ένα λινκ Κώστα?
-
παιδια αφηστε τις υποδειξεις,δεν την βλεπετε την καημενη την κατερινα που ειναι ταραγμενη?και γιατι ντε και καλα τις δινετε μεριδιο ευθηνης την στιγμη που και το μηχανακι και το τζιπακι κανουν προσπεραση μαζι,ε οι εξυπναδες πληρωνονται
-
και χωρίς δίπλωμα;;
-
Με την άδεια του συγγραφέα, για να μη 'χαθεί':
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Μπορεί ο VTF1 να τα λέει λίγο ωμά, αλλα έχει δίκιο.
Η Mαρία σχολιάζει για το test drive του Mondeo me smilies και μετά μας λέει έτσι απλά ότι πάτησε άνθρωπο.
Xαρά στο κουράγιο σου Μαρία.
ρε παιδιά, όταν ο άλλος μοιράζεται γεγονότα από την προσωπική του ζωή, μπαίνετε στον κόπο να διαβάσετε προσεκτικά προτού τον επιπλήξετε?
είναι υποχρεωμένος να σας ζητήσει άφεση αμαρτιών? αναφορά μας έδωσε γιατί το ήθελε. Μπορεί να μην αντέδρασε όπως ένας πολύπειρος οδηγός -και αυτό δεν το ξέρουμε- αλλά έπραξε ως συνειδητοποιημένος πολίτης και είναι προς τιμή της. Αναφέρει πως συγκλονίστηκε και κάποιοι συνεχίζουν την κριτική περί αναισθησίας... εγώ να ρωτήσω ποιανού?
τα σπασίματα σε μηρό-μηραίο οστό έχουν μακρά περίοδο επούλωσης. Το παιδί θα κακοπεράσει απ το χειρουργείο στην αρχή και θα έχει πατερίτσες για αρκετό καιρό... ζω αυτή την εμπειρία 3 μήνες τώρα, από άσχετο τραυματισμό.
-
ένα λινκ Κώστα?
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 5&start=97
-
Αυτό με το δικαστήριο δεν το κατάλαβα πάντως... Καμιά διευκρίνηση Κατερίνα;
-
Απο την στιγμη που υπαρχει τραυματισμος , νομιζω ,οτι γινεται αναφορα στην αστυνομια και στον εισαγγελεα.Το αν θα φτασει στο ακροατηριο δικαστηριου το αποφασιζει ο εισαγγελεας ,παλι νομιζω.
Το προβλημα με τον πιτσιρικα ειναι οτι εμπλεκεται σε ατυχημα οδηγοντας χωρις διπλωμα.Οποτε θα παει κατηγορουμενος για το οτι δεν ειχε διπλωμα.Θα εχει βγαλει βεβαια μεχρι τοτε και δεν θα εχει προβλημα.Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και για τον ιδιοκτητη του μοτοποδηλατου,νομιζω εκεινος εχει προβλημα. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αυτό με το δικαστήριο δεν το κατάλαβα πάντως... Καμιά διευκρίνηση Κατερίνα;Δικαστήριο θα πάει ο νεαρός ο οποίος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα αν κατάλαβα καλά...
Περαστικά Κατερίνα, θα περάσει γρήγορα το σφίξιμο μην ανυσηχείς...
Και εγώ την πρώτη μου φορά που είχα ατύχημα (υλικές ζημιές μόνο) τα είχα παίξει και έκανα καιρό να ξαναπιάσω τιμόνι, ήμουν και πολύ μικρός.
