-
τι γνωμη εχετε για τον πηγασο;
ειναι σε καλη τιμη. αλλα απο αξιοπιστια; ανταλακτικα; κοστος σερβις;
HELP ME!
-
HELP ME!
-
HELP ME!
-
Ο χρήστης pantalex έγραψε:
τι γνωμη εχετε για τον πηγασο;ειναι σε καλη τιμη. αλλα απο αξιοπιστια; ανταλακτικα; κοστος σερβις;
HELP ME!
Μακριά
-
ΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!
γιατιιι;
-
Ο χρήστης pantalex έγραψε:
ΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!γιατιιι;
Ανέφερες ότι: ειναι σε καλη τιμη. αλλα απο αξιοπιστια; ανταλακτικα; κοστος σερβις;
Είναι σε καλή τιμή γιατί ήδη ήρθε το νέο strada. Αξιοποστία δεν έχει. Ανταλλακτικά και service όπου βρείς κανένα συνεργείο σε Αθήνα. Επιπλέον τα Ιταλικά δεν έχουν μεταχειρ ανταλλακτικά σε περίπτωση ζημιάς πτώσης όπως τα ιαπωνικά που υπάρχουν εξωτερικοί εισαγωγείς που συμπιέζουν τις τιμές.
Για αυτό φίλε!
-
Παρε το V strom 650 ειναι μακραν καλυτερο..η εστω το Transalp(αρχαιο) αλλα καλο και δοκιμασμενο..
Ασε που με το Vstrom τον πηγασο τον αφηνω μιλια πισω...Μη μπλεξεις με ενα μη εμπορικο μοντελο οπως το Pegaso.Βασικα παιζει η φιλοσοφια περι ανταλλακτικων..Φιλος μου με Αprilia περιμενε 35 ημερες για ενα ανταλλακτικο σε Capronord.Μιλαμε μεγαλη πικρα..για αυτο παιξε σε Suzuki,Honda η Yamaha
-
Και αν δεν θέλει VSTROM γιατί καίει τα κέρατα του και είναι και θυρίο για την κίνηση στην πόλη ας κοιτάξει το ανανεωμένο KAWASAKI KLE500 που είναι και μαζεμένο, και οικονομικό και σκυλί
-
....έλεγα και εγώ....μονο στα αυτοκίνητα θα έχουμε κόντρα Ιταλικά-Γερμανικά-Japan!!!!
Όσον αφορά μηχανάκια όμως........
JAPAN for Ever !!! -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Και αν δεν θέλει VSTROM γιατί καίει τα κέρατα του και είναι και θυρίο για την κίνηση στην πόλη ας κοιτάξει το ανανεωμένο KAWASAKI KLE500 που είναι και μαζεμένο, και οικονομικό και σκυλίΌταν λές 'καίει τα κέρατά του ' τι εννοείς ? το έχεις το μηχανάκι κ μιλας εκ πείρας ή λές ό,τι ακούς?
6 lt/100 στη πόλη κ από 4.5 - 6 lt/100 έξω ανάλογα το πως το πας......
Pantalex εξαρτάται τη χρήση για την οποία το θες το μηχανάκι...
Για πόλη και περιξ ο πήγασος είναι μια χαρά αν αποδεχτείς το γεγονός πως είναι δύσκολο να βρεις αξιόπιστο μάστορα. Το ίδιο όμως ισχύει κ για όλες τις μάρκες.... Επίσης, λένε πως έχει πρόβλημα και στην υποστήριξη των ανταλλακτικών, αλλά πάλι αυτο -λίγο πολύ- ισχύει για όλους (για δοκιμάστε να παραγγείλετε από Σαρακάκη..)Το kle είναι αρχαίο μηχανάκι..βγαίνει ίδιο από το '90.... Καλύτερα να πάρει scooter...
-
odd? o odd που ξερω??
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
odd? o odd που ξερω??μπαα!
-
Ο χρήστης odd έγραψε:
Και αν δεν θέλει VSTROM γιατί καίει τα κέρατα του και είναι και θυρίο για την κίνηση στην πόλη ας κοιτάξει το ανανεωμένο KAWASAKI KLE500 που είναι και μαζεμένο, και οικονομικό και σκυλί
Όταν λές 'καίει τα κέρατά του ' τι εννοείς ? το έχεις το μηχανάκι κ μιλας εκ πείρας ή λές ό,τι ακούς?
6 lt/100 στη πόλη κ από 4.5 - 6 lt/100 έξω ανάλογα το πως το πας......
Pantalex εξαρτάται τη χρήση για την οποία το θες το μηχανάκι...
