-
Η ημερομηνια που προτεινετε ειναι 'δυσκολη' ημερομηνια μιας και οι περισσοτεροι θα λειπουν διακοπες.
Αρχες Σεπτεμβριου ολοι εχουν γυρισει......
-
Βάλτε κι εμένα μέσα.
Πρέπει όμως να σκεφτούμε πολύ καλά όχι μόνο τη μέρα αλλά και τις ώρες μια που το Σαββατοκύριακο γίνεται όντως πανικός απο την κίνηση και φοβάμαι ότι το ρίσκο του να πάμε για καλό και να προκαλέσουμε ατύχημα θα είναι πολύ μεγάλο. -
Η ημ/νια είναι δύσκολη..... διακοπές γαρ...
-
Ενας έξυπνος τρόπος περιορισμός ταχύτητας: να επιβάλλεις 'χαμηλές' ενδείξεις στο κοντέρ.
Το Ζ στην Ιαπωνία ξέρετε πόσο 'δείχνει' max-speed? 180χαω!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ενας έξυπνος τρόπος περιορισμός ταχύτητας: να επιβάλλεις 'χαμηλές' ενδείξεις στο κοντέρ.Το Ζ στην Ιαπωνία ξέρετε πόσο 'δείχνει' max-speed? 180χαω!
Δείχνει τόσο γιατί πολύ απλά όλα τα Ιαπωνικά έχουν εκεί κόφτη στα 180.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ενας έξυπνος τρόπος περιορισμός ταχύτητας: να επιβάλλεις 'χαμηλές' ενδείξεις στο κοντέρ.
Το Ζ στην Ιαπωνία ξέρετε πόσο 'δείχνει' max-speed? 180χαω!
Δείχνει τόσο γιατί πολύ απλά όλα τα Ιαπωνικά έχουν εκεί κόφτη στα 180.
Και στα 100χαω ακούγεται ένας ενοχλητικός βόμβος που σταματάει όταν επανέλθεις στα πλαίσια του νόμου . Πάντως, ή ελλειψη ενδείξεων πάνω απο κάποια τιμή αυτομάτως θα έκοβε τις συζητήσεις και 'μαγκιές' μερικών για κάτι απίθανες τελικές .
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
συζητήσεις και 'μαγκιές' μερικών για κάτι απίθανες τελικές .αν και είμαστε ελαφρώς οφτόπικ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13192
-
Χωρίς λόγια...
-
Το σωστο παντως ειναι χωρις περιπολικο,αφου θα κινουμαστε νομιμα και εξαλλου αυτο θα θελουμε να δειξουμε,το ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ και οχι σε ποσες ωρες φτανεις τηρωντας τα ορια.Πιστευω πως αν γινοταν κατι τετοιο και το ηξερε ο κυριος Κ.Κ. θα καβαλουσε καποιο ελικοπτερο και θα ηταν μονιμα ....σχεδον.... απο πανω μας με καμερα!!!!Πιστευω οτι πολλα παιδια θα θελαν να ερθουν απο κλαμπ οπως το πεζω 106 κλαμπ!??!ΝικοbugsR ακους?
-
Κι εγώ 100% μέσα, αλλά θα λείπω τον Αύγουστο. Θα πρότεινα να το κάνουμε αρχές Σεπτεμβρίου που δε θα υπάρχουν κολλήματα διακοπών για τους περισσότερους.
Θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο, και πιστεύω ότι είναι από τα πιο απλά και εφικτά μέσα διαμαρτυρίας που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Απαραίτητα ανακοίνωση σε ΜΜΕ και κάλυψη αν είναι δυνατόν από κανάλια. Επίσης, θα ήταν καλό να δώσουμε κάποια 'αναφορά' στο τέλος της πορείας, αναλύοντας συγκεκριμένα σημεία της διαδομής ώστε να φανεί ότι κάνουμε και συγκεκριμένες προτάσεις. -
Κύριοι μέσα και εγώ!!!!!!
-
Χαλαρά κι εγώ μέσα στο κόλπο, όχι όμως Αύγουστο ρε παίδες.. Μήνας διακοπών γαρ..
