Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Γάμοι ομοφυλοφίλων
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Γάμοι ομοφυλοφίλων
    • 1
    • 2
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 7 / 10
    Αντίλογος
    43
    188
    173
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • H
      hunter last edited by

Ο χρήστης lkar έγραψε:

Από φίλο ψυχολόγο τό επόμενο,καί δέν γνωρίζω άν είναι η δική του άποψη,ή η άποψη γενικά τής ψυχολογίας

Η φύση του αρσενικού στήν σεξουαλική πράξη,είναι να επιβάλεται τού θηλυκού.
      Τό ότι υπάρχει αρσενικό τό οποίο επιζητεί τό να τού επιβληθούν (νά τόν πάρουν δηλαδή) κατά τή σεξουαλική επαφή,θεωρείται ανωμαλία.
      Αναμεταξύ θηλυκών ζευγαριών,οι ρόλλοι εχουν άλλη ισσοροπία,χωρίς να επιβάλεται η μία τής άλλης (τουλάχιστον κατ'εξακολούθησην)

Γιατί μεταξύ αρσενικών ζευγαριών δεν γίνεται το ίδιο;

Θά σέ γελάσω μέν άν προσπαθήσω να απαντήσω σέ αυτό,αλλά γιά να τό λέει ο γιατρός κάτι παραπάνω θα γνωρίζει.
      Πάντως παραμένει ανοιχτό πρός συζήτηση.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        techadmin admin last edited by

Ο χρήστης downhill έγραψε:

Ακούω μια μύγα να πετάει μέσα σε αυτό το τόπικ...

Είναι η μύγα που σε γυροφέρνει.Το κακό είναι οτι πετάνε πολλές μύγες γύρω απο τους 'πολιτισμένους' και πρέπει να ραντίσουμε το έλος της πουστιάς που σάς τρέφει....

Μάλιστα.

Από αυτό:

... αλλά το να δηλώνεις π.χ. 'ελληναράς-ορθόδοξος-πατριώτης', να πλακώνεις τη γυναίκα σου στο ξύλο, κι όλα αυτά γιατί καταπιέζεις τον ομοφυλόφιλο μέσα σου, ο οποίος εκδηλώνεται κάθε φορά που βλέπεις αγοράκια και σου τρέχουν τα σάλια. Ή μήπως νομίζετε ότι είναι λίγες αυτές οι περιπτώσεις.

Αυτός είναι ένας από τους ορισμούς της ομοφυλοφοβίας. (homophobia) Η τάση να απεχθάνεσαι τους ομοφυλόφιλους επειδή φοβάσαι ότι μπορεί να έχεις κι εσύ τάσεις ομοφυλοφιλίας.

εσύ κατέληξες να συμπεράνεις ότι τρέφομαι με ...πουστιά.

Τι να σου πω ρε φίλε, μπήκα στον πειρασμό να σου αντιγυρίσω τους χαρακτηρισμούς με τόκο αλλά τελικά ούτε αυτό δεν σου αξίζει. Πας να κολλήσεις το ταμπελάκι 'κρυφόπουστρας' ή 'gay lover' (όπως 'nigger lover') σε όσους έχουν άλλη άποψη από σένα και αυτή η επισήμανση είναι αρκετή.-

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • P
          petros last edited by

Όχι βέβαια. Λούγκρα δεν είσαι άμα απλά δε γουστάρεις τους ομοφυλόφιλους και τους αποκαλείς 'λούγκρες' ή 'πούστηδες' (ρατσίσταρος είσαι σε αυτην την περίπτωση),** αλλά άμα βροντοφωνάζεις ότι δεν τους γουστάρεις, όταν εν κρυπτώ λιγουρεύεσαι αγοράκια. Και το ξαναλέω, είναι ΠΟΛΛΕΣ αυτές οι περιπτώσεις!**

Οι εν κρυπτώ είναι υπέρ των ομοφιλοφίλων προκειμένου να νομιμοποιηθούν και να βγούν απο το καβούκι τους.Μήπως ανήκεις στην κατηγορία αυτή;Όσο για το 'ρατσιστής' θα δεχόμουν το χαρακτηρισμό αν επρόκειτο για μαύρους ή κίτρινους.Δεν είναι ράτσα η ομοφυλοφιλία.Διαστροφή και ανομαλία είναι.

