-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο πιο συντηρητικός οδηγός που πρόκειται να συναντήσει κανείς στον δρόμο. Κινείται αμυντικά προσέχοντας τόσο για την δική του ασφάλεια όσο και την ασφάλεια των άλλων. Επιλέγει μεσαία ή αριστερή λωρίδα και είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του οδηγού εκείνου που δεν θα ξεκινήσει το αυτοκίνητό του αν όλοι οι επιβάτες δεν έχουν φορέσει την ζώνη ασφαλείας και δεν έχουν καθήσει αναπαυτικά στα καθίσματά τους. Σαν πατέρας (ή μητέρα) είναι καταπιεστικός για τα παιδιά του τα οποία δεν αφήνει να κουνηθούν ούτε για μία στιγμή στο αυτοκίνητο. Καταλαμβάνει την 5η θέση στον πίνακα επειδή αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα θέλει (ακριβώς λέμε τώρα) τότε χάνει την υπομονή του με απρόβλεπτες συνέπειες.Λίγο υπερβολικό, αλλά γενικά μέσα πέφτει. Σας προσέχω τέκνα μου, προσέχετε κι εσείς μη με οδηγήσετε στην τελευταία πρόταση παλιοκριο-ταυρο-δίδυμοι!
-
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μόνος οδηγός που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ του. Διαβάζει με εξαιρετική ευκολία τους χάρτες και τις πινακίδες και ξέρει εκ των προτέρων σε ποια στροφή θα στρίψει, τι θα συναντήσει κ.ο.κ. Δεν μιλάει όταν οδηγεί και του αρέσει να ακούει εκπομπές πολιτικού λόγου στο ραδιόφωνο. Οδηγεί μεγάλα αυτοκίνητα και δεν γκαζώνει όχι γιατί δεν του αρέσει αλλά γιατί σκέπτεται το πρόστιμο που έχει να πληρώσει αν τον πιάσουν. Είναι ο καλύτερος συνοδηγός που μπορεί να έχετε δίπλα σας και ο καλύτερος οδηγός του ζωδιακού κύκλου. Έρχεται τελευταίος στον σχετικό πίνακα επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου καθώς έχει τα λιγότερα ατυχήματα (μαζί με τους Σκορπιούς). Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση γιατί οι Αιγόκεροι δεν είναι μόνο οι ασφαλέστεροι οδηγοί αλλά οι ασφαλέστεροι οπουδήποτε, με ότι και αν καταπιάνονται.Καλα μιλαμε μονο οι φωτογραφια μου λειπει εκος απο τα πολιτικα στο ραδιοφωνο. Τωρα στο δε γκαζωνει...
-
Εγω πηρα τηλεφωνο στο 9098765679876 της κυριας Μπαλτα, στο καναλι του 'ΗΡΑΚΛΕΙΟ' και μου ειπαν οτι το ζωδιο μου ειναι αριστος οδηγος. Δεν ξερω τι βλακειες ειναι αυτες που μου λετε.
Ουτε εγω πιστευω στα ζωδια. Μια ακομα αποδειξη γιαυτο ειναι αυτα που γραφει για τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ.
