-
Λοιπόν....
Αν τα τουτουνιά γίνουν τόσο δυσεύρετα όσο τα άλλα τουτούνια την βάψαμε.......... -
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Λοιπόν....
Αν τα τουτουνιά γίνουν τόσο δυσεύρετα όσο τα άλλα τουτούνια την βάψαμε..........Μπάάάά, τουτούνια υπάρχουν πολλά...
Απλά δεν λειτουργούν όλα όπως πρέπει...Αστειάκη κάναμε τώρα...
-
Κανένα νέο από το Accord;;;
-
del
-
Mazda 6
-
Να συνεισφέρω στη συζήτηση περί test drive ότι στη Σκόντα Μεσογείων (Ιντεράουτο) μου έχουν ζητήσει 3 ΕΥΡΩ για βενζίνη του τεστ!!! Εννοείται ότι πήρα την Τσέχα μου από αλλού...
@ Κατερίνα:
Είσαι βεβαία ότι έχεις εξετάσει το Φορντ Μοντέο, 1.8 ή 2.0; Και πάει και στρίβει και πολυτελές και σοβαρό και εντυπωσιακό και τεράστιο είναι. Και 5 χρόνια εγγύηση και λογική τιμή. Το έχω οδηγήσει. -
Το οδήγησα όλα κάλα για την ακρίβεια πολύ καλά!!!
Βέβαια στις στροφές περίμενα καλύτερη ανταπόκριση.
Ο λόγος που δεν έγραφα ήταν γιατί είχα το πρώτο μου ατύχημα. Νεαρός με μηχανάκι με προσπερνούσε όταν ένας άλλος με ένα βιτάρα ξεκίνησε και αυτός προσπέραση για κάποιο λόγο αφού σχεδον με έχουν προσπεράσει κάνει λάθος και χτυπάει τον πιτσιρικά με το μηχανάκι στην προσπάθεια του να τον προσπεράσει και αυτόν μαζί ( λίγο πριν τελειώσει την προσπέραση το μηχανάκι ήταν αριστερά λίγο μετά τον τροχό). Πέφτει στο οδόστρωμα κόβω δεξιά το τιμόνι αλλά δεν πρόλαβα ο πιτσιρικάς επέσε ακριβώς στην μέση της μούρης μου. Πέρασα πάνω από το δεξιό του πόδι με τον έναν τροχό. Η ώρα ήταν 12,30 βράδυ κ συνέβηκε στο χωριό μου. Ο κύριος με το βιτάρα τον εγκατέλειψε. Ευτυχώς το παιδί θα ζήσει ( είναι 18 χρονων) απλα στο γοφό θα παραμείνει το πρόβλημα. -
-
Κατερίνα, δες το από την καλή του πλευρά: Αν δεν είχες την ετοιμότητα να κόψεις δεξιά θα τον είχες πάρει από κάτω και σίγουρα θα τον είχες σκοτώσει. Οπότε μπορείς να είσαι περήφανη που έσωσες μια ζωή με τα καλά σου αντανακλαστικά.
-
Εγω λεω να παρεις το αυτοκινητακι σου και να πας να δεις κανενα μεγαλογιατρο, επιστημονα, ανθρωπο των γνωσεων και με ειδικοτητα ψυχολογου/ψυχιατρου και να του πεις, οτι ενα παληκαρι απο το φορουμ, σου προτεινε να εξεταστεις.
Φταις δε φταις, πατησες εναν αν8ρωπο και μας το γραφεις, λες και πατησες καμια κορινα του δρομου.
Εγω μια φορα ξεκοιλιασα ενα γατι, και δεν κοιμηθηκα για μερες, και εσυ αποσυναρμολογησες ενα παληκαρι (ακομα και αθελα σου) και μας περιγραφεις με τετοια ορεξη το συμβαν?
Τωρα που εμαθες, ξερεις εεεε, κεντρο την αλλη φορα, να μην ταλαιπωρειται ο ανθρωπος, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ
Δεν παμε καθολου καλα.
