Δεν ξέρω αν το αγόρασες το κράνος, αλλά απο εμπειρία φίλου που έχει το ίδιο 1 χρόνο περίπου τώρα θα πρότεινα να μην κάνεις κίνηση αγοράς του. Μέσα σ' αυτό το χρόνο αχρηστεύτικαν πρώτα οι πάνω αεραγωγοί, μετα απο λίγο καιρό και οι κάτω (δεν ανοίγουν), τα μαξιλαράκια 'έπεσαν' και πλέον είναι σαν να φοράει ένα νούμερα κράνος μεγαλύτερο. Σύν της άλλης αεροδυναμικά δεν είναι το καλύτερο, φυσικά δεν μιλάω για φασαρία αλλά για ευστάθια, Υπάρχει έντονη τάση ταλάντωσης πάνω απο τα 180 χιλιόμετρα (μηχανάκι Bandit 600S δεύτερης γενιάς με airmax ζελατίνα). Τέλος η αντιφογκ ζελατίνα ναι μεν κάνει δουλειά αλλά δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας με αποτέλεσμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχει μειωθεί η ορατότητα (μικρές χαρακιές παρ'όλο που την ζελατίνα όπως και το κράνος την προσέχει).
Τα συμπεράσματα του φίλου μου μετά απο όλ' αυτά και μετα απο διάστημα λιγότερου του ενός χρόνου είναι πως απλά δεν θα ξανα αγοράσει κράνος απο την εν λόγο εταιρία.
Το δικο μου είναι ότι πληρώσεις θα πάρεις, ΔΕΝ πρεπει να υπάρχει τσιγκουνιά στην αγορά κράνους, κράνη κάτω των 200Ε απλά έχουν ποιοτικές ελλείψεις που αν δεν τις είχαν δεν θα κόστιζαν τόσο.
Οι γνωστές εταιρίες δεν έγιναν τυχαία γνωστές, εκεί λοιπόν θεωρώ πως αξίζει να 'καταθέσω' τα χρήματα μου.
Αυτή την στιγμή έχω ένα Arai RX7RR IV το οποίο έχω τρία χρόνια τώρα, χρήση καθημερινη, έχει φάει σκόνη, άπειρο ιδρώτα και μερικές χιλιάδες μυγάκια (γυμνή μοτοσυκλέτα). Τα μαξιλαράκια δεν έχουν 'πέσει', το χρώμα δεν έχει φύγει, οι αεραγωγοί δουλεύουν άψογα.
Δεύτερο κράνος έχω ένα Lazer MX-5 (εντούρο) κόστους 170Ε. Δεν με έχει ικανοποιήσει απόλυτα κάτι που θεωρώ φυσικό για το κόστος αλλά και έχοντας καλομάθει απο το αράι.
Προσωπικά δεν θα ξαναγοράσω φθηνό κράνος, ανεξαρτήτου κατηγορίας.
Μέσα σε αυτό το διάστημα το μόνο κακό του είναι πως έχουν πέσει αρκετά τα μαξιλαράκια, μείων το οτι δεν έχει δαχτυλίδια για δέσιμο. Γεγονός είναι πως αν το πρόβλημα μεγαλώσει θα αναγκαστώ να το αλλάξω στον χρόνο.
Πρώτο μου πόστ στο φόρουμ. Καλώς σας βρήκα