-
GT στο χαλαρό...το αυτοκίνητο είναι κόσμημα...
-
Ένα Mr2 παρακαλώ (για το χρώμα θα τα πούμε μετά).
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
GT στο χαλαρό...το αυτοκίνητο είναι κόσμημα...Δυστηχως φιλε μου το αυτοκινητο ειναι ΜΟΝΟ κοσμημα και τιποτα αλλο!
rx 8(εχουμε και παιδια)
δευτερη επιλογη mr2(η lotus του ελληνα) -
[quote='zlpiccard']Yποθέτοντας ότι κάποιος σας χάριζε 30-32000
-
Led Zeppelin ..... άρα πάει μόνο με ..... RX-8
-
Αυτά ειναι διλλήματα!
Είμαι ανάμεσα σε GTI και RX-8... Και μάλλον τείνω προς GTI μεριά λόγω πιο πρακτικού overall χαρακτήρα, καλύτερων επιδόσεων και κατανάλωσης.
Aλλιώς RX-8 Cosmo (με τα 230κατι άλογα εννοείται) δαγκωτό!
-
Και εγω προς GT κλινω....
Μπορει να χανεις στην πρακτικοτητα αλλα κερδιζεις στην εμφανιση και στην οδικη συμπεριφορα!! (μπορει να μην ειναι πισωκουνα αλλα σε σχεση με τα μπροστοκινητα ειναι σε απιστευτο επιπεδο!!) Απο θεμα επιδοσεων δεν ειναι σε κακο επιπεδο μιας και τα 165 αλογα αρκετα ενω σε οτι αφορα τον εξοπλισμο δεν βλεπω να της λειπει κατι...!! -
Ο χρήστης zlpiccard έγραψε:
Τα κριτίρια επιλογής που με ενδιαφέρουν είναι:
1.Εμφάνιση
2.Οδηγική απόλαυση-συμπεριφορά
3.Επιδόσεις
4.Εξοπλισμός
5.Πρακτικότητα(χώροι-άνεση-εργονομία-ποιότητα κύλισης)- GT
- RX8
- Golf
- Golf ?
- Golf
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Μπορει να χανεις στην πρακτικοτητα αλλα κερδιζεις στην εμφανιση και στην οδικη συμπεριφορα!! (μπορει να μην ειναι πισωκουνα αλλα σε σχεση με τα μπροστοκινητα ειναι σε απιστευτο επιπεδο!!) Απο θεμα επιδοσεων δεν ειναι σε κακο επιπεδο μιας και τα 165 αλογα αρκετα ενω σε οτι αφορα τον εξοπλισμο δεν βλεπω να της λειπει κατι...!!Περιμενα να προτημησεις rx8!!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Μπορει να χανεις στην πρακτικοτητα αλλα κερδιζεις στην εμφανιση και στην οδικη συμπεριφορα!! (μπορει να μην ειναι πισωκουνα αλλα σε σχεση με τα μπροστοκινητα ειναι σε απιστευτο επιπεδο!!) Απο θεμα επιδοσεων δεν ειναι σε κακο επιπεδο μιας και τα 165 αλογα αρκετα ενω σε οτι αφορα τον εξοπλισμο δεν βλεπω να της λειπει κατι...!!Περιμενα να προτημησεις rx8!!
Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα υπόλοιπα εκτός από το Golf Gti(ως κάτοχος, και όλες τις BMW σειράς 3 βέβαια- ναι και τη Μ3).
Άρα απαντώ τελείως υποκειμενικά. MR2 δεν μου αρέσει καθόλου(ασχολίαστο).
GT δεν μου λέει τίποτα (οδική συμπεριφορά και εμφάνιση είναι ''λίγα'' για να αισθανθείς κάτι)
RX8 ντεμί (είμαι επιφυλακτικός ακόμα με τον Βάνκελ και από επιδόσεις το challenge δεν είναι τίποτα τρομερό)
Το gti, χωρίς να ήμουν fun, με άγγιξε, κάτι μου είπε. Μου αρέσει πολύ η ροπή του, η ευκολία με την οποία ταξιδεύει (άριστος χιλιομετροφάγος), και είναι πολύ αναβαθμίσιμο (σε λίγο καιρό ο ΤFSI θα γίνει ο ''best seller'' πολλών βελτιωτών)
Άρα gti για μένα (λευκό όμως), χωρίς διλήμματαΥ.Γ.
Pad πάντα οι BMW θα είναι η πρώτη επιλογή μου. Το αίμα νερό δεν γίνεται! -
Μα, πού πάει η GT;
**GTI **για όλα
-
Ο χρήστης tel έγραψε:
GT στο χαλαρό...το αυτοκίνητο είναι κόσμημα...
Δυστηχως φιλε μου το αυτοκινητο ειναι ΜΟΝΟ κοσμημα και τιποτα αλλο!
rx 8(εχουμε και παιδια)
δευτερη επιλογη mr2(η lotus του ελληνα)μονο κοσμημα η gt?????