Ωχ Χριστουλη μου, συγχωρεσε τους, δεν ξερουν τι κανουν
-
Πού την είδες την 'όρεξη'; Μήπως είδες κανένα χαρούμενο smiley στην περιγραφή του ατυχήματος που μου ξέφυγε εμένα; Τι ήθελες δηλαδή, να ανεβάσει και φωτογραφία της στην οποία να αυτομαστιγώνεται και να ζητάει συγχώρεση γονυπετής για να καταλάβουμε ότι λυπήθηκε;
Ρε μανία που έχουν να τη λένε με το παραμικρό μερικοί.
-
Ρε μαστορα, εγω δεν κατηγορω κανενα,
αλλα φαινεται οτι εισαι και εσυ αναισθητος, με το συμπαθιο δηλαδη, αλλα τα κουμπακια στο πληκτρολογιο, πως τα πατουσε γιατι εγω θα ετρεμα τοσο που αντι να γραφω Ελληνικα 8α εγραφα ιερογλυφικα.Εβαλε μια φατσα οπως τα λες και ενταξει ολα μελι γαλα?
Ουστ απο εδω
-
Μπορεί ο VTF1 να τα λέει λίγο ωμά, αλλα έχει δίκιο.
Η Mαρία σχολιάζει για το test drive του Mondeo me smilies και μετά μας λέει έτσι απλά ότι πάτησε άνθρωπο.
Xαρά στο κουράγιο σου Μαρία.
-
Δεν είμαι μάστορας. Η προηγούμενή της δημοσίευση αν πρόσεξες ήταν 10 μέρες πριν, επαρκέστατος χρόνος να της περάσει λίγο η τρεμούλα από τα δάχτυλα και να μπορέσει να κάνει ένα ποστ, δε νομίζεις;
Κατά τα άλλα δε με ξέρεις από χθες για να μπορείς να εκφέρεις άποψη για την ευαισθησία μου και δεν σου επιτρέπω κιόλας.-
-
ΟΚ φιλε, ζηταω συγνωμη για το 'αναισθητος', αλλα τρελαθηκα, αλλωστε δεν τα εβαλα μαζι σου, αλλα με δαυτην
βεβαια αφου ηρεμησε στις 10 μερες, παλι καλα, μπορεινα παταει 3 το μηνα , χωρις παρενεργειες.....Ιατρικη συμβουλη οχι χαζομαρες
-
καμμενος απο καρεντα.ασχετοι τεχνικα,ελλειψη διαθεσης εξυπηρετησης,οτι και να κανεις εχεις παντα αδικο,αδιαφορια της γερμανιας να λυσει την διαφορα μου με την καρεντα.στο ιδιο forum θα βρεις την επιστολη μου και θα καταλαβεις.
-
Ο χρήστης vtf1 έγραψε:
Εγω λεω να παρεις το αυτοκινητακι σου και να πας να δεις κανενα μεγαλογιατρο, επιστημονα, ανθρωπο των γνωσεων και με ειδικοτητα ψυχολογου/ψυχιατρου και να του πεις, οτι ενα παληκαρι απο το φορουμ, σου προτεινε να εξεταστεις.Φταις δε φταις, πατησες εναν αν8ρωπο και μας το γραφεις, λες και πατησες καμια κορινα του δρομου.
Εγω μια φορα ξεκοιλιασα ενα γατι, και δεν κοιμηθηκα για μερες, και εσυ αποσυναρμολογησες ενα παληκαρι (ακομα και αθελα σου) και μας περιγραφεις με τετοια ορεξη το συμβαν?
Τωρα που εμαθες, ξερεις εεεε, κεντρο την αλλη φορα, να μην ταλαιπωρειται ο ανθρωπος, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ
Δεν παμε καθολου καλα.
Ωχ Χριστουλη μου, συγχωρεσε τους, δεν ξερουν τι κανουν
Θα ήθελα πάρα πολύ να 'πάρω το αυτοκινητάκι μου' αλλά δεν οδηγάω ακόμα. Για την ακρίβεια σκέφτομαι να μην ξαναμπώ σε αυτοκίνητο. Δεν μπαίνω ούτε σαν συνοδηγός.
Βλέπω ψυχολόγο.
Σε ευχαριστώ ηδη νοιώθω καλύτερα.