Για πόλη και περιξ ο πήγασος είναι μια χαρά αν αποδεχτείς το γεγονός πως είναι δύσκολο να βρεις αξιόπιστο μάστορα. Το ίδιο όμως ισχύει κ για όλες τις μάρκες.... Επίσης, λένε πως έχει πρόβλημα και στην υποστήριξη των ανταλλακτικών, αλλά πάλι αυτο -λίγο πολύ- ισχύει για όλους (για δοκιμάστε να παραγγείλετε από Σαρακάκη..)Το kle είναι αρχαίο μηχανάκι..βγαίνει ίδιο από το '90.... Καλύτερα να πάρει scooter...
To έχει ο αδερφός μου εδώ και ένα χρόνο Καίει στην πόλη κοντά 6-6.5 λιτρα που είναι αρκετά για την κίνηση στην πόλη που έτσι και αλλιώς δεν σε αφήνει ούτε να δείς τις αρετές της αλλά και θα σε κουράσει με τον όγκο της. Ο πήγασος είναι ήδη εκτός κυκλοφορίας γιατί έρχετε ο καινούργιος και πέρα απο αυτό ο πήγασος ποτέ δεν ήταν καλύτερος απο το kle
-
δεν ξερω τι λετε, παντως εγω το πηρα το μηχανακι.
σε λιγες μερες θα σας πω και τις πρωτες εντυπωσεις μου.
-
Το Μηχανάκι είναι απλός πανέμορφο.Ξεκάθαρες γραμμες που το διαχωρίζουν από τη μάζα των ιαπωνικών τεράτων.Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι ο κινητήρας από το ΧΤ.Μονοκυλινδρος σε on-off?Με μικρή απόδοση και όχι και τόσο θετικό τράβηγμα στις χαμηλες στροφές ,Οσο για τα ανταλ. υπαρχουν στην αγορά για όλα τα ιταλικά. Κρίμα που δεν κοίταξες το ducati Multistrada 620i πραγματικά φοβερό. Και όσοι easy-raiders του forum δοκιμάστε έστω για μια φορά ένα V-2 με DESMO πραγματικά αξίζει την προσοχή του καθενός
-
Φίλε monster...νομίζω ότι έχεις μπερδευτεί κάπου...
Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι ο κινητήρας από το ΧΤ.
Προφανώς αναφέρεσαι στο νέο Pegaso Strada που φοράει το μοτέρ του του XT660R. O pantalex αναφέρεται στον προηγούμενο Πήγασο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Strada. Πάντως η χρήση του συγκεκριμένου κινητήρα, μόνο πλεονέκτημα μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού δεν σπάει / δεν χαλάει και έχει και το νεύρο που χρειάζεται...
Μονοκυλινδρος σε on-off?
Αν το νέο Pegaso Strada είναι on-off το Freewind μου είναι ΜΧ !!!
Νομίζω ότι έχουμε χάσει τη μπάλα...αλλά το Pegaso Strada είναι 100% για άσφαλτο...άρα 100% οn και 0% off. O μονοκύλινδρος έχει πολλά πλεονεκτήματα σε τέτοιου είδους μηχανάκια...(κατηγορία Duke). Το μόνο που υστερεί είναι το ταξίδι σε εθνική με 140Km+ αλλά έτσι και αλλιώς αυτό το πεδίο είναι εκτός των στόχων της κατηγορίας. Άλλωστε το multistrada ήδη υπάρχει.......(όπως και το V-Storm)!!!Καλοτάξιδος πάντως ο Πήγασος pantalex, να τον χαρείς για όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορείς.
Καλούς δρόμους................
-
Πρωτες εντυπωσεις:
ο κινητηρας καταπληκτικος για μονοκυλινδρος, ΠΟΟΟΟΛΛΛΗΗΗ ροπη, και μαλιστα απο τις 2000στρ. απο τις 2500στρ και πανω απλα ξεκολας απο παντου.
η γεωμετρια του ειναι σχετικα αργη, αλλα κινουμαι σχεδον ακριβως οπως με το παπι!, μεσα στην κινηση, και μαλιστα με το πλεονεκτημα του ταχυτατου ξεκοληματος.
η καταναλωση μαλλον τσιμπημενη(περιπου 7λτ/100χλμ)εντος πολης, αλλα γενικως εχω βαρυ χερι, και αμα την εχω τη δυναμη τη χρησιμοποιω.
γενικα μου φαινεται ευκολο μηχανακι, αλλα με γεματο τεμποζιτο θελει γερα μπατσα και γυροσκοπικη οδηγηση για να στριψει. με αδειο τεμποζιτο ειναι σαν το παπι, αν και γενικα λειπει η αισθηση στο τιμονι. καμμια σχεση με τα στριτ. δεν εχω αλλη εμπειρια απο ον-οφ, εκτος απο την funduro που ειναι ξαδερφακι σε ολα.
aprilia pegaso i.e. να το παρω;