-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εγώ δεν έχω πάει ποτέ Κρήτη. Αλλά μάλλον θα πάω τον Σεπτέμβριο για έναν γάμο.Δύο πράγματα μου είπαν:
Να μην φέρω την GT στην Κρήτη!
Να φάω τις μπουγάτσες που έχει!Την GT να την φέρεις γιατί θα ευχαρισηθείς στρίψιμο...
Για την μπουγάτσα, αν είσαι στο Ηράκλειο φυσικά και να φας...
Μπορείς επίσης να φας και από τους γιγαντιαίους γύρους μας...
Ελπίζω να μας ενημερώσεις για την άφιξή σου ώστε να σε δούμε και από κοντά... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εγώ δεν έχω πάει ποτέ Κρήτη. Αλλά μάλλον θα πάω τον Σεπτέμβριο για έναν γάμο.
Δύο πράγματα μου είπαν:
Να φάω τις μπουγάτσες που έχει!Την GT να την φέρεις γιατί θα ευχαρισηθείς στρίψιμο...
Ελπίζω να μας ενημερώσεις για την άφιξή σου ώστε να σε δούμε και από κοντά...Φυσικά και θα ενημερώσω! Θα χαρώ να σας δω όλους κάτω!
Τέλη Σεπτεμβρίου μάλλον θα είμαι κάτω. Αλλά μάλλον θα έρθω με αεροπλάνο (Στο 'αίσθημα' δεν αρέσει πολύ ταξίδια με το πλοίο) -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δύο πράγματα μου είπαν:
Ελπίζω να μας ενημερώσεις για την άφιξή σου ώστε να σε δούμε και από κοντά...Αν είσαι στα Χανιά πάντως μπορεί και να φας ακόμα καλύτερη μπουγάτσα...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αν είσαι στα Χανιά πάντως μπορεί και να φας ακόμα καλύτερη μπουγάτσα...
Ιορδάνης, εγγύηση!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δύο πράγματα μου είπαν:
Ελπίζω να μας ενημερώσεις για την άφιξή σου ώστε να σε δούμε και από κοντά...Αν είσαι στα Χανιά πάντως μπορεί και να φας ακόμα καλύτερη μπουγάτσα...
Το γιαούρτι στα πιτό-γυρα, στην κεντρική πλατεία των Χανίων είναι ότι καλύτερο.
Για μπουγάτσα, στον ειδικό: Salonica
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το γιαούρτι στα πιτό-γυρα, στην κεντρική πλατεία των Χανίων είναι ότι καλύτερο.
Για μπουγάτσα, στον ειδικό: Salonica
Για τους γύρους δεν τίθεται θέμα.
Για την μπουγάτσα, 'θεσσαλονικιώτικη' δεν έχω φάει αλλά από άλλες μαρτυρίες που έχω ακούσει, στο Ηράκλειο είναι καλύτερη... -
Για να μην τα μπερδεύουμαι τα πράματα....
Καλή η Σαλονικιώτικη μπουγάτσα δε λέω...
Αλλά επιλέγεις είτε με τυρί είτε με κρέμα, συνεπώς είναι ή αλμυρή ή γλυκιά.
(ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ότι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, μην αρχίσουμε τώρα )Στον Ιορδάνη όμως, στα Χανιά, θα την φας με κρητική μυζήθρα και ζάχαρη από πάνω.... (άλλα κόλπα )
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για την μπουγάτσα, 'θεσσαλονικιώτικη' δεν έχω φάει αλλά από άλλες μαρτυρίες που έχω ακούσει, στο Ηράκλειο είναι καλύτερη...Άλλο η μία, άλλο η άλλη Μιχάλη.
Ιορδάνης=μυζήθρα
Θεσσαλονίκη=πατρίδα της μπουγάτσαςΚαι οι δύο κα-τα-πλη-κτι-κές, προσωπικά θα προτιμήσω Σαλόνικα όμως
-
Προπαντός να τηρούμε τις παραδόσεις του 4TF!
3η σελίδα του θέματος και -φυσικά- συζητάμε για φαγητό!!!
Κοιλιόδουλοι όλοι σας!!!