Στο δεύτερο μου ατύχημα (πάλι μόνο υλικές ζημιές) την επόμενη μέρα οδήγησα κανονικά αλλά με πόναγε λίγο το κεφάλι μου (την προηγούμενη το βάραγα επειδή από βλακεία μου είχα τρακάρει ) -
Νομίζω πως δικαστήριο θα περάσει και η Κατερίνα αυτεπάγγελτα λόγω τραυματισμού αλλά πιθανότατα θα αθωωθεί.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω πως δικαστήριο θα περάσει και η Κατερίνα αυτεπάγγελτα λόγω τραυματισμού αλλά πιθανότατα θα αθωωθεί.Ναι ,αυτο εννοουσα με το δικαστηριο πιο πανω .Κανονικα πρεπει να εχει δωσει καταθεση στην αστυνομια και αυτη και ο νεαρος με το μηχανακι.Καλο ειναι να συμβουλευτει δικηγορο γιατι πολλα αλλαζουν απο την μια στιγμη στην αλλη.
-
Λάθος μου....
-
αν δεν κινησει διαδικασια ο τραυματιας η υποθεση μενει στις καταθεσεις...
τωρα,χωρις διπλωμα τι θα κανει ο αλλος ακομα και αν θελει να την κυνηγησει δικαστικα, δεν ξερω... -
Κατερίνα, αν και είδα λίγο καθυστερημένα το θέμα, θέλω να ευχηθώ περαστικά στον νεαρό (κάτι που θα το αναλάβουν οι ορθοπεδικοί) αλλά και σε σένα (από ψυχολογικής πλευράς). Λόγω της δουλειάς μου, αντιμετωπίζω συνεχώς τέτοιες καταστάσεις.
Η αντικειμενική πραγαμτικότητα είναι ότι θα το θυμάσαι για αρκετούς μήνες το περιστατικό και ότι θα επηρεάζει - ανάλογα με το χαρακτήρα σου - τον τρόπο με τον οποίο οδηγείς. Αφού λες ότι οδήγησες αμέσως μετά δεν θα το σταματήσεις αργότερα. Όμως, αν νιώσεις ότι κάτι αλλάζει μόνιμα, θα σου συμβούλευα να πας να μιλήσεις με κάποιον μερικές φορές ...
Τώρα για το νομικό μέρος της υπόθεσης, δεν γνωρίζω ακριβώς τί πρόκειται να γίνει ... Οι δικηγόροι & οι δικαστές είναι ένα περίεργο είδος ανθρώπων ! Έχω παρακολουθήσει - και πάλι λόγω δουλειάς - μερικές σοβαρές υποθέσεις (με δικές μου καταθέσεις εννοώ) και είχα την αίσθηση ότι στην δικαστική αίθουσα γινόταν πολλές παράλληλες συζητήσεις χωρίς κοινά σημεία επαφής (δηλαδή ο καθένας εξέταζε το θέμα με τις προκαταλήψεις του ... Όχι μεγάλη σχέση μ' ότι βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες ...).
Περασικά και πάλιι!!! -
Δικαστήριο μου είπαν οτι δεν θα περάσω. Ο πιτσιρικάς όμως λένε οτι θα χρειαστεί να περάσει δίοτι το συμβαν καταγράφηκε στην αστυνομία και δεν είχε δίπλωμα. Κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα και καλά. Περίπτωση να μου κάνει ο πιτσιρικάς μύνηση δεν υπάρχει.
Ρωτάω για το δικαστήριο του πιτσιρικά ξέρει κανείς πότε γίνεται μετά από τετοιες περιπτώσεις τι γινεται εκεί... -
Ο χρήστης agisd έγραψε:
έστω, απο την στιγμη που τον βλέπεις διπλα σου να προσπερναει πατα φρενο και κανε δεξιά να τον αφήσεις να απομακρυνθει...οταν καποιος χτυπαει καποιον αλλο απο πισω σημαινει οτι δεν ειχε αφήσει αρκετο χώρο ώστε να εχει την ευκαιρια να αντιδράσει οταν χρειαστεί...επισης η αποψη μου ειναι οτι επρεπε να πατησεις τερμα φρενο (ελπιζω να ειχε ΑΒS το αυτοκινητό σου) και να κοψεις δεξιά, έτσι θα κερδιζες λιγα μετρα και μπορει να μην τον είχες χτυπήσει...