μην το μαθουν κανα δυο alfisti... θα πρεπει να το κλειδωσουμε μετα!
προσγειωσου λιγο φιλε μου! αν και εγω rx8 ψηφισα (ισως με δυσκολια) -
GT κι ας με πατάνε στα φανάρια τα ρχ8 και GTi
-
ΜR2 και μικρότερη οδοντόβουρτσα.
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
μονο κοσμημα η gt?????
προσγειωσου λιγο φιλε μου! αν και εγω rx8 ψηφισα (ισως με δυσκολια)Απειλή είναι αυτό; τι άλλο έχει η GT εκτός από εμφάνιση; Επιδόσεις μήπως; Ακόμα και το δίλιτρο Mazda 3 καλύτερες έχει (και κοστίζει 24Κ) Οδική συμπεριφορά; Στα Μέγαρα ακόμα και το C2 VTS πίσω την αφήνει.
Ας μην τη συγκρίνουμε με Type R, GTI, RX-8, μην κλέβουμε εκκλησίες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μονο κοσμημα η gt?????
προσγειωσου λιγο φιλε μου! αν και εγω rx8 ψηφισα (ισως με δυσκολια)Απειλή είναι αυτό; τι άλλο έχει η GT εκτός από εμφάνιση; Επιδόσεις μήπως; Ακόμα και το δίλιτρο Mazda 3 καλύτερες έχει (και κοστίζει 24Κ) Οδική συμπεριφορά; Στα Μέγαρα ακόμα και το C2 VTS πίσω την αφήνει.
Ας μην τη συγκρίνουμε με Type R, GTI, RX-8, μην κλέβουμε εκκλησίες
δεν απειλησα κανεναν! καλα ενταξει με επεισες! αυτοκινητακι ειναι μωρε! τι να το κανεις μωρε το πατινι?
τα επιχειρηματα σου παντως μπαζουν απο ολες τις τρυπες...
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
δεν απειλησα κανεναν! καλα ενταξει με επεισες! αυτοκινητακι ειναι μωρε! τι να το κανεις μωρε το πατινι?
Για την ευθεία δεν το συζητάμε, η δίπορτη 156 είναι αργή και για την ονομαστική της ισχύ και για το κόστος της. Κι επειδή οι επιδόσεις στην ευθεία είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ (χωρίς να παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο), μπορώ να σου αναφέρω πολλά δίλιτρα που έχουν αντίστοιχες ή και καλύτερες επιδόσεις. Δίλιτρα είναι και το τάπερ και το GTI και κοστίζουν αρκετά λιγότερο.
Τώρα για στρίψιμο, αν πιστεύεις ότι στρίβει καλύτερα από τα προαναφερθέντα, μάλλον εκτίθεσαι εσύ...
Κάθε φορά τα ίδια. Μην τυχόν και 'θίξουμε' Alfa και ειδικά την ηλεκτρονική GT.
Υ.Γ: αργήσατε ήδη (ξέρουν ποιοι )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για την ευθεία δεν το συζητάμε, η δίπορτη 156 είναι αργή και για την ονομαστική της ισχύ και για το κόστος της. Κι επειδή οι επιδόσεις στην ευθεία είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ (χωρίς να παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο), μπορώ να σου αναφέρω πολλά δίλιτρα που έχουν αντίστοιχες ή και καλύτερες επιδόσεις. Δίλιτρα είναι και το τάπερ και το GTI και κοστίζουν αρκετά λιγότερο.
Τώρα για στρίψιμο, αν πιστεύεις ότι στρίβει καλύτερα από τα προαναφερθέντα, μάλλον εκτίθεσαι εσύ...
Κάθε φορά τα ίδια. Μην τυχόν και 'θίξουμε' Alfa και ειδικά την ηλεκτρονική GT.
Υ.Γ: αργήσατε ήδη (ξέρουν ποιοι )
απλα ενας alfisti δεν τα λογαριαζει τα παραπανω! αν και το αθροισμα ολων αυτων μετραει και οχι η καθε μια μοναδα χωριστα! καλυτερα να το αφησουμε γιατι ξερουμε οτι θα τραβηξει πολυ αυτη η βαλιτσα.
ψυχη, πνευμα, ταμπεραμεντο και παθος!!!
forza italia -
Η GT που υπερτερεί από το GTi εκτός από τους χώρους?
Η GT που υπερτερεί από το RX8? -
Θα ανάψω φωτιές, το ξέρω, αλλά θα το πω ως παράπονο.
Το σλόγκαν της η Alfa 'beauty is not enough' ελπίζω κάποτε να το κάνει και πράξη...γιατί η GT είναι πράγματι πολύ όμορφη. Ούτε γρήγορη όμως είναι (για τα λεφτά της), ούτε πισωκίνητη.
GT 2.0 vs Golf GTi vs MR-2 vs RX8 Cosmo