Μην είσαι τόσο σίγουρος. Οι εν κρυπτώ ομοφυλόφιλοι παπάδες μόνο υπέρ των ομοφυλοφίλων δεν είναι. Τουναντίον, θα ήταν οι πρώτοι που θα τους έκαιγαν.

Αν αντιλαμβάνεσαι ως προσωπικούς τους ορισμούς/χαρακτηρισμούς που ανέφερα, το μόνο που κάνεις είναι να επιβεβαιώνεις τα περί... μύγας που ανέφερε ο kyan.
          Πράγματι η λέξη 'ρατσιστής' (που όπως καταλαβαίνεις δεν την ανέφερα προσωπικά) δεν είναι απόλυτα δόκιμη, από ετυμολογικής άποψης, αλλά αν μη τι άλλο με τη σκιαμαχία στην οποία επιδίδεσαι, ο όρος 'ομοφοβικός' σε ψιλοπαίρνει μπάλα.

• P
            petros last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

Εγώ φίλε μου,πούστηδες τούς έμαθα καί πούστηδες τούς λέω.
            Εάν προτιμάς τό Newspeak είναι δικό σου θέμα.

(soldier of fortune ή peacemaker;)

Ελα βρε Hunter, τι είναι αυτά που λες; Newspeak ο όρος 'ομοφυλόφιλος'. Δηλαδή το 'πούστης' τι είναι;;;; Oldspeak;

Η διαφορά των δύο λέξεων είναι η ίδια ακριβώς με τη διαφορά μεταξύ 'αυνανισμού' και 'μαλακίας'. (=ΧΑΩΔΗΣ)

• D
              drdino last edited by

Είναι η μύγα που σε γυροφέρνει.Το κακό είναι οτι πετάνε πολλές μύγες γύρω απο τους 'πολιτισμένους' και πρέπει να ραντίσουμε το έλος της πουστιάς που σάς τρέφει....

Ποιούς τρέφει ρε συ downhill; ο φίλος έδωσε έναν ορισμό του ομοφοβικού και μερικοί το πήραν προσωπικά. δεν μπορω να καταλάβω αυτήν την τάση που έχουν ορισμένοι εδώ μέσα όταν δεν έχουν να μιλήσουν με επιχειρήμτα να πετάνε μπηχτές και να χαρακτηρίζουν. δεν νομίζω να ξέρεις κανέναν προσωπικά ωστε να σου δίνει κανείς το δικαίωμα να κάνεις κάτι τέτοιο. και που ακόμα και αν ήξερες ή ήσουν φίλος με κάποια από τα παιδιά εδώ μέσα δεν νομίζω ότι θα δικαιολογούσουν να προβαίνεις σε τέτοιες 'πλάκες'.

ούτε εμένα μου αρέσει οι ομοφυλόφιλοι να προβάλλουν αυτήν την διαφορετικότητα τους με τόσο έντονο τρόπο (βλ. παρελάσεις π.χ.). εγώ δεν κυκλοφορώ με την βαρβατήλα αγκαλιά. αλλά από την άλλη είναι άνθρωποι και διατηρούν τα δικαώματα τους, όσο αν αυτό ενοχλέι ορισμένους. στο κάτω κάτω, τοσα χρόνια καταπιεσμένοι ήταν. αναμενόμενο λοιπόν να γίνονται τέτοια πράγματα. οι γυναίκες με το φεμινιστικό κίνημα τί έκαναν; παρελάσεις και τα σχετικά. μεταξύ άλλων γιατί ήταν τοσο καιρό καταπιεσμένες.

σόρρυ για την έκθεση.

• D
                downhill last edited by

drdino επειδή στο γραπτό λόγο δεν μπορείς να εκφραστείς με 'χρώμα' έχει θεσπιστεί στο internet να βάζουν μερικά σύμβολα.Ο kyan όταν αναφέρθηκε σε 'μύγα' χρησιμοποίησε το σύμβολο ( ) και προφανώς απευθυνόταν σ'εμένα.

Προσωπικά δε με νοιάζει τί κάνει ο καθένας στο σπίτι του και στο κρεβάτι του.Αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα βλέπω άντρες και γυναίκες να κυκλοφορούν αγκαλιασμένοι και να φιλιούνται.Στο σπίτι τους ας κάνουν ότι θέλουν.

