-
Μετα το πατροπαραδοτο σκονισμα του Ακροπολις, επιστροφη στις Ευρωπαικες πιστες για για την F1 και το διαγωνισμο μας. Θα καταφερει η McLaren να κερδισει την Renault εντος εδρας; Ferrari και Williams εχουν ετοιμασει μεγαλα πακετα εξελιξης, θα ειναι αρκετα για να τους χαρισουν την νικη; Θα ανακαμψουν οι Toyota και BAR;
**Προβλεπουμε το βαθρο και βαθμολογουμαστε ως εξης:
1 βαθμο για καθε σωστη προβλεψη (σωστος πιλοτος στη σωστη θεση)
3 βαθμοι bonus αν πεσουμε μεσα σε ολα
1 βαθμος (της παρηγοριας) αν προβλεψουμε σωστα και τους τρεις πιλοτους αλλα σε λαθος θεσειςΤο thread θα κλειδωθει λιγο πριν αρχισουν τα δοκιμαστικα την Παρασκευη 1 Ιουλιου!
Καλη επιτυχια! **
-
Μετα το πατροπαραδοτο σκονισμα του Ακροπολις, επιστροφη στις Ευρωπαικες πιστες για για την F1 και το διαγωνισμο μας. Θα καταφερει η McLaren να κερδισει την Renault εντος εδρας; Ferrari και Williams εχουν ετοιμασει μεγαλα πακετα εξελιξης, θα ειναι αρκετα για να τους χαρισουν την νικη; Θα ανακαμψουν οι Toyota και BAR;
1 βαθμος (της παρηγοριας) αν προβλεψουμε σωστα και τους τρεις πιλοτους αλλα σε λαθος θεσειςΤο thread θα κλειδωθει λιγο πριν αρχισουν τα δοκιμαστικα την Παρασκευη 1 Ιουλιου!
Καλη επιτυχια! **
-
Καλη επιτυχια! **
-
- Alonso
- Montoya
- M. Schumacher
-
Raikonnen
Alonso
Trulli -
- KRaikonnen
- FAlonso
- MSchumacher
-
Εγώ λέω:
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
- KRaikonnen
- FAlonso
- MSchumacher
Αφού υπάρχει έτοιμη πρόβλεψη!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Εγώ λέω:- KRaikonnen
- FAlonso
- MSchumacher
Κι εσύ λάτρης του κουβά;;
-
1.Alonso
2.Fisico
3.Button -
Εγώ λέω:
- KRaikonnen
- FAlonso
- MSchumacher
H συνήθεια που έγινε λατρεία!:lol:
ΥΓ. Βέβαια ίσως να είναι πιο σίγουρη μία πρόβλεψη με 1-2 της Jordan και 3η θέση από τη Minardi!
-
- A. Roddick
- R. Federer
- F. Nalbandian
-
- KRaikonnen
- FAlonso
- MSchumacher
σωστος ο παιχτης
-
MONTOYA
MSCHUMACHER
ALONSO -
1.m.schumacher
2.fisichella
3.trulli -
1)alonso
2)kimi
3)button -
Εγώ λέω:
- KRaikonnen
- FAlonso
- MSchumacher
αν ειναι για κουβα κι εγω μεσα ειμαι.
μην παμε στον πατο ομως.καπου στον αφρο.... -
MS
KR
RB -
Πέρσι θέλατε να με φτάσετε επειδή ήμουν κορυφή, φέτος επειδή είμαι στον πάτο του κουβά, που έχει και δροσιά!!!
Δε σας καταλαβαίνω!!
-
- M.Schumacher
- K.Raikkonen
- R. Barrichello
-
KR
NH
JPM
Προβλεψεις για το ΓαλλικοGP