ΥΓ Καλή η Θεσσαλονικιώτικη (από την Δωδώνη στην Εγνατία! ) αλλά του Ιορδάνη δεν παίζεται!!!
-
Για να μη μαλωνετε, απο εμενα που εχω δοκιμασει μπουγατσες παντου, η καλυτερη ειναι στο Σελεκτ στα Γιαννενα (που πας και με πλοιο απο το νησακι της Λιμνης ετσι για να μην ειμαστε τοοοοσο οφφ-τοπικ).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για την μπουγάτσα, 'θεσσαλονικιώτικη' δεν έχω φάει αλλά από άλλες μαρτυρίες που έχω ακούσει, στο Ηράκλειο είναι καλύτερη...
Άλλο η μία, άλλο η άλλη Μιχάλη.
Ιορδάνης=μυζήθρα
Θεσσαλονίκη=πατρίδα της μπουγάτσαςΚαι οι δύο κα-τα-πλη-κτι-κές, προσωπικά θα προτιμήσω Σαλόνικα όμως
Μα για μυζήθρα μιλάω και εγώ...
Χριστέ μου συζητάμε για μπουγάτσες.... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Χριστέ μου συζητάμε για μπουγάτσες....παράξενο σου φαίνεται?
Αν αλλάξουμε και τον τίτλο του τόπικ σε 'Διακοπές με μπουγάτσα' ή 'Διακοπές με πλοίο-ρε-άσε-τα-πλοία-καλή-μπουγάτσα-πού-έχει???' , δεν θα είμαστε και οφτόπικ πλέον! -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για να μη μαλωνετε, απο εμενα που εχω δοκιμασει μπουγατσες παντου, η καλυτερη ειναι στο Σελεκτ στα Γιαννενα (που πας και με πλοιο απο το νησακι της Λιμνης ετσι για να μην ειμαστε τοοοοσο οφφ-τοπικ).Εγραψες greo!!!
Σωστά!
Η Γιαννιώτικη έχει και ένα πλεονέκτημα!
Τρώγεται και κρύα!!!! (ακούει ο πυροβολημένος των Ιωαννίνων?) -
Χριστέ μου συζητάμε για μπουγάτσες....
παράξενο σου φαίνεται?
Αν αλλάξουμε και τον τίτλο του τόπικ σε 'Διακοπές με μπουγάτσα' ή 'Διακοπές με πλοίο-ρε-άσε-τα-πλοία-καλή-μπουγάτσα-πού-έχει???' , δεν θα είμαστε και οφτόπικ πλέον!Ποια πλοία έχουν καλές μπουγάτσες επίσης
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ποια πλοία έχουν καλές μπουγάτσες επίσηςΠαρακαλώ να μεταφερθεί στα ανέκδοτα....
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το χειρότερο με μεγάλη διαφορά πλοίο που έχω ταξιδέψει είναι το Σαπφώ που έκανε το δρομολόγιο Χίος-Αθήνα-Χίος. Ακόμα κάνω τον σταυρό μου που κατάφερα και επέστρεψα από την Χίο με αυτό το καράβι σώος και αβλαβής. Σαν ένα μεγάλο Ferry-Boat ήταν. Από ότι άκουσα τώρα τελευταία πρέπει να έχει αποσυρθεί. Ευτυχώς δηλαδή . Το αστείο είναι ότι Εκείνη την φορά είχα πάει Χίο πρωί με αεροπλάνο και έφυγα βράδυ με την μαούνα. Τεράστια διαφορά...Αυτό το βαπόρι είναι πολύ καλό... Έχει Άγιο... (Λόγια γιαγιάς από τη Μυτιλήνη, όταν ειμουν στον 2 έτος των σπουδών μου και ανεβοκατέβαινα με αυτό. το 2003 απεσύρθη.....)
-
Θεσσαλονίκη=πατρίδα της μπουγάτσας
Α. Εδώ τα 'χαλάμε' . Οι Σέρρες είναι η πατρίδα της μπουγάτσας . Τα περισσότερα μπουγατσατζίδικα τα έχουν άτομα που έμαθαν την τέχνη στις Σέρρες
Διακοπές με πλοίο