My website!
                https://luz.gr

• C
                  citastak last edited by

Διαστροφή και ανωμαλια ειναι για τους ανθρώπους που επιλέγουν να ειναι ομοφυλοφιλοι...

Υπάρχει και η άλλη κατηγορία, των ανθρώπων που είτε εχουν γεννηθει με πολλα 'γυναικεια γονίδια' είτε έχουν μεγαλώσει σε ενα γυναικοκρατούμενο περιβάλλον με αποτέλεσμα να τις σιχαθούν (τις γυναίκες).

Αυτή η κατηγορία για μένα είναι οι άτυχοι γιατί ουσιαστικά δεν φταίνε...

Ειχα παραδειγμα τετοιου παιδιού, που του εκανα ιδιαιτερο. Μεγαλωνε με γιαγια, μητερα, θεία και αδερφη. Ήταν 15 ετων και ολες οι γυναίκες τον είχανε παραχαιδεμενο... Φιλια και κακό...

Οταν τελειωσαν οι εξετασεις και πηγε καλα, βρεθηκαμε και ηθελε να με φιλησει στο μαγουλο για να μου ευχηθει καλο καλοκαιρι... Δεν ειναι μονο το φιλι, αλλα και η υπόλοιπη στάση του. Μιλούσε όπως μιλούσε η μαμα του (καλε να σου πω) και γενικώς εκανε οτι εβλεπε να κανουν η οικογένεια του.

• L
                    lkar last edited by

Ο χρήστης HUNTER έγραψε:

Θά σέ γελάσω μέν άν προσπαθήσω να απαντήσω σέ αυτό,αλλά γιά να τό λέει ο γιατρός κάτι παραπάνω θα γνωρίζει.
                    Πάντως παραμένει ανοιχτό πρός συζήτηση.

υπάρχουν ενεργητικοί, παθητικοί κι ενεργοπαθητικοί, για μία ακόμα φορά περί ορέξεως...

από γιατρούς και 'επιστήμονες' έχουμε ακούσε διάφορα κατά καιρούς

• D
                      downhill last edited by

citastak συμφωνώ με αυτά που λες.Αν το παιδί που του έκανες ιδιαίτερα είχε μεγάλώσει σε 'οικογένεια' ομοφιλόφιλων τί κατάληξη θα είχε;Θα είχε δικαίωμα επιλογής ή θα ήταν σίγουρο πως θα ακολουθούσε τα πρότυπα των 'γονέων' του;

My website!
                      https://luz.gr

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • D
                        drdino last edited by

downhill για να καταλάβω δηλαδή, θα βλέπεις αγκαλιασμένους ανδρες μεταξύ τους (και γυναίκες) επειδη ας πούμε 8α αναγνωριστει ο πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφιλοφίλων;

μην ανησυχείς, ξέρω πολύ καλά τι παίζει με τον γραπτό λόγο στο internet. λέγοντας όμως αυτα με τα ποτίσματα και το άλλο quote που σου είχα κάνει πιστεύω πως απδυναμώνεις την θέση σου. έστω δηλαδή ότι ο kyan αναφερόταν σε εσένα. είμαι σίγουρος πως μπορείς να βρεις καλύτερο τρόπο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου από τετοιες εκφράσεις, που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν το επίεπδο της συζήτης που κάνουμε. ελπίζω να μην πάρεις τα σχόλια μου να μην τα πάρεις σαν προσωπική επίθεση.

• E
                          eker123 last edited by

citastak συμφωνώ με αυτά που λες.Αν το παιδί που του έκανες ιδιαίτερα είχε μεγάλώσει σε 'οικογένεια' ομοφιλόφιλων τί κατάληξη θα είχε;Θα είχε δικαίωμα επιλογής ή θα ήταν σίγουρο πως θα ακολουθούσε τα πρότυπα των 'γονέων' του;

Με τη λογικη σου και το παιδι ενος αλκοολικου θα γινει 100% αλκοολικο,η του Χουντικου χουντικο και παει λεγοντας.....Ωσο ατομα σαν εσενα τους φωναζουν πουστηδες λουκγρες και τα αλλα κοσμητικα,τοσο αυτοι θα συμπεριφερονται ανορθοδοξα και θα σου ανεβαζουν την πιεση.Η μονη λυση ειναι το ελληνικο κοινονικο συνολο να τους δεχθει σαν ισοτιμα μελη του και οι ιδιοι θα απομακρυνουν απο τις ταξεις τους τους ακραιους.Σε τελευταια αναλυση η ομοφυλοφιλια δεν ειναι μεταδοτικη οποτε αστους να κανουν οτι νομιζουν.......... Με το πηδημα που εχουμε φαει απο την εφορια και τους πολιτικους θα επρεπε να τους κατανουμε περισοτερο