-
Ο χρήστης PKATV έγραψε:
Τα νέα όρια, που θα τεθούν σε ισχύ από την τοποθέτηση των ενημερωτικών πινακίδων, κινούνται έξω από την κυκλοφοριακή λογική που λέει ότι, εκτός από τις μεγάλες, «σκοτώνουν» και οι χαμηλές ταχύτητες.Πότε ακριβώς θα μπουν οι ενημερωτικές πινακίδες άραγε; Γιατί δεν έχει νόημα το κομβόι διαμαρτυρίας πριν μπουν αυτές... Ή έχουν μπει ήδη;;
-
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
Τα νέα όρια, που θα τεθούν σε ισχύ από την τοποθέτηση των ενημερωτικών πινακίδων, κινούνται έξω από την κυκλοφοριακή λογική που λέει ότι, εκτός από τις μεγάλες, «σκοτώνουν» και οι χαμηλές ταχύτητες.
Πότε ακριβώς θα μπουν οι ενημερωτικές πινακίδες άραγε; Γιατί δεν έχει νόημα το κομβόι διαμαρτυρίας πριν μπουν αυτές... Ή έχουν μπει ήδη;;
θα σας πω αυριο που θα περασω!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τα νέα όρια, που θα τεθούν σε ισχύ από την τοποθέτηση των ενημερωτικών πινακίδων, κινούνται έξω από την κυκλοφοριακή λογική που λέει ότι, εκτός από τις μεγάλες, «σκοτώνουν» και οι χαμηλές ταχύτητες.
Πότε ακριβώς θα μπουν οι ενημερωτικές πινακίδες άραγε; Γιατί δεν έχει νόημα το κομβόι διαμαρτυρίας πριν μπουν αυτές... Ή έχουν μπει ήδη;;
θα σας πω αυριο που θα περασω!
σήμερα δεν υπήρχαν πάντως, τουλάχιστον στο ένα σημείο, γιατί το 204 το πέρασα από την παλιά και χωρίς τον κεφαλικό φόρο των 2,5 ευρώ για να πηγαίνω με 30
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
O τελευταίος πάντως όντως χρειάζεται HummerΗ τρακτέρ. Με 30km την ώρα μπορούμε να βάλουμε μέχρι και ποδήλατο.
Φαντάζεστε να μας προσπερνάει ποδήλατο παρουσία κάμερας ;
Πάντως δεν χρείαζετε να κάνουμε όλη την διαδρομή. 30-40 χιλιόμετρα φτάνουν. Ειδικά αν μαζευτεί σύντομα ουρά ...
Το cruise control του mazda μου στην διαθέση του αγώνα ... (δες που κατηγορούσα το εν λόγω gadget σαν αμερικανιά και τελικά είναι χρήσιμο) -
Και γω ειμαι μεσα!
Και επίσης μια καλή κινηση θα ηταν, αν ο κυριος Σταθάκης ερχόταν μαζί μας, με το prius του, και ο κυριος καββαθάς με το ελικοπτερό του, και δημοσιογράφοι απο τους 4Τ, νομίζω οτι κανείς απο αυτούς δεν θα λέγαν οχι.
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Και γω ειμαι μεσα!Και επίσης μια καλή κινηση θα ηταν, αν ο κυριος Σταθάκης ερχόταν μαζί μας, με το prius του, και ο κυριος καββαθάς με το ελικοπτερό του, και δημοσιογράφοι απο τους 4Τ, νομίζω οτι κανείς απο αυτούς δεν θα λέγαν οχι.
O Σταθάκης ήταν ο μόνος βουλευτής από τους 300 που μίλησε για ανόητα όρια ταχύτητας. Οι υπόλοιποι 299 ανόητοι δεν μίλησαν για τίποτε...
Τι τους θέλουμε, ντρέπομαι για πάρτη τους.... -
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Και γω ειμαι μεσα!
Και επίσης μια καλή κινηση θα ηταν, αν ο κυριος Σταθάκης ερχόταν μαζί μας, με το prius του, και ο κυριος καββαθάς με το ελικοπτερό του, και δημοσιογράφοι απο τους 4Τ, νομίζω οτι κανείς απο αυτούς δεν θα λέγαν οχι.
O Σταθάκης ήταν ο μόνος βουλευτής από τους 300 που μίλησε για ανόητα όρια ταχύτητας. Οι υπόλοιποι 299 ανόητοι δεν μίλησαν για τίποτε...
Τι τους θέλουμε, ντρέπομαι για πάρτη τους....Δεν τους νοιάζει, έχουν ασυλία έτσι κι αλλιώς
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Και γω ειμαι μεσα!
Τι τους θέλουμε, ντρέπομαι για πάρτη τους....Και εγω αν ειχα Ζηταδες να μου ανοιγουν τον δρομο δεν θα με ενοιαζε για τα ορια ταχυτητας
Πως είπατε; Αύξηση ορίων ταχύτητας;