-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
'Όταν ο Δίας έβαζε τις αρετές στον άνθρωπο, ξέχασε να βάλει την Ντροπή.
Μην έχοντας από που να την βάλει, αποφασισε να τη βάλει από τον πρωκτό.
Στην αρχή η Ντροπή δεν ήθελε να μπεί με τίποτα.
Στο τέλος ο Δίας ομως την έπεισε.Και η Ντροπή μπήκε στον άνθρωπο από τον πρωκτό με τον όρο να μην γίνεται σαρκική επαφή από εκεί, γιατί όταν θα συμβεί θα φύγει από τον άνθρωπο.βρε τον αισωπο.. καλα λενε οτι ειναι ...διαχρονικος
Πιστεύετε τον ΑΙΣΩΠΟ; αν ζούσε θα γράφε για 330 με Hyundai Coupe
-
ναι, αλλα τουλαχιστον θα το εκανε με στυλ.. αισωπος rules!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αχ ρε Σπύρο και σε συμπαθούσα... Ώστε είσαι κι εσύ απ' τους άλλους, έ; Κρίμα και φαινόσουν εντάξει παιδί. Αλλά τι να πεις, σημεία των καιρών βλέπεις!
(No offence, ok? )
Νάσο είμαι απ' τους άλλους, αλλά ευτυχώς δεν είμαι απ' τους εκείνους
Είσαι μεγάλη μορφή εσύ τελικά!
Γέλασα πολυ! Ωραίος!!!
Καλό βράδυ!
-
ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΓΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ εχασα την κουβεντα και δεν κζερω γιατι γελατε...που σουυυυυυυυ
-
Ο χρήστης ALFAuberAlles έγραψε:
ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΓΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ εχασα την κουβεντα και δεν κζερω γιατι γελατε...που σουυυυυυυυΜα αυτή η γκαταδίκη σου...
-
ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΓΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ εχασα την κουβεντα και δεν κζερω γιατι γελατε...που σουυυυυυυυΚαλως τον και ας αργησε!
-
ΚΟΥΦΑΛΑ BILLARA ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ -
...
Αμά όμως ο γιος σου προκύψει τερψίπρωκτος, τι κάνεις;
Εδώ σε θέλω...
Μιλάμε για σοκ τώρα, όχι μλκίες...γερό να ναι κι οτι να ναι
άλλοι βέβαια το προτιμούν από το να γίνει βάζελος πχ
το ίδιο κακά είναι και τα δύο!
πού να γεννηθεί κι alfisti...
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΤι σου κάνει;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
τι του κάνει μάνα μου???
-
τι του κάνει μάνα μου???
Δ.Ξ./Δ.Α.!! -
τι του κάνει μάνα μου???
δεδομένου οτι το 'γέλιο' τελειώνει σε ΑΧ και οχι σε ΧΑ...κάτι καλόοοοοοο του κάνει
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
...
Αμά όμως ο γιος σου προκύψει τερψίπρωκτος, τι κάνεις;
...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Και γ@μώ τους χαρακτηρισμούς!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δεν τον είχα ξανακούσει... Απίστευτος!!!
Παίζει και το σκ@τοσπρώχτης....
(μετα συγχωρήσεως κιόλας.... )
Πολύ σωστό αυτό που είπε η Kamil...Aς προσέχουμε τις διατυπώσεις μας, γιατι δε θέλει και πολύ να μας πάρουν στο ψιλό....
-
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να προσθέσω κάτι, που ίσως αναφέρθηκε προηγουμένως αλλά δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία.
Πώς η απρόβλεπτη, κυκλοθυμική, ευεπηρέαστη από τη φύση της γυναίκα μεταμορφώνεται στο πιο ιερό πλάσμα του κόσμου...
ΤΗ ΜΑΝΑ.
Η Μάνα, η γυναίκα δηλαδή όπως οριοθετείται από την σαρξ εκ σαρκός σχέση της με το παιδί της ή με τα παιδιά της.
Η Μάνα είναι η γυναίκα, που της οφείλουν όλοι σεβασμό. Δε θα ασχοληθώ εδώ με περιπτώσεις γύναιων, που ατιμάσαν το ρόλο της μάνας..
Ό,τι και να γράψω εδώ θα είναι λίγο για τη γυναίκα, που με γέννησε, με ανέθρεψε, καρδιοχτυπά ακόμα και τώρα για μένα που δεν είμαι και παιδάκι, το μυαλό της, η ψυχή της είναι σε μας τα παιδιά της δοσμένα, θα έδινε και τη ζωή της για μας.