Νομίζω οτί αυτή η συζήτηση τελείωσε ευχαριστώ όλους όσους μου απάντησαν για τις πολύτιμες πληροφορίες τους.
Να είστε καλά και καλό καλοκαίρι και εσύ vtf1, εξάλλου δεν γνωριζόμαστε λύπαμαι που έδωσα τέτοια εντύπωση. -
Ο χρήστης vtf1 έγραψε:
Ρε μαστορα, εγω δεν κατηγορω κανενα,
αλλα φαινεται οτι εισαι και εσυ αναισθητος, με το συμπαθιο δηλαδη, αλλα τα κουμπακια στο πληκτρολογιο, πως τα πατουσε γιατι εγω θα ετρεμα τοσο που αντι να γραφω Ελληνικα 8α εγραφα ιερογλυφικα.Εβαλε μια φατσα οπως τα λες και ενταξει ολα μελι γαλα?
Ουστ απο εδω
Η φάτσα ήταν η υπογραφή μου δεν είχα σκοπό να διακομωδήσω κάτι. Ο μόνο λόγος που έγραψα τότε ήταν να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος κάτι να κάνω ώστε όταν κοιτάω τιμόνι ή φώτα ή ρόδες ή οτιδηποτε να μην μου κόβονται τα πόδια.
Κάποια πράγματα συμβαίνουν παρά την θέληση μας αφού γίνουν δεν μπορούμε να καταφέρουμε κάτι αποκρυπτωντάς τα ή με το να σταματάμε να ζούμε. Όσο πιο γρήγορα επανέλθουμε στην πραγματικότητα τόσο το καλύτερο για όλους. Από εδώ και πέρα δεν θα απάντήσω ότι και αν γράψεις όχι επείδη δεν θα έχω κάτι να πώ αλλά επειδή κύρια έννοια μου είναι να βρούμε ενα καλό νοσοκομείο αποκατάστασης για τον πισιρικά και όχι να απάνταω σε τέτοια post.
και πάλι καλό καλοκαίρι και χωρίς ατυχήματα. -
να αφησεις τα test drive κατα μερος, και να κανεις βολτες μαζι με τον μπαμπα οταν θα εισαι ηρεμη.
οσο χρειαστει, στην αρχη συνοδηγος και μετα οδηγος -σε ησυχα μερη στην αρχη.πιστευω καποια στιγμη θα τα καταφερεις.
οπως ειδες, στο δρομο δεν παιζουνε, για αυτο να εισαι παντα 1000% προσεχτικη. και ηρεμη.οι ευχες μου για γρηγορη αναρρωση στο παιδακι. και σε εσενα.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Μπορεί ο VTF1 να τα λέει λίγο ωμά, αλλα έχει δίκιο.Η Mαρία σχολιάζει για το test drive του Mondeo me smilies και μετά μας λέει έτσι απλά ότι πάτησε άνθρωπο.
Xαρά στο κουράγιο σου Μαρία.
ρε παιδιά, όταν ο άλλος μοιράζεται γεγονότα από την προσωπική του ζωή, μπαίνετε στον κόπο να διαβάσετε προσεκτικά προτού τον επιπλήξετε?
είναι υποχρεωμένος να σας ζητήσει άφεση αμαρτιών? αναφορά μας έδωσε γιατί το ήθελε. Μπορεί να μην αντέδρασε όπως ένας πολύπειρος οδηγός -και αυτό δεν το ξέρουμε- αλλά έπραξε ως συνειδητοποιημένος πολίτης και είναι προς τιμή της. Αναφέρει πως συγκλονίστηκε και κάποιοι συνεχίζουν την κριτική περί αναισθησίας... εγώ να ρωτήσω ποιανού?
τα σπασίματα σε μηρό-μηραίο οστό έχουν μακρά περίοδο επούλωσης. Το παιδί θα κακοπεράσει απ το χειρουργείο στην αρχή και θα έχει πατερίτσες για αρκετό καιρό... ζω αυτή την εμπειρία 3 μήνες τώρα, από άσχετο τραυματισμό.
Ti na parw? Πήρα,πήρα...HONDA!!!