-
Τι θα έπαιρνες αν σου δίνανε αυτό το ποσό για αγορα μεταχειρισμενου?
-
-
-
Καλωσήρθες! Το θέμα είναι σε λάθος ενότητα, κάποιος Moderator θα το μεταφέρει στο 'Περί Αυτοκίνησης'
Για τί το θέλεις το αυτοκίνητο? Πόλη, οικογένεια, fun to drive, τι?
-
Ευχαριστώ. Κάτι που να συνδιάζει λίγο από όλα. Το mitsubishi colt (καινούργιο αξίζει). Μπορώ να βρώ alpha 147 μέχρι 9000 ευρώ. Τι πραγματικά αξίζει να κάνει κάποιος αν είχε μόνο αυτά τα λεφτά. Ακούω τις προτάσεις σας?
-
Ο χρήστης vas_nasty έγραψε:
Ευχαριστώ. Κάτι που να συνδιάζει λίγο από όλα. Το mitsubishi colt (καινούργιο αξίζει). Μπορώ να βρώ alpha 147 μέχρι 9000 ευρώ. Τι πραγματικά αξίζει να κάνει κάποιος αν είχε μόνο αυτά τα λεφτά. Ακούω τις προτάσεις σας?Αν μπορείς να βρεις την 147 σε καλή κατάσταση με αυτά τα λεφτά σκέψου την σοβαρά! Είναι λίγο απ' όλα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ευχαριστώ. Κάτι που να συνδιάζει λίγο από όλα. Το mitsubishi colt (καινούργιο αξίζει). Μπορώ να βρώ alpha 147 μέχρι 9000 ευρώ. Τι πραγματικά αξίζει να κάνει κάποιος αν είχε μόνο αυτά τα λεφτά. Ακούω τις προτάσεις σας?
Αν μπορείς να βρεις την 147 σε καλή κατάσταση με αυτά τα λεφτά σκέψου την σοβαρά! Είναι λίγο απ' όλα...
να παρεις το astra το δικό μου με 1400, 55000 κμ και μοντελο 2000 με τρείς πορτες!
(οπως λέμε 3 πόρτες εχει η ζωή)
-
Επειδή ρωτάς τι θα έπαιρνα εγώ, ε λοιπόν σου απαντάω: ΜΧ5 Mk1. Τι άλλο να έπαιρνα δηλαδή;
-
Lotus Elise ή Exige, ίσως και TVR Cerbera
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Lotus Elise ή Exige, ίσως και TVR Cerbera...με 9000 προκαταβολή....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...με 9000 προκαταβολή....
ναι αλλά θα είχες και το πρώτο 'ργαλείο ναούμ!
-
...με 9000 προκαταβολή....
ναι αλλά θα είχες και το πρώτο 'ργαλείο ναούμ!
-
ford puma...
-
BMW 320is E30!
Θα σου μεναν και ρεστα! -
ίσως και TVR CerberaΜπαα...αργό, αργό
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
BMW 320is E30!
Θα σου μεναν και ρεστα!Συμφωνω και εγω πολυ καλο αυτοκινητο.....ασε που θα εισαι παντα με το πλαϊ και οπου παει........και με τα ρεστα βαζεις και ενα μπλοκε και εισε κομπλε.....@!!!!!!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
BMW 320is E30!
Θα σου μεναν και ρεστα!Τι μου θύμισες τώρα... Η ιταλική Μ3... Μία από τις καλύτερες συνοδηγήσεις της ζωής μου... Διάβασε περισσότερα για αυτήν στο topic: Κορυφαία συνοδήγηση Αχχχχχχχχχχχχχ
-
Lotus Elise ή Exige, ίσως και TVR CerberaΜπέρδεψες τα μηδενικά;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μπέρδεψες τα μηδενικά;
μωρέ ξέρω τι λέω!
-
Μέχρι 9000 euro σε μεταχειρισμένο 8α αγόραζα ή Yaris, Corolla (αξιόπιστα μεν αλλά με ακριβά ανταλλακτικά) ή το GolfIII αφού είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αξιοπιστία του αλλά όχι από το κόστος συντήρησης. Τέλος θα σκεφτόμουν και για το Civic που έχει και αυτό μεγάλη αξιοπιστία με το ίδιο αρνητικό όπως τα προηγούμενα μοντέλο χαρακτηριστικό.
ΠΟΙΟ μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέχρι 9000 ευρώ (ιδέες?)