Το αυτοκίνητο μου για να πήγαινε και άλλο δεξία θα έπρεπε να βγεί από τον δρόμο όπως και έγινε τελικά διότι στα μέρη μου οι επαρχιακοί δρόμοι είναι 5 μέτρα με το ζόρι. Συνεχίζω να πιστεύω οτι δεν κατάλαβες πως έγινε το ατύχημα. Ο πιτσιρικάς χτύπηθηκε από το αυτοκίνητο που επιχειρούσε να προσπεράσει και εκσφενδονήσθηκε κυριολεκτικά μπροστά από το αυτοκινητό μου. Το μηχανάκι που οδηγούσε δεν πρόλαβε να αγγίξει το αυτοκίνητο μου έμεινε πίσω. Είχα ήδη κόψει ταχύτητα, συνηθίζω να διευκολύνω αυτόν που με προσπερνάει.
Το αυτοκίνητο οχι δεν έχει ABS ουτε καν υδραυλικό τιμόνι. -
πάντως καταλαβαίνω γιατί επιμένεις λες:
νέα οδηγός - γυναίκα οδηγός όλο και κάποια μαλακία θα έκανε..... -
Μακαρι να ειναι το τελευταιο ασχημο που σου συμβαινει στον δρομο.
-
Πήρα το αυτοκίνητο λίγο αγχωμένη στην αρχή αλλά μετά όλα καλά. Μου τυχε μια μαλακία και τα ξέχασα όλα γιατί τσακωνόμουν με τη μαμά μου...
προθυμοποιήθηκε ο ξάδερφος να φέρει το αμάξι σπίτι (το δικό μου...), το έφερε το απόγευμα αργά...εγώ δεν ήξερα τίποτα τα είχαν κανονίσει με την μαμά...πάει να το παρκάρει και σπάει τον δεξίο καθρεύτη... σε μένα δεν είπαν τίποτα τώρα τι νόμιζε οτι δεν θα το δω?
ξεκινάω με το αυτοκίνητο όλα καλά...κάποια στιγμή κοιτάω τον δεξιό καθρεύτη δεν έβλεπα καλά πίσω...α..λέω θα τον προσάρμοσε στα μέτρα του...κάνω δεξιά να τον ρυθμίσω...με το που πλησιάζω τι να δώ...! ο μισός καθρεύτης έλειπε....
Πλέον με το αυτοκίνητο τα πράγματα κυλούν ομάλα...εκεί μικρό το κακό...Βέβαια πέρασε και κάτι παραπάνω από μισός μήνας...
-
Κατρείνα,
μία σημαντική ερώτηση: η αστυνομία ξέρει για το τζιπ?
ο μικρός κατέθεσε ότι χτυπήθηκε από εκείνο? υπάρχει το νούμερο ... ?
Γιατί όντως, σ'αυτήν την περίπτωση, δεν φέρνεις καμία ευθύνη (γιατί φαντάζομαι ότι και η προσπέραση του τζιπ (ακόμα και χωρίς να ήταν το μηχανάκι) απαγορεύεται στο συγκεκριμένο δρόμο ... (εκτός κι αν ήταν καμιά μεγάλη ευθυεία)
- topic:timeago_later,about a month
-
Ο χρήστης Θεραπευτής έγραψε:
Κατρείνα,μία σημαντική ερώτηση: η αστυνομία ξέρει για το τζιπ?
ο μικρός κατέθεσε ότι χτυπήθηκε από εκείνο? υπάρχει το νούμερο ... ?
Γιατί όντως, σ'αυτήν την περίπτωση, δεν φέρνεις καμία ευθύνη (γιατί φαντάζομαι ότι και η προσπέραση του τζιπ (ακόμα και χωρίς να ήταν το μηχανάκι) απαγορεύεται στο συγκεκριμένο δρόμο ... (εκτός κι αν ήταν καμιά μεγάλη ευθυεία)
σωστό και αυτό. με το τζίπ τι έγινε?