-
ÕÄÑÏ×ÏÏÓ
Ôï åíôåëþò áíôßèåôï ôïõ Áéãüêåñïõ. ÌéëÜåé óõíÝ÷åéá üôáí ïäçãåß êáé èõìÜôáé ôçí 'ìÜíá ôïõ êáé ôïí ðáôÝñá ôïõ' óôéò éóôïñßåò ðïõ äéçãåßôáé. ×Üíåôáé ðÜñá ðïëý åýêïëá áëëÜ áõôü äåí ôïí ðåéñÜæåé êáèþò âñßóêåé åðéðëÝïí ÷ñüíï ãéá íá 'øõ÷áãùãÞóåé' ôïõò óõíåðéâÜôåò ôïõ. ¸÷åé öèÜóåé óôïí ðñïïñéóìü ôïõ ðñéí áêüìá ìðåé óôï áõôïêßíçôü ôïõ (Þ ôïõëÜ÷éóôïí Ýôóé áéóèÜíåôáé). Áí îåêéíÞóåé ãéá êáëïêáéñéíü ìðÜíéï Þäç íïéþèåé ôçí áýñá ôçò èÜëáóóáò êáé ôçí áñìýñá ôçò Ýóôù êáé áí âñßóêåôáé ìðïôéëéáñéóìÝíïò óôç ÂïõëéáãìÝíçò. ¼ôáí êÜðïéá óôéãìÞ öèÜóåé êïíôÜ óôïí ôåëéêü ôïõ ðñïïñéóìü ìçí âÜëåôå óôïß÷çìá ðùò èá ôïí âñåé êéüëáò ãéáôß äåí óáò âëÝðïõìå ãéá 'ôáìåßï'. ÊáôáëáìâÜíåé ôçí 6ç èÝóç óôïí ðßíáêá.Oôáí ïäçãþ ìå ëÝíå ìïõãêü...óðÜíéá áó÷ïëïýìáé ìå ôïõò õðüëïéðïõò åêôüò êáé áí ðÝóù óå ìðïôéëéÜñéóìá.×Üíïìáé üôáí ðÜìå âÜóç ïäçãéþí Üëëùí -óðÜíéá ÷Üíïìáé ëüãù ÷Üñôç êáëÞò ìíÞìçò (óôá ðüóá öáíÜñéá èá óôñßøù êëð) êáèþò êáé êáëÞò áßóèçóçò ôïõ ÷þñïõ -óõíÞèùò '÷Üíïìáé' áí ðçãáßíù áÝñá
ÊÜíù êáôáãñáöÞ ïäþí êáé ÷ñïíéêþí æùíþí ãéá áðïöõãÞ ìðïôéëéáñßóìáôïò êáé áñêåôÞ ÷ñÞóç óå 'êïðÜíåò' .
Áí îåêéíÞóù ãéá ìðÜíéï óõíÞèùò áõôü ðïõ Ýñ÷åôáé óôç ìýôç ìïõ åßíáé ç ìõñùäéÜ ôùí áíôéçëéáêþí êáé ëïéðùí ðñïéüíôùí ôçò óõíïäçãïý êáé áõôü ðïõ íéþèù åßíáé ìéá ôÜóç íá áó÷ïëçèþ ìå ôïí áíÜëáöñï ñïõ÷éóìü ôçò óõíïäçãïý.
Ïíôùò äåí âñßóêù Ýõêïëá ôï ôÝñìá ôçò äéáäñïìÞò . Ôá ôáâåñíÜêéá ,ôá æá÷áñïðëáóôåßá ðïõ îåðåôÜãïíôáé óôçí ìÝóç ôïõ äñüìïõ Þ êÜôé êáëÝò êñåðåñß üíôùò ìïõ áðïóðÜíå ôçí ðñïóï÷Þ ....Óå üëá ìÝóá Ýðåóáí
-
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου. Όχι γιατί οδηγεί συντηρητικά αλλά επειδή γνωρίζει πως με τον τρόπο που οδηγεί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα υποψιασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Ελέγχει πιο συχνά από κάθε άλλο οδηγό τους καθρέπτες του και γνωρίζει τι συμβαίνει ακόμα και στο πέμπτο σε σειρά μπροστινό του αυτοκίνητο. Οδηγεί γρήγορα και επιθετικά και 'κυνηγάει' όσους του 'χώνονται' στον δρόμο για να πατσίσει μαζί τους. Μόλις το καταφέρει μειώνει ταχύτητα και οδηγεί με την ηρεμία του. Με τους τροχονόμους δεν τα πάει καλά ενώ αν πάρει κλήση θα κινήσει 'γη και ουρανό' για να μην την πληρώσει. Μαζί με τους Αιγόκερους καταλαμβάνει την καλύτερη (12η) θέση του πίνακα.Ακριβως Ετσι!!!
-
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πέστου να μείνει σε μία λωρίδα ενώ οδηγεί και θα σε μισήσει. Αλλάζει συνεχώς λωρίδες κυκλοφορίας, ελίσσεται σαν φίδι και προσπαθεί να αποφύγει έγκαιρα όσους θεωρεί αργούς οδηγούς. Αν, τυχόν, κολήσει πίσω από κάποιον σαν αυτούς εκνευρίζεται, αγχώνεται και λειτουργεί σαν το λιοντάρι στο κλουβί. Ενώ είναι επικίνδυνος για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους, μέσα στην πόλη βρίσκεται στο στοιχείο του καθώς αντιμετωπίζει πολύ εύκολα την κίνηση μπαίνοντας σε κάθε κενό που συναντά μπροστά του και χρησιμοποιώντας όλα τα στενά της διαδρομής. Η έρευνα απέδειξε πως συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εμπλακεί σε ατύχημαΣ' εμένα το μόνο που ισχύει είναι το bold παραπάνω. Δε μου αρέσει η οδήγηση στην πόλη (και κυρίως σε στενά δρομάκια με παρκαρισμένα δεξιά αριστερά, λεωφορεία, πεζούς που περνάνε το δρόμο χωρίς να κοιτάζουν και παρκαρισμένα στις στροφές, ενώ μου αρέσει η οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους (ευτυχώς κάνω 50km τη μέρα σε τέτοιους δρόμους) και οι ορεινές διαδρομές.
Σίγουρα πάντως δε χώνομαι 'όπου υπάρχει άσφαλτος', παρά μόνον αν εκεί επιτρέπεται η κυκλοφορία... -
καμία σχέση με τον αιγόκερο οδηγό!!!
δεν ξέρω να διαβάζω χάρτη..
δεν ξέρω όλους τους δρόμους απέξω
και δεν σχολιάζω καν την ταχύτητα.. -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
καμία σχέση με τον αιγόκερο οδηγό!!!
δεν ξέρω να διαβάζω χάρτη..
δεν ξέρω όλους τους δρόμους απέξω
και δεν σχολιάζω καν την ταχύτητα..οξω πουστη απ' την παραγκα......
χαλας την πιατσα των αιγοκερων
(πλακα κανω) -
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου. Όχι γιατί οδηγεί συντηρητικά αλλά επειδή γνωρίζει πως με τον τρόπο που οδηγεί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα υποψιασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Ελέγχει πιο συχνά από κάθε άλλο οδηγό τους καθρέπτες του και γνωρίζει τι συμβαίνει ακόμα και στο πέμπτο σε σειρά μπροστινό του αυτοκίνητο. Οδηγεί γρήγορα και επιθετικάκαι 'κυνηγάει' όσους του 'χώνονται' στον δρόμο για να πατσίσει μαζί τους. Μόλις το καταφέρει μειώνει ταχύτητα και οδηγεί με την ηρεμία του. Με τους τροχονόμους δεν τα πάει καλά ενώ αν πάρει κλήση θα κινήσει 'γη και ουρανό' για να μην την πληρώσει. Μαζί με τους Αιγόκερους καταλαμβάνει την καλύτερη (12η) θέση του πίνακα....με άουδι
-
οξω πουστηΔύσκολο αφού η PEUGEOT1425 είναι κοπέλα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
οξω πουστη
Δύσκολο αφού η PEUGEOT1425 είναι κοπέλα.
άρα ότι ζώδιο και να ταν, χάρτη δεν θα διάβαζε (κακία)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
οξω πουστη
ουπς
-
ΤΟΞΟΤΗΣ
Συντηρητικός οδηγός που εκνευρίζεται τόσο με την κίνηση όσο και με τους άλλους οδηγούς. Θεωρεί πως έχει την καλύτερη εκπαίδευση από όλους τους άλλους και είναι ο καλύτερος μαθητής των Σχολών Οδήγησης. Του αρέσουν τα ταξίδια και προτιμά τους αυτοκινητόδρομους και τους επαρχιακούς δρόμους. Δεν βρίσκει καμμία συγκίνηση στην ταχύτητα και απορεί με όσους πεθαίνουν για αυτήν. Με τέτοια συμπεριφορά κατορθώνει να έχει πολύ λίγα ατυχήματα. Αν έλειπε ο εκνευρισμός του θα μπορούσε να καταλάβει ακόμα και την 12η θέση του πίνακα επικινδυνότητας. Τώρα βρίσκεται στη 10η.
Όποιος το έγραψε πρέπει να με ξέρει προσωπικά. Απεχθανομαι τις ταρζανιες τρέχω με χίλια μόνο σε αυτοκινητόδρομους στα 30 μου χρόνια δεν έχω κάνει ούτε ένα ατύχημα και το τουτου δεν έχει ούτε μια γρατσουνιά..........Όσο αφορά τον εκνευρισμό όταν ήμουν μικρός και ανόητος έπαιζα φάπες σε εβδομαδιαία βάση
-
Αρχικά μόλις είδα τον τίτλο της συζήτησης υπέθεσα οτι είναι γυναικο-δουλειά αλλά ο popol@ros;
Είναι ανοησία να υποθέσουμε οτι 6 δις / 12 =μισό δις άνθρωποι έχουν τον ίδιο χαρακτήρα.
Τώρα ,καρκίνος και κατά ένα μεγάλο ποσοστό η περιγραφή με καλύπτει.
Ιδίως η τελευταία πρόταση. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αρχικά μόλις είδα τον τίτλο της συζήτησης υπέθεσα οτι είναι γυναικο-δουλειά αλλά ο popol@ros;
Είναι ανοησία να υποθέσουμε οτι 6 δις / 12 =μισό δις άνθρωποι έχουν τον ίδιο χαρακτήρα.Ακριβώς...
Τώρα ,καρκίνος και κατά ένα μεγάλο ποσοστό η περιγραφή με καλύπτει.
Ιδίως η τελευταία πρόταση.Προσωπικά με καλύπτει κάτι απ' όλα...
Εξάλλου, τα ζώδια δεν είναι σαν τους χρησμούς της Πυθίας;;; (άκουσ' εκεί να χτίσεις την πόλη σου απέναντι από την πόλη των τυφλών... Ή αν πολεμήσουν οι 2 αυτοκρατορίες η μία θα πέσει... Άντε... )
-
ΙΧΘΕΙΣ
Μιλώντας για οδηγούς δεν θα έπρεπε, ίσως, να συμπεριλάβουμε τους Ιχθείς σε αυτούς. Υπερβολή; Μάλλον όχι γιατί τους Ιχθείς τους πηγαίνουν, συνήθως, με το αυτοκίνητο και οι ίδιοι σπάνια επιλέγουν να οδηγήσουν. Όταν αυτό (μόνο εξ ανάγκης) συμβαίνει τότε δίνουν την σειρά τους σε όλες τις διασταυρώσεις και γίνονται οι πιο ευγενείς της ζούγκλας των δρόμων. Αν πρόκειται να συναντήσουν διόδια στον δρόμο τους έχουν βγάλει ένα μισάωρο νωρίτερα τα ψιλά τα οποία έχουν τοποθετήσει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην χρειασθεί να τεντωθούν για να τα φθάσουν. Εκεί ... δίπλα στο τηλέφωνο που και αυτό είναι έτοιμο για κάθε ζήτηση. Η απειρία τους στην οδήγηση και η ανασφάλεια που νοιώθουν τους έχει οδηγήσει στην τρίτη θέση επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου. Και ας μην αναφέρουμε την αφηρημάδα και τις ονειροπολήσεις τους οι οποίες είναι παροιμιώδεις.Δέν πιστεύω στα ζώδια. Εγώ είμαι ιχθύς. Τρελένομαι να οδηγάω και την βρίσκω με τις στροφές και να βρίσκω το όριο. Πάντα θέλω να οδηγάω εγώ και προτιμώ να πάω με το δικό μου αμάξι και να χαλάσω εγώ βεντζίνη παρά να οδηγάει άλλος. Για την αφηρημάδα μάλον ισχύει σε μένα.. Με τα ψιλά πάντα τελευταία στιγμη ψάχνω το πορτοφόλι μου και δέν βρίσκω που τό έχω βάλει πολλές φορές. Δηλαδή λαλακίες
-
ΛΑΜΑΚΙΕΣ κι από εμένα!!!
Ρε με τι ασχολείται ο κόσμος!!!
Για μια φορά ακόμα θα αναρωτηθώ: ΠΟΙΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ???
Κανονίστε τώρα να βάλουν και άλλο πεδίο στα συμβόλαια των ασφαλιστικών 'ΖΩΔΙΟ' που θα σου αλλάζει και το B-M ανάλογα!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
οξω πουστη
ευχαριστώ kyan!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
οξω πουστη
άρα ότι ζώδιο και να ταν, χάρτη δεν θα διάβαζε (κακία)
άουτς!!! αυτό πόνεσε!!!
αλλά θα πάρω το αίμα μου πίσω!!!
μόλις απέκτησες έναν εχθρό!!! χαχαχαχαχαχαχαχα -
Σοβαρή η αστρολογία όπως πάντα....
Ταιριάζω στα παρακάτω:Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΚΡΙΟΣ
Του αρέσει η ταχύτητα και οι προκλήσεις. Είναι ικανός την στιγμή που κάποιος τον προσπερνά να αυξήσει ταχύτητα για να κερδίσει μία άτυπη κόντρα.
ΤΑΥΡΟΣ
Αν ακούσετε κάποιον ανυπόμονο στο φανάρι να σας κορνάρει πριν καλά καλά ανάψει το πράσινο τότε αυτός θα πρέπει να ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι ο οδηγός εκείνος που λατρεύει την κόρνα γιατί αποτελεί ένα εξαίρετο μέσο για να εξωτερικεύσει την γκρίνια του. Σαν συνοδηγός είναι ακόμα χειρότερος: Παραπονιέται και γκρινιάζει για ότι βλέπει γύρω του. Αποφεύγει τους δρόμους με τα διόδια γιατί δεν θέλει να καταθέτει εκεί όσα έχει κερδίσει με κόπο. Όταν βρίσκεται στο τιμόνι επιλέγει την δεξιά λωρίδα οδηγώντας ακριβώς στο όριο της ταχύτητας και πολλές φορές κάτω από αυτό αδιαφορώντας για τους άλλους που θα ήθελε την συγκεκριμένη στιγμή να μην υπάρχουν κιόλας στο οπτικό του πεδίο (ή ακόμα και στην ζωή).
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν, τυχόν, κολήσει πίσω από κάποιον σαν αυτούς εκνευρίζεται, αγχώνεται και λειτουργεί σαν το λιοντάρι στο κλουβί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του οδηγού εκείνου που δεν θα ξεκινήσει το αυτοκίνητό του αν όλοι οι επιβάτες δεν έχουν φορέσει την ζώνη ασφαλείας και δεν έχουν καθήσει αναπαυτικά στα καθίσματά τους.
ΛΕΩΝ
Ο πιο 'επικοινωνιακός' από όλους τους οδηγούς. Είναι ο μόνος που κατεβάζει πολύ εύκολα το παράθυρό του είτε για να κάνει παρατήρηση σε άλλους οδηγούς είτε για να απαντήσει σε κορναρίσματά τους. Του αρέσει η ταχύτητα και είναι επικεντρωμένος στον προορισμό του ταξιδιού του. ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο πιο μεγάλο αυτοκίνητο έχουν τόσο πιο καλά και άνετα νοιώθουν. Η άνεση είναι σημαντική για αυτούς όπως και το να μην πάρουν ούτε μία κλήση από τροχονόμο. Οδηγούν στην μεσαία ή τη δεξιά λωρίδα και πάντα σύμφωνα με το νόμο. Απεχθάνονται το μποτιλιάρισμα όπως και τις ουρές στα διόδια. Είναι οι πρώτοι που θα εκμεταλλευθούν γρήγορους και σύγχρονους τρόπους που τους διευκολύνουν την ζωή και την κίνηση στους δρόμους.
ΖΥΓΟΣ
Καλός οδηγός που θα ξεπεράσει κατά 10 μόλις χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας για να ξεφύγει από την στάμπα του συντηρητικού οδηγού. Δεν θα πάει, όμως, παραπάνω γιατί δεν θέλει και την στάμπα του γρήγορου οδηγού. Έχει μεγάλες αντοχές σε μακρινά ταξίδια και καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των συνεπιβατών του.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου. Όχι γιατί οδηγεί συντηρητικά αλλά επειδή γνωρίζει πως με τον τρόπο που οδηγεί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα υποψιασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Ελέγχει πιο συχνά από κάθε άλλο οδηγό τους καθρέπτες του και γνωρίζει τι συμβαίνει ακόμα και στο πέμπτο σε σειρά μπροστινό του αυτοκίνητο. Οδηγεί γρήγορα και επιθετικά και 'κυνηγάει' όσους του 'χώνονται' στον δρόμο για να πατσίσει μαζί τους. Μόλις το καταφέρει μειώνει ταχύτητα και οδηγεί με την ηρεμία του.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Συντηρητικός οδηγός που εκνευρίζεται τόσο με την κίνηση όσο και με τους άλλους οδηγούς. Θεωρεί πως έχει την καλύτερη εκπαίδευση από όλους τους άλλους και είναι ο καλύτερος μαθητής των Σχολών Οδήγησης. Του αρέσουν τα ταξίδια και προτιμά τους αυτοκινητόδρομους και τους επαρχιακούς δρόμους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μόνος οδηγός που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ του. Διαβάζει με εξαιρετική ευκολία τους χάρτες και τις πινακίδες και ξέρει εκ των προτέρων σε ποια στροφή θα στρίψει, τι θα συναντήσει κ.ο.κ. Δεν μιλάει όταν οδηγεί και του αρέσει να ακούει εκπομπές πολιτικού λόγου στο ραδιόφωνο. Οδηγεί μεγάλα αυτοκίνητα και δεν γκαζώνει όχι γιατί δεν του αρέσει αλλά γιατί σκέπτεται το πρόστιμο που έχει να πληρώσει αν τον πιάσουν. Είναι ο καλύτερος συνοδηγός που μπορεί να έχετε δίπλα σας και ο καλύτερος οδηγός του ζωδιακού κύκλου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχει φθάσει στον προορισμό του πριν ακόμα μπει στο αυτοκίνητό του (ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεται). Αν ξεκινήσει για καλοκαιρινό μπάνιο ήδη νοιώθει την αύρα της θάλασσας και την αρμύρα της έστω και αν βρίσκεται μποτιλιαρισμένος στη Βουλιαγμένης.
ΙΧΘΕΙΣ
Αν πρόκειται να συναντήσουν διόδια στον δρόμο τους έχουν βγάλει ένα μισάωρο νωρίτερα τα ψιλά τα οποία έχουν τοποθετήσει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην χρειασθεί να τεντωθούν για να τα φθάσουν. Εκεί ... δίπλα στο τηλέφωνο που και αυτό είναι έτοιμο για κάθε ζήτηση.
οδηγοι και ζωδια