• K
                            kouk last edited by

Ο χρήστης eker123 έγραψε:

Με τη λογικη σου και το παιδι ενος αλκοολικου θα γινει 100% αλκοολικο,η του Χουντικου χουντικο και παει λεγοντας.....Ωσο ατομα σαν εσενα τους φωναζουν πουστηδες λουκγρες και τα αλλα κοσμητικα,τοσο αυτοι θα συμπεριφερονται ανορθοδοξα και θα σου ανεβαζουν την πιεση.Η μονη λυση ειναι το ελληνικο κοινονικο συνολο να τους δεχθει σαν ισοτιμα μελη του και οι ιδιοι θα απομακρυνουν απο τις ταξεις τους τους ακραιους.Σε τελευταια αναλυση η ομοφυλοφιλια δεν ειναι μεταδοτικη οποτε αστους να κανουν οτι νομιζουν.......... Με το πηδημα που εχουμε φαει απο την εφορια και τους πολιτικους θα επρεπε να τους κατανουμε περισοτερο

...και ο citastak έιπε ότι το παιδί μεγάλωνε σε σπίτι μόνο με γυναίκες, όχι ομοφυλόφιλους! (μαλλον λόγω θανάτου ή διαζυγίου)!

• T
                              techadmin admin last edited by

Ο χρήστης drdino έγραψε:
                              έστω δηλαδή ότι ο kyan αναφερόταν σε εσένα. είμαι σίγουρος πως μπορείς να βρεις καλύτερο τρόπο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου από τετοιες εκφράσεις, που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν το επίεπδο της συζήτης που κάνουμε.

Σε κείνον αναφερόμουν και προσπαθούσα να του πω ότι παρεξηγήθηκε άδικα. Η μύγα είναι από τη γνωστή παροιμία 'όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται' και το ':P' σημαίνει 'σε πειράζω'. Το ότι το χόντρυνε απλά επιβεβαιώνει το πείραγμά μου.

• D
                                drdino last edited by

το κατάλαβα αυτό. απλώς προσπαθώ να πω πως με χαρακτηρισμούς δεν βγάζει τίποτα. ίσα ίσα χάνει το δίκαιο του και αποδυναμώνει την θέση του. εσύ έβαλες το , αυτός όχι.

• S
                                  spartan last edited by

Είδατε οι λεβέντες στη φωτό, πώς στήθηκαν??? Μαζευτηκαν οι φωτογραφοι
                                  κι αυτοι πλακώθηκαν στα γλωσσόφιλα για να τους απαθανατίσουν....Οσο
                                  πιο πολύ προκαλούν (γιατι γνώριζαν οτι προκαλούσαν...), τόσο πιο πολύ τη
                                  βρίσκουν και νομίζουν οτι κάτι καταφέρνουν.... Η πλειοψηφία τους
                                  τέτοιοι είναι...** Ξεδιάντροποι και προκλητικοί**.Κραγμένες, που
                                  προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, κάνοντας οσο πιο πολύ
                                  φασαρία μπορούν.Δυστυχώς γι' αυτή την κατηγορία των ανθρώπων, η
                                  μπάλα πέρνει κι αλλους (οι οποιοι είναι μεν ελάχιστοι, αλλα υπάρχουν...)
                                  που είναι ομοφυλόφιλοι, αλλα είναι ταυτόχρονα ευπρεπείς, κόσμιοι
                                  και σοβαροί, άνθρωποι που δε κουνιούνται σα μαούνες προσποιούμενοι κάτι
                                  που δεν είναι, ανθρωποι που δε ντύνονται σα λατέρνες.Οι πιο αδικημένοι
                                  σήμερα είναι αυτοι οι ομοφυλόφιλοι, που κατα τα αλλα, ζουνε τη ζωή τους
                                  φυσιολογικά, φιλήσυχα και σε αρμονία με το περιβάλλον τους, με μόνη
                                  επιθυμία την εύρεση του συντρόφου που θα τους κάνει ευτυχισμένους και
                                  την ομαλή συμβίωση μαζί του .Δυστυχώς ομως γι'αυτούς, τα πράγματα δε
                                  πρόκειται ν' αλλάξουν ποτέ προς το καλύτερο, γιατι τα
                                  προβλήματα τα δημιουργούν οι ιδιοι οι άνθρωποι του ειδους τους, αφου η,
                                  οπως περιγράφεται παραπάνω στάση τους, είναι μέρος της σεξουαλικότητάς
                                  τους (και τρόπος εκδήλωσης αυτής), είναι τρόπος προσέλκυσης συντρόφων κ.ο.κ.