Αυτή η σχέση μάνας-παιδιού διέπεται από μία ιερότητα πρωτόφαντη στον κόσμο των ανθρώπων (και πολλές φορές και στον κόσμο των ζώων).
Είναι η σχέση της απόλυτης εμπιστοσύνης, της απόλυτης αγάπης χωρίς ανταλλάγματα.
Είναι μία σχέση που φτάνει ως το υπέρτατο όριο της αυτοθυσίας. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να προσθέσω κάτι, που ίσως αναφέρθηκε προηγουμένως αλλά δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία.Πώς η απρόβλεπτη, κυκλοθυμική, ευεπηρέαστη από τη φύση της γυναίκα μεταμορφώνεται στο πιο ιερό πλάσμα του κόσμου...
ΤΗ ΜΑΝΑ.
Η Μάνα, η γυναίκα δηλαδή όπως οριοθετείται από την σαρξ εκ σαρκός σχέση της με το παιδί της ή με τα παιδιά της.
Η Μάνα είναι η γυναίκα, που της οφείλουν όλοι σεβασμό. Δε θα ασχοληθώ εδώ με περιπτώσεις γύναιων, που ατιμάσαν το ρόλο της μάνας..
Ό,τι και να γράψω εδώ θα είναι λίγο για τη γυναίκα, που με γέννησε, με ανέθρεψε, καρδιοχτυπά ακόμα και τώρα για μένα που δεν είμαι και παιδάκι, το μυαλό της, η ψυχή της είναι σε μας τα παιδιά της δοσμένα, θα έδινε και τη ζωή της για μας.
Αυτή η σχέση μάνας-παιδιού διέπεται από μία ιερότητα πρωτόφαντη στον κόσμο των ανθρώπων (και πολλές φορές και στον κόσμο των ζώων).
Είναι η σχέση της απόλυτης εμπιστοσύνης, της απόλυτης αγάπης χωρίς ανταλλάγματα.
Είναι μία σχέση που φτάνει ως το υπέρτατο όριο της αυτοθυσίας.Να σου πω Pai mei...χαραμίζεσαι...γράφτα σε βιβλίο και πούλα τα θα κάνεις τρελή επιτυχία και σε πληροφορώ οτι θα σε ερωτευτούνε άπειρες γυναίκες
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Να σου πω Pai mei...χαραμίζεσαι...γράφτα σε βιβλίο και πούλα τα θα κάνεις τρελή επιτυχία και σε πληροφορώ οτι θα σε ερωτευτούνε άπειρες γυναίκεςΔε χρειάζομαι βιβλία και αηδίες 147ΤΙ, με ερωτεύονται και τώρα άπειρες γυναίκες για την ομορφιά μου:
Εδώ με τον αδερφό μου (αριστερά), που με ζηλεύει γιατί είμαι πιο όμορφος!
-
Αριστερα οπως μπαινουμε ή οπως βγαινουμε;
Ενα χαρτομανδυλο στο παιδι γιατι τρεχουν τα σαλια του. -
Εντάξει μη με βλέπετε έτσι, είμαι αγουροξυπνημένος και δεν έχω χτενίσει ακόμα και τα αφτιά μου.
-
Δεν ξέρω αν είναι το πιο κατάλληλο μέρος για να το γράψω,αλλά το διάβασα χθες και μου άρεσε:
'Οι γυναίκες είναι καλοί φίλοι και τρομεροί εχθροί.Εκείνη ήθελε να τον εκπαιδεύσει,να τον διορθώσει,να τον κάνει ν' αγιάσει,να τον χαντακώσει.Η Μάρθα (βάλτε όποιο όνομα θέλετε,το ίδιο είναι) ,αν μπορούσε,θα έβγαζε τον Τουλούζ Λωτρέκ από τα μπουρδέλα,τον Βαν Γκογκ από την τρέλα του και τον Πόε από το μεθύσι του,όμως δεν θα τους άφηνε να ζωγραφίσουν μήτε έναν πίνακα,ή να γράψουν μήτε ένα ποίημα.'
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να προσθέσω κάτι, που ίσως αναφέρθηκε προηγουμένως αλλά δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία.Πώς η απρόβλεπτη, κυκλοθυμική, ευεπηρέαστη από τη φύση της γυναίκα μεταμορφώνεται στο πιο ιερό πλάσμα του κόσμου...
ΤΗ ΜΑΝΑ.
Είναι μία σχέση που φτάνει ως το υπέρτατο όριο της αυτοθυσίας.ΑΝΤΕ ΡΕ φίλε με συγκίνησες τωρα!!!!
ΈΧεις απόλυτο δίκιο..επαυξανω!
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους