KAΛHΣΠΕΡΑ Η ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟ ΕΓΩ ΦΟΡΟΥΜΑΡΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΡΩΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 7 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜΑΡΕΤΑΙ
ΑΑΑΑΑΑΑΧΧ!! ΤΥΧΕΡΑΚΙΔΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ
-
Για ψηφίστε τι ώρα συνήθως είσαστε στο Forum? Οι εκτός Ελλάδος ας βάλουν ελληνική ώρα.
-
Για ψηφίστε τι ώρα συνήθως είσαστε στο Forum? Οι εκτός Ελλάδος ας βάλουν ελληνική ώρα.
-
-
Δεν με καλύπτει αυτή η ψηφοφορία!!!
ΚΑΙ όλη μέρα, ΚΑΙ όλη νύχτα. Τι να βάλω; Θέλει ένα ΔΙΑΡΚΩΣ σαν επιλογή...
-
Ωπαααα!!!
Και 'κολλημένος' με το Φόρουμ!!!!
Δεν είσαι ο μόνος. -
Από τότε που ανακάλυψα το FORUM μου έχει γίνει έμμονη ιδέα,θέλω να'μαι συνέχεια μέσα ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ Ενα είδος εξάρτισης θα έλεγα.
Γιατρέ μου είναι σοβαρά τα πράγματα??? -
Γιώργο σε κάλυψα τώρα?
-
Kathgoria... 'Ores ergasias' giati den yparxei????
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιώργο σε κάλυψα τώρα?Σαφέστατα!!!
-
Συνήθως βράδυ αλλά καμιά φορά και το μεσημέρι! Οποτέ μπορώ και από το πανεπιστήμιο γιατί το τζάμπα και ταχύτατο Internet ουδείς εμίσησε!
-
το πρωι (οποτε ειναι απογευματακι στην Ελλαδα) πριν αγριεψουν τα πραγματα στην δουλεια και το βραδυ (οποτε ειναι χαραμα/πρωι στην Ελλαδα).
Τελευταια προτιμω το φορουμ των 4 Τροχων μια και γινεται χαμος στο I-Club (επεσε μεγαλος τσακωμος μεταξυ των ιδιοκτητων )
Νικος
-
καθημερινές και ώρες εργασίας...10:00 - 22:00.
το ΣΚ αποτοξίνωση...αν και δεν σας προλαβαίνωωωωωωωω -
Ο χρήστης clioman έγραψε:
Kathgoria... 'Ores ergasias' giati den yparxei????Γιατι υποτιθενται οτι δουλευουμε τοτε
-
ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ είπε ο γιατρός!
Κατηγορία GeorgeTabs κοινώς...:P:P
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ είπε ο γιατρός!Κατηγορία GeorgeTabs κοινώς...:P:P
Κάτι τέτοια κάνετε και μετά κατηγορείτε τους γιατρούς για ιατρικά λάθη! Μπορεί να είπε πρωί-μεσημέρι-βράδυ, αλλά προφανώς δεν εννοούσε όλο το πρωί, όλο το μεσημέρι και όλο το βράδυ.
-
KAΛHΣΠΕΡΑ Η ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟ ΕΓΩ ΦΟΡΟΥΜΑΡΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΡΩΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 7 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜΑΡΕΤΑΙ
ΑΑΑΑΑΑΑΧΧ!! ΤΥΧΕΡΑΚΙΔΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ -
Μεσημερι προς απογευμα και πιο πολυ το βραδυ.
-
FORUMAROUME ... ότι ώρα μας καπνίσει...
Chris
-
'Εχω την εντύπωση πως το ΣΚ που θα λείψω και δεν θα΄είμαι σε κάποιον Η/Υ κοντά θα χάσω πολλά πράγματα και τη Δευτέρα που θα μπώ θα τα δώ όλα μαζί και δεν θα ξέρω τι να πρωτοδιαβάζω -απαντήσω.
Κάτι σαν τη δουλειά που αν λείπεις κανα δυο μέρες...μαζεύεται πολύ και μένεις πίσω μέχρι να ανακάμψεις -
Ο χρήστης logikos έγραψε:
ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ είπε ο γιατρός!
Κατηγορία GeorgeTabs κοινώς...:P:P
Κάτι τέτοια κάνετε και μετά κατηγορείτε τους γιατρούς για ιατρικά λάθη! Μπορεί να είπε πρωί-μεσημέρι-βράδυ, αλλά προφανώς δεν εννοούσε όλο το πρωί, όλο το μεσημέρι και όλο το βράδυ.
Ώρε να πάρει!! Λάθος το κατάλαβα 2,5 μήνες τώρα; Λές να πάθω overdose??
Και εγώ που νόμιζα πως τρελλός γιατρός με εξέτασε, όπως τρελλος παππάς με βάφτισε!!!