 155 Q4
bmw M3M5
porshe 911 targaτα ξεχάσαμε τελείως...
οκ η ομάδα Σ εχει δυαλυθει αλλά κάπου πρεπει να βρίσκονται ετοιμοπόλεμα....
Αυτη αν θυμαμαι σωστα κατεληξε πολυ συντομα οταν ενα Rally καρφωθηκε απο πισω της στα φαναρια της Βουλιαγμενης με Ποσειδωνος.
Μαρκες Περιπολικων