Κι εγώ μόνο εδώ διαφωνώ. Όχι στο αν κρατάει σαν τρένο (κάτι που ισχύει σε σχέση με άλλα και εχει υιοθετηθεί πολλάκις σαν όρος από τα περιοδικά) αλλά στο ότι είναι εκνευριστικά ουδέτερη. Ειδικά στους ελληνικούς δρόμους δεν θέλει πολύ να το αποσταθεροποιήσεις.
Φίλε συν-Alfisti συμφωνώ σε όσα λες εκτός απο το παραπάνω. Σίγουρα κρατάει καλά, αλλά όχι και σαν τρένο
Φίλοι alfista & xaris78,
Είναι σαφές ότι και η 147 έχει τα όρια της, όπως όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν γύρω μας.
Με την έκφραση τρένο απλά ήθελα να τονίσω ότι συγκριτικά με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας της, σε ότι έχει να κάνει με την οδική συμπεριφορά της, κατά την ταπεινή μου κρίση είναι εξαιρετική.
Τυχαίνει στην παρέα μου όλοι μας να έχουμε μεσαία οικογενειακά (...βλέπε παντρεμένοι, ηλικίες απο 32 έως 36, με παιδιά κτλ...) απο διαφορετικούς κατασκευαστές (Seat Leon, VW Golf το προηγούμενο, Audi A3 το προηγούμενο).
Σας πληροφορώ ότι έχοντας οδηγήσει αρκετές φορές τα προαναφερθέντα, όπως και οι υπόλοιποι στην παρέα την Alfa, κατά γενική ομολογία, η 147 έχει αυτό το κάτι παραπάνω που δύσκολα περιγράφεται στα λόγια. Εάν δε, μιλήσουμε για φορτωμένα αυτοκίνητα (κακά τα ψέμματα, σπάνια δοκιμασία για τους περισσότερους), όπως τουλάχιστον συμβαίνει τις περισότερες φορές που η παρέα κουβαλάει ...όλη την οικοσκευή, η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Συμφωνώ ότι μπορείς πράγματι να την αποσταθεροποιήσεις, όπως άλλωστε οτιδήποτε έχει 4 τροχούς, απλά με την έκφραση μου ήθελα να πω ότι συγκριτικά τα όρια της είναι ιδιαίτερα υψηλά.
Και ίσως αυτή η μικρή διαφορά σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο κάποια κρίσιμη στιγμή να κάνει την διαφορά.
Πάντα φιλικά,
Alfisti.