Σημ. Απευθυνόμενος στο αναγνωστικό κοινό αυτού του φόρα και ειδικότερα του συγκεκριμένου τόπικ, θα ήθελα να καταστήσω σαφές οτι **η σεξουαλική μου ταυτότητα και οι προτιμήσεις μου, εχουν ανακαλυφθεί και διαμορφωθεί εδω και αρκετά χρόνια... ** Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οσον αφορά την ψυχοσύνθεσή μου και την ισορροπία της ψυχοσωματικής μου καταστασης και ως εκ τούτου θα ήθελα να δηλώσω οτι δεν είμαι κρυφός ομοφυλόφιλος, ούτε φανερός, δεν υπήρξα ποτέ και δεν επιθυμώ να γίνω στο μέλλον .Με ικανοποιούν απόλυτα και με το παραπάνω οι συνερεύσεις μου με γυναίκες (οταν ημουν ελεύθερος τεσπά, γιατι πρόσφατα παντρεύτηκα) και ειδικότερα η σύζυγός μου τώρα πια....Οποιαδήποτε παρερμηνεία των λεγόμενών μου, θα θεωρηθεί αβάσιμη, συκοφαντική και θα αγνοηθεί προκλητικά...

Μετα τιμής
                                  Spartan.... ενας παλιομοδίτικος και 'μπανάλ' ετεροφυλόφιλος....

(ετσι να εξηγούμαστε, για να μη παρεξηγούμαστε... )

• K
                                    kouk last edited by

• P
                                      petran last edited by

http://briefcase.pathfinder.gr/download/williamf3/36942/445888/0/DSC_0108b.jpg

μπηκα στο dpgr, οπου και διαβασα οτι αυτος ο γαμι*λης ο καραφλας ειναι ο χατζηστεφανου

δεδομενου οτι ειναι image maker, πιστευω οτι ξερει παρα πολυ καλα τι κανει στη φωτο.
                                      ειμαι σιγουρος οτι πληρωνεται κι ολας....

τι θα γινει με αυτα τα χαλια ρε παιδες?
                                      θα μεινουμε αποχαυνωμενοι βλακες να τα βλεπουμε στην τιβι και να τα κανουμε ζαπινγκ και γαργαρα????

αηδιασμενος...

edit kouk!!ας μην το βλέπουμε αν δεν θελουμε!Σωστά?!

• C
                                        citastak last edited by

Με τα λεγόμενα μου δεν υποστηρίζω την ομοφυλοφιλια, αντιθετως. Ειμαι αντιθετος στο γαμο τους.

• S
                                          spiros last edited by

εγω ξερω να πω οτι οι αδερφες στη φωτο της προηγουμενης σελιδας αποτελουν προσβολη του αντρικου ειδους.

αν 'καποια' ενοχλειται απο τον ορο 'αδερφες', εγω τουλαχιτον μπορω να τΗς πω, χωρις να ντρεπομαι: στα @ρχιδια μου!

• P
                                            petros last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:
                                            εγω ξερω να πω οτι οι αδεφρες στη φωτο της προηγουμενης σελιδας αποτελουν προσβολη του αντρικου ειδους.

αν 'καποια' ενοχλειται απο τον ορο 'αδερφες', εγω τουλαχιτον μπορω να τΗς πω, χωρις να ντρεπομαι: στα @ρχιδια μου!

Ρε μην τρελαίνεστε... Οι φωτό εμφανίζουν 'φρούτα' με την απλή ανθρώπινη ιδιότητα, όχι γιατί είναι αδερφές. Το καραγκιοζιλίκι δεν έχει φύλο...